Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 08, 08:58)
Tai keli kilai ten ar šen biggrin.gif
Mes turėjom seniai kieminukę baltutėlę pūkuotą katę, nuostabaus grožio, tėvukas sode rado kruopytę visai. Mama leido pasilikti, nu tokia graži miela buvo wub.gif

ir... privedė jums šimtą kačiukų biggrin.gif todėl tau dabar labai gėda ir vaidini tipo atsakingą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 08, 10:41)

skaiciau straipsni, jog riebalai ir raumenys yra skirtingos struktūros, ir netiesa, kad iš lašiniu formuojasi raumuo.
lašiniai dega ir nueina, o raumuo stiprinasi ir formuojasi savo vietoje. todel mano raumenuku niekad nesimate. smile.gif  presas stiprejo, bet jis gražiai buvo pasleptas po lašiniu sluoksniu.  smile.gif

Na kas gali paskleist tokia nesamone, kad riebalas virsta raumeniu. Tai juk visiskai skirtingos lasteles. Tokiems tik gali atsauti, kad ju smegenu lasteles virto riebalu biggrin.gif
Nors as kazkada skaiciau, kad riebalu lasteles niekur nedingsta, o tik susitraukia labai, tad atleidus vadeles, gana lengvai vel isstorejama. Nors nezinau, ar tai tiesa.
Man grazu, kai biski riebaliuko yra apvalumams,ir moterims, ir vyrams, kampuoti lai eina i kulturizmo varzybas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 08, 09:56)
<p>Nu,jooo. hmm.gif​ Talija lieknėja,papai irgi.Negalėtų gi jie likti savo vietoje?</p>

Lieka, jei jie tik iš liaukinio audinio. Čia nuo genetikos priklauso, man ginė aiškino
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 08, 10:09)
ir... privedė jums šimtą kačiukų biggrin.gif todėl tau dabar labai gėda ir vaidini tipo atsakingą biggrin.gif

Nuvilsiu, ji buvo sterilizuota, nes gimdos uždegimas prasidėjo nė metų nesulaukus rolleyes.gif būūūūū
Atsakyti

Beje,apie kastraciją,prieš gerus 15 metų dar retas pagalvodavo.Pamenu kai tvarkiau savo taksą,vienas vetas net atsisakė daryti.Atseit,kaip aš drįstu gadinti kilmingą šunį?Nu,ir sugadinau,ir gyvena sau be vyriškų atributų.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 08, 10:45)
<p>Beje,apie kastraciją,prieš gerus 15 metų dar retas pagalvodavo.Pamenu kai tvarkiau savo taksą,vienas vetas net atsisakė daryti.Atseit,kaip aš drįstu gadinti kilmingą šunį?Nu,ir sugadinau,ir gyvena sau be vyriškų atributų.</p>

Va va, aš savo šunę ankstesnę atcežiau sterilizuoti, prieš kokių 16 metų, vetascsako, oi koks gražus šuo, kam čia ją operuot. Nu ir neoperavom, ji rują gražiai praleisdavo, tvarkinga buvo.
Atsakyti
Pas mus triusis nekastruotas. Kiek skaitau, daug raso, kad bedu turi kiti visokiu, bet pas mus viskas gerai, tai kam ji kankint be reikalo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 08, 10:35)
Lieka, jei jie tik iš liaukinio audinio. Čia nuo genetikos priklauso, man ginė aiškino
Papildyta:

Nuvilsiu, ji buvo sterilizuota, nes gimdos uždegimas prasidėjo nė metų nesulaukus  rolleyes.gif  būūūūū

niekas seniai tau jos nesterelizuotų, užmigdytų ir tiek žinių. Melagė juoda esi, todėl ir su cambaline sutari biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 08, 11:06)
niekas seniai tau jos nesterelizuotų, užmigdytų ir tiek žinių. Melagė juoda esi, todėl ir su cambaline sutari biggrin.gif

? Ko nesterilizuotų?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 01 07, 22:36)
Net susimąsčiau, kokios veislės šuo būčiau aš  bigsmile.gif

Man gal "lese" primintum. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 sausio 2020 - 11:26
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 08, 11:06)

? Ko nesterilizuotų?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 08, 11:21)
? Ko nesterilizuotų?

neapsimesk šlangu, atsakingoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 08, 10:45)
<p>Beje,apie kastraciją,prieš gerus 15 metų dar retas pagalvodavo.Pamenu kai tvarkiau savo taksą,vienas vetas net atsisakė daryti.Atseit,kaip aš drįstu gadinti kilmingą šunį?Nu,ir sugadinau,ir gyvena sau be vyriškų atributų.</p>

o man idomu, gal kas zinot , kodel negali sunims atlikti vazektomija, kap vyram, gi butu sveikiau, nereiktu paskui visokiu papildu ir maziau ligu butu arba patelem peristi kiausintakius pvz?
Atsakyti