Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 17:26)
Vėl Lutukė svaigsta apie šunų fermas biggrin.gif kvaiša tu, ten daugintojai. Bet tai stebėtinai lėtai iki tavęs informacija nueina.

as sneku apie veisliniu sunu pirvalumus pires neveisliniu, kol kas nerandu ir tu nesugebi paaiskinti. taigi kaip matai "daugintojai" uzsiima ir veisliniais tai ka, kuom geriau veisliniai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 07, 17:56)
as sneku apie veisliniu sunu pirvalumus pires neveisliniu, kol kas nerandu ir tu nesugebi paaiskinti. taigi kaip matai "daugintojai" uzsiima ir veisliniais tai ka, kuom geriau veisliniai?

Pzdc, tau aiškint kaip į sieną.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 07, 17:48)
Jei žmogus turi akmeninę širdį, ir daug daug pinigų,jam nesvarbu ar šuo su dokais ar be.Mėto ir kilmingus, ir bekilmius.Pažiūrėkite kas prieglaudose dedasi.Yra tokių veislių,kad aš dar tokių gyvai nesu mačiusi, tik paveiksliuke.O kiek tokių dokumentinių savo dienas baiginėja kaime ant grandinės?

butent, cia zmonese bedos, o ne kilmeje ar dokuose.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 17:55)
Už 500 veislinio negausi.

Is kur istraukei? Drauge pirko Airijoje uz 500 su dokais, nezinau kainu Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 17:26)
Vėl Lutukė svaigsta apie šunų fermas biggrin.gif kvaiša tu, ten daugintojai. Bet tai stebėtinai lėtai iki tavęs informacija nueina.

nevaryk tik. Žinau veisėją, kurios šunys (mažiukai, ne kokie cambaliniai aviganiai) net negyvena normaliai kur šeiminykščiai kambariuose, o rūsy sukišti. Išsikelia po vieną padresuot, pamokyti vaikščiot gražiai, išplaut, jei reikia, pafotkint kaip tipo užsiima ir vėl gyvenkit sau fermutėje vieni, auklėkitės. Tai toks šuo parodoje ten ir vyniojasi aplink ją, kad tik dėmesio gauti, kiekvieną rankos judesį seka ar šiaip jei išveda kur į gamtą. Atrodo tada, kad tipo veržlus. Ne kartą jau buvo iš jos nusipirkę agresyvokų. Nu ko norėt, kai tėvai taip gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 17:58)
Pzdc, tau aiškint kaip į sieną.

Tu pati del saves issiaiskink, prisisivaigusi esi ,kad jei jau suo ar kt gyvunas su dokumetais, tai jau viskas jis augintas karaliskai, jo niekas gyvenime neismes ir neskriaus, nusimk tuos rozinius akinius, nes taip nera gyvenime. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 07, 17:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72579638" data-time="1578411948"><div><p>Man tu asociajuotumeis su situo: anglu kokerspanielis.</p></div></blockquote><p>Inteligentiškas šuo, smaguris.Turėjom kokeriuką smėlio spalvos, šokoladą užuosdavo per uždarytas bufeto duris.Į purvą nelipdavo, balas ratu apeidavo.Vandens bijojo, plaukti nemokėjo.Už tai dokai kokie buvo, kilmingesnis už mus visus šeimoje sudėjus.O dar skaitėsi medžioklinis - paukštinis.Rimtas medžiotojas plaukus būtų nusipešęs .Antis pats būtų traukęs iš vandens.
</p>

nu kam tu taip, sugriovei dabar visus Montekristos mitus apie tobulus dokumentinius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 07, 18:48)
Kai mano dičkis (dvornius) papuolė po mašina, ir jam sutrupino kojukę, aš nulėkiau į Jakovo kliniką. <...>

Labai atsiprašau už savo subjektyvią nuomonę, bet tai būtų paskutinė vieta, kur vežčiau savo augintinius.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 07, 18:10)
Labai atsiprašau už savo subjektyvią nuomonę, bet tai būtų paskutinė vieta, kur vežčiau savo augintinius.

su veterinarija Lietuvoje apskritai ne kas. Aš eilę metų seku tuos reikalus dėl įdomumo ar šiaip, jei prireiktų, tai čia ne retenybė, o pastovus skundas, kad: vienoje klinikoje prišėšė tokių vaistų, pridarė ten to, o kitoje klinikoje buvo pasakyta: jie ką, debilai??? reikėjo va taip ir taip daryt. Na ir šuo neišgyveno po to. Ir praktiškai apie kiekvieną kliniką tokių bajerių rasi, vis ratu ir ratu tie atsiliepimai. Loterija ir ne kitaip. Žinoma, aš suprantu tą sunkumą, kai gyvūnai nekalba, šeimininkai isterijoje atveža ir pan. Bet bet... aukšto lygio vis vien nėra.
Atsakyti

Man čia daug padėjo,bet daug ir kainavo.Kai paskutinį kartą bandė dičkiui išgelbėti akį, man kilo abejonės, ar gydytojas daro ką gali, ar tik bando ištraukti kuo daugiau pinigų. :blink:

O gal ir klystu, gal gydytojas ir pats turėjo viltį? Jei akis būtų iš karto pašalinta, aš būčiau save užėdusi,kad ne viską padariau, kas buvo mano galioje.

Kita vertus, veterinarai irgi ne dievai.

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 07, 18:10)

O kur veži
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 07, 18:13)
smile.gif
tarp kitko, yra tokia extreme vegan zero waste atmaina, jie vadinasi anti-birth vegans ar pan. jie paskaiciave, kad atsisakius vieno vaiko co2 išmetimas i aplinką sumažetu apie 61proc, palyginus su mesos atsisakymu (tarkim 30proc), kastiniu kuru (20proc) ir tt.eko prekiu varojimu(5-6proc.)
be to, kaip sakoma, pilna pamestu vaiku, o pasidauginti - yra pats lengviausias, egoistiškiausias elgesys.... ax.gif

Kodel extreme. Visiskai normali ideja. Ne tik CO2 per daug, bet ir zmoniu apskritai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 20:32)
O kur veži

Žirmūnų veterinarijos klinika.
Atsakyti