Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 07, 19:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nakviša" data-cid="72579677" data-time="1578413405"><div><p>Labai atsiprašau už savo subjektyvią nuomonę, bet tai būtų paskutinė vieta, kur vežčiau savo augintinius.</p></div></blockquote><p>Man čia daug padėjo,bet daug ir kainavo.Kai paskutinį kartą bandė dičkiui išgelbėti akį, man kilo abejonės, ar gydytojas daro ką gali, ar tik bando ištraukti kuo daugiau pinigų. blink.gif
</p><p>O gal ir klystu, gal gydytojas ir pats turėjo viltį? Jei akis būtų iš karto pašalinta, aš būčiau save užėdusi,kad ne viską padariau, kas buvo mano galioje.
</p><p>Kita vertus, veterinarai irgi ne dievai.
</p>

Šaunuolė.
Ir vesk gydyti ten kur tau širdis liepia, neklausyk niekieno kito.

Buvo atvejis, Kai gydytojai galvojo jog teks pakloti kelis tukstanciu už mano nešventinto tvarto gyvulio biggrin.gif operacija.
Net kalbos nebuvo ismesti ji i kaima ar uzmigdyti. Ruošėmes moketi kiek paprasys, bet apsiejo viskas be operacijos
Atsakyti
Net susimąsčiau, kokios veislės šuo būčiau aš bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 01 07, 22:36)
Net susimąsčiau, kokios veislės šuo būčiau aš  bigsmile.gif

mopsiukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 07, 17:30)
Kvazimodas,  kur vaikus nukišus,  kad cia paromis rymai?
Papildyta:

Given daug geriau gyvena,  nei tu. Nesiputok.

Ka belieka rasyt nusiperdusiai senai bobai kaip tu biggrin.gif
Juk tu jau senai pasidarei klimaksine marazmatike 4u.gif .
Papildyta:

Tiesiog kale butum.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 08, 00:44)
Ka belieka rasyt nusiperdusiai senai bobai kaip tu biggrin.gif
Juk tu jau senai pasidarei klimaksine marazmatike 4u.gif .
Papildyta:

Tiesiog kale butum.

Gini bobą numetusią savo vaikus seseriai?
Tau tik tokios i drauges ir tinka, normalios nuo taves bega biggrin.gif
Atsakyti

Tu.... nieko nežinau beveik apie tave, bet, manau, labradoras.
Atsakyti
Katės:
Nakviša-orientalas. Rūstus iš pirmo žvilgsnio, vikrus ir aktyvus, kai turi viebą, norisi ir antro trečio
Mylimukė-garfieldas, mėgstantis gyvenimo malonumus ir atsipūtęs, išgyvens bet kokioje situacijoje
Lutukė-kieminukas, manantis, kad yra rusų mėlynasis, nes jo kailis pilkas.
Montevertė-alia siamas, parduotas už 30 eurų per skelbiu lt.
Lisitėja-britų trumpaplaukis. Rami, mėgstanti vienatvę, bet kad šalia netoli kažkas būtų.
Cambala-sfinksas, ne kiekvieno nosiai
Kin - persų katinas, ramus, tingus, jaukus.

Atsakyti

Montekrista,gana taikliai mane apibūdinai.Tik aš nesu labai rami,aš iš tų kur padėsi,ten neberasi.

O aš visada svajojau apie didžiulį,pūkuotą katiną.Kuris svertų minimum 10 kg.Gal apie meiną,gal apie sibiro.

O gyvenimas davė du pūkius,kurie abu kartu nė  9 kg nesveria.Globinukai jie abu.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 08, 08:50)
<p>Montekrista,gana taikliai mane apibūdinai.Tik aš nesu labai rami,aš iš tų kur padėsi,ten neberasi.</p><p>O aš visada svajojau apie didžiulį,pūkuotą katiną.Kuris svertų minimum 10 kg.Gal apie meiną,gal apie sibiro.
</p><p>O gyvenimas davė du pūkius,kurie abu kartu nė  9 kg nesveria.Globinukai jie abu.</p>

Tai keli kilai ten ar šen biggrin.gif
Mes turėjom seniai kieminukę baltutėlę pūkuotą katę, nuostabaus grožio, tėvukas sode rado kruopytę visai. Mama leido pasilikti, nu tokia graži miela buvo wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, turiu baltą katę, ilgo plauko, balta kaip sniegas, atrodo, kaip veislinė uz 1000, ale išties kieminuke.
pažistama atveže ją man prieš 12metu ir sako: imkit, nes kitaip bus kiemo žmoniu nuskandinta.

del sporto šnekejot. (Montekristai) nuo 15m kai sportavau dauuuug, laksciau krosus ir valgiau paskui bile ką, atrodžiau gražiai (bernams patiko, man ne).
skaiciau straipsni, jog riebalai ir raumenys yra skirtingos struktūros, ir netiesa, kad iš lašiniu formuojasi raumuo.
lašiniai dega ir nueina, o raumuo stiprinasi ir formuojasi savo vietoje. todel mano raumenuku niekad nesimate. smile.gif presas stiprejo, bet jis gražiai buvo pasleptas po lašiniu sluoksniu. smile.gif
dar ne veltui posakis: " abs are made in the kitchen". 70/80proc sudaro tai, ką valgai. o paskui - sportas, judejimas.
tad mitybą žiūreti yra racijos.
nieko neriboju. bet man lb tinka intermittent fasting. stengiuosi nevalgyti paroje 14-16val ir pilvas plokscias. o jis ir buvo - esmine problemine vieta. dar papai pasvyra, būna minkštesni, nes man katastrofa, kai jie išspūte ir eina per kraštus.
turbūt cia man trauma nuo vaikystes - bet didele krūtine man stambina moteri, ir tiek. kai is E/DD dydžio nuejo ant B/C dabar, jauciuosi žmogumi. biggrin.gif
o savęs 15-24m nenoriu prisiminti. vadindavo Lolo ferari, ir kuo tik ne.
nors ugis ir ne 165.
ale vis tiek.

Monteverte cia minejo, kad esu neutrali ir visus vienodai myliu. visgi ne. turiu savo simpatiju. bet daugiau mažiau stengiuosi žiūret, kas darosi rašanciojo smegenyse. ax.gif
kin, kaip gyveni?
aš tai db tuoj sesiu db ant dvirkos i kiną.
Atsakyti
Papų neišsportuot, deja. biggrin.gif o gaila biggrin.gif
Atsakyti

Nu,jooo. :hmm:​ Talija lieknėja,papai irgi.Negalėtų gi jie likti savo vietoje?

Atsakyti