Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 09, 07:27)
Pažiūrėk į Lutukę, ji gi nuoširdžiai mano, kad yra sąmoninga ir protinga. Kaip Kručinskienė
Papildyta:

Tas ir juokinga, kad Lutukė eilinį sykį apsijuokė su ta foto. Nes tai šunų dominavimo pavyzdys, jokia ten ruja smile.gif patinai lipa qnt patinų, kad įrodytų savo viršenybę ir tiek smile.gif

Tai ne Lutuke apsijuokė, o Moonte, Moonte gi ruja apkaltino tą foto
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 10:27)
Įdomu kaip mastysi,  kai turesi vaiku. Įdomu ar bus kiek pasikeitusi lavinimo sistema i ta laika

Na vat ko tokia kaip tu galėtų išmokyti- į tą laiką?? Kas čia??? biggrin.gif
Atsakyti

Nebūtinai. Šios savaitės “nuotykis”: paprasčiausias penktojo uždavinys, kuomet man užteko kelių sekundžių, kad aš jau žinočiau kaip susimesti viską per lygtį. Tik bėda ta, kad penktokai lygčių su nežinomaisiais dar nesprendžia, o paaiškinti reikia neišeinant iš jų (penktokų) suvokimo ribų.
Man ir tau visiškai aišku kaip spręsti y=(b+a)*2, kur b=2a, bet kaip tai išaiškinti vaikui, kur dar to nesupranta, kur dar pradėti reikia nuo elementarių x+2=4.

Na as kalbu apie sisteminga mokyma diena is dienos. :) Valanda yra viena, 4-5 jau visai kas kita. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 10:30)
Tai ne Lutuke apsijuokė, o Moonte, Moonte gi ruja apkaltino tą foto

Oi ne, Lutukė per savo žioplumą apsikvailino, manydama kad Mylimukę užkliudys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 09, 11:28)

Valio!!!! Prasviesejimas atejo Kvazimodui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 09, 08:53)
Susijaudinau wub.gif paklausiau vakar Cambalos, kaip gyveni, o ji atrase, kad net ziuredama tv apie mane galvoja...kažkur pasąmonej jai vaidenuosi...  wub.gif  brunette.gif

Ne ka daugiau galvoju nei tu apie montekrist, kai rasei jog vakksciojai po prekybcentri ir pamacius ar tai triumph ar tai intissimo parde apie montekrist pagalvojai.
O jei tave domina kaip as gyvenu, tai gyvenu ramia sazine, su vedusiais nesibarskinu, prie draugiu nasliu netaikau.
Atsakyti

Įdomu kaip mastysi, kai turesi vaiku. Įdomu ar bus kiek pasikeitusi lavinimo sistema i ta laika

Man mokykla niekada nebuvo kancia ir bausme. Ir mokykla as tokia baigusi, kad pamokos nuo 8 iki 2-3 atrodo kaip visiska baika. :)

Juo labiau, kad dabar mokyklu visokiu yra. Galima rinktis. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 09, 11:31)
Na vat ko tokia kaip tu galėtų išmokyti- į tą laiką?? Kas čia??? biggrin.gif

Apie vaiku mokyma snekasi trys gegutės biggrin.gif Viena ju isvis neturi, kitos dvi - karjeristes, kuriu vaikai ant svetimu ranku augo/a biggrin.gif
Kaip juokingai ziurisi is šono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 09, 09:35)
Lutuke čia kėlė fotkes, i jas žiūrejau ir galvojau: vat toks cirkas su šunumis man nenormalu. nenormalu, kuomet šunys daromos "žmonemis". tos parodos, plauku sukimai, plovimai chem sampunais. vat cia man atrodo - is.pin.dejimas totalus. jau geriau  investuoti i visu benamius, beglobius, kastravima ir paleidima, prieglaudu sistemos pertvarkymą, skaitinimą zmones imtis gyvunus is prieglaudu.

taip, ir tas vertinimas šunų, kai jie ant 50 cm pavadėlio, pakabinti vos ne ore, ištemptos galvos į viršų, kad tik niekur nesidairytų ir apibėgami ratukai. Nu absurdas. Šuo turėtų būti vertinamas laisvame judesyje, žiūrėt kaip sutaria su gentainiais ar nepuola vienas kito, nepjauna. Va tada taip, čempionas tikras būtų.
Betgi bijoma, nes tikrai susipjautų, pultų vienas kitą "stabilieji" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 09, 11:32)
Na as kalbu apie sisteminga mokyma diena is dienos. smile.gif Valanda yra viena, 4-5 jau visai kas kita.

Ummm... Nenuvertinčiau taip.
Tuo labiau, jei bus įvesta ir sureguliuota, kad ir nuotoliniu būdu, atsiskaitymo sistema - kodėl ne?
Kiek menu, projektą teikiantys asmenys, buvo įrašę, kad pasirašant sutartį su ugdymo įstaiga, pastaroji įsipareigoja ne tik reikalauti atsiskaityti, bet ir padeti ugdymo procese.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 10:19)
Nesuprantu jusu rašliavu siandieniniu. Propoguojat sveika gyvensenos buda,  o alkoholi geriat ir dar parukot kai kurios. Nejuokinkit varliu su savo lozungais  biggrin.gif

nu. Iš Šviesos pvz. teigia, kad medituoja. Neblogas konstrastas: meditacija + alkoholis biggrin.gif gal dėl to nieko gero ir neišmedituoja? dvasiniame pasaulyje visiškai nesigaudo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 09, 10:32)
Oi ne, Lutukė per savo žioplumą apsikvailino, manydama  kad Mylimukę užkliudys biggrin.gif

mintis jau nuskaitai? Lutuke nieko neparašė. Neparašė, kad ten ruja ar krušimasis. O Moonte parašė. Daugiau čia nėra ką nagrinėti, nes elementaru, Vatsonai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 10:35)
Apie vaiku mokyma snekasi trys gegutės  biggrin.gif Viena ju isvis neturi,  kitos dvi -  karjeristes,  kuriu vaikai ant svetimu ranku augo/a  biggrin.gif
Kaip juokingai ziurisi is šono  biggrin.gif

Turime diplomų visokių ir tai manome, kad vaiko neišmokytume visko, o va tokios kaip tu, sakinio nesurezgančios,įsivaizduoja , kad tai gali
Atsakyti