Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 18:02)
Gyvates kraujo kokteili gerem is idomumo. Butelis su nuodais siaip del grozio. Dar kazkas?
Ten apie netracinius metodus tavo amebai, kad nenualptu biggrin.gif .

kur jau ten kas, ką čia ir bepridėsi Vartymųsi karalienei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 17:59)
Gamykla tai ne begalviai zmones su nuo vartojimo istinusiom smegenim

https://m.delfi.lt/v...php?id=83193101
Prie ko parkas? Juk projektas ne parke.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 18:05)
kur jau ten kas, ką čia ir bepridėsi Vartymųsi karalienei biggrin.gif

Aaa, kaip baišu... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 18:02)
As del given nieko nesakau. Ji apie savo morale komentuoja maziau negu musu ubuntijos karaliene. Visa si istorija pasako apie ja, o ne apie given.

Tai kiekvienas lieka prie savo nuomones. As kitaip matau pvz situacija - verkia gyvuliuki, tuo tarpu duodasi su vedusiu vyru, nepagalvodama kad galbut skaudina jo zmona ir vaikus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 19:00)
O, given cia sventoji. Bent jau save tokia laiko. Mesos nevalgo, pieno negeria, bet su vedusiais vyrais miega, bobutei arabu pripute, vaistus nutrauke, bet sugeba moralizuot . Dar primena, kad pas Jezu buvo pasekeja paleistuve bigsmile.gif .
Kur jau cia paprastiems mirtimgiesiems... biggrin.gif

Cambala, given444, niekada apie save nerase kad yra sventa. Vien tas jos viesas pripazinimas apie santikius su vyrais. Ka jau ka, ji tikrai nera veidmaine. Pagerintos, diskredidtuoja jos varda.

Taip, sutinku, kad galimai, given444 perdetai, mano subjektyvia nuomone, uzsidirbineja pliuspuktus. Na nereikia jau taip akcentuoti tuos gerus darbus, tai turi savaime suprantama, jokio dirbtinumo. Va tas akcentavimas ir suteikia visam tam dirbtinumo.

Kaip ir tai, kad gerais norais pragaro keliai gristi, tai irgi reikia atsiminti, pries ka nors darant.

Na ir jos uzimta polemikoje apie mityba, krastutine pozicija, manau, daugiau duoda zalos, nei naudos, diskutuojant.

Man iki siol, keista, kad given444 absoliutina, nekvestinuoja gaunama informacija, tyrimo rezultatais ir t.t. ir t.t. TA given444, kuria man teko pazinoti, buvo "knisliukas"t.y. labais gyvo proto, nenuilstanti, pstoviai gilinosi i esme.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 18:09)
https://m.delfi.lt/v...php?id=83193101
Prie ko parkas? Juk projektas ne parke.
Papildyta:

Aaa, kaip baišu... biggrin.gif
Papildyta:

Tai kiekvienas lieka prie savo nuomones. As kitaip matau pvz situacija - verkia gyvuliuki, tuo tarpu duodasi su vedusiu vyru, nepagalvodama kad galbut skaudina jo zmona ir vaikus.

tai pagal tave tas, kas ko nors "verkia", jau jokios nuodėmės daugiau negali padaryti? Tu gi "verki" kaip aš čia neva kažką tai skaudinu, tai kodėl tada tu drįsti su kitais blogai elgtis? Kodėl varei ant kin, kad ji dėl vaiko meluoja, kodėl Burbės vaiką išjuokinėji, ko prie Lutukės kimbi?
Jauti kokia tu durna?
Atsakyti
Aš labai nemėgstu dalinti patarimų. Gyvenime pati bėgu nuo žmonių, kurie manosi žinantys atsakymus ir prirašinėja kitiems “laimingo gyvenimo receptus”. Aš galiu tik papasakoti, kaip buvo man, kaip aš keliavau per tam tikras patirtis, bet aš neturiu “paruoštukų” - viskas yra daug sudėtingiau ir komplikuočiau, kiekvieno žmogaus poreikiai yra skirtingi, o kelionė - unikali. Bet paskutiniu metu manęs vis paklausia, kaip pamilti savo kūną. Sutinku žmones, kurie taip nemyli savęs, kad negali sustoti prie veidrodžio ir pažiūrėti į save nuogus be čaižaus ir naikinančio vidinio balso, kuris juos vanoja kaip šlykščiausias vergvaldys savo vergą. Kodėl mes žiūrim į savo kūnus su tokiu pykčiu, kodėl jam skiriame kankinimus, kurių gyvenime neleistume patirti niekam, ką mylime visa širdimi? Ar kankintumėt mylimą žmogų neduodami jam valgyt, sakydami, jog yra šlykštus ir nevertas meilės, kol neatrodys taip ar kitaip? Taip elgiasi tik baisūs, nuodingi asmenys, nuo kurių reikia nešti kudašių. Tad kodėl savo kūnui atrodo normalu skirti tokius alinimo, skausmo metodus? Man pačiai santykis su kūnu yra ir mano santykis su gyvenimu, su viskuo, kas yra materialu, išoriška, išreikšta, gyva. Jeigu aš nemyliu savo kūno ir jo juslingumo, kaip galiu mylėti drėgną žemę po lietaus, ežero vandenį ant pašiurpusios odos, basų kojų sukeltą šiugždėjimą po kojom? Jei nematau savo kūno kaip mažo Visatos stebuklo, kaip galiu kurti ryšį per penkis kūno pojūčius su aplinkiniu pasauliu - uosti, liesti, regėti, išgirsti, ragauti?
Meilė savo kūnui = meilė gyvenimui. Šis indas yra tam, kad juo semtume Visatos vandenį ir juo praustumės, iš naujo atgimdami.
Aš žiūriu į savo kūną kaip į mylimą draugą - skiriu jam palaikymą, komplimentus, padrąsinimą. Mano šlaunys liečiasi tarpusavy, kas, vadovaujantis IG trendais, turėtų būti katastrofa. Bet man tokios nuostabios mano kojos - jos nueina ilgiausius atstumus, įkopia į kalnus, jos jungia mane su žeme. Mano kojos yra stebuklas! Taip pat ir mano rankos, pilvas, nugara, sėdmenys - visos kūno dalys sudaro visumą, kuri suteikia man formą patirti gyvenimo spalvas ir skonius.
Man, asmeniškai, nei sportas, nei sveika mityba nepadėjo pamilti savęs. Net kai dėl didelio streso buvau labai sukūdusi ir turejau plonesnes šlaunis, dingo krūtinė - taip kad visąlaik kažkas gali būti ne taip. Todėl aš renkuosi mylėti gyvenimą dabar, su šiuo kūnu, šią akimirką. Seksualumo energija nėra graži šikna, papai ar ilgos kojos. Seksualumo energija yra sprogstamoji, kūrybinė jėga, kunkuliuojanti jums po oda. Šokit, plaukit, dainuokit, eikit, patirkit gamtą ir meną, maudykit savo kūną palaikyme kaip savo geriausią, ištikimiausią draugą. Pieškit sau ant kūno širdeles spalvotais pieštukais, puoškite save gėlėmis, šliurpkit vaisius ir tegu godūs lašai krenta jums ant kūno. Grožėkitės pašiurpusia oda, jauskit savo kūno pasakojimą - duokit jam kalbėt, dėl Dievo meilės, o galva lai eina užtarnautų atostogų
.

Neringa Rekašiūtė

Nuostabu 🙏❤️
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 18:12)
Cambala, given444, niekada apie save nerase kad yra sventa. Vien tas jos viesas pripazinimas apie santikius su vyrais. Ka jau ka, ji tikrai nera veidmaine. Pagerintos, diskredidtuoja jos varda.

Taip, sutinku, kad galimai, given444 perdetai, mano subjektyvia nuomone, uzsidirbineja pliuspuktus. Na nereikia jau taip akcentuoti tuos gerus darbus, tai turi savaime suprantama, jokio dirbtinumo. Va tas akcentavimas ir suteikia visam tam dirbtinumo.

O ka reiskia tokie pareiskimai, kad " jus valgote lavonus, vistu menesines ir tersiate planeta paketais"
" O as to nedarau- plaunu kruvinus skurlius, pastoviai ant dvirkos"
?
Kam reikia save piesti, neva esi geresne, nes nedarau to ar ano?

Ryskus pvz su ta bobute, kur atvare pas savo drauga ratukuose, pabure apie pieno zala, pasake negert vaistu nuo spaudimo, nors medicinoj kaip matau ne bum bum.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 18:13)
tai pagal tave tas, kas ko nors "verkia", jau jokios nuodėmės daugiau negali padaryti? Tu gi "verki" kaip aš čia neva kažką tai skaudinu, tai kodėl tada tu drįsti su kitais blogai elgtis? Kodėl varei ant kin, kad ji dėl vaiko meluoja, kodėl Burbės vaiką išjuokinėji, ko prie Lutukės kimbi?
Jauti kokia tu durna?

Tu isisamonink viena dalyka - pzd nx abi su lutuke ir bus ramu. Nieks prie jusu nekibs, jei pacios nesirausit. Daslo?
Atsakyti

isversiu: viskas gerai cambalele, kol tapkes man nesiosi, vadink ka nori kaip nori, taskykis izeidimais, keiksmais kiekvienoje zinuteje, man nerupi, svarbu,man karuna laikysi. biggrin.gif

Dienos topas :oh:   Didybės manija apsirgai,ar kaip?Ar kažko užvartojai?

Jei tavo dydžio karūna, tai tikrai nenukris, nebijok.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 sausio 2020 - 18:28
Tai ką, vis dar eileje prie karūnos stumdotės? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 19:27)
Tu isisamonink viena dalyka - pzd nx abi su lutuke ir bus ramu. Nieks prie jusu nekibs, jei pacios nesirausit. Daslo?

Nei tu virsininke, nei tu aiskink kam ka daryti cia. Eik geriau gulincia motina priziureti cia visa diena nesedejus. Mokesciu moketojai jai pinigus moka uz ligonio prieziura, kurios ji visai net nepriziuri. Nenustebciau, jei senute su pragulomis butu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 sausio 2020 - 19:22
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 19:21)
Tai ką,  vis dar eileje prie karūnos stumdotės?  biggrin.gif
Papildyta:

Nei tu virsininke,  nei tu aiskink kam ka daryti cia. Eik geriau gulincia motina priziureti cia visa diena nesedejus. Mokesciu moketojai jai pinigus moka uz ligonio prieziura,  kurios ji visai net nepriziuri. Nenustebciau,  jei  senute su pragulomis butu

Mano mama negulinti.
O tu jau savaja uzmusei, kad i kelione ruosiates? Rasei, kad i egzot kelione vaziuosit kai numirs.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 20:34)
Mano mama negulinti.
O tu jau savaja uzmusei, kad i kelione ruosiates? Rasei, kad i egzot kelione vaziuosit kai numirs.

Vesis kartu. Nes juk rase, kad visa seima visur kartu vaziuoja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 18:22)
Neringa Rekašiūtė

Nuostabu 🙏❤️

pala, o jei tam kūnui kokie 150 kg? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 18:27)
O ka reiskia tokie pareiskimai, kad " jus valgote lavonus, vistu menesines ir tersiate planeta paketais"
" O as to nedarau- plaunu kruvinus skurlius, pastoviai ant dvirkos"
?
Kam reikia save piesti, neva esi geresne, nes nedarau to ar ano?

Ryskus pvz su ta bobute, kur atvare pas savo drauga ratukuose, pabure apie pieno zala, pasake negert vaistu nuo spaudimo, nors medicinoj kaip matau ne bum bum.

Papildyta:

Tu ir eik ten, nx, tau labiausiai tinka. Ir eisi artimiausiu metu, matau tai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 19:38)
Vesis kartu. Nes juk rase, kad visa seima visur kartu vaziuoja.  ax.gif

Tai sunaus issizadejo? Nes rase, kad be sunaus...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 19:43)

Tu ir eik ten, nx, tau labiausiai tinka. Ir eisi artimiausiu metu, matau tai biggrin.gif  4u.gif

Na vyra turiu, man vyras mano lb grazus, traukia, gal ir eisiu wub.gif .
O tu tenkinkis savo jorku 4u.gif .
Atsakyti