Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 16:12)

Man iki siol, keista, kad given444 absoliutina, nekvestinuoja gaunama informacija, tyrimo rezultatais ir t.t. ir t.t. TA given444, kuria man teko pazinoti, buvo "knisliukas"t.y. labais gyvo proto, nenuilstanti, pstoviai gilinosi i esme.

Moonte, gaila kad as neatitinku tavo vaizdinio.
BET.
as tikrai neabsoliutinu, kvestionuoju, tik nuejau i kita puse nei tu.
vat daugeli metu man buvo dzin, as juk tikejau "piena gerti sveika../mesa kimsti sveika.." svarbu siela,. dvasia, o ne kunas...
tad ir pradejau kvestionuoti ir perejau i plant-based, nes issigyhdziau daug negalavimu. svoris nbudavo apie 68-70kg, db 58-60kg, ir dziaugiuso. dziaugiuos energija padidejusia, sumazejusio miego poreikiu, dziaugiuos, kad del mesos nevalgymo maziau co2 ismetu i aplinka, masinai suduzus, naujos nepirkau, vazineju taksais, dvirka, viesuoju transportu , na ir paskraidau lektuvais.
del vegetarizmo. visad galvojau: jei sirgsiu veziu, maitinsiuos svariai. ex vyras ta pat yra sakes. taigi, zmones jaucia, i kuria puse pasilenkti.
ir dar ta veganizmo moralioji puse.
o jei tu, Moonte, myletum, ne tik sunis ir kates, ka tu darytum? juk tu taip gynei abortus darancias moteris, grazia iaiskinai ju sprendimus, ir tavo kai kuriais pasakymais tikrai zavejausi ir zaviuosi iki siol.
na atsakyk, ka tu darytum? jei myletum ne tik kanareles? tyletum? ne tavo stiliuj. pasakytum zodi, kita. pasakytum. ir dar su paklode. stopudovai. biggrin.gif
o zmogaus psichologija yra tokia. jei zmogui sakai, kad ir graziai, jis ginasi, nes gynyba yra musu savisaugos mechamnizmas. ir tai puiku. lai zmogus ginasi. o diskusijose vis sis tas gimsta. zkiurekj, po 50m, zmogus gal jau nebevalgys tos kiaules slaunies.

o del "pliuspunktu", nesupratau. vat tu pazisti Listieja, pasakie kuom ji uzsiima. (tu pagyrei kita, vadinasi, galima).o manes tarkim cia niekas nezino. tai ar as negaliu pasisakyti, ka veikiu. ar man tik savo nuodemes vardinti ir ka pirkau maximoje vardint.
ar jus tikrai tokios visos kompleksuotos? ar as kasdien sakau, ka veikiu. vat Cambalai istrigo viena bobute, gal as ju 9 ar 10 turiu? ar jau cia negalima niekuo pasidziaugti. kad ir nasliu. parasiau apie viena, gavosi daugiskaita. tas pats su vedusiais.
dievazi, is kitos puses, nieko negaliu sakyti: man toks gyvenimas net spalvingas atrodo - taip, kaip Cambala mane nupaiso. niekas neziuretu nuobodziu, davatkisku filmu. mes ziurim tik tuos, kur intriga, bet gyventi norisi "ramiai". ziurim tokius, kur dideles klaidas zmones pasimoko...o ne "tra lia lia" filmukus apie Mopsi.
Taigi, kodel taip elgiames? kazka kompensuojame pasamoneje? kodel pvz tiek "moraliuju" sededavo "treciuju temose" ir vanodavosi sluotomis?

p.s. sorry, kad suplakiau viska i viena. nespeju su jusu tempais.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 11:01)
aš irgi tik už saugų vairavimą, niekada neviršiju greičio ir man dzin, kad kokia fūra būna pypsina. Tegu nemiega per ilgai, anksčiau išvažiuoja, jei jau taip skuba biggrin.gif

Tu šaunuolė..Aš biški mėgstu palakstyti, na ne, nelekiu per Vilnių ant 100 km kaip beročiai jau laksto, bet truputį gazą spustelti man smagu, ypač užmiestyje smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(given444 @ 2020 01 10, 10:46)
neleidzia sau pajusti alkio jausmo, nes omg, kaip bus baisu.

p.s. Cia neina kalba apie extreme 30d badavimus. 1d ar 3d dienos su vandeniu jau net labai rekomenduojamos visuose vakaruose ir jav naturapotijos klinikose. su pilna gydytoju prieziura galima nevalgyti ir daugiau dienu, pvz 21d. (cia tiems, kam reikia. )
del zodzio "tobulai" nesiginciju. ne toki zodi galbut pavartojau. musu gi esme leisti organizmui kuo ilgiau funkcionuoti paciam, tarnauti mums. tiesa tu rasei pati - sveikas organizmas -  tai musu istekliai. esi sveikas - pats geriau jautiesi.

Bet ot laikai zmonijai atejo, mes valgom,kad sulieknietume lotuliukas.gif

Bent pasnikautume, kaip priklauso biggrin.gif
Mano artima drauge badavo 40 dienu, tai iki galo dar zarynas valesi. bet labai svarbu atsistatymas, badauti sake lengva, jau po kurio laiko, bet va atsistatyti sunku, sako tiek ilgai nerekomenduociau dabar jau kazkam badauti, nu znooma nebent kokios rimtos ligos.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 11:01)
aš irgi tik už saugų vairavimą, niekada neviršiju greičio ir man dzin, kad kokia fūra būna pypsina. Tegu nemiega per ilgai, anksčiau išvažiuoja, jei jau taip skuba biggrin.gif

As irgi biggrin.gif bet jei galiu praleidziu uz mane vaizuojancius, kas nori skubeti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 10:31)
bet šiaip pastebėk, kuo žmogus jaunesnis, tuo geriau toleruoja šaltą vandenį. Vaikai gi turškiasi iki pamėlynavimo, paaugliai dar irgi, o vėliau žiūrėk ypač moterys brenda brenda į ežerą ar jūrą sustingę, kol pripranta, kol nutaria pasinerti smile.gif
Aišku, stambiems tai negalioja, tokie tai neršia iki mirties biggrin.gif

Tikrai taip, islepstam i senatve biggrin.gif Nors siaip as neikad nemegau salto vandens biggrin.gif Mano vyras isvis pakraupes, kokiam karstam as maudausi biggrin.gif kartais buna apsipilu su drungnu paskui po karsto duso, bet ne lediniu. vasara kai karsta zinoma smagu ir vesesnis dusas, bet ledinis ar jura ne man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 10, 10:56)
bet reikia būti labai drąsiai, jei gali atskleisti čia kažkokias savo dalis, kurios galėtų būti pavadintos silpnybėmis ar tiesiog jei žmogus yra truputį labiau nestandartinis.

Ar matei korida? Niekas toreadoro ten jega neimeta. O ir buliai ten neisproteje, reikia juos erzinti... ypac parodant savo silpnas vietas, tada jie puola.

Sakysim as jau tiek silpnu vietu prirodziau.

Esme kad cia visiems i visus nusispjaut, va dar sunpalaikiai sulaukia uzuojautos. ZMones - ne

Tai tas silpnu vietu atskleidimas tik galimybe, kad kokia,, nepaskaiciavus bandys pulti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 11:26)
Ar matei korida? Niekas toreadoro ten jega neimeta. O ir buliai ten neisproteje, reikia juos erzinti... ypac parodant savo silpnas vietas, tada jie puola.

Sakysim as jau tiek silpnu vietu prirodziau.

Esme kad cia visiems i visus nusispjaut, va dar sunpalaikiai sulaukia uzuojautos. ZMones - ne

Tai tas silpnu vietu atskleidimas tik galimybe, kad kokia,, nepaskaiciavus bandys pulti.

Va čia aš nustebau. Niekada nepamaniau, kad tu norėjai užuojautos. Man atrodė, kad tu labiau provokuoji ir tikiesi visokių audringų reakcijų/diskusijų bei jomis džiaugiesi smile.gif
Aš pirmiausia tikėčiausi priėmimo, o tai mano sistemoje reikštų nesišaipymą ir nenuvertinimą, tam tikrą kad ir audringą diskusiją išlaikant su pagarba kitam. Na, svarbiuose dalykuose.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 10, 11:07)
vat Cambalai istrigo viena bobute, gal as ju 9 ar 10 turiu? ar jau cia negalima niekuo pasidziaugti. kad ir nasliu. parasiau apie viena, gavosi daugiskaita. tas pats su vedusiais.
dievazi, is kitos puses, nieko negaliu sakyti: man toks gyvenimas net spalvingas atrodo - taip, kaip Cambala mane nupaiso.

Turek nors n tu bobuciu, istrigo tai, kad nieko nenutuokdama apie ligas, kraujospudi, ismetei( ups, liepei negerti bobutei vaistu).
Siaip tai laikas perprasti mano sarkazma - parasau ismetei, vietoj liepei negerti. Ar taip sunku suvokti, kad sitaip reaguoji.
Vedusiais...Na ok ok, vienas vedes. Kodel tu manai turimti teise moralizuoti apie tai, kad zmones vartoja mesa, visi ne ant dvirku, tersia planeta, o kiti jau negali pasakyti savo nuomones apie moteris, neva gelbejancias nuklydusius vedusius vyrus, kuriems neva zmonos sekso neduoda? Ar vistik tau Lutukes kauke priimtinesne? Juk kaip ji vadino moteris, seksuojancias ne Santuokoje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 10, 10:28)
o man sitas kiauriai patinka. cia kaip su montekristos numestais vaikais sesei.
koks mano stiliukas moonte, koks? suprantu, kad laiko nebeturi skaityti.
ar skaitei mano istorija? bent viena Lutuke isimine, na gal dar Mylimuke. ir dar pora zmoniu.
Man patinka cambalos man piesiamo gyvnerimo daugiskaitos, naslIAI, veduSIEJI, barskinti.

ech. noreciau, bet nezinau, ar sugebeciau.

kita vertus, noriu tureti bent viena silpnybe, kad nenuskristi i dausas.  vat as priesingai, tikrai nelaikau saves sventaJA, bet cia, ziuriu, net ir k noredama, ramiai nepabusi.  biggrin.gif niekuo siam forume nepabusi, vnz.
Kristina, tu sakei, turi ka papasakoti, lazinuos, net idomesnio, nei as, bet zinoma, del siu hienu burio neapsimoka. o realiai, tai turetumecia tiek idomkiu istoriju, ne vien apie timpas, konservus ir suniukus.

Skatau as daug, gal ne visada pasireiskiu perskaicius, ypac kai mane domina zmones-nikai.

Na nenoriu, given444, rasyti apie tave, kad vel butu tasoma tavo istorija. Man paciai nepatinka, kai manipuliuojama mano vardu, kraipoma istorija, isimus ja is konteksto.
Pasakykim taip, "pavaiksciosiu as aplinkeliais", bet manau suprasi, ka as ta tema galvoju.

Sia tema as jau rasiau senai. Yra toks rusiskas filmas "Вас ожидает гражданка Никанорова" (Jusu laukia piliete Nikonorova). Puikiausiai pamenu save, kai tas filmas tik isejo i ekranus, vaiku buvau, negalejau ziureti is pasipiktinimo, kaip moteris saves negerbia ir t.t. Ir visokie kiti kliedesiai, kuriuos raso SAUGUSIOS MOTERYS treciuju temoje. Laikui begant, suvokiau, kad si moteris, kuri neva save dalino i kaire i desine viduje yra labai tyra. Nesiskundziu savo marcia, bet kaip sakoma "matuojame" situacija ant sves. Ziurint is sio tasko, kad motina niekada nepalinkes savo vaikui blogo, tai as nebuciau pries, jei tokia, kaip Nikonorova butu mano marti.
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 10, 11:31)

Va čia aš nustebau. Niekada nepamaniau, kad tu norėjai užuojautos. Man atrodė, kad tu labiau provokuoji ir tikiesi visokių audringų reakcijų/diskusijų bei jomis džiaugiesi smile.gif

Aš pirmiausia tikėčiausi priėmimo, o tai mano sistemoje reikštų nesišaipymą ir nenuvertinimą, tam tikrą kad ir audringą diskusiją išlaikant su pagarba kitam. Na, svarbiuose dalykuose.

Man lygiai toks pats ispudis susidare.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 11:02)
Netiesa.
As puikiai pamenu ir ilgiuosi, P. Jadzes, alterego, medinio, blondino ir t.t. ir t.t. Kiek metu praejo. Lygiai taip pat atsiminsiu ir Is Sviesos, Montekrista (atsimenu diduma jos niku ir avataru), o ar galima uzmirsti Nakvisa, Lisitėja2, pastininke, Asaka, moomento, Maja Di, Hmmm, mylimuke, Kristi_na, kin kuri cia SM vaidenasi kaip menuliukas... Su gyven444 bendraujam minimum desimt metu, negi gali uzmirsti, kai zmogus pries tave atidaro savo siela...
Virtualus pasaulis ne vakuumas ir ne siuksliu deze, cia viskas lieka, ir viska ka cia palikai, tau grizta, vienokia ar kitokia forma. Naivu galvoti, kad su isejimu, ar pakeitus nika viskas pasimirsta, butinai kas nors akylesnis demaskuos, ypac jei esi prisidirbes iki ausu, cia senaties termino nera. Galima neigti, kas akivaizdu, bet asmens-niko reputacija svarbi ir virtualiam pasaulyje.

Pagalvojau VISI tai kas? Ar jau tikrai taip jau butina kad butent VISI atsimintu... Esu egoiste, ateitnu del saves, kad as pasiilgstu, kad man rupi kaip sekasi, ar viskas gerai zmonems-nikams, kuriuos atsimenu as, kurie rupi man. Nemanau, kad siuo poziuriu as esu isskirtine.

Ir kas pasikeis tavo gyvenime, jei suzinosi, kad kazkuris nikas mirė?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 11:36)
Turek nors n tu bobuciu, istrigo tai, kad nieko nenutuokdama apie ligas, kraujospudi, ismetei( ups, liepei negerti bobutei vaistu).
Siaip tai laikas perprasti mano sarkazma - parasau ismetei, vietoj liepei negerti. Ar taip sunku suvokti, kad sitaip reaguoji.
Vedusiais...Na ok ok, vienas vedes. Kodel tu manai turimti teise moralizuoti apie tai, kad zmones vartoja mesa,  visi ne ant dvirku, tersia planeta, o kiti jau negali pasakyti savo nuomones apie moteris, neva gelbejancias nuklydusius vedusius vyrus, kuriems neva zmonos sekso neduoda? Ar vistik tau Lutukes kauke priimtinesne? Juk kaip ji vadino moteris, seksuojancias ne Santuokoje? biggrin.gif

va melagele atsikele, labas rytas, ar pachmielas padarytas? biggrin.gif tikiuosi per tiltus netenka vaziuoti biggrin.gif
melas, melas ir vel melas biggrin.gif nei given taip nerase, nei as, sakiau ir santuokoje gali paleistuvauti mirksiukas.gif taigi nesidziauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 11:39)
Ziurint is sio tasko, kad motina niekada nepalinkes savo vaikui blogo, tai as nebuciau pries, jei tokia, kaip Nikonorova butu mano marti.
Papildyta:

Nu nu biggrin.gif , ir ta Nikonorova save dalintu i kaire ir desine ir sunui duotu biggrin.gif . ( nemaciau filmo)
Va pvz ar lutuke gali patapti nariu, kuris cia bus idomus ar pageidaujamas? Vienareiksmiskai ne. Kad ir kiek besistengtu, kad ir kaip noretu, kad ir kiek besisveikintu cia ar besikreiptu " Jus" - narkai ja atmeta.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 11:26)

visiems pagal nuopelnus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 11:36)
Vedusiais...Na ok ok, vienas vedes. Kodel tu manai turimti teise moralizuoti apie tai, kad zmones vartoja mesa,  visi ne ant dvirku, tersia planeta, o kiti jau negali pasakyti savo nuomones apie moteris, neva gelbejancias nuklydusius vedusius vyrus, kuriems neva zmonos sekso neduoda? Ar vistik tau Lutukes kauke priimtinesne? Juk kaip ji vadino moteris, seksuojancias ne Santuokoje? biggrin.gif

o kodėl tų kitų sarkazmo neskiri? tuoj pripaišai nuodėmes baisiausias ir smerki?
jauti kokia tu išverstaskūrė esi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 10, 11:49)
va melagele atsikele, labas rytas, ar pachmielas padarytas?  biggrin.gif  tikiuosi per tiltus netenka vaziuoti  biggrin.gif
melas, melas ir vel melas  biggrin.gif nei given taip nerase, nei as, sakiau ir santuokoje gali paleistuvauti  mirksiukas.gif taigi nesidziauk  biggrin.gif

Ameba, geriau patylek, praleisk mano postus.
Tu mazai gauni savo purvinais skudurais per savo kiaules snuki?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 11:52)
visiems pagal nuopelnus biggrin.gif
Papildyta:

o kodėl tų kitų sarkazmo neskiri? tuoj pripaišai nuodėmes baisiausias ir smerki?
jauti kokia tu išverstaskūrė esi?

Pasaipos is onkoligoniu ir mirusou vaiku cia sarkazmas?
Nebent tokiai sociopatei kaip tu.
.
Atsakyti