Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 11:50)
Nu nu biggrin.gif , ir ta Nikonorova save dalintu i kaire ir desine ir sunui duotu  biggrin.gif . ( nemaciau filmo)
Va pvz ar lutuke gali patapti nariu, kuris cia bus idomus ar pageidaujamas? Vienareiksmiskai ne. Kad ir kiek besistengtu, kad ir kaip noretu, kad ir kiek besisveikintu cia ar besikreiptu " Jus" - narkai ja atmeta.

Matau jus su Moonte jungia noras patikti, buti idomiom cia kazkam tureti autoriteta, o tas tik parodo, akd relaybeje ne kas su tais dalykais, tai nors virtualiai prisipiesiat sau kazka. Cambala realiai kam tu cia idomi, kas i tavo nesamones is vsi rimtai ziuri?
Is tikro , jei kuri cia nerasytume, zinoma gal atsimintu zmones, ne amnezija, bet ar pasigestu labai vargu?aisku yra mzoniu, kuriu postus idomu skaityti, kurie moka diskutuoti islaikydami takta, butu idomiau su jais, bet kai ju nera irgi ne tragedija niekam/
As siek tiek pasigendu Rene ir Virgos, ju postai man patikdavo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 11:55)
Pasaipos is onkoligoniu ir mirusou vaiku cia sarkazmas?
Nebent tokiai sociopatei kaip tu.
.

nu jei tavo durnas protas tiek datraukia, kad tai buvo pašaipos, o ne šiaip pamąstymo diskusija, nu tai ką padarysi. Šaipykis iš savęs toliau smile.gif Kaldrytė raudona dar ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 10, 11:31)
Va čia aš nustebau. Niekada nepamaniau, kad tu norėjai užuojautos. Man atrodė, kad tu labiau provokuoji ir tikiesi visokių audringų reakcijų/diskusijų bei jomis džiaugiesi smile.gif
Aš pirmiausia tikėčiausi priėmimo, o tai mano sistemoje reikštų nesišaipymą ir nenuvertinimą, tam tikrą kad ir audringą diskusiją išlaikant su pagarba kitam. Na, svarbiuose dalykuose.

Kodel ta vadinti kazkokia uzuojauta? Pirmiausia, mano situacija yra labai labai keista, bet tikrai nera tokia, kur tiktu zodis - nelaimingas zmogus. Nes viskas persipyne. kai kas tiesiog tragiska, kai kas nepaprastai puiku.
Kai ka gyvenimas man ateme, bet kai ka dave ko kiti net nesapnavo ir galu gale tikrai nesu panasus i zmogus kuriam reikia uzuojautos. Net purvu pylimas, kartais nepagristu mane nelabai veikia.

Bet supratimo aisku visi nori. Bet to negaliu sulaukti del tos priezasties, kad zmones tiesiog negali isivaizduoti situacijos. Tiesiog tai labai nesuvokiama, net man sunkiai suvokiama, o ka jau kitisms. Juolab ji nera kazkaip vienpusiskai bloga.

Turiu MB ji mane tikrai puikiai supranta yra mano drauge, o as stengiuosi buti ir drauge ir draugu.
Bet kartais norisi ir kitu zmoniu minciu.

Man visai patinka, kaip mane priemet. Pazistu daugiau tokiu zmoniu ir juos skatinu, ne uzsiciklinti, apgailint, ko nera, bet ivertinti, kas papildomai duota ir ta ugdyti.

Filmuose. pasakose, kartais labai graziai apie gyvenima rodo, bet va matot, atrodo neturit mano problemu, bet turit kitas. Ir kas cia pamatuos kam cia tos uzuojautos labiau reikia.

Mano atveju, dar visuomet atsiranda visokiu zmoniu, kurie VISKA ZINO ir TURI RECEPTU. Kai kurie net prisimena kokius vergvaldzius ar Hitlerio stovyklas. tai gal buttu kvaila tiketis, kad jie neuzpuls. Tai reikia turet pozicija atsikirst.
manau - ta pati darytumet mano vietoje
Atsakyti

Cambala, u ieškai visur problemų. Toks baisus noras surasti kitame blogi tik parodo kas darosi tavo suzeistoje sieloje.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 10, 11:56)
Matau jus su Moonte jungia noras patikti, buti idomiom cia kazkam tureti autoriteta, o tas tik parodo, akd relaybeje ne kas su tais dalykais, tai nors virtualiai prisipiesiat sau kazka. Cambala realiai kam tu cia idomi, kas i tavo nesamones is vsi rimtai ziuri?
Is tikro , jei kuri cia nerasytume, zinoma gal atsimintu zmones, ne amnezija, bet ar pasigestu labai vargu?aisku yra mzoniu, kuriu postus idomu skaityti, kurie moka diskutuoti islaikydami takta, butu idomiau su jais, bet kai ju nera irgi ne tragedija niekam/
As siek tiek pasigendu Rene ir Virgos, ju postai man patikdavo.

Susmirdele, apeik postus, kurie skirti ne tau.
Gi tuoj vel inksi, kad tave skriaudzia, kokie nariai negeri. Ar vis tik taip nori demesio?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 11:57)
nu jei tavo durnas protas tiek datraukia, kad tai buvo pašaipos, o ne šiaip pamąstymo diskusija, nu tai ką padarysi. Šaipykis iš savęs toliau smile.gif Kaldrytė raudona dar ant galvos biggrin.gif

Pasikartosiu - mastykis savo problemas kodel esi nevaisinga.
Pirma aplink save apsiziurek, o paskui jau kitu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 12:02)
Susmirdele, apeik postus, kurie skirti ne tau.
Gi tuoj vel inksi, kad tave skriaudzia, kokie nariai negeri. Ar vis tik taip nori demesio?

jau ir uzuodi mane biggrin.gif
Jums su Moonte reiktu isidemeti, jei kalbat apie kazkoki zmogu cia , nebutinai tiesiogiai, vadinasi postai skirti ir jam.
Bet be melo jau ziuriu nei vienos zinutes neparasai, kada as kur sakiau, kad mane kas skriaudzia , ten pat kur ir smirdziu? fantazijas kuri, kad tu mane skriaudi? biggrin.gif
ir tikrai manai, kad kazkam cia is vis idomu sitai skaityti? tu bent sau pati idomi?
jei nenori mano demeiso tai nei man rasyk, nei apie mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 11:58)
Bet supratimo aisku visi nori. Bet to negaliu sulaukti del tos priezasties, kad zmones tiesiog negali isivaizduoti situacijos. Tiesiog tai labai nesuvokiama, net man sunkiai suvokiama, o ka jau kitisms. Juolab ji nera kazkaip vienpusiskai bloga.

aš galiu. Aš bet ką suprasti galiu. Net norą išsižadėti vaikų ar primušti/užmušti. Ar norą būti kitokiu, nepriimti savo kūno ar šiaip kažko savyje. Juk tai paprasta. Nu ko čia nesuprast? Juk tai viskas žmogiška, nes visos emocijos, mintys, poelgiai yra žmogiška ir mes visi per savo gyvenimus esame įvairių dalykų girdėję apie kokius nors žmones ir jų subtilybes.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 10, 12:01)
Cambala, u ieškai visur problemų. Toks baisus noras surasti kitame blogi tik parodo kas darosi tavo suzeistoje sieloje.

O jus jai juk nepadesit, tik jei pasitaikys proga prispjaudysit dar daugiau.
Uz kazka...
Na kad cia negraziai elgiasi... Oj oj oj, na pagalvok, gal kuriai ji ikando ar ka.
Kai zmogui blogai tai jis egiasi nelabai pamatuotai, ypac silpnesni.

Pabandyti zmogu suprasti, tai nesimato pastangu, silpni zmones yra atgrasus ir verti suesti, ar ne?
Jei cia sliauzotu ant pilvo, tai gal susimyletumet...
Na ji ir mane puole, ir ilgokai. Bet cia vel nereikia atsakyt akis uz aki, stiprios ta gali sau leisti
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 12:05)
Pasikartosiu - mastykis savo problemas kodel esi nevaisinga.
Pirma aplink save apsiziurek, o paskui jau kitu 4u.gif .

o tai gal vyras nevaisingas, kodėl aš būtinai? biggrin.gif jauti kokia tu trumparegė ir durna? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 13:13)
Uz kazka...
Na kad cia negraziai elgiasi... Oj oj oj, na pagalvok, gal kuriai ji ikando ar ka.

Pabandyti zmogu suprasti, tai nesimato pastangu, silpni zmones yra atgrasus ir verti suesti, ar ne?
Jei cia sliauzotu ant pilvo, tai gal susimyletumet...
Na ji ir mane puole, ir ilgokai. Bet cia vel nereikia atsakyt akis uz aki, stiprios ta gali sau leisti

Silpniems cia ne vieta, tam yra kitos temos.

Cia nera zmoniu, yra nikai ir ju pagražinti gyvenimai, kurie neatitinka realybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 sausio 2020 - 12:18
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 10, 12:07)

jei nenori mano demeiso tai nei man rasyk, nei apie mane mirksiukas.gif

Tu ne per daug save bandai aukstinti, susmirdele? Tu kas? Kas tu tokia, kad aiskintum kam ka rasyt?
Apeik pistus, jei taip diorginies.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 12:13)
Uz kazka...

tai kad atvirkščiai su ja. Kai jai tikrai buvo sunku, kai tik prasidėjo viskas su motina, ji dar buvo žmogus. Ji kaip tik labai gražiai bendravo. O kai jos gyvenimas pradėjo gerėti, vietoje to, kad būtų dėkinga likimui, ji patapo parazitu. Tai arba ji tikrai ligonis, bet ar kiti privalo kentėti ligonį? Lai adminai blokuoja jai prieigas. Nu arba parazitas. Bet kokiu atvjeu, niekas neprivalo jai būti malonus, jei ji tokia nėra.
Atsakyti