QUOTE(given444 @ 2020 01 10, 10:28)
o man sitas kiauriai patinka. cia kaip su montekristos numestais vaikais sesei.
koks mano stiliukas moonte, koks? suprantu, kad laiko nebeturi skaityti.
ar skaitei mano istorija? bent viena Lutuke isimine, na gal dar Mylimuke. ir dar pora zmoniu.
Man patinka cambalos man piesiamo gyvnerimo daugiskaitos, naslIAI, veduSIEJI, barskinti.
ech. noreciau, bet nezinau, ar sugebeciau.
kita vertus, noriu tureti bent viena silpnybe, kad nenuskristi i dausas. vat as priesingai, tikrai nelaikau saves sventaJA, bet cia, ziuriu, net ir k noredama, ramiai nepabusi.

niekuo siam forume nepabusi, vnz.
Kristina, tu sakei, turi ka papasakoti, lazinuos, net idomesnio, nei as, bet zinoma, del siu hienu burio neapsimoka. o realiai, tai turetumecia tiek idomkiu istoriju, ne vien apie timpas, konservus ir suniukus.
Įdomios vis tik čia santykių peripetijos vyksta ir povandeninės srovės. Turbūt teisus ir Įdomučia, sakydamas, kad kai kas čia ateina padirginti, paerzinti ir paskui-oooi, mane puola, tokia energija žmonių-kovinė, reikia jiems to, tai bent čia gauna.
Aš džn kai matau tuos santykių aiškinimosi ir išdergimo visokiais žodžiais tekstus, tai praskipinu, ieškodama kokių įdomesnių perliukų: minties, informacijos, pojūčio. Yra čia įdomių žmonių, taip, protingų ir net išmintingų, bet reikia būti labai drąsiai, jei gali atskleisti čia kažkokias savo dalis, kurios galėtų būti pavadintos silpnybėmis ar tiesiog jei žmogus yra truputį labiau nestandartinis. Aš pati galiu būti netolerantiška kvailumui ir moralistams-na va tiems, kurie žino kas yra teisingas gyvenimas, kaip reikia bendrauti su kitais ir ką daryti/nedaryti. Man iš karto įsijungia stop mygtukas, kai matau tokias reakcijas (tokios vyko ir tavo atžvilgiu, su daaaug paniekos ir pašaipos, kas man visiškai nesuvokiama). Nors kaip ir gaila, nes yra ta dalis žmonių, kuriais galima pasitikėti.
Labai jaučiasi pilnatis turbūt, nors tikrai nežinojau, bet vakar tokia stresinė diena buvo-vos vos avarijos nepadariau, su vaiku dar, kelias slidus buvo už miesto, buvo pliusas, pervertinau savo galimybes. Nereikia man galingesnės mašinos, oi nereikia, nors taip džiaugiausi tokia paskutinę savaitę turėdama (skolinta