Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 00:47)
KIek panoresiu, iki mano mirties dar laiko yra.

As cia turiu nemazai sirdziai mielu zmoniu, kuriu pasiilgstu, kurie man rupi, ne tariamai, o nuosirdziai. GRiztu del ju, manau, jie tai jaucia.

Baik, Moonte. Gi esi garbaus amziaus moteris, nedurna - turi suprasti, kad tuscia erdvė ir yra tuscia erdve. Nepasirodysi metus ir visi uzmirs, kad cia egzistavo toks nikas Moontė
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 23:25)
Triochla (cia del tamstos rasymo manieros, is tos pacios serijos kodel mylimuke yra vaikelis), faktus i studija, kur buvo tiesiogai dergiamasi is mirusio tamstos tevo. Konkreciai.

Kas ten tamstai vadenasi, rodosi, mano neva rasymo intencijos ir t.t. nesiskaito.

Dar karta pakartosiu. Zmones, kurie girdo nepilnamecius, nesvarbu dedes, tetos ir t.t. t.y seimos nariai, kurie PRIVALO RUPINTIS IR SAUGOTI SAVO JAUNAJA KARTA, tai socialine tarpusavio sugyvenimo norma. As nekalbu, kai vaikai smalsumo vedami ragauja svaigalus. As kalbu kai suauge samoningai pila vaikui svaigalus. Tai gali daryti tik asocialus zmones.

Kas yra asocialumas, as irgi pakankamai aiskiai isdesciau. Tarkim, tevai nesirupinantys kad vaikai mokytusi, irgi yra asocialus. Nebutina buti narkomanais, prostitutemis ar dar kuo negatyviu...

Cia velgi, griztant, prie mokymosi namuose ir mokykloje gaunamu socialiniu igudziu. Zmones neturintys, ar menkai turintys socialius igudzius yra asocialus.

Ne mano problemos, kad kazkam terminas asocialumas tapatu su negatyvu.
Kad tamsta negebi palaikyti salyginai normalius santikius su zmonemis, SM puikus pvz. Su tamsta bendrauja tik vos keli zmones. Net naujokai (Zu zu, Jazzu ir t.t.) neisivele i senas rietenas, atsainiai vertina tamstos deklracijas. Virtualus pasaulis, net negatyviai nusistates tamstos atzvilgiu yra paciai priimtinesnis, nei realus. Priesingu atveju, tiek laiko nebutu skiriama virtualiam pasauliui. Tamstos realus gyvenimas yra vakuumas, kas liecia zmoniskus santikius, todel ieskoma kompensacijos forume.

Dabar vel, gali pradeti aiskinti, kad taip nera.

Niekas manes negirde, nustok tu fantazavusi, kad asave pasiteisinti biggrin.gif , o ypac mano tetis ar mama, fui kaip vartaisi prisidergusi. Cia turi tuos 25 gr konjako ar gurksni sampano, apie ka rasiau? Pagal tokius principus tada tu asociale ir pijoke, nes isgeri, manau, daugiau, nei 25 gr konjako per metus ir Lietuvoje tada 95 procentu pijoku.

Tu gal islysk i realu pasauli? Jau ir apie mano realu gyvenima zinai? peremei is cambalos astafete? bigsmile.gif nu ir kaip as gyvenu popc1.gif
Beja, tavo gyvenimas itariu super turtingas ir idomus, kad niekaip is cia neislendi? cia pagal tavo logika mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 23:47)
KIek panoresiu, iki mano mirties dar laiko yra.

As cia turiu nemazai sirdziai mielu zmoniu, kuriu pasiilgstu, kurie man rupi, ne tariamai, o nuosirdziai. GRiztu del ju, manau, jie tai jaucia.

vau, drama queen biggrin.gif

Kaip suprantu tai as biggrin.gif nes man tik laika skiri ir tik apie mane rasai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 sausio 2020 - 00:37
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 14:21)
Ar prausiates po lediniu dusu?  ax.gif

anksciau. apsiliedavau. arba pakaitomis siltomis saltomis srovemis. dar savo gimusi vyresneli apliedavau, bet tik kelis kart. netesiau ilgai tokios prktikos.
labas rytas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 10, 00:03)
Baik,   Moonte. Gi esi  garbaus amziaus moteris,   nedurna -   turi suprasti,   kad tuscia erdvė ir yra tuscia erdve. Nepasirodysi metus ir visi uzmirs,  kad cia egzistavo toks nikas Moontė
[right][snapback]72581865[/snapback][/right]

Netiesa.
As puikiai pamenu ir ilgiuosi, P. Jadzes, alterego, medinio, blondino ir t.t. ir t.t. Kiek metu praejo. Lygiai taip pat atsiminsiu ir Is Sviesos, Montekrista (atsimenu diduma jos niku ir avataru), o ar galima uzmirsti Nakvisa, Lisitėja2, pastininke, Asaka, moomento, Maja Di, Hmmm, mylimuke, Kristi_na, kin kuri cia SM vaidenasi kaip menuliukas... Su gyven444 bendraujam minimum desimt metu, negi gali uzmirsti, kai zmogus pries tave atidaro savo siela...
Virtualus pasaulis ne vakuumas ir ne siuksliu deze, cia viskas lieka, ir viska ka cia palikai, tau grizta, vienokia ar kitokia forma. Naivu galvoti, kad su isejimu, ar pakeitus nika viskas pasimirsta, butinai kas nors akylesnis demaskuos, ypac jei esi prisidirbes iki ausu, cia senaties termino nera. Galima neigti, kas akivaizdu, bet asmens-niko reputacija svarbi ir virtualiam pasaulyje.

Pagalvojau VISI tai kas? Ar jau tikrai taip jau butina kad butent VISI atsimintu... Esu egoiste, ateitnu del saves, kad as pasiilgstu, kad man rupi kaip sekasi, ar viskas gerai zmonems-nikams, kuriuos atsimenu as, kurie rupi man. Nemanau, kad siuo poziuriu as esu isskirtine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 sausio 2020 - 10:13
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 16:22)

jauskit savo kūno pasakojimą - duokit jam kalbėt, dėl Dievo meilės, o galva lai eina užtarnautų atostogų

grazus zodziai, o realiai..jei duodi kunui kalbet, ir galva iseina atostogu, tai prasideda...linksmybes.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 14:38)
Kasdien begioji?

dziaugiuos kad Cambala turi pamegta sportą. begiojau nuo 15m. paskui - kojos trauma. lb isgyvenau, nes kaifavau begiodama, bet, mergos, jau rsasiau, atradau, speedwalking'a. teisingai Lutuke raso, asfaltu duotis negerai, bet imanoma susirasti kitokios dangos stadijonuose. ir speedwalkingas mazkiau kenkia rasciams, gimdai, o nauda - tokia pat, jei ne didesne. (kas liecia serotonino gamyba.) wub.gif

del salto duso dar atsiminiau. paaugleir jauna budama nebijojau salto vandens. esu uzsieny savanoriu stovykloje maudziusius viesuosiuose dusuose, kai kitos mergos nesugebejo palisti, kraupu joms budavo saltas vanduo (nuo tam tirkos val atjungdavo silta vandeni). as savim, atmenu, lb didziavausi. biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 10:02)
Netiesa.
As puikiai pamenu ir ilgiuosi, P. Jadzes, alterego, medinio, blondino ir t.t. ir t.t. Kiek metu praejo. Lygiai taip pat atsiminsiu ir Is Sviesos, Montekrista (atsimenu diduma jos niku ir avataru), o ar galima uzmirsti Nakvisa, Lisitėja2, pastininke, Asaka, moomento, Maja Di, Hmmm, mylimuke, Kristi_na, kin kuri cia SM vaidenasi kaip menuliukas... Su gyven444 bendraujam minimum desimt metu, negi gali uzmirsti, kai zmogus pries tave atidaro savo siela...

4u.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 15:09)
Pati gi pameni, kai pagerintos muru stojo gindamos "tavo gyvenimo stiliuka", kai mergiotes pradejo juokais jas per danti traukti, tariamai moralizuoti, del tavo psirinkto gyvenimo modelio

o man sitas kiauriai patinka. cia kaip su montekristos numestais vaikais sesei.
koks mano stiliukas moonte, koks? suprantu, kad laiko nebeturi skaityti.
ar skaitei mano istorija? bent viena Lutuke isimine, na gal dar Mylimuke. ir dar pora zmoniu.
Man patinka cambalos man piesiamo gyvnerimo daugiskaitos, naslIAI, veduSIEJI, barskinti.

ech. noreciau, bet nezinau, ar sugebeciau.

kita vertus, noriu tureti bent viena silpnybe, kad nenuskristi i dausas. vat as priesingai, tikrai nelaikau saves sventaJA, bet cia, ziuriu, net ir k noredama, ramiai nepabusi. biggrin.gif niekuo siam forume nepabusi, vnz.
Kristina, tu sakei, turi ka papasakoti, lazinuos, net idomesnio, nei as, bet zinoma, del siu hienu burio neapsimoka. o realiai, tai turetumecia tiek idomkiu istoriju, ne vien apie timpas, konservus ir suniukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 sausio 2020 - 10:33
QUOTE(given444 @ 2020 01 10, 10:23)
del salto duso dar atsiminiau. paaugleir jauna budama nebijojau salto vandens. esu uzsieny savanoriu stovykloje maudziusius viesuosiuose dusuose, kai kitos mergos nesugebejo palisti, kraupu joms budavo saltas vanduo (nuo tam tirkos val atjungdavo silta vandeni). as savim, atmenu, lb didziavausi.  biggrin.gif  wub.gif

bet šiaip pastebėk, kuo žmogus jaunesnis, tuo geriau toleruoja šaltą vandenį. Vaikai gi turškiasi iki pamėlynavimo, paaugliai dar irgi, o vėliau žiūrėk ypač moterys brenda brenda į ežerą ar jūrą sustingę, kol pripranta, kol nutaria pasinerti smile.gif
Aišku, stambiems tai negalioja, tokie tai neršia iki mirties biggrin.gif
Atsakyti
Is Sviesos, paskaityk, kas tau bus ne pseudo.
as irgi tikejausi, kad taip sureaguosi. biggrin.gif
SVEIKO zmogaus kepenys "perteklines siuskles" apdoroja, taip.
inkstai apdoroja - taip.
bet sakyk nuo kada zmogus tampa nesveikas?
vat butent tada, kai organizmas nuolat virskina, metai is metu, ir neturi laiko tarp nuolatiniu valgymo, uzvalgymo, dar bet kokio sh valgymo efektyviai pasalinti zmogaus i save kisamas atliekas. organizmui nera laiko save pilnai atkurti. autofagijos procesai neisijungia. kenksmingos lasteles nezuva.
daugelis zmoniu, raso Fuhrman, neleidzia sau pajusti alkio jausmo, nes omg, kaip bus baisu.
why? nes jie bijo apsiryti realiai praalke.
Apetito pakilimas (kai vos aptustejus skrandziui, norisi vel kazka i ji isimesti) ir tikras, sventas, fiziologinis alkis, kuri reikia gerbti, ne vienas ir tas pats dalykas.
zodziu. biggrin.gif

p.s. Cia neina kalba apie extreme 30d badavimus. 1d ar 3d dienos su vandeniu jau net labai rekomenduojamos visuose vakaruose ir jav naturapotijos klinikose. su pilna gydytoju prieziura galima nevalgyti ir daugiau dienu, pvz 21d. (cia tiems, kam reikia. )
del zodzio "tobulai" nesiginciju. ne toki zodi galbut pavartojau. musu gi esme leisti organizmui kuo ilgiau funkcionuoti paciam, tarnauti mums. tiesa tu rasei pati - sveikas organizmas - tai musu istekliai. esi sveikas - pats geriau jautiesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 sausio 2020 - 10:46
QUOTE(given444 @ 2020 01 10, 10:28)
o man sitas kiauriai patinka. cia kaip su montekristos numestais vaikais sesei.
koks mano stiliukas moonte, koks? suprantu, kad laiko nebeturi skaityti.
ar skaitei mano istorija? bent viena Lutuke isimine, na gal dar Mylimuke. ir dar pora zmoniu.
Man patinka cambalos man piesiamo gyvnerimo daugiskaitos, naslIAI, veduSIEJI, barskinti.

ech. noreciau, bet nezinau, ar sugebeciau.

kita vertus, noriu tureti bent viena silpnybe, kad nenuskristi i dausas.  vat as priesingai, tikrai nelaikau saves sventaJA, bet cia, ziuriu, net ir k noredama, ramiai nepabusi.  biggrin.gif niekuo siam forume nepabusi, vnz.
Kristina, tu sakei, turi ka papasakoti, lazinuos, net idomesnio, nei as, bet zinoma, del siu hienu burio neapsimoka. o realiai, tai turetumecia tiek idomkiu istoriju, ne vien apie timpas, konservus ir suniukus.

Įdomios vis tik čia santykių peripetijos vyksta ir povandeninės srovės. Turbūt teisus ir Įdomučia, sakydamas, kad kai kas čia ateina padirginti, paerzinti ir paskui-oooi, mane puola, tokia energija žmonių-kovinė, reikia jiems to, tai bent čia gauna.
Aš džn kai matau tuos santykių aiškinimosi ir išdergimo visokiais žodžiais tekstus, tai praskipinu, ieškodama kokių įdomesnių perliukų: minties, informacijos, pojūčio. Yra čia įdomių žmonių, taip, protingų ir net išmintingų, bet reikia būti labai drąsiai, jei gali atskleisti čia kažkokias savo dalis, kurios galėtų būti pavadintos silpnybėmis ar tiesiog jei žmogus yra truputį labiau nestandartinis. Aš pati galiu būti netolerantiška kvailumui ir moralistams-na va tiems, kurie žino kas yra teisingas gyvenimas, kaip reikia bendrauti su kitais ir ką daryti/nedaryti. Man iš karto įsijungia stop mygtukas, kai matau tokias reakcijas (tokios vyko ir tavo atžvilgiu, su daaaug paniekos ir pašaipos, kas man visiškai nesuvokiama). Nors kaip ir gaila, nes yra ta dalis žmonių, kuriais galima pasitikėti.

Labai jaučiasi pilnatis turbūt, nors tikrai nežinojau, bet vakar tokia stresinė diena buvo-vos vos avarijos nepadariau, su vaiku dar, kelias slidus buvo už miesto, buvo pliusas, pervertinau savo galimybes. Nereikia man galingesnės mašinos, oi nereikia, nors taip džiaugiausi tokia paskutinę savaitę turėdama (skolinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 10, 10:56)
Labai jaučiasi pilnatis turbūt, nors tikrai nežinojau, bet vakar tokia stresinė diena buvo-vos vos avarijos nepadariau, su vaiku dar, kelias slidus buvo už miesto, buvo pliusas, pervertinau savo galimybes. Nereikia man galingesnės mašinos, oi nereikia, nors taip džiaugiausi tokia paskutinę savaitę turėdama (skolinta smile.gif

aš irgi tik už saugų vairavimą, niekada neviršiju greičio ir man dzin, kad kokia fūra būna pypsina. Tegu nemiega per ilgai, anksčiau išvažiuoja, jei jau taip skuba biggrin.gif
Atsakyti

Stambesni žmonės irgi bijo šalto vandens.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 sausio 2020 - 11:19