QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 23:11)
tu rasei irgi kad mano seima asociali, alkoholiku, pamirsai?
O as nerasiau, kad mano seima inteligentu, nenusipaistyk, rasiau tetis buvo labai inteligentiskas, aisku, pagal tiek kiek gyvenime gavo issilavinimo ir t.t. Jis gi is vaiku namu, jam niekas nieko gyenime nedave uz dyka, ant sidabrines lekstutes.... bet mego labai garzius dalykus, pas mus buvo namie antikvarinis pianinas jo deka, turejom antikvariniu daiktu, tokiu kur dar ir muziejuose sunku rasti, visada mego pvz graziai paserviruota stala, tvara ir t.t.
Bet net nesvarbu koks buvo mano tetis, jis mire, tai gal bent gerbkit mirusiu ramybe, mano tevai jau senai neatsako uz mane, tai palikit juos ramybeje, jei nors keik saznes turit su cambala abi.
Manau, kas cia bendrauja visi atsimena ir pati atsimeni. Ir nustok tu kitiem zmonem kazkokia atsakomybe pripaisyti uz mano veiksmus. Ir beja, deja, tavo "kulturingi" keiksmazodziai ir pasiuntimai tikrai ne kiek negeresni, nei tiesioginiai pasiuntimai...tai jei tau atrodo, kad kazkas atsakingas uz tavo slykstu elgesi ir kalbas cia, tai zinok jiem garbes nedarai.
Triochla (cia del tamstos rasymo manieros, is tos pacios serijos kodel mylimuke yra vaikelis), faktus i studija, kur buvo tiesiogai dergiamasi is mirusio tamstos tevo. Konkreciai.
Kas ten tamstai vadenasi, rodosi, mano neva rasymo intencijos ir t.t. nesiskaito.
Dar karta pakartosiu. Zmones, kurie girdo nepilnamecius, nesvarbu dedes, tetos ir t.t. t.y seimos nariai, kurie PRIVALO RUPINTIS IR SAUGOTI SAVO JAUNAJA KARTA, tai socialine tarpusavio sugyvenimo norma. As nekalbu, kai vaikai smalsumo vedami ragauja svaigalus. As kalbu kai suauge samoningai pila vaikui svaigalus. Tai gali daryti tik asocialus zmones.
Kas yra asocialumas, as irgi pakankamai aiskiai isdesciau. Tarkim, tevai nesirupinantys kad vaikai mokytusi, irgi yra asocialus. Nebutina buti narkomanais, prostitutemis ar dar kuo negatyviu...
Cia velgi, griztant, prie mokymosi namuose ir mokykloje gaunamu socialiniu igudziu. Zmones neturintys, ar menkai turintys socialius igudzius yra asocialus.
Ne mano problemos, kad kazkam terminas asocialumas tapatu su negatyvu.
Kad tamsta negebi palaikyti salyginai normalius santikius su zmonemis, SM puikus pvz. Su tamsta bendrauja tik vos keli zmones. Net naujokai (Zu zu, Jazzu ir t.t.) neisivele i senas rietenas, atsainiai vertina tamstos deklracijas. Virtualus pasaulis, net negatyviai nusistates tamstos atzvilgiu yra paciai priimtinesnis, nei realus. Priesingu atveju, tiek laiko nebutu skiriama virtualiam pasauliui. Tamstos realus gyvenimas yra vakuumas, kas liecia zmoniskus santikius, todel ieskoma kompensacijos forume.
Dabar vel, gali pradeti aiskinti, kad taip nera.