Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 09, 22:57)
Diedai, kai prisigeria ir truksta dar, prasideda priekabiu ieskojimai kas ka ten izeide, uzpuole...
Na ko jus nepasidalinat?

diedai didesni bailiai. Moterims nebūtina prisigert, kad parodyt kaip vienos kitų nekenčia.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 22:59)
Ka tik sakei, kad tu pass, bet nu negali apie mane nekalbeti, tu rimtai ant tiek gyvenimo neturi?
Taip, kai zmogus raso kaip vaikas, tai pas i ji ir kreipiuosi mirksiukas.gif jei jau taip idomu tau, as neturiu nei nusistatymo pries kazka, kaip tu, nei susikuriu jusu ivaizdzius, o atrasau i konkrecias zinutes.

Tu ant tiek dviveide, kad nesugebi net zmogui tiesiai kazka parasyti, vsi per palinkui, labai isgasdinta kazko gyvenime esi? bijai ir is tos baimes vis puldineji kitus, bet virtualiai? unsure.gif

Ismok skaityti teksta. Dvasios ubagele, cia as irgi kreipiuosi i tave, kad rasai is lempos, vadovaujaujantis savo iskrypeliska logika.

Dingstu, neidomu cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 sausio 2020 - 23:06
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 23:04)
Nesuprantu, apie koki cia nuopelna kalbi. Turejau mintyse abejinguma, tingejima kazka jausti.
Papildyta:
Kin uzsiemusi, augina vaika.

As irgi greit dingsiu, na neidomu cia.

Cia kieek zinau ne viena turi vaiku... Bet ga pamirso, kad turi... Rietis juk idomiau nei su paaugliais vaikais bendrauti.

Jausti cia niekam nera pagrindo, nes visi tie prisikabinimai yra juokingi. Taip pat galima nueiti i koki bara ir pradet kapinetis 'ko cia i mane ziuri"... "tu cia mane pastumei?"... "ka ka man cia pasakei?"
Dabar baruos buna apsauginiai ir tokius veikejus isveda dar iki mordobojaus, o daugiau jau neileidzia.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 09, 23:02)
Na kai truksta alkoholio, ar sekso ar dar ko, tai pradedama kabinetis, prie visokiu nesamoniu, o kiti ateina ir nori kad prie ju priskabintu, kaip viskas primityvu.

Kodel cia kin neateina ir nei kabinejasi, nei iesko kokiu provokaciju kad isitraukt i pestynes.
Teigiamas pavyzdys jei ka SIUO KLAUSIMU

kvailių rasi visur. Jei kalbinsi žmones stotelėje, parduotuvėje, darbe ir kalbėsi atvirai (kaip forume dauguma sau leidžia), tai dar iki tikrų muštynių galima daeit. Nu pvz. kai Kedofilija buvo ant bangos. Užtaikytum ant kokio su kaldryte ant galvos, gal ir papjautų vietoj.
Tai gal geriau visgi forumas? Nu nes žmonės turi poreikį pabendrauti.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 09, 23:07)
Cia kieek zinau ne viena turi vaiku... Bet ga pamirso, kad turi... Rietis juk idomiau nei su paaugliais vaikais bendrauti.

Jausti cia niekam nera pagrindo, nes visi tie prisikabinimai yra juokingi. Taip pat galima nueiti i koki bara ir pradet kapinetis 'ko cia i mane ziuri"... "tu cia mane pastumei?"... "ka ka man cia pasakei?"
Dabar baruos buna apsauginiai ir tokius veikejus isveda dar iki mordobojaus, o daugiau jau neileidzia.

nu tai matai, tą nepakaltinamą tik porai savaičių išvedė ir vėl įleido. Grįžk atgal ir paskaityk kaip visi normaliai diskutavo, kai jos nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 22:55)
Na geras, Moonte vare rasydama, kad medam, keikiasi kaip vezikas, nors neperseniausiai teige, kad mat kilusi neva is inteligentiskos seimos. Cia suprask, nabaga teveli uzgavau. O ne pati, savo veiksmais, jo atminima dergi.
Kaip sakoma, faktus i studija. Davai, tempk, kur dergiausi.

tu rasei irgi kad mano seima asociali, alkoholiku, pamirsai?
O as nerasiau, kad mano seima inteligentu, nenusipaistyk, rasiau tetis buvo labai inteligentiskas, aisku, pagal tiek kiek gyvenime gavo issilavinimo ir t.t. Jis gi is vaiku namu, jam niekas nieko gyenime nedave uz dyka, ant sidabrines lekstutes.... bet mego labai garzius dalykus, pas mus buvo namie antikvarinis pianinas jo deka, turejom antikvariniu daiktu, tokiu kur dar ir muziejuose sunku rasti, visada mego pvz graziai paserviruota stala, tvara ir t.t.
Bet net nesvarbu koks buvo mano tetis, jis mire, tai gal bent gerbkit mirusiu ramybe, mano tevai jau senai neatsako uz mane, tai palikit juos ramybeje, jei nors keik saznes turit su cambala abi.
Manau, kas cia bendrauja visi atsimena ir pati atsimeni. Ir nustok tu kitiem zmonem kazkokia atsakomybe pripaisyti uz mano veiksmus. Ir beja, deja, tavo "kulturingi" keiksmazodziai ir pasiuntimai tikrai ne kiek negeresni, nei tiesioginiai pasiuntimai...tai jei tau atrodo, kad kazkas atsakingas uz tavo slykstu elgesi ir kalbas cia, tai zinok jiem garbes nedarai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 23:08)
kvailių rasi visur. Jei kalbinsi žmones stotelėje, parduotuvėje, darbe ir kalbėsi atvirai (kaip forume dauguma sau leidžia), tai dar iki tikrų muštynių galima daeit. Nu pvz. kai Kedofilija buvo ant bangos. Užtaikytum ant kokio su kaldryte ant galvos, gal ir papjautų vietoj.
Tai gal geriau visgi forumas? Nu nes žmonės turi poreikį pabendrauti.

Na buna konfliktu, bet kai kurios cia nelabai turi ka pasakyt tik iesko prie ko prisikabinti ar provokuoja kad prisikabintu.
Po to ijungia durniu, nu as nekalta kad prie manes prisikabino...

Nu kaip internete galima prisikabinti. Niekaip
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 09, 23:11)
Na buna konfliktu, bet kai kurios cia nelabai turi ka pasakyt tik iesko prie ko prisikabinti ar provokuoja kad prisikabintu.

100 prc pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 09, 23:11)

nu kaip niekaip? nu vat priminti: o tu prieš 100 metų man ten taip parašei..... biggrin.gif man anksčiau tai irgi buvo kosmosas. Atrodo gi tam ir yra nikai (kurie net keičiami jei ką, paveiksliukai keičiami), kad žmonės vieni kitų nesekiotų, nesistengtų atpažinti ir diskutuotų su grynai ta nuomone grynai tuo klausimu. Todėl jei tarkime kažkur su tam tikru niku susikirstų nuomonės sakykime dėl rūkymo, tai kitur sakykime dėl gėlių galima būtų gražiai sutarti, pasidžiaugti vieni kitų auginamom. Bet kai pamačiau, kad nikas niką tiesiog persekioja, įsimena įvairiausius faktus, nu tai kas beliko? Kirsti tokioms dūroms jų metodais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 23:17)
nu kaip niekaip? nu vat priminti: o tu prieš 100 metų man ten taip parašei..... biggrin.gif man anksčiau tai irgi buvo kosmosas. Atrodo gi tam ir yra nikai (kurie net keičiami jei ką, paveiksliukai keičiami), kad žmonės vieni kitų nesekiotų, nesistengtų atpažinti ir diskutuotų su  grynai ta nuomone grynai tuo klausimu. Todėl jei tarkime kažkur su tam tikru niku susikirstų nuomonės sakykime dėl rūkymo, tai kitur sakykime dėl gėlių galima būtų gražiai sutarti, pasidžiaugti vieni kitų auginamom. Bet kai pamačiau, kad nikas niką tiesiog persekioja, įsimena įvairiausius faktus, nu tai kas beliko? Kirsti tokioms dūroms jų metodais smile.gif

Siaip mes cia ppas kazka sveciuose. Kam priklauso tas portalas. manau, kad cia beveik apleista viskas, kaip kokioje sovietinio daugiabucio landyneje.

Tai ir atmosfera, kad kazkas gali sekioti... Na geresniu vietu nera. O kiei cia sekioja tai kol kas galima numoti ranka...
Kitur reklamu bus daugiau, o tai jau kur kas didesne problema nei kazkokia sekiojanti boba
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 23:11)
tu rasei irgi kad mano seima asociali, alkoholiku, pamirsai?
O as nerasiau, kad mano seima inteligentu, nenusipaistyk, rasiau tetis buvo labai inteligentiskas, aisku, pagal tiek kiek gyvenime gavo issilavinimo ir t.t. Jis gi is vaiku namu, jam niekas nieko gyenime nedave uz dyka, ant sidabrines lekstutes.... bet mego labai garzius dalykus, pas mus buvo namie antikvarinis pianinas  jo deka, turejom antikvariniu daiktu, tokiu kur dar ir muziejuose sunku rasti, visada mego pvz graziai paserviruota stala, tvara ir t.t.
Bet net nesvarbu koks buvo mano tetis, jis mire, tai gal bent gerbkit mirusiu ramybe, mano tevai jau senai neatsako uz mane, tai palikit juos ramybeje, jei nors keik saznes turit su cambala abi.
Manau, kas cia bendrauja visi atsimena ir pati atsimeni. Ir nustok tu kitiem zmonem kazkokia atsakomybe pripaisyti uz mano veiksmus. Ir beja, deja, tavo "kulturingi" keiksmazodziai ir pasiuntimai tikrai ne kiek negeresni, nei tiesioginiai pasiuntimai...tai jei tau atrodo, kad kazkas atsakingas uz tavo slykstu elgesi ir kalbas cia, tai zinok jiem garbes nedarai.

Triochla (cia del tamstos rasymo manieros, is tos pacios serijos kodel mylimuke yra vaikelis), faktus i studija, kur buvo tiesiogai dergiamasi is mirusio tamstos tevo. Konkreciai.

Kas ten tamstai vadenasi, rodosi, mano neva rasymo intencijos ir t.t. nesiskaito.

Dar karta pakartosiu. Zmones, kurie girdo nepilnamecius, nesvarbu dedes, tetos ir t.t. t.y seimos nariai, kurie PRIVALO RUPINTIS IR SAUGOTI SAVO JAUNAJA KARTA, tai socialine tarpusavio sugyvenimo norma. As nekalbu, kai vaikai smalsumo vedami ragauja svaigalus. As kalbu kai suauge samoningai pila vaikui svaigalus. Tai gali daryti tik asocialus zmones.

Kas yra asocialumas, as irgi pakankamai aiskiai isdesciau. Tarkim, tevai nesirupinantys kad vaikai mokytusi, irgi yra asocialus. Nebutina buti narkomanais, prostitutemis ar dar kuo negatyviu...

Cia velgi, griztant, prie mokymosi namuose ir mokykloje gaunamu socialiniu igudziu. Zmones neturintys, ar menkai turintys socialius igudzius yra asocialus.

Ne mano problemos, kad kazkam terminas asocialumas tapatu su negatyvu.
Kad tamsta negebi palaikyti salyginai normalius santikius su zmonemis, SM puikus pvz. Su tamsta bendrauja tik vos keli zmones. Net naujokai (Zu zu, Jazzu ir t.t.) neisivele i senas rietenas, atsainiai vertina tamstos deklracijas. Virtualus pasaulis, net negatyviai nusistates tamstos atzvilgiu yra paciai priimtinesnis, nei realus. Priesingu atveju, tiek laiko nebutu skiriama virtualiam pasauliui. Tamstos realus gyvenimas yra vakuumas, kas liecia zmoniskus santikius, todel ieskoma kompensacijos forume.

Dabar vel, gali pradeti aiskinti, kad taip nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 sausio 2020 - 23:33
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 23:00)

Pas tave prasideje klimaksiniai priepuoliai. Susikisk sau i savo stora sikna savo sv Kuciu palinkejimus nuo burbos.
Sv Kucios tik vakaras, ne 365 d per metus.

Oi ikristų tavo vyras I mano liulancias cinamonu kvepiancias krutis...oi ikristu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 00:04)

As irgi greit dingsiu, na neidomu cia.

Ir vėl?

Nu kiek galima iseiti ir sugrįšti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 23:39)

Ir vėl?

Nu kiek galima iseiti ir sugrįšti?  rolleyes.gif

KIek panoresiu, iki mano mirties dar laiko yra.

As cia turiu nemazai sirdziai mielu zmoniu, kuriu pasiilgstu, kurie man rupi, ne tariamai, o nuosirdziai. GRiztu del ju, manau, jie tai jaucia.
Atsakyti