Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 13:46)
Netiesa. Puikiausias pvz. juvelyrikos tema. Ten kabla visai kita burbanti nei cia.

As kalbu apie bla bla bla temas
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 12:44)
Mano gyvenimo tiesiogiai tai neitakotu, kaip ir svariai neitakoja zinia apie kaimyno, aktoriaus, ar kokio nors "pazinoto" zmogaus mirti. Bet netekti jausciau, nes kiekvienas zmogus su juo bendraujant nesvarbu virtualiai, tiesiogiai, ar per ekrana (kinas), koncerto metu ir t.t. ir t.t. Dalinasi savo mintimis, skleidzia siluma, o tai yra vertybe, bent jau man. Zmogui mirus, to netenki. Cia panasiai, kai ankstyva pavasari sildaisi saules spinduliuose, uzeina debeselis, ne pasaulio pabaiga, ir ne kataklizmas, bet ta laikotarpi prarandi silumos saltini, kuris tau suteike komforto, pasitenkinimo jausma. Zmogaus-niko mirties atveju, analogiskai.

šiaip tai šitai yra netgi savotišas vampyrizmas. gal vertėtų energijos šaltinių paieškoti ir už žmonių ribų smile.gif gamtoje pvz., tam tikro sporto praktikose ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 12:46)
Netiesa. Puikiausias pvz. juvelyrikos tema. Ten kabla visai kita burbanti nei cia.

Niekam ne naujiena kad burba sioje temoje nori sukelti sarsala ir tuo megaujasi.
O kas butu, jei ji taip elgtusi juvelyrikoje?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 11:50)
Nu nu biggrin.gif , ir ta Nikonorova save dalintu i kaire ir desine ir sunui duotu  biggrin.gif . ( nemaciau filmo)
Va pvz ar lutuke gali patapti nariu, kuris cia bus idomus ar pageidaujamas? Vienareiksmiskai ne. Kad ir kiek besistengtu, kad ir kaip noretu, kad ir kiek besisveikintu cia ar besikreiptu " Jus" - narkai ja atmeta.

Ne, cambala, ji save nedalintu, nei i kaire nei i desine, juk ji iesko meiles, nori myleti ir buti mylima. Radusi savo mylima, ir ja mylinti zmogu, ji ji myletu visa sirdimi.

Man mielesnes Nikonorovos, nei saltos, viska suskaiciuojancios, nieko nemylincios, neva dorovingos kales. Kurios guli kaip sunys ant sieno, nei pacios eda, nei kitiem duoda. SAvo elgesiu, kankina salimais esancius, limituodami, normuodami lytinius santikius, kad galetu manipuliuoti, jas mylincius zmones. O veliau moralizuoja, jei jie neistvere svento Antonijaus dietos, pradeda dairytis i sona.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 13:50)
šiaip tai šitai yra netgi savotišas vampyrizmas. gal vertėtų energijos šaltinių paieškoti ir už žmonių ribų smile.gif gamtoje pvz., tam tikro sporto praktikose ir pan.

Man - medziai.
As turiu jauną ąžuoliuką, prie jo nesilieciu, jis dar per jaunas, kad imti energija is jo, man up gaila, o va senieji mano sodo lapuociai - kaip tik man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 12:39)
Isivaizduoju, kai pvz. man padetum su tokiu suvokimu.

Cia tas pats, kaip koks mesos kombinato skerdikas siulo atlikti tau operacija, nes jis matai puikia su peiliu dirba jau 20 metu

Pagalba kartais nesiskiria nuo agresijos,

nu zinoma , ka tu turi omenyje, as nesneku apie extremalias situacijas, niekas cia neskesta ar ne? o dvasines a rnet gyvenimiskas bedas issipresti zmogus pirma pats turi noreti, niekas nepades, jei pats nenoresi padeti sau. Net gydytojai sako, beveik neimanoma isgydyti zmogaus, jei jis nenori gyventi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 sausio 2020 - 12:55
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 13:52)
Niekam ne naujiena kad burba sioje temoje nori sukelti sarsala ir tuo megaujasi.
O kas butu, jei ji taip elgtusi juvelyrikoje?

Ir vel klysti. Tu matai tik tai, ka nori matyti. Tavo jautros kanalai uzsikišę, užakę, tavo trecioji akis miega
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 12:50)

Analogiskai, kokio velnio reik isikibti i suni... Cia irgi savos rusies vapirizmas. Priklausomumas ir dar kokia nors isprypimo forma, kai bandoma ieskoti subineje slieku.

Na pati, megsti spilkas kaisioti, paragauk savo vaistu. Galimai tavo suns siluma tau atstoja, vaiko, kurio budama sveika negali pagimdyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 sausio 2020 - 12:57
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 10, 12:53)
Man -  medziai.
As turiu jauną ąžuoliuką,  prie jo nesilieciu,  jis dar per jaunas,  kad imti energija is jo,  man up gaila,  o va senieji mano sodo lapuociai -  kaip tik man  biggrin.gif

aš naktinė. Mane naktinis dangus, žvaigždės labai užkrauna.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 13:53)
Ne, cambala, ji save nedalintu, nei i kaire nei i desine, juk ji iesko meiles, nori myleti ir buti mylima. Radusi savo mylima, ir ja mylinti zmogu, ji ji myletu visa sirdimi.

Man mielesnes Nikonorovos, nei saltos, viska suskaiciuojancios, nieko nemylincios, neva dorovingos kales. Kurios guli kaip sunys ant sieno, nei pacios eda, nei kitiem duoda. SAvo elgesiu, kankina salimais esancius, limituodami, normuodami lytinius santikius, kad galetu manipuliuoti, jas mylincius zmones. O veliau moralizuoja, jei jie neistvere svento Antonijaus dietos, pradeda dairytis i sona.

.paskaiciau - gryn apie mane. Šian reiks duot sava diedui jau, nu kiek gali ans prašyti biggrin.gif
Atsakyti
Moonte, as irgi pasiilgstu Jadzes. Vis dar matau ta kirvi ant peties ir pamenu čyrvas 😉
Blondinas labai nostalgija kelia.
Medinio el.pasto adresa turiu. Iseidamas parase man pm. Gal reiktu jam kazka parasyti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 10, 12:48)
As kalbu apie bla bla bla temas

O man bla bla temu nera. Nes is esmes, man kiekvienas nikas yra zmogus. Bla bla temose, zmones neretai kalba rimtai.
Atsakyti