Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 12:53)
Ne, cambala, ji save nedalintu, nei i kaire nei i desine, juk ji iesko meiles, nori myleti ir buti mylima. Radusi savo mylima, ir ja mylinti zmogu, ji ji myletu visa sirdimi.

Man mielesnes Nikonorovos, nei saltos, viska suskaiciuojancios, nieko nemylincios, neva dorovingos kales. Kurios guli kaip sunys ant sieno, nei pacios eda, nei kitiem duoda. SAvo elgesiu, kankina salimais esancius, limituodami, normuodami lytinius santikius, kad galetu manipuliuoti, jas mylincius zmones. O veliau moralizuoja, jei jie neistvere svento Antonijaus dietos, pradeda dairytis i sona.

Nemaciau to filmo, bet ar vilkas vis vien nebegs i miska?
Dalinti save i kaire ir desine, kad buti kazkokio eiliniu trofejumi?

Siaip tai slykstu jau man alie ubunte rasyt ir skaityt.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 13:57)
Analogiskai, kokio velnio reik isikibti i suni... Cia irgi savos rusies vapirizmas. Priklausomumas ir dar kokia nors isprypimo forma, kai bandoma ieskoti subineje slieku.

Na pati, megsti spilkas kaisioti, paragauk savo vaistu. Galimai tavo suns siluma tau atstoja, vaiko, kurio budama sveika negali pagimdyti.

As ne slieku ieskau, as ieskau verkiancio susiguzusio vaiko, kuris tuno zmoguje susirietes ten kazkur toooooli pasamones uzkaboriiouse ir iseiti niekaip negali, kelio neranda tamsoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 sausio 2020 - 13:01
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 12:57)
Analogiskai, kokio velnio reik isikibti i suni... Cia irgi savos rusies vapirizmas. Priklausomumas ir dar kokia nors isprypimo forma, kai bandoma ieskoti subineje slieku.

Na pati, megsti spilkas kaisioti, paragauk savo vaistu. Galimai tavo suns siluma tau atstoja, vaiko, kurio budama sveika negali pagimdyti.

tai jis mano, ne svetimas gi kaip tau forumietės biggrin.gif šuo yra gyvas, ne koks daiktas, į jį neįmanoma nereaguoti. Be to, mano šuo nerealiai energingas, tarsi kokia veržli, buivoliška energija. Nuolat reikia žiūrėti, suvaldyti, nukreipti tinkama linkme ir pasaugoti. Bet aš tokio norėjau, man patinka gyvumas, veržlumas, nepriklausomumas. Man tenka visokius viražus daryti, tartis su juo, gražiai visaip apgauti. Tai nuostabus gyvis. Jis priverčia, kad apie jį suktųsi pasaulis tongue.gif
O su vaikais per daug darbo smile.gif Dar nepasirengusi aš tam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 01 10, 12:58)
Moonte, as irgi pasiilgstu Jadzes. Vis dar matau ta kirvi ant peties ir pamenu čyrvas 😉
Blondinas labai nostalgija kelia.
Medinio el.pasto adresa turiu. Iseidamas parase man pm. Gal reiktu jam kazka parasyti?

Jei rasysi mediniui, perduok nuo manes linkejimus, zinoma jei nesunku. Mes tiek daug ieciu sulauzem bediskutuodami, kad visliuosi jis mane pamena, jam bus malonu, kad jis gyvas atmintyje. Jis mane daug ko ismoke, jo deka pamaciau kita matymo kampa, kuris bent jau dabar man zymiai priimtinesnis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 13:02)
tai jis mano, ne svetimas gi kaip tau forumietės biggrin.gif šuo yra gyvas, ne koks daiktas, į jį neįmanoma nereaguoti. Be to, mano šuo nerealiai energingas, tarsi kokia veržli, buivoliška energija. Nuolat reikia žiūrėti, suvaldyti, nukreipti tinkama linkme ir pasaugoti. Bet aš tokio norėjau, man patinka gyvumas, veržlumas, nepriklausomumas. Man tenka visokius viražus daryti, tartis su juo, gražiai visaip apgauti. Tai nuostabus gyvis. Jis priverčia, kad apie jį suktųsi pasaulis tongue.gif

Vel guodiesi 4u.gif .
Papildyta:
Idomuc, as netikiu, kad tabo zmona panasi i montekrist. Tokios kaip ji tau nepajamamos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 13:05)
Vel guodiesi 4u.gif .
Papildyta:
Idomuc, as netikiu, kad tabo zmona panasi i montekrist. Tokios kaip ji tau nepajamamos. biggrin.gif

jei tai tik bent kiek apgydys tavo ligotą sielą, tai ok, vėl guodžiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 13:02)

TAvo...
Kas apsprendzia savoka "MANO"

Nemaza forumo dalyviu yra MANO BICIULES, kurios manimi rupinasi, jei ilgiau nepasirodau teiraujasi kur dingau, kaip jauciuosi, ne del to kad varytis ir vaidinti tariama susirupinima, o nuosirdziai. Jei jos nebutu mano biuciulemis, to tiesiog nebutu. VA ta vidine siluma yra abipuse, ja dalinamasi, o ne vien imama, siurbiama, vartojama tik savo reikmem.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 13:06)
jei tai tik bent kiek apgydys tavo ligotą sielą, tai ok, vėl guodžiuosi biggrin.gif

N kartu taiu buvo rasoma is ko matosi tavo norai ir svajos
Tu apgauni tik save. Na dar ameba gali patiket.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 13:59)
O man bla bla temu nera. Nes is esmes, man kiekvienas nikas yra zmogus. Bla bla temose, zmones neretai kalba rimtai.

Argi su metais mamkose nepastebi, kad daug ka apie save pasakodavo kai kurie nikai/zmones mazu maziausiai pagrazindavo savo istorijas, gyvenimus, ivykius,argi net riebiai tūpai sumeluodavo, o po kiek tais metu isaiskedavo, kad tai buvo pagrazinimai ar netgi visiska netiesa? Argi tai zmones (kurie tau i akis meluoja)
? Tai - tuscia vieta...pasaku pasaulis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 13:08)
TAvo...
Kas apsprendzia savoka "MANO"

Nemaza forumo dalyviu yra MANO BICIULES, kurios manimi rupinasi, jei ilgiau nepasirodau teiraujasi kur dingau, kaip jauciuosi, ne del to kad varytis ir vaidinti tariama susirupinima, o nuosirdziai. Jei jos nebutu mano biuciulemis, to tiesiog nebutu. VA ta vidine siluma yra abipuse, ja dalinamasi, o ne vien imama, siurbiama, vartojama tik savo reikmem.

tai negi tavo?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 13:08)
N kartu taiu buvo rasoma is ko matosi tavo norai ir svajos
Tu apgauni tik save. Na dar ameba gali patiket.

tu aišku dabar labai susinervysi ir imsi purtytis, vartytis, vėl puldinėti (nu kas dar tavęs nežino?), bet šiaip jau mano gyvenime išsipildė visi mano didžiausi norai smile.gif taip kad, badyk kiaurai toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 13:05)

Nemanau kad panasi, bet monteriste bvup pikta ir MB yra labai pikta. Tas sutampa
Del to kas man pajama tai tiesiog nenori suprasti situacijos.

Jei moteriai svarbus seksas tai jau man ji netiktu niekaip. O moterims mano parametru kombinacija net labai tinkama...
Kai drauge viena sake, kad nemate tokio ziauraus ir tokio svelnaus zmogaus.
Na skaityk Kinkongas, nors filma kurk
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 10, 13:08)
Argi su metais mamkose nepastebi,  kad daug ka apie save pasakodavo kai kurie nikai/zmones  mazu maziausiai pagrazindavo savo istorijas,  gyvenimus,  ivykius,argi net riebiai tūpai sumeluodavo,  o po kiek tais metu isaiskedavo,  kad tai buvo pagrazinimai ar netgi visiska netiesa? Argi tai zmones (kurie tau i akis meluoja)
? Tai -  tuscia vieta...pasaku pasaulis.

Tie grazinimai kaip maivymaisi... Ar jau labai paciai ten pavyko savo gyvenima isgrazinti...

Kai parasei apie kelione i Dubaju, ir aplamai svajones kazkur istiesus kojas pailseti su kokteiliu, tai jau viskas aisku.
Reiskia gyvenime esi nusivarius
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 10, 13:01)
As ne slieku ieskau,  as ieskau verkiancio susiguzusio vaiko,  kuris tuno zmoguje  susirietes ten kazkur toooooli pasamones uzkaboriiouse ir iseiti niekaip negali,  kelio neranda tamsoje

Tu to nesugebi, nes nesi jautri. TAvo jautrumas apsiriboja ties tavimi. Sorry, burbanti, tu ne is tu kurie duoda mirksiukas.gif

Jei ka, as tame nieko blogo nematau. Nes duodantis, dazniausiai yra atleidziantis, nensiojantis uzantyje akmenu. Na toks nulepausis gerietis kiskutis, kaip given444, kuri net gali dalints savo kuno siluma su savo artimu, vien todel kad jam labai reikia, uzmirsdama save.
Atsakyti