Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 14:08)
TAvo...
Kas apsprendzia savoka "MANO"

Nemaza forumo dalyviu yra MANO BICIULES, kurios manimi rupinasi, jei ilgiau nepasirodau teiraujasi kur dingau, kaip jauciuosi, ne del to kad varytis ir vaidinti tariama susirupinima, o nuosirdziai. Jei jos nebutu mano biuciulemis, to tiesiog nebutu. VA ta vidine siluma yra abipuse, ja dalinamasi, o ne vien imama, siurbiama, vartojama tik savo reikmem.

Tau labai daug svetimos energijos reikia.
Zmoniu energija, tai ne pati geriausia energija.
Gamta, Visata turi ...kaip cia pasakyti...pure energy...is ju semkis stiprybės
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 13:10)
tai negi tavo?

PUskino.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 10, 13:08)
Argi su metais mamkose nepastebi,  kad daug ka apie save pasakodavo kai kurie nikai/zmones  mazu maziausiai pagrazindavo savo istorijas,  gyvenimus,  ivykius,argi net riebiai tūpai sumeluodavo,  o po kiek tais metu isaiskedavo,  kad tai buvo pagrazinimai ar netgi visiska netiesa? Argi tai zmones (kurie tau i akis meluoja)
? Tai -  tuscia vieta...pasaku pasaulis.

Siaip daugelis nariu igalus suprasti kas yra kas forume
Kad tu butent is tu " riebiai tūpiu melagiu" akivaizdu, todel i ta o istorijas kazi ar jau kas rimtai kreipia demesi.
Pvz kokia montekrist, mylimuke raso atvirai, abejoju ar kazka grazina.
Taip kad nikai yra zmones
O jau kokie - tai daugelis supranta.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 14:13)
Tie grazinimai kaip maivymaisi... Ar jau labai paciai ten pavyko savo gyvenima isgrazinti...

Kai parasei apie kelione i Dubaju, ir aplamai svajones kazkur istiesus kojas pailseti su kokteiliu, tai jau viskas aisku.
Reiskia gyvenime esi nusivarius

Oj jo...per 21 zenatves metus mane ziauriai nuvare astuoniais metais jaunesnis vyras biggrin.gif

As
pagalvoju kartais - kokios vargses moterys, kuriu vyrai uz jas vyresni. Nenoreciau vyresnio uz save vyro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 sausio 2020 - 13:19
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 13:10)

tu aišku dabar labai susinervysi ir imsi purtytis, vartytis, vėl puldinėti (nu kas dar tavęs nežino?), bet šiaip jau mano gyvenime išsipildė visi mano didžiausi norai smile.gif taip kad, badyk kiaurai toliau 4u.gif

Dar vienas punktas, is kurio matosi tavo neigyvendinama svajone - pasiaiskinimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 10, 13:18)
Oj jo...per 21 zenatves metus mane ziauriai nuvare astuoniais metais jaunesnis vyras  biggrin.gif

As manau... Normalus vyras susiranda tiek pat metu jaunesne, o jei koks seimunas tai ir 30 metu jaunesne...

Bet tai kainuoja...

Paklausk Grazulio
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 14:17)
Siaip daugelis nariu igalus suprasti kas yra kas forume
Kad tu butent is tu " riebiai tūpiu melagiu" akivaizdu, todel i ta o istorijas kazi ar jau kas rimtai kreipia demesi.
Pvz kokia montekrist, mylimuke raso atvirai, abejoju ar kazka grazina.
Taip kad nikai yra zmones
O jau kokie - tai daugelis supranta.

Tu galvok ka nori.
Nesi ir niekad nebusiu idomus pasnekovas. Per daug pas tave povandeniniu akmenu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 09:39)
suvokiau, kad si moteris, kuri neva save dalino i kaire i desine viduje yra labai tyra. Nesiskundziu savo marcia, bet kaip sakoma "matuojame" situacija ant sves.

zinoma, viska matuojame ant saves.
pakuomentuok labiau, ka reiskia tyra. idomu.
berods, ar ne tu minejai kazkoki romana (rusu autoriu), kaip graziai meiluziai bendravo toje istorijoje berods 20 ar 40metu?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 14:21)
As manau... Normalus vyras susiranda tiek pat metu jaunesne, o jei koks seimunas tai ir 30 metu jaunesne...

Bet tai kainuoja...

Paklausk Grazulio

Gerai kainuoja jam. As gi esu jo išlaikytinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 10, 13:21)
Tu galvok ka nori.
niekad nebusiu idomus pasnekovas.

Taip, tu kaip pasnekovas nebusi idomi. Gali but idomi tik savo dvarniaskom.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 14:26)
Taip, tu kaip pasnekovas nebusi idomi. Gali but idomi tik savo dvarniaskom.

Nu matai...gerai supratai, kad tai buvo transleitoriaus automatine klaida, bet pasigavai tai kaip skestantis pirstais siekia šiaudo
Užuojauta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 sausio 2020 - 13:29
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 13:13)
Kai drauge viena sake, kad nemate tokio ziauraus ir tokio svelnaus zmogaus.
Na skaityk Kinkongas, nors filma kurk

daug tokių, nesijausk išskirtiniu smile.gif
Atsakyti