QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 10, 13:13)
Tau labai daug svetimos energijos reikia.
Zmoniu energija, tai ne pati geriausia energija.
Gamta, Visata turi ...kaip cia pasakyti...pure energy...is ju semkis stiprybės
Zmoniu energija, tai ne pati geriausia energija.
Gamta, Visata turi ...kaip cia pasakyti...pure energy...is ju semkis stiprybės
Skaitydama dabar tavo mintis, pagalvojau, ar tu aplamai turi draugus. Ne prietelkas, pries kurias demosntruoji naujus apdarus, ar naujus pirkinius, vaisini kavutes su priedais, juos sokiruodama valgai itin juoda sokoloda... Ar dantis sukandus nueini su jais apvakaroti, kad reikia.
As kalbu apie draugus, su kuriais gali buti tokia kokia esi, be kaukes.
Dar karta pakartosiu.
Ar as galiu nemyleti zmoniu, kuriem as svarbi? Ar as galiu ju neprisiminti, jei jie prisimena mane?
Negi manai, kad kas cia surezisuoja "kompanija", nuspaudzia mygtukus, kad koks nors narys parasytu, Moonte kur dingai, as apie tave siandiena pagalvojau... Jie ka vampyrai, priklausomi?
Prisipazinsiu. Diduma pamena, kad buvo laikas, kad mes su Aimeja spilkavomes. Ir tas negatyvas tesesi nemaza laiko tarpa. Kai susirgau, kaip kiekvienas salyginai normalus zmogus, pradejau delioti taskelius. Mintyse iskilo Aimeja, kad as tiesiog noriu atsiprasyti jos, kad buvau perdaug teismuka, viska ka rasiau, ta pati galejau pateikti svelniau. Ka ir padariau per AZ. Aimeja sureagavo santuriai. BEt po kiek laiko, man ilgai nesant forume, pasiteiravo kur dingau, viesai, ne i AZ aprase, kad jai rupiu. As tai labai vertinu, man tai labai svarbu.
Burbanti, nuosirdumas, tikrumas, pagimdo siluma. Kaip mienjau, ta siluma atsiranda tik abipusiai. Kai spinduliuoji siluma, ji sugrizta.