QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 14:41)
Kurizanes, meiluzes, Marijos Magdalietes viskas ok.Ne tame esme. Esme, kaip Moonte raso, tyrume.
Buvo tokia tema, per dvi dienas 50 psl sprogo
Tai va ten rase mergina, kurios busimasis vyras isvykes uzdirbinejo jiems pinigus bendrai ateiciai. Tai panizo, ji permiegojo su senu pazistamu, pastojo, pasidare aborta ir kaip niekur nieko lauke griztancio mylimojo. Prisipazint nieko nesiruose, nes per daug svajojo apie ta gera busima gyvenima.
Cia kas? Begaline meile ar tiesiog egoizmas? Kaip galima kurti tyrus santykius ant tokio purvo? Kazi kuri noretu but vietojo to vyro?
Tai zmogiskas kvailumas.
Cambala, kaip manai, o kam ta tiesa reikalinga?
Na tarkim, kas buvo tas buvo, grizo vyriokas, myli zmona. MOteriske ismokusi pamoka, daugiau niekada per savo gyvenimeli jos nekartos. Vertins tai ka galejo prarasti.
Ir taip jie laimingai nugyventu iki senatves. (GAlimas gi toks variantas).
Jei saziningai mane va, visada glumina tas neva TIESOS pasipasakojimas.
Toks vienas diedas, nuejo i sona. Ir parejes namo, nusilengvino savo sazine, papasakojo savo moteriskei. Ana i asaras, vaiksto stresuoja, naktim nemiega. Anot jo tikra psichine ligone, jis gi prisipazino, jai TIESA pasake, ko cia ta durne draskosi...
VA tame ir esme, ko verta ta tiesa?
Ar jau tikrai, ta tiesa yra vertybiu vertybe?
Ar visdelto vertybe yra zmogaus laime, ramybe, net ir to, kurio pasitikejimu pasinaudota.
Sis diskusja buvo tarp manes ir Medinio, 20 metu atgal, anuomet buvau tavo puseje. Dabar gi as esu nuosaikiuju, palieku zmonems spresti. Ju nuodeme, jiems su tuo gyventi. Nes nutylejus si nuodeme juos "spaus" visa gyvenima. Si akmeneli jiems nesioti, kaip manai, ar tai nera bausme uz nuodeme?