Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 14:41)
TAu dar niekas nerase, kur paciai su savo nurodinejimais eiti...

oi sakė, dar ir kaip sakė, bet neveikia manęs tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 14:24)
tyru neakcentuojama mergystes pleve, partneriu kiekis ir t.t. nes is esmes tai nera itin susije.

Susije... ne vienas prie vieno, bet susije. Turiu ka palyginti...

Sako, kad zveris paragaves zmogienos jau yra KITOKS. Ji reikia nusauti,, nes bet kada jis gali vel uzsinoreti.

Taip ir moteris... Na ne tame, kad ji gali uzsinoret, bet tame, kad pas ja neliko vieno stabdzio. Taii uztenka kur kas menkesniu priezasciu.

Tyrumas visai nesusijes su zmogaus gerumu. Tyra mergina gali buti baisi egoiste ir atvirksciai.
Tyrumas yra speciali savoka pazymett, kad zmogus nesugadintas tam tikru vertybiu prasme.
Ne visu. Tam tikru
Papildyta:
Visokios pleves... Na kam idomios pleves - tai eina i mesine ir pigiai ten pasirinkimas.
Butent zmogaus vidus svarbiausia.
Tyra mergina panasi i vaika, ja galima myleti be salygu. O jau netyra, tai yra suauges zmogus. ji turi tureti ka pasiulyti mainais. Besalygiskai tokia mylet yra tiesiog kvaila.

Cia ir prroblema, nes moterys norri buti mylimos, ne uz kazka...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 14:48)

Jei taves neveiktu- gi ne skalytum ant kiekvieno kampo. Dabar paziurek i save - gryna dvarniaska, kuri bega paskui dvirati ir loja. Gauni spyri, painksti ir toliau beinksdama vej8es dvirati biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 14:41)
Kurizanes, meiluzes, Marijos Magdalietes viskas ok.Ne tame esme. Esme, kaip Moonte raso, tyrume.
Buvo tokia tema, per dvi dienas 50 psl sprogo
Tai va ten rase mergina, kurios busimasis vyras isvykes uzdirbinejo jiems pinigus bendrai ateiciai. Tai panizo, ji permiegojo su senu pazistamu, pastojo, pasidare aborta ir kaip niekur nieko lauke griztancio mylimojo. Prisipazint nieko nesiruose, nes per daug svajojo apie ta gera busima gyvenima.
Cia kas? Begaline meile ar tiesiog egoizmas? Kaip galima kurti tyrus santykius ant tokio purvo? Kazi kuri noretu but vietojo to vyro?

Tai zmogiskas kvailumas.

Cambala, kaip manai, o kam ta tiesa reikalinga?

Na tarkim, kas buvo tas buvo, grizo vyriokas, myli zmona. MOteriske ismokusi pamoka, daugiau niekada per savo gyvenimeli jos nekartos. Vertins tai ka galejo prarasti.

Ir taip jie laimingai nugyventu iki senatves. (GAlimas gi toks variantas).

Jei saziningai mane va, visada glumina tas neva TIESOS pasipasakojimas.

Toks vienas diedas, nuejo i sona. Ir parejes namo, nusilengvino savo sazine, papasakojo savo moteriskei. Ana i asaras, vaiksto stresuoja, naktim nemiega. Anot jo tikra psichine ligone, jis gi prisipazino, jai TIESA pasake, ko cia ta durne draskosi...

VA tame ir esme, ko verta ta tiesa?
Ar jau tikrai, ta tiesa yra vertybiu vertybe?
Ar visdelto vertybe yra zmogaus laime, ramybe, net ir to, kurio pasitikejimu pasinaudota.

Sis diskusja buvo tarp manes ir Medinio, 20 metu atgal, anuomet buvau tavo puseje. Dabar gi as esu nuosaikiuju, palieku zmonems spresti. Ju nuodeme, jiems su tuo gyventi. Nes nutylejus si nuodeme juos "spaus" visa gyvenima. Si akmeneli jiems nesioti, kaip manai, ar tai nera bausme uz nuodeme?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 14:48)
Slaugoj paduos.
Tu gi pas mus dabar laukais , visatoj lakstai, neprpazisti kad sergi, tai su tavim bus bedele visuomenej. Pati suvoki daug maz kad ciucius ne zmogus - nepasirupins tavim

o iš kur tu žinai kiek aš sūnėnų turiu? gal labiau mane myli nei tave tavo sūnus?
antra tavo sakinio dalis, tai pati supranti, kad apie tave. Su tavimi jau sunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 14:48)
Pati suvoki daug maz kad ciucius ne zmogus - nepasirupins tavim

Geriausia rupesti suteikia tik kalio cianido ampule
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 14:55)
Jei taves neveiktu- gi ne skalytum ant kiekvieno kampo. Dabar paziurek i save - gryna dvarniaska, kuri bega paskui dvirati ir loja. Gauni spyri, painksti ir toliau beinksdama vej8es dvirati biggrin.gif .

nu kiek gali apie save rašinėti? labai jau neįdomi daraisi, jukš tada
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 10, 14:36)
As irgi nesuprantu tu draugu jau suaugus, sukurus savo seima. Nu susitinki, pabendrauji, kas ten tokio stebuklingo? Man is ju nieko nereikia, nei silumus, nei rupescio ypatingo, su kuo idomu bendrauti, su tuo bendrauju. su Lt likusiom susirasom, susikambinam, kartais susitinkam.
Seima, vyras tampa artimiausiais zmonem, kur realiai gauni ir demesi ir realu rupesti, paglaba, jei kas, o dazniausiai vsi tike savim reikia kliautis, ne sveinas gimei veinas ir iseisi.... O draugam kas numirsi ir numirsi, paliudes ir praeis.
Butent visi turi savo gvyvenimus, savus rupescius, kartais gali kazka palaikyti moraliskai ir tiek. As palamai ne is tu , kurios eitu ir duse atvertu svetimiem. O bendrauti gyvenime man patinka su mastanciais iddomiais zmonem, i skuriu galiu kazko pasimokyti.

O siaip is tokiu artimu draugysciu buna ir sutuoktiniais pasikeicia netycia paskui. Cia siaip atejo vienu seimu draugyste i galva  biggrin.gif Kaip gali buti drauge artimesne uz vyra?

O va čia man visiškai kitaip. Draugystė man labai svarbi. Bendraujame šeimomis, kompanijomis, po vieną, labai įvairiai. Ir draugai nėra kažkokie "svetimi", jie lygiai taip pat artimi kaip ir šeima-su kai kuriais iš jų sieja 20 metų bendravimo, praeita kartu tiek visko, pasitikiu tokiais draugais visiškai taip pat, kaip ir šeimos nariais.
Kažkur skaičiau tokį ale draugystės testą-kiek tavo gyvenime yra žmonių, kuriems gali paskambinti bet kuriuo paros laiku ir paprašyti pagalbos? Ir man gera galvoti, kad tokių žmonių yra. Lygiai taip pat yra tų, kuriems paskambinus aš lėkčiau pagalbos.
Bet turbūt yra įvairių žmonių. Turbūt todėl tu tiek ir rašai daug forume, kad vis tik bendravimo reikia.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 14:54)
Susije... ne vienas prie vieno, bet susije. Turiu ka palyginti...

Sako, kad zveris paragaves zmogienos jau yra KITOKS. Ji reikia nusauti,, nes bet kada jis gali vel uzsinoreti.

Taip ir moteris... Na ne tame, kad ji gali uzsinoret, bet tame, kad pas ja neliko vieno stabdzio. Taii uztenka kur kas menkesniu priezasciu.

Tyrumas visai nesusijes su zmogaus gerumu. Tyra mergina gali buti baisi egoiste ir atvirksciai.
Tyrumas yra speciali savoka pazymett, kad zmogus nesugadintas tam tikru vertybiu prasme.
Ne visu. Tam tikru
Papildyta:
Visokios pleves... Na kam idomios pleves - tai eina i mesine ir pigiai ten pasirinkimas.
Butent zmogaus vidus svarbiausia.
Tyra mergina panasi i vaika, ja galima myleti be salygu. O jau netyra, tai yra suauges zmogus. ji turi tureti ka pasiulyti mainais. Besalygiskai tokia mylet yra tiesiog kvaila.

Cia ir prroblema, nes moterys norri buti mylimos, ne uz kazka...

As irgi turiu savo patirti, kaip ir sia tema perskaitytas kitu asmenu rasytas mintys, kurias permasciau, is tos varpines rasau.

Kad ir siuo atveju, mano asmenine patirtis man sako, kad su tavimi sia tema diskusija neimanoma. Todel jos ir netesiu.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 10, 14:58)
O va čia man visiškai kitaip. Draugystė man labai svarbi. Bendraujame šeimomis, kompanijomis, po vieną, labai įvairiai. Ir draugai nėra kažkokie "svetimi", jie lygiai taip pat artimi kaip ir šeima-su kai kuriais iš jų sieja 20 metų bendravimo, praeita kartu tiek visko, pasitikiu tokiais draugais visiškai taip pat, kaip ir šeimos nariais.
Kažkur skaičiau tokį ale draugystės testą-kiek tavo gyvenime yra žmonių, kuriems gali paskambinti bet kuriuo paros laiku ir paprašyti pagalbos? Ir man gera galvoti, kad tokių žmonių yra. Lygiai taip pat yra tų, kuriems paskambinus aš lėkčiau pagalbos.
Bet turbūt yra įvairių žmonių. Turbūt todėl tu tiek ir rašai daug forume, kad vis tik bendravimo reikia.

o esi tikra, jei tu prarastumei viską: sveikatą, darbą, vyrą, vaikus (nu sakykime jie žūtų) ir liktumei viena biedna bei stresuota, kad jie vis dar būtų tavo draugai?
čia pamąstymui
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 14:55)

Jei saziningai mane va, visada glumina tas neva TIESOS pasipasakojimas.

Toks vienas diedas, nuejo i sona. Ir parejes namo, nusilengvino savo sazine, papasakojo savo moteriskei. Ana i asaras, vaiksto stresuoja, naktim nemiega. Anot jo tikra psichine ligone, jis gi prisipazino, jai TIESA pasake, ko cia ta durne draskosi...
VA tame ir esme, ko verta ta tiesa?
Ar jau tikrai, ta tiesa yra vertybiu vertybe?

Na kur tamstos BENDRAZMOGISKA logika?

Sakysim turi milijona doleriu. Kazkas ateina paziuri ir pasako tau tiesa - tie doleriai padirbti, banke ju nepriims.
Ar tokia informacija - ne vertybe?
Noretum ta isgirsti banke, kai jau tau policija detu antrankius?

Na diedas prisipazino - tai pliusas. Be tai nekeicia kitus dalyku, tik tiek kad neslepe prisipazino. Jei diedas tikisi dar, kad tai turi eliminuoti problema, tada tas diedas dar ir durnas. Tai kur kas baisesne problema nei nuejimas i sona. Tai jau dvi problemos
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 10, 14:58)

Analogiskai. Mano tutes broliai, nuo lopselio laiku, lydi mane iki dabar. Jie yra vieninteliai. Pastebejau kuo vyresne darausi, tuo maziau tokiu draugysciu.

Bet kaip ten bebutu, ne draugu, o tik biciuliu, kolegu, gero linkinciu, pergyvenanciu del taves zmoniu yra aibes. Ir tai nuostabu, gyventi tarp neabejingu zmoniu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 14:48)

Supratau, paciai irgi patinka nenormatyvine leksika. Tuomet atsipalaiduok megaukis, su savo nurodymais siunciama, kur nesueina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 sausio 2020 - 15:04