QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 15:03)
Bet kaip ten bebutu, ne draugu, o tik biciuliu, kolegu, gero linkinciu, pergyvenanciu del taves zmoniu yra aibes. Ir tai nuostabu, gyventi tarp neabejingu zmoniu.
is esmes daugma zmoniu yra geranoriski, bet tai kaip nemegstu kisimosi i savo gyvenima, gal del to man patinka airiai, kurie bus mandagus, bet nelys i dusia su visokiais gero linkejimais, pergyvenimais ir t.t. tiesiog man alergija nuo tokiu

Pergyvenimas is vis labai neigiamas dalykas, nei neigiamu nmimciu kurimas, kurios kartai sir isipildo, su palinkejimais panasiai.
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 10, 15:04)
Moonte, kaip smagu, kad pasirodei ir rašai! Visada įdomu paskaityti ką mąstai. Jaučiu moterį, patyrusią žymiai daugiau negu aš.
Kiek vėliau buvo postas apie atvirumą.
Pamenu, kažkada, kai mano mama sirgo sunkiai, mes giminėje ir su draugais tą temą nagrinėjome-kiek iš jų norėtų žinoti visišką tiesą iš daktarų (na, žinoma, jie irgi ne visada ją žino, bet tarkim). Aš tada buvau nustebusi, kai radau, jog yra žmonių, kurie sako-ne, aš nieko nenorėčiau žinoti. Turbūt jie norėtų turėti viltį, kurią galėtų sugriauti toji sunki tiesa. Su neištikimybe kažkaip panašiai. Aš iš tų, kurie rinktųsi (ir rinkosi) visišką atvirumą, nes tik taip kuriamas tas autentiškas santykis, o man būtent tas santykio grynumas labai svarbus. Betgi suprantu, kad neišsiverti prieš kitą išvirkščia..kažkaip balansuoji.
Kiek vėliau buvo postas apie atvirumą.
Pamenu, kažkada, kai mano mama sirgo sunkiai, mes giminėje ir su draugais tą temą nagrinėjome-kiek iš jų norėtų žinoti visišką tiesą iš daktarų (na, žinoma, jie irgi ne visada ją žino, bet tarkim). Aš tada buvau nustebusi, kai radau, jog yra žmonių, kurie sako-ne, aš nieko nenorėčiau žinoti. Turbūt jie norėtų turėti viltį, kurią galėtų sugriauti toji sunki tiesa. Su neištikimybe kažkaip panašiai. Aš iš tų, kurie rinktųsi (ir rinkosi) visišką atvirumą, nes tik taip kuriamas tas autentiškas santykis, o man būtent tas santykio grynumas labai svarbus. Betgi suprantu, kad neišsiverti prieš kitą išvirkščia..kažkaip balansuoji.
jei daktarai pasako,kad mirsi, tai negerai, bet jei pasako diagnoze, tai manau gerai.
manau zuslepti dalykai ar uzgniausti sukelia ligas.
Patiko sis terminas, as irgi uz tokius santykisu atvirus ir artimus...man geriau karti tiesa, nei saldziausi melai..