Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 14:46)
Pagalvojau, jei mano vyras apsiribotu vien mano kompanija, man su juo butu neidomu gyventi. Stagnacija, dvokianti pelke.

Siaip, keista, kad nesupranti. Tu bendrauji virtualiai, kad ir cia SM, semiesi, zinoma kiek sugebi pasemti informacija, kuri vienaip ar kitaip tave itakoja.

Moonte, kaip smagu, kad pasirodei ir rašai! Visada įdomu paskaityti ką mąstai. Jaučiu moterį, patyrusią žymiai daugiau negu aš.
Kiek vėliau buvo postas apie atvirumą.
Pamenu, kažkada, kai mano mama sirgo sunkiai, mes giminėje ir su draugais tą temą nagrinėjome-kiek iš jų norėtų žinoti visišką tiesą iš daktarų (na, žinoma, jie irgi ne visada ją žino, bet tarkim). Aš tada buvau nustebusi, kai radau, jog yra žmonių, kurie sako-ne, aš nieko nenorėčiau žinoti. Turbūt jie norėtų turėti viltį, kurią galėtų sugriauti toji sunki tiesa. Su neištikimybe kažkaip panašiai. Aš iš tų, kurie rinktųsi (ir rinkosi) visišką atvirumą, nes tik taip kuriamas tas autentiškas santykis, o man būtent tas santykio grynumas labai svarbus. Betgi suprantu, kad neišsiverti prieš kitą išvirkščia..kažkaip balansuoji.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 14:58)
As irgi turiu savo patirti, kaip ir sia tema perskaitytas kitu asmenu rasytas mintys, kurias permasciau, is tos varpines rasau.

Kad ir siuo atveju, mano asmenine patirtis man sako, kad su tavimi sia tema diskusija neimanoma. Todel jos ir netesiu.

Tikrai nebutina kartoti tai kas jau ne karta diskutuota. Bet va kazkas naujo - palyginu savaja ir tamsta. Atrodo, kad butum kitos vyresnes kartos... Ne metuose reikalas, bet kai zmones jau atsisveikina su kazkuo ir ta praranda. AIsku gyvena, bet tai TIK SESELIS TO, kas buvo.

Gyvenimas privercia issizadet dalyku kurie bet kuriuo atveju prarasti. Tada zmogus gyvena be tu dalyku. Na gyvena. Bet kai pradeda aiskinti, kad cia nieko tokio, tai jau aisku nera prasmes gincytis.

Vynuoges rugscios, taip lengviau gyventi

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 15:00)
o esi tikra, jei tu prarastumei viską: sveikatą, darbą, vyrą, vaikus (nu sakykime jie žūtų) ir liktumei viena biedna bei stresuota, kad jie vis dar būtų tavo draugai?
čia pamąstymui

Esu tikra. Ir buvo situacijų, kai tikrai sulaukiau daug paramos bei pagalbos. Tai tikrai nėra santykiai, kai vienas kitą matoma tik geros nuotaikos ir tik gyvenimo pakilimuose.
Bet galbūt tavo klausimas slepia kitą abejonę-ko tokiu atveju tu tikėtumeisi iš savo draugų?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 14:56)
Geriausia rupesti suteikia tik kalio cianido ampule

Kiekvienas musu turi savo pasirinkima.

Man tavo saugumo pasirinkimas netinkamas ir nepriimtinas.

Esu uz eutanazija, bet ne del to kad manimi nesirupins, o kaip del to, kad nebuciau manimi besirupinantiems nasta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 14:55)
Tai zmogiskas kvailumas.

Cambala, kaip manai, o kam ta tiesa reikalinga?

Na tarkim, kas buvo tas buvo, grizo vyriokas, myli zmona. MOteriske ismokusi pamoka, daugiau niekada per savo gyvenimeli jos nekartos. Vertins tai ka galejo prarasti.

Ir taip jie laimingai nugyventu iki senatves. (GAlimas gi toks variantas).

Jei saziningai mane va, visada glumina tas neva TIESOS pasipasakojimas.

Toks vienas diedas, nuejo i sona. Ir parejes namo, nusilengvino savo sazine, papasakojo savo moteriskei. Ana i asaras, vaiksto stresuoja, naktim nemiega. Anot jo tikra psichine ligone, jis gi prisipazino, jai TIESA pasake, ko cia ta durne draskosi...
VA tame ir esme, ko verta ta tiesa?
Ar jau tikrai, ta tiesa yra vertybiu vertybe?
Ar visdelto vertybe yra zmogaus laime, ramybe, net ir to, kurio pasitikejimu pasinaudota.

Sis diskusja buvo tarp manes ir Medinio, 20 metu atgal, anuomet buvau tavo puseje. Dabar gi as esu nuosaikiuju, palieku zmonems spresti. Ju nuodeme, jiems su tuo gyventi. Nes nutylejus si nuodeme juos "spaus" visa gyvenima. Si akmeneli jiems nesioti, kaip manai, ar tai nera bausme uz nuodeme?

Juk diskusija apie tyruma.
Tai medinis vyras, ne? Toks Nagijevas irgi taip snekedavo, t taip sakant savo bludijymu pateisinimas ir tiek.
Atsakyti
Ar jau tikrai, ta tiesa yra vertybiu vertybe?
Ar visdelto vertybe yra zmogaus laime, ramybe, net ir to, kurio pasitikejimu pasinaudota.

O as vertinu tiesa, man tai vertybe ir noreciau ja zinoti, man nepatinka iliuziju pasaulis. Kokia laime gyventi mele? blink.gif nes danzai buna vis tiek, kad tas melas islenda anksciau ar veliau, nes retai nuodemes be paskemiu praeina ir kai tada jaustis. Man net labai nepatinka tokie falsyvi santykiai, darau kazka uz nugaros, bet svarbu i akis nesakau...
Kaip tik dabar ziuriu kina , vaikinas buvo neistikimas merginai, ju suzadetuviu periode, nu buvo susipyke,s ji s mane, ai ci aveinkaritnis atvejas, buvo uzgeres, kas ci a tokio man ji vis tiek nesvarbi, asmyliu suzadetine... jis nutylejo, nors draugas sake pasakyk jai tegul geirua atleidzia jei gales, nei taip. Bet jis nutylejo, ir susitinka ta meiluze po keliu menesiu nesciapasirodo nuo jo, zmona suzino, skyrybos, sirdziu sudauzymas...zinoma cia kinas, bet taip ir gyvenime buna.

Mano drauge susilauke vaiko nuo vedusio vyro, abejoju ar jo zmona zino, o vaikas uzaugs, nores gal teva susirasti ar netycia pvz savo sese sutiks nei nezinodamas ar i antra karta pusborliai susitiks, isimyles ir kas tada? arba ustiks savo teva, nei nezinos, kad tai jo tevas....

va tau ir sventas melas.....man tai kelias gristas i pragara....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 14:55)
o iš kur tu žinai kiek aš sūnėnų turiu? gal labiau mane myli nei tave tavo sūnus?
antra tavo sakinio dalis, tai pati supranti, kad apie tave. Su tavimi jau sunku 4u.gif

Aha. Tu taip visiem reikalinga, kad susipykus su sugyventiniu per naujus viena sm sedejai ir kvailystes rasinejaisi.
Niek9 tu neturi. Esi pati rasius kad nebendrauji su niekuom.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 15:03)
Supratau, paciai irgi patinka nenormatyvine leksika. Tuomet atsipalaiduok megaukis, su savo nurodymais siunciama, kur nesueina.

kur sakiau, kad patinka? tiesiog yra žmonių, kuriems tik tokia tetinka
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 10, 14:58)
O va čia man visiškai kitaip. Draugystė man labai svarbi. Bendraujame šeimomis, kompanijomis, po vieną, labai įvairiai. Ir draugai nėra kažkokie "svetimi", jie lygiai taip pat artimi kaip ir šeima-su kai kuriais iš jų sieja 20 metų bendravimo, praeita kartu tiek visko, pasitikiu tokiais draugais visiškai taip pat, kaip ir šeimos nariais.
Kažkur skaičiau tokį ale draugystės testą-kiek tavo gyvenime yra žmonių, kuriems gali paskambinti bet kuriuo paros laiku ir paprašyti pagalbos? Ir man gera galvoti, kad tokių žmonių yra. Lygiai taip pat yra tų, kuriems paskambinus aš lėkčiau pagalbos.
Bet turbūt yra įvairių žmonių. Turbūt todėl tu tiek ir rašai daug forume, kad vis tik bendravimo reikia.

Tai sakau visi mes skritingi. O ka jus veikat su tais draugais?

Paskambinti ir paprasyti pagalbos galima net svetimam beveik, dauguma zmoniu ir taip padetu ar tu jam draugas ar ne, bent as padeciau, jei zinoma galeciau.

Ne, as tiek rasau, nes su kompu dirbu, ir man ne pacio bendravimo , kap tu aprasai su draugais reikia, juk jei noreciau ir bendrauciau, o diskusiju, as toks zmogus, mano toks tipas, kad ir kaip kitiem keista. Man malonu diskutuoti, kad ir apie nieka, net testas, kuri kazkada cia is sviesos buvo idejusi tai irgi nustate, as velnio advokatas galiu buti ir tai teikia man malonumo. Zinoma dirbciau kitoki darba, ar kai dirbau restorane, jau tiek negali leisti sau naudotis internetu. O dabar darbas lengvas, prie kompo, tai kaip atsisakyti malonumo? biggrin.gif
Jei apie bendravima gyvai, tai eiciau i kokias diskusijas, pvz studiju laikais labai idomiai prisidiskutuodavom apie gyvenimo prasmes klausimus, va taip noreciau ir gyvai pabendrauti, bet tam reikia grupes zmoniu, kurie visai neturi buti draugai. Kia dar gyvenom Lietuvoje buvo tokia musu grupele, kur ringdavomes karta i menesi. O cia kol kas nerandu tokio kiekio zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 10, 15:07)
Esu tikra. Ir buvo situacijų, kai tikrai sulaukiau daug paramos bei pagalbos. Tai tikrai nėra santykiai, kai vienas kitą matoma tik geros nuotaikos ir tik gyvenimo pakilimuose.
Bet galbūt tavo klausimas slepia kitą abejonę-ko tokiu atveju tu tikėtumeisi iš savo draugų?

tai tada tikėkimės, kad taip ir bus tau, jei kas smile.gif
aš tiesiog labai daug gyvenime nuo vaikystės stebėjusi esu įvairius įvykius, atvejus, tai esu mačiusi daug graudžių.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 15:10)
Aha. Tu taip visiem reikalinga, kad susipykus su sugyventiniu per naujus viena sm sedejai ir kvailystes rasinejaisi.
Niek9 tu neturi. Esi pati rasius kad nebendrauji su niekuom.

nebekliedėk (nors ką aš čia... tu gi vistiek kliedėsi)
tai tavo fantazijos, o ne mano "rašymas"
Atsakyti
Tai zmogiskas kvailumas.

Na tarkim, kas buvo tas buvo, grizo vyriokas, myli zmona. MOteriske ismokusi pamoka, daugiau niekada per savo gyvenimeli jos nekartos. Vertins tai ka galejo prarasti.

Is kito tasko.. Sugadinta Monte TURGUJE.

Kazkokia turgine "MOteriske" ala ismokusi pamoka. Kaip juokinga. KOKIA DAR PAMOKA.
Slyskciausia, kai tave vertina uz geruma.

MB visuomet juokiasi, kai girdi "as tave myliu, nes man su tavimi gera"
Tai nieko nesiskiria nuo "as tave myliu nes pakankamai sumoki". Gerumas tai materialine vertybe.

Kokios klaidos turgine "MOteriske" nekartos? Taigi gyvenimas keiciasi, rytoj pamatys geresni varianta ir bus kita situacija ir kita ala klaida.

Tai jokia ne klaida, va kur prikolas, ta "MOteriske" yra siuksle. Ar imanoma kazkas?

Gal.

Sakysim as paiulyciau jai variantakad gyvenime niekad nedris noreti, kad mylintis jai butu gera. Jei kada nores tai ikisiu ten lituokli ir viska isdeginsiu.

Jei ji pasakytu - as sutinku.. tada butu sunku ja nepatiket, bet jei pradetu turgines derybas, tai ta lituokli ikisciau is karto.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 15:05)
Tikrai nebutina kartoti tai kas jau ne karta diskutuota. Bet va kazkas naujo - palyginu savaja ir tamsta. Atrodo, kad butum kitos vyresnes kartos... Ne metuose reikalas, bet kai zmones jau atsisveikina su kazkuo ir ta praranda. AIsku gyvena, bet tai TIK SESELIS TO, kas buvo.

Gyvenimas privercia issizadet dalyku kurie bet kuriuo atveju prarasti. Tada zmogus gyvena be tu dalyku. Na gyvena. Bet kai pradeda aiskinti, kad cia nieko tokio, tai jau aisku nera prasmes gincytis.

Vynuoges rugscios, taip lengviau gyventi

Mano galva, Idomucia, tai tu praejusio simtmecio gyventojas, kuriam zmogaus pasirinkimo laisve nera vertybe.

VA tu, butent rugsciu vynuogiu principu ir gyveni. Atsimeni mano posta dedikuota tau, kur mienjau tas pacias rugscias vynuoges. O as susilaikysiu rasinedama ta pati per tapati. Man idomu diskutuoti. Tugi turi aksiomu sarasa, na ir turekis, ar man gaila.
Atsakyti