Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 18:20)
Probema, kad Monte pasirinko saviapgaudinejimo kelia ir ji jau net prarado kontrole, kur riba. Kaip sakoma kelio atgal nera jai. Sutrype savo principus, tai belieka tik teigti, kad visi turi gyventi po roziniais akiniais.

Is esmes, kai kada tai imanoma, kazka nusplepti ir apsaugti kalta, bet tik tada, kai kaltininkas tikrai suvokia ne klaidas, o koks jis buvo meshlas... tada gal...
Bet tokiu atveju retai pasitaiko, dazniausia tai slepti tiesa - tai tik atotolinti ir pasunkinti paekmes veliau...

Klausimas, kam problema, Moontei, ar tau?
Ka ir kaip neva as save apgadineju?
Ir apie kokia kontrole kalbama? Ka as turiu kontroliuoti, o negaliu?
Kur as negliu sugrizti? Ir kodel, man reikia atgal gristi?
Konkreciai, kokius as savo principus sutrybpiau?

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 18:33)
Taip. Kas zino, galbut viena diena tos mergses vyras ir meiluzis susitiks 7r taps gerais draugais, issisnekes... Ir tada tas laimingasis vyrelis gailesis kad koki gera desimtmeti ar visus 20 metu gyveno su sliundra. Prasides itarimai kituose dalykuose - ar pvz vaikai jo.
Kam tas saldus melas?

O dazniausiai zmones laimingai nugyvena net nezinodami, kas ir kaip buvo, taip ir mirsta nesuzinoje.

Mano viens is sunenu buvo nesitikas zmonai. DAug mes su juo ta tema kalbejomes.

Pakako vieno karto, Jo zmona nezino, o ko nezino jai galvos neskauda. Ji laiminga, vaikai patenkinti. AR jo sazine rami, ne, ar jis bijo buti demaskuotas, irgi ne. Bet viska daro, kad jo seima butu laiminga.

Kaip as jam sakau, nedrisk savo sudu tepti seimos, savo prisiktas kelnes nesiok su savimi, lai jos tau smirda, o ne kitiems. TAi tavo kryzius.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 18:42)
Klausimas, kam problema, Moontei, ar tau?
Ka ir kaip neva as save apgadineju?
Ir apie kokia kontrole kalbama? Ka as turiu kontroliuoti, o negaliu?
Kur as negliu sugrizti? Ir kodel, man reikia atgal gristi?
Konkreciai, kokius as savo principus sutrybpiau?

Na as galiu tik speti, kokia buvai anksciau, bet tikrai ne cinike... nebuna mergaiciu cininkiu, nebent is kokiu asocialu seimu.

Save apgaudineji, tai dar pacios asmenis reikalas, bet paskutiniai pacios postingai buvo, va kokia TA TIESA niekam nereikalinga ir kaip faina gyventi mele.

Bet mane labiausia nuvyle, butent pacios egoistiski supratimai apie klaidas.

Na pilnas komplektas:
1. Melo isaukstinimas kaip vertybes, kaip budo spresti problemas
2. Problemu suvedimas i baime nukenteti, kazka prarasti (kiti zmones ju praradimai nesvarbus)
3. Visokie pagalbiniai isvedziojimai apie gyvenima fiziologiniame lygmenyje, kaip gyvenimo pagrinda.

Nepyk, bet tai jau netoli dugno. ten aisku savi gerieciai, bet yra zmoniu kurie nenri ten gyvent

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 01 10, 17:09)
Oi, ne. Aš nesijaučiu netekusi man brangių žmonių, tiesiog jie nėra šalia, fiziškai "pačiupinėjami". Sužinojusi apie savo klasioko ir bene geriausio draugo vaikų (jis žuvo, kai jo žmona laukėsi penktojo) pasiekimus aš mintyse su juo lyg ir pasišneku, prisimindama, apie ką mes prieš daugelį metų kalbėdavome. Kai mano vaikai dar buvo paaugliai meilių-seilių periode, vis pagaudavau save kartojanti jo žodžius, kuriais jis mane protindavo ar guosdavo dėl eilinio įsimylėjimo. Vis "pasišneku" su savo buvusiu kolega, vėliau tapusiu kito padalinio vadovu, o po to - ir mano direktoriumi, apie tai, kas dabar vyksta mano darbe, ir kaip jis tai vertintų, ir kartais net pasidžiaugiu už jį, tikrąja to žodžio prasme, kad jis išėjo iš šio pasaulio.

Ir dar, Moonte, atsiųsiu nuorodą į AŽ su savo tėčiu, manau, suprasit, kodėl aš, viena vertus, su juo vis "pasikalbu", bet, kita vertus, žinau, kaip jam dabar būtų skaudu.

Asaka, aciu, kad pasidalinai. Dar perziurejau Tavo Tevelio interviu su V. Savukynu. Esu suzaveta ir sukresta, Jo zodziai isakyti anuomet yra aktualus ir siandiena...

Su savo teveliu as irgi kalbuosi. Savo gi izvalga as rasiau apie virtualius zmones, kurie neturi tokios galingos itakos, bet galintys susildyti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 18:48)
O dazniausiai zmones laimingai nugyvena net nezinodami, kas ir kaip buvo, taip ir mirsta nesuzinoje.

Mano viens is sunenu buvo nesitikas zmonai. DAug mes su juo ta tema kalbejomes.

Pakako vieno karto, Jo zmona nezino, o ko nezino jai galvos neskauda. Ji laiminga, vaikai patenkinti. AR jo sazine rami, ne, ar jis bijo buti demaskuotas, irgi ne. Bet viska daro, kad jo seima butu laiminga.

Kaip as jam sakau, nedrisk savo sudu tepti seimos, savo prisiktas kelnes nesiok su savimi, lai jos tau smirda, o ne kitiems. TAi tavo kryzius.

Sutinku buna ir taip, buna kad taip geriau, bet tai RIZIKA. Vel RiZIKOS SUDO perkelimas kitiems.
O jei isaiskes?

Ai tada prasides nauji bandymai psichloginiais triukais ispresti problema.
Tik va kartais pasitaiko, kad nevykes slepejas atsibunda su nukirtu tam tikru organu iki to kol kazko sugalvoja geriau
Papildyta:
Ash pakutiniu metu daznokai pagalvoju apie exe. Kokia ji protinga ir kaip elgesi geriausiu variantu. Na kaip ji sugeba ir supranta.
Protiskai jai nieko negalima dabar prikisti, o praeities nepakeisi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 18:51)
Na as galiu tik speti, kokia buvai anksciau, bet tikrai ne cinike... nebuna mergaiciu cininkiu, nebent is kokiu asocialu seimu.

Save apgaudineji, tai dar pacios asmenis reikalas, bet paskutiniai pacios postingai buvo, va kokia TA TIESA niekam nereikalinga ir kaip faina gyventi mele.

Bet mane labiausia nuvyle, butent pacios egoistiski supratimai apie klaidas.

Na pilnas komplektas:
1. Melo isaukstinimas kaip vertybes, kaip budo spresti problemas
2. Problemu suvedimas i baime nukenteti, kazka prarasti (kiti zmones ju praradimai nesvarbus)
3. Visokie pagalbiniai isvedziojimai apie gyvenima fiziologiniame lygmenyje, kaip gyvenimo pagrinda.

Nepyk, bet tai jau netoli dugno. ten aisku savi gerieciai, bet yra zmoniu kurie nenri ten gyvent

As cinike... Humoristas.
As esu suknista altruiste.

Vel sapaliones is lempos. AS niekada save neapgaudineju.
Apie Tiesa, mela kalbu HIPOTETISKAI. Nes sia tema labai daug skaiciau, ji man idomi, kaip socialinis reiskinys, kuris itakoja zmones, ju likimus.

Tuo ir baigiam. Matau, tu isvis nieko nenutuoki, apie ka as.
O man, neidomu su tavimi diskutuoti, nes nesugebi ikirsti, tai yra reiskinio netapatinti su oponentu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 18:57)
Sutinku buna ir taip, buna kad taip geriau, bet tai RIZIKA. Vel RiZIKOS SUDO perkelimas kitiems.
O jei isaiskes?

Ai tada prasides nauji bandymai psichloginiais triukais ispresti problema.
Tik va kartais pasitaiko, kad nevykes slepejas atsibunda su nukirtu tam tikru organu iki to kol kazko sugalvoja geriau
Papildyta:
Ash pakutiniu metu daznokai pagalvoju apie exe. Kokia ji protinga ir kaip elgesi geriausiu variantu. Na kaip ji sugeba ir supranta.
Protiskai jai nieko negalima dabar prikisti, o praeities nepakeisi

Kiekvienas zmogus turi pasirinkima, kaip jam gyventi. Neveltui sakoma, kad pragara, ar roju zemeje mes kuriam savo rankomis, kiekvienas skirtingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 sausio 2020 - 19:05
Su draugais mėgstame žaisti stalo žaidinlmus. Su geriausia drauge pavakarienisujam, mieste su šunimis pasibastom apie kates pliurpiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 19:05)
O man, neidomu su tavimi diskutuoti, nes nesugebi ikirsti, tai yra reiskinio netapatinti su oponentu.

Nematau tikslo sugebet. Kazkas aiskina kaip naudinga yra vogti, po to sako - as tai nevagiu. (O kodel? Bijai ar neprieini?)
Dabar cia aiskina apie melo nauda... vel apie kitus...

Nors dar gerai prisiminiau, kaip pasakojai apie savo gyvenima ir kaip ta taikai surasti iseiti is prastu situaciju...

Manai nepamenu?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 19:54)
1. Esu suzaveta ir sukresta, Jo zodziai isakyti anuomet yra aktualus ir siandiena...

2. Su savo teveliu as irgi kalbuosi. Savo gi izvalga as rasiau apie virtualius zmones, kurie neturi tokios galingos itakos, bet galintys susildyti.

1. Žinojau, kad patiks. Manau, suprasite, kodėl aš beveik džiaugiuosi, kad jo nebėra šiame pasaulyje...

2. Viešai aš irgi rašiau apie jau išėjusius žmones, kuriuos gera prisiminti. Paminėjau tik du, bet tokių, kuriuos dažnai prisimenu ir su kuriai "kalbuosi", yra žymiai daugiau.

Per praeitas Vėlines apturėjau malonų nustebimą - eilinį kartą, lankant mano močiutės kapą, mano vyresnioji dukra papasakojo, kaip ji prisimena savo promočiutę... Nustebau, kad mano močiutė proanūkei sugebėjo tiek daug pasakyti apie savigarbą, padorumą, gėdą ir t.t., nors kai mano močiutė mirė, tai dukrai tebuvo tik 7 metukai, o man ~30 metelių, t.y. buvau beveik dar "pacankė", ir nebūčiau sugebėjusi taip elegantiškai, bet tuo pačiu mažam vaikui suprantamai, gyvenimo tiesų išdėstyti dukrai, kaip tai padarė mano močiutė
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 18:04)
Na kodel gi, kartais buna ir taip, kad draugai padeda spresti ir buitinius reikalus. Ir vaikus itakoja, jei jie yra jiems autoritetas. Cia greiciausiai viskas priklauso nuo zmoniu santikiu. Kas kam priimtina ir iki kokios ribos. Va butent draugai puikiai ta riba suvokia, kaip broliai ir seserys.

Visiskai sutinku, net ir sekse gali patart (aciu dievui, kad ne "padet" fiziskai biggrin.gif). Taip butent, iki ribos. Bet sprendziamaji balsa del viso to dazniausiai turi tevai/sutuoktiniai.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 10, 18:25)
Del tu artimu zmoniu, zinoma daugumai ju reikia, bet tai nesvarbu ar tas artimas zmogus sutuoktinis, brolis, sesuo, kaimyne, drauge, svarbu kad jis butu. kazkam reikia burio zmoniu aplilnk saves, kazkam vieno zmogaus, kazkam gal is vis vienatve veza, arba skirtingais periodais skirtingi poreikiai ir viskas tame yra gerai, svarbu, kaip pats jauciais zmogus, o ne ka kiti jam primeta ar isivaizduoja,kaip turetu buti...

I senatve man maizua ir maziau reikia tu kitu  zmoniu ,ne ne seimos nariu. Aplamai skiriu daznai diena sau pabuti viena su savim savo mintim, kazkur pasivaikscioti vienai, taip atsistatau savo balansa viduje...zmones su savo emocijom, mintim, norais ir t.t. , bendravimas su jais daznai isvargina...nors zinoma buna ir malonu tuo paciu, bet norisi jau daugiau ramybes.

Bet budama su savim i SM vis tiek lendi. Tai koks cia buvimas vienai? Tas pats bb tik kitoj rankoj, kai nesustodama vis diskutuoji. Net jeigu viena vidury misko butum.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 18:48)
AR jo sazine rami, ne, ar jis bijo buti demaskuotas, irgi ne. Bet viska daro, kad jo seima butu laiminga.

Seima laiminga, nes kazkur tratina kita? Nu nu...
Tai zmogus egoistas, kaip ana abortnyke. Jam pofig kryzius, nes jis nesuvokia nieko, apart savo ego.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 10, 19:06)
Su draugais mėgstame žaisti stalo žaidinlmus. Su geriausia drauge pavakarienisujam, mieste su šunimis pasibastom apie kates pliurpiam biggrin.gif

Monopolis, uno, sachmatai, nardai..Nuostabu...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 20:28)
Seima laiminga, nes kazkur tratina kita? Nu nu...
Tai zmogus egoistas, kaip ana abortnyke. Jam pofig kryzius, nes jis nesuvokia nieko, apart savo ego.

Kaip sakai, jis tratino kita. Jis ne recidivistas, kartojantis ta pati veiskma, kuris kenkia jam ir jo seimai. Kaip minejau jis pamoka ismoko.

Kita vertus, cambala, ar nebijai, kad tau nebus lygiai taip atleistos tavo kalidos, kaip tu neatleidi kitiems, net is esmes, nesuteiki minimalios galimybes. Iskart sikir baska. Zmones netobuli ir kivekvienam turi buti suteiktas bent jau vienas sansas.

Visada sakiau, REALIAI panakinkite priezasti, del kurios moteris ketina daryti aborta, ir ji vaika gimdys. Jei negalite to padaryti, neturite teises smerkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 sausio 2020 - 21:09