Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Del tu artimu zmoniu, zinoma daugumai ju reikia, bet tai nesvarbu ar tas artimas zmogus sutuoktinis, brolis, sesuo, kaimyne, drauge, svarbu kad jis butu. kazkam reikia burio zmoniu aplilnk saves, kazkam vieno zmogaus, kazkam gal is vis vienatve veza, arba skirtingais periodais skirtingi poreikiai ir viskas tame yra gerai, svarbu, kaip pats jauciais zmogus, o ne ka kiti jam primeta ar isivaizduoja,kaip turetu buti...

I senatve man maizua ir maziau reikia tu kitu zmoniu ,ne ne seimos nariu. Aplamai skiriu daznai diena sau pabuti viena su savim savo mintim, kazkur pasivaikscioti vienai, taip atsistatau savo balansa viduje...zmones su savo emocijom, mintim, norais ir t.t. , bendravimas su jais daznai isvargina...nors zinoma buna ir malonu tuo paciu, bet norisi jau daugiau ramybes.

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 01 10, 17:09)
Oi, ne. Aš nesijaučiu netekusi man brangių žmonių, tiesiog jie nėra šalia, fiziškai "pačiupinėjami". Sužinojusi apie savo klasioko ir bene geriausio draugo vaikų (jis žuvo, kai jo žmona laukėsi penktojo) pasiekimus aš mintyse su juo lyg ir pasišneku, prisimindama, apie ką mes prieš daugelį metų kalbėdavome. Kai mano vaikai dar buvo paaugliai meilių-seilių periode, vis pagaudavau save kartojanti jo žodžius, kuriais jis mane protindavo ar guosdavo dėl eilinio įsimylėjimo. Vis "pasišneku" su savo buvusiu kolega, vėliau tapusiu kito padalinio vadovu, o po to - ir mano direktoriumi, apie tai, kas dabar vyksta mano darbe, ir kaip jis tai vertintų, ir kartais net pasidžiaugiu už jį, tikrąja to žodžio prasme, kad jis išėjo iš šio pasaulio.

Ir dar, Moonte, atsiųsiu nuorodą į AŽ su savo tėčiu, manau, suprasit, kodėl aš, viena vertus, su juo vis "pasikalbu", bet, kita vertus, žinau, kaip jam dabar būtų skaudu.

šaunuolė 4u.gif

nors cambala dabar turėtų pradėti dergtis, išjuokinėti, trypti ir sakyti, kad skrajojate ir išprotėjote. Ar ne taip, cambse? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 17:24)
Nei as jusu pazistu nei seku. Viska sprendziu is pacios cia gyrimosi, kaip tu neduodi, nes tave tai zemintu. Gal tai tik poza, kas ten zino. Bet butent tai cia teigei ne viena karta.
Normali sveiko proto moteris, mylinti vyra pasakytu, kad nao vyras yra sveikas, turi poreikiu ir as keik tik galiu stengiusi jam suteikti ko jis nori.
Va, galvociau, yra protingu ir mylinciu moteru pasaulyje.
O dabar kazkoks vartymasis pirma bandant parodyt, kaip cia as nekreipiu demesio i vyra, o po to bandant vartytis, va kokia as mylinti.
Nesueina galai. Ir ne tik man.
Neuzmirks, kad pas mane dirba dvigubas procesorius, analizuoj faktus kaip vyras ir stengiuosi emociskai pagautii nesutapimus...

Matai daznai buna tik diskusijos cia o ne savo gyvenimu aprasymas.
Is esmes, jei nenorim as arba vyras tai ir nesimylim, pas mus nera seimoje duodi neduodi, privalai duoti. Mes kitaip gyvenam ir ne as cia tik taip darau vyras taip pat, jei pavarges , blogai jauciais tikrai jo nereikalauju duoti biggrin.gif As irgi sveika moteris, turinti savo poreikiu zinok mirksiukas.gif
Kas tau kur nesueina, jei tu imi informacija 6 m senumo ir dar iskreipta ir bandai ja sugretinti su mano dabartine realybe, tai kur ten kas sueis, kai kuriem zmonem laikas tai bega, keiciais dalykai mirksiukas.gif

Bet tu sakei,kad nekalta reikia myleti besalygiskai ta va tap mane vyras ir myli tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 10, 17:33)
Bet tu sakei,kad nekalta reikia myleti besalygiskai ta va tap mane vyras ir myli  tongue.gif

Tai nors tiek... Sunku jam aisku nesulaukiant meiles atgal
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 17:40)
Tai nors tiek...  Sunku jam aisku nesulaukiant meiles atgal

lotuliukas.gif kencia zmogus, o ka darys pats matai koks pasirinkimas, jei issiskirs lotuliukas.gif

o jei rimtai tai ne visi vyrai besalygiska davima tapatina su meile, mes tiek pudu druskos suvalgem kartu, kad senai musu tos meiles ir istikimybes patirkintos kitais budais mirksiukas.gif
o jei dar rimciau, jei as taip buciau tokio charakterio, kad tau patiktu, itariu nepatikciau savo vyrui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 10, 17:45)
lotuliukas.gif kencia  zmogus, o ka darys pats matai koks pasirinkimas, jei issiskirs lotuliukas.gif

o jei rimtai tai ne visi vyrai besalygiska davima tapatina su meile, mes tiek pudu druskos suvalgem kartu, kad senai musu tos meiles ir istikimybes patirkintos kitais budais mirksiukas.gif
o jei dar rimciau, jei as taip buciau tokio charakterio, kad tau patiktu, itariu nepatikciau savo vyrui  mirksiukas.gif

Gal but, juk jis vyras, nzn ka jie ten galvoja.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 16:40)
As gi tave klausiau, ar tikrai ta tiesa yra vertybe. Jei griauna ne tik nusidejusio gyvenima, o ir nukentejusio?

Gal jam asmensikai, pofig ta tavo tiesa, jis laimingas dabar, sia minute, o tavo TIESA jam sugriaus gyvenima. Jis praras pasitikejima zmonemis.

Cambala, OK, lai teorija lieka teorija.

O tu, zinodama kad tavo sunus neistikimas savo zmonai, nesako jai tiesos, pasakysi ja jai? Jauksi savo sunaus seimynini gyvenima, zinant kad suzinota tiesa sukels marcios reakcija, kuri gali traumuoti ir tavo anukus ir t.t. ir t.t.

Nejau tik del TIESOS, tu paaukotum visos seimos laime?

Taip, tiesa del manes yra vertybe. Ir taip, as zinodama tiesa, o ne saldu mela( kuris gali bet kada isaisket) spresiu tolimesne eiga.
As pries bet kokias bletsvas - sunu, marciu. Sakyt nesakyciau, atsakinga tik pati uz save esu, o ne uz kitus suaugusius. Kokia jau ten seimos laime, jei kazkas sone barskinasi? Kam tokia laime reikalinga. Nepakeiciamu nera, jei jau kazkoks menkas malonumas sone gali isduoti tuos neva mylimuosius.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 17:28)
šaunuolė 4u.gif

nors cambala dabar turėtų pradėti dergtis, išjuokinėti, trypti ir sakyti, kad skrajojate ir išprotėjote. Ar ne taip, cambse? rolleyes.gif

Ne, ne taip, isprotejele. Asaka viena is normaliausiu nariu. Su tevu as irgi sneku.
Tu neskyri skirtingu dalyku - tu nesuvoki dvasinio rysio, tik isivaizduoji turinti kazkokiu galiu, kuriu net paaiskint nesugebi. Ezoteriniuose paistaluose su Vaizgante tau vieta skrajot.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 18:13)
Taip, tiesa del manes yra vertybe. Ir taip, as zinodama tiesa, o ne saldu mela( kuris gali bet kada isaisket) spresiu tolimesne eiga.
As pries bet kokias bletsvas - sunu, marciu. Sakyt nesakyciau, atsakinga tik pati uz save esu, o ne uz kitus suaugusius. Kokia jau ten seimos laime, jei kazkas sone barskinasi? Kam tokia laime reikalinga. Nepakeiciamu nera, jei jau kazkoks menkas malonumas sone gali isduoti tuos neva mylimuosius.

Probema, kad Monte pasirinko saviapgaudinejimo kelia ir ji jau net prarado kontrole, kur riba. Kaip sakoma kelio atgal nera jai. Sutrype savo principus, tai belieka tik teigti, kad visi turi gyventi po roziniais akiniais.

Is esmes, kai kada tai imanoma, kazka nusplepti ir apsaugti kalta, bet tik tada, kai kaltininkas tikrai suvokia ne klaidas, o koks jis buvo meshlas... tada gal...
Bet tokiu atveju retai pasitaiko, dazniausia tai slepti tiesa - tai tik atotolinti ir pasunkinti paekmes veliau...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 10, 17:45)
lotuliukas.gif kencia  zmogus, o ka darys pats matai koks pasirinkimas, jei issiskirs lotuliukas.gif

Jis ir nesiskiria su tavim, nes geras , atsakingas tevas. O sekso ir pikanyisku dalykeliu kitur gauna, ne viena gi given vedusius vyrus " gelbeja".
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 18:18)

Papildyta:

Ne, ne taip, isprotejele. Asaka viena is normaliausiu nariu. Su tevu as irgi sneku.
Tu neskyri skirtingu dalyku - tu nesuvoki dvasinio rysio, tik isivaizduoji turinti kazkokiu galiu, kuriu net paaiskint nesugebi. Ezoteriniuose paistaluose su Vaizgante tau vieta skrajot.

kam turėčiau paaiškinti? tau gal? biggrin.gif būtum kaip žmogus buvus toje temoje, į kurią buvai pakviesta, gal ir sužinotum. O dabar praradai šansą.
ir ką tau tėvas sako? nori pasakyt glosto per galvelę, kad tiek srutų pilstai?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 18:20)

Bet tokiu atveju retai pasitaiko, dazniausia tai slepti tiesa - tai tik atotolinti ir pasunkinti paekmes veliau...

Taip. Kas zino, galbut viena diena tos mergses vyras ir meiluzis susitiks 7r taps gerais draugais, issisnekes... Ir tada tas laimingasis vyrelis gailesis kad koki gera desimtmeti ar visus 20 metu gyveno su sliundra. Prasides itarimai kituose dalykuose - ar pvz vaikai jo.
Kam tas saldus melas?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 18:24)
kam turėčiau paaiškinti? tau gal? biggrin.gif būtum kaip žmogus buvus toje temoje, į kurią buvai pakviesta, gal ir sužinotum. O dabar praradai šansą.
ir ką tau tėvas sako? nori pasakyt glosto per galvelę, kad tiek srutų pilstai?

Eik forumo isprotejele nx. Tavo sizofrenija nk neidomi. Lakstyk tiliau liezuvi iskusus, au au.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 18:33)
Taip. Kas zino, galbut viena diena tos mergses vyras ir meiluzis susitiks 7r taps gerais draugais, issisnekes... Ir tada tas laimingasis vyrelis gailesis kad koki gera desimtmeti ar visus 20 metu gyveno su sliundra. Prasides itarimai kituose dalykuose - ar pvz vaikai jo.
Kam tas saldus melas?
Papildyta:

Eik forumo isprotejele nx. Tavo sizofrenija nk neidomi. Lakstyk tiliau liezuvi iskusus, au au.

oooooooo matai kaip pataikiau biggrin.gif tai skrajoji su numirėliais Visatoje? biggrin.gif gi įspėta buvai, kad su manimi niekada nelaimėsi. Su manimi kovodami tik silpnini savo paskutinius resursus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti