Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 16:45)
Na kokias pamoka gali padaryti siuksle iki kaulu smegenu?

Kita karta taip NERIZIKUOT arba NEAPSIMOKEJO SI KARTA.

Visa siuksles makaule sukasi apie asmenine nauda zala, gavimus praradimus, tai ir visos pamokos apsiribos tame naratyve.

O juk problema na ka konkreciai siuksle daro, o koks siuskles vidus.

Jei vidus butu kitoks - tai tokiu dalyku nepadarytu ne del to, kad nesigavo, ar pagavo ar kazka galejau prarasti.

Normalus tyras zmogus nedarys nes NEGALI ISKAUDINTI KITO O jei kazkas tokio gavosi, tai stengsis ispirkti nesiskaitant su priemonemis.
Deja jokiu stebuklu nebuna, ir zmones nepatbuleja, tik gal ismoksta labaiu neikliuti ir nerzikuot savo NAUDA.
O apie kita tokie galvot nesugeba

Tokias pat, kaip ir puikybes istikta siuksle, kuri manosi kad yra Dievas.

Kaip jau minejau, padarytos pamokos svarbios priklausomai, kaip stipriai issiseme yra santykiai. Jei kalba pradeda suktis ties siuksliu lygmeniu, savaime suprantama, kad stengtis neverta. Ir kad tas zmogus kuris buvo neistikimas, is esmes padare teisingai, jo nemylejo. Nes mylima be salygu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 sausio 2020 - 16:53
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 15:24)
Oi, juk as apie tai esu aibes prirasinejusi.

Lietuviu kalboje yra zodiai tyras, skaistus... Kurie is esmes, nusako, bet tuo paciu iki galo neatspindi esmes, kai vyksta kalba apie dorovinius aspektus.
Nesu as jau tokia gera anglu kalbos zinove, elementari vartotoja, kuri sugeba apsieiti minimumu, tikra negaleciau rasyti, destyti savo pasvarstymus sia kalba, tarkim sia tema.  Todel atitikmens, rusu kalbos zodziui "целомудренный", kuris atspindi tikraja esme, anglu kalboje, kaip ir lietuviu, nerandu.

As tai rasau, ne todel kad noriu ka nors sumenkinti, ar isaukstint. Tiesiog, mans terminas "Целомудренный", labiau atspindi manaji tyrumo-skaistumo suvokima. Jei rasite, atitikmeni lietuviu, anglu kalba, busiu labai dekinga

Sis terminas susideda is dvieju zodziu Цело (pilnai) мудренный (ismintingas). Raktas yra ne fizineje t.y. ne kune, o zmgoaus samoneje. Zodzio savoka apjungia pilnai, tiek kuna, tiek siela, neskirstant, kas yra didesne vertybe. Tam kad buti "pilnai ismintingu" t.y. tyru neakcentuojama mergystes pleve, partneriu kiekis ir t.t. nes is esmes tai nera itin susije. ...

Lietuviskai pilnavertis, harmoningas?

Santykiai su yyyy, brangioji 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 10, 16:50)
Lietuviskai pilnavertis, harmoningas?

Santykiai su yyyy, brangioji  4u.gif  biggrin.gif

Aciu.

Kalbejom apie tyruma, skaistuma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 10, 16:29)
is esmes daugma zmoniu yra geranoriski, bet tai kaip nemegstu kisimosi i savo gyvenima, gal del to man patinka airiai, kurie bus mandagus, bet nelys i dusia su visokiais gero linkejimais, pergyvenimais ir t.t. tiesiog man alergija nuo tokiu 

Toks, jausmas, kad tu nuosirdziu santykiu nemacius ir neturejus, tik kazkokius feikinius?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 16:49)
Gal nereikia tokio tiesmukisko supratimo. Su vaiku atsidavimo prasme, bet ne kontroliavime ar statuse aukstesniame...

Na tau tai negresia, turi UZSITARNAUTI. Vienu ar kitu budu, nes nieko svento nera, o gali visuomett atsirasti jaunesne ar geresne lovoj, ar patrauklesne...

To nebuna tik ten kur yra SAVAS PASIRINKTAS arba svetimas.

Tai ka rasai mylimukei, visiskai tinka tau mirksiukas.gif

Man Idomucia primena Bokacio, Dekamerono autoriu. Su potencijos praradimu, jis tapo irzliu, piktu moralistu. Jo amzinikai pasakojo, kad ju vaikams buvo sunku patiketi, kad pagiezingas bambeklis, kazkada galejo parasyti toki smaisktu, erotikos kupina kurini.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 10, 16:31)
Labai daug ką veikiam su draugais smile.gif Švenčiam kartu įvairias šventes, susitinkam pasidalinti tuo, kas svarbiausia gyvenime, keliaujam, tiesiog būnam ir bendraujam. Tai, apie ką tu kalbi (diskusijos intelektinės) yra proto veikla, ok, aš suprantu, aš pati ją mėgstu. Bet su draugais tikrais sieja emocinis/sielų bendrumas. Su tikrai artimais žmonėmis nėra taip svarbu ką veiki, svarbus pats buvimas kartu.

Gerai, kad neklausia, ka su savo vyrais veikiat smile.gif
Lygiai taip pat nebutina kazka konkretaus ypatingo veikt, o nuo tikru draugu skiria seksas, buitis ir vaiku auklejimas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 10, 17:01)
Gerai, kad neklausia, ka su savo vyrais veikiat smile.gif
Lygiai taip pat nebutina kazka konkretaus ypatingo veikt, o nuo tikru draugu skiria seksas, buitis ir vaiku auklejimas.

Na kodel gi, kartais buna ir taip, kad draugai padeda spresti ir buitinius reikalus. Ir vaikus itakoja, jei jie yra jiems autoritetas. Cia greiciausiai viskas priklauso nuo zmoniu santikiu. Kas kam priimtina ir iki kokios ribos. Va butent draugai puikiai ta riba suvokia, kaip broliai ir seserys.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 10, 16:57)
Toks, jausmas, kad tu nuosirdziu santykiu nemacius ir neturejus, tik kazkokius feikinius?

Matai kam kas yra feikinis ir kam kas yra tikras?arba kam kas smagiau? pvz kaikam saldus melas, geriau man kad ir karti, bet tiesa, nes as aplamai nieko feikinio nemegstu, ne tik santykiu.
O koks tau rysis su drauge butu feikinis ir koks tikras?
Ar papergyvenimas del kito, sukurimas jam juodu minciu, jau tikras santykis vadinasi? As kaip tik stengiuosi drauges nuraminti kiek galiu, o ne papaergyventi.

Va dabar viena drauge prarado vaikeli, jau gana nemazam nestumo menesyje nes vaikeliui buvo sirdies kakzosk sutrikimas, keik galejau raminau per zinutes, laukiu, kada galesiu pakabinti grizusie i Airija. O ka dar gali padaryti? papergyventi kartu, lysti i dusia su kausimasi kas diena? kokius jau sugebejau zodzius tokius panaudojau, nelabai ka ir yra pasakyti tokiais atvejais, zmogus pats turi iskenteti viska ir suvirskinti viduje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 sausio 2020 - 17:11
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 13:44)
Zmogui mirus, to netenki. Cia panasiai, kai ankstyva pavasari sildaisi saules spinduliuose, uzeina debeselis, ne pasaulio pabaiga, ir ne kataklizmas, bet ta laikotarpi prarandi silumos saltini, kuris tau suteike komforto, pasitenkinimo jausma. Zmogaus-niko mirties atveju, analogiskai.

Oi, ne. Aš nesijaučiu netekusi man brangių žmonių, tiesiog jie nėra šalia, fiziškai "pačiupinėjami". Sužinojusi apie savo klasioko ir bene geriausio draugo vaikų (jis žuvo, kai jo žmona laukėsi penktojo) pasiekimus aš mintyse su juo lyg ir pasišneku, prisimindama, apie ką mes prieš daugelį metų kalbėdavome. Kai mano vaikai dar buvo paaugliai meilių-seilių periode, vis pagaudavau save kartojanti jo žodžius, kuriais jis mane protindavo ar guosdavo dėl eilinio įsimylėjimo. Vis "pasišneku" su savo buvusiu kolega, vėliau tapusiu kito padalinio vadovu, o po to - ir mano direktoriumi, apie tai, kas dabar vyksta mano darbe, ir kaip jis tai vertintų, ir kartais net pasidžiaugiu už jį, tikrąja to žodžio prasme, kad jis išėjo iš šio pasaulio.

Ir dar, Moonte, atsiųsiu nuorodą į AŽ su savo tėčiu, manau, suprasit, kodėl aš, viena vertus, su juo vis "pasikalbu", bet, kita vertus, žinau, kaip jam dabar būtų skaudu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 10, 16:57)

Kas per idijotiska vertybe "nuosirdus santykiai"
Jei nuosirdus santykiai su kokiu sadistu, tai sadistas nuosirdziai kankins.

Ubuntienes santykiai labai nuosirdus, va kur problema. Ji nuosirdi, neapgaudineja, nevaidina, taip ir MASTO.
Krokodilas pagaves auka nukanda ir nuosidziai praryja koja. Tai naturalu, kitaip ir buti negali.
Nuosirdumas reiskia buvima savimi, neapsimetinejima.

Ubuntiene nuosirdziai neduoda savo vyrui, taip ji aukleja ir saugo, kad saves nepazemintu, nes visi nukentes
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 16:59)
Tai ka rasai mylimukei, visiskai tinka tau mirksiukas.gif

Man Idomucia primena Bokacio, Dekamerono autoriu. Su potencijos praradimu, jis tapo irzliu, piktu moralistu. Jo amzinikai pasakojo, kad ju vaikams buvo sunku patiketi, kad pagiezingas bambeklis, kazkada galejo parasyti toki smaisktu, erotikos kupina kurini.

Puikiai zinai, kad mano kateegriskumas yra tik vieena puse. Ir jis visada buvo tokia, net kai man buvo 16 metu. Tada gal buvau kur kas piktesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 10 sausio 2020 - 17:12
Oi mane daznai prajuokina Idomucios postai, net neina ant tave spykti uz mano niko iskriapyma biggrin.gif Bet siaip daug tiesios apie nuosirduma, turiu omenyej, man net yra sake, you are brutal honest, airiaim nera toks nuosirdumas priimtinas, dabar jau ismokau tokia su jais nebuti biggrin.gif
Mes abu su vyru zinok ziauriai nuosridus, kiek imanoma ir zinok duodam vienas kitam, kai tik norisi nuosirdziai, o kai nesinori tai ir neduodam, cia abu taip zinok mirksiukas.gif Mano vyras dar per daug ziauriai saziningas, del to gal jam ir nesigyveno Lietuvoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 sausio 2020 - 17:18
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 10, 17:18)
Oi mane daznai prajuokina Idomucios postai, net neina ant tave spykti uz mano niko iskriapyma  biggrin.gif Bet siaip daug tiesios apie nuosirduma, turiu omenyej, man net yra sake, you are brutal honest, airiaim nera toks nuosirdumas priimtinas, dabar jau ismokau tokia su jais nebuti  biggrin.gif
Mes abu su vyru zinok ziauriai nuosridus, kiek imanoma ir zinok duodam vienas kitam, kai tik norisi nuosirdziai, o kai nesinori tai ir neduodam, cia abu taip zinok mirksiukas.gif Mano vyras dar per daug ziauriai saziningas, del to gal jam ir nesigyveno Lietuvoje  biggrin.gif

Nei as jusu pazistu nei seku. Viska sprendziu is pacios cia gyrimosi, kaip tu neduodi, nes tave tai zemintu. Gal tai tik poza, kas ten zino. Bet butent tai cia teigei ne viena karta.

Normali sveiko proto moteris, mylinti vyra pasakytu, kad nao vyras yra sveikas, turi poreikiu ir as keik tik galiu stengiusi jam suteikti ko jis nori.

Va, galvociau, yra protingu ir mylinciu moteru pasaulyje.
O dabar kazkoks vartymasis pirma bandant parodyt, kaip cia as nekreipiu demesio i vyra, o po to bandant vartytis, va kokia as mylinti.

Nesueina galai. Ir ne tik man.

Neuzmirks, kad pas mane dirba dvigubas procesorius, analizuoj faktus kaip vyras ir stengiuosi emociskai pagautii nesutapimus...
Atsakyti