Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 11, 18:37)

Tikrai steebina jusu pataloginis nesugebejimas suvokti, kad yra pasaulis, kur zmones myli viens kita nee uz nauda.

Na is savo vyro jokios naudos neturiu ir nekeliu jam tokiu pretenziju, jei ka. Tai eilini karta neabsoliutink.

O tau patalogiskai sunku suvokti, kad tikroji meile neprepruoja zmogaus, o myli ir pliusus ir minusu. O suklydus mylimam paduoda ranka, o ne vadina siuksle.

TAvo meile baisiai primytivi, koks cia nuopelnas myleti kai viskas gerai, o tu mylek netobula, nuodeminga. Va cia ta tavo meile ir buksuoja.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 11, 19:27)
O suklydus mylimam paduoda ranka, o ne vadina siuksle.

SUKLYDUS?

Kai kazkas isprievartauja, maza megaite ir ja uzmusa - tai irgi galima pavadinti klaida.
Gal Stalinas irgi suklydo, be reikalo iszude milijonus, ismoktu pamoka daugiau tokios nedarytu... Gal ranka net paduotum?

Arba Hitleris? Tas tai tikrai suklydo, nezinojo ka praras, kad reikes nusizudyt o Vokietija bus sutriuskinta... Ir tam ranka paduotum.

Neskiri klaidos nuo zmogaus menkumo... Kartais sunku atskirti, bet cia buvo pavyzdziai su ta kur*a kur jau ir aklam matosi, kad siuksle o ne padarius klaida
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 22:42)
Cambala, ar pastebejai "Zalioje stoteleje" pardavineja pomidoru seklas su nuolaida. Gal kas sudomins  mirksiukas.gif

Paziurejau, turi daug neaukstaugiu, anstyvu veisliu, tinkamu auginti ne siltnamyje.

Is rudens prisipirkau is mountaiseed.no( lyg taip). Fb yra lb faina grupe "veisliniu pomidoru rojus". Ten moteris Norvej augina n rusiu pomidoru( veisliniu, raf, dwarfai, net kol kas nlb suprantu kas cia tokie). Tai atsisiunciau keliu rusiu. Dar is praeitu metu, kurie pom skanus, tai seklas susirinkau. Vnz menesiukas kitas ir jau sesiu. Ner del manes skanesnes darzoves nei pomidoras.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2020 01 11, 11:13)
O kas cia tokio pasakyti, kad nuejus i pasimatyma paaiskejo, kad jis man neidomus? Nidoj pasimatyme nebuvau, kazka painioji. Tiesiog Nidoj buvau. Ziureti filma nereiskia ziureti tv. Tv iki siol neturiu, filmus per kompa ziuriu.
Kitas portalas, del ko neturiu daug laiko sm, yra darbas  mirksiukas.gif

Eik eik, trintuliuk. Tu gi brekcijos temoj rasei, kad ruosies i pasimatyma su neidomiu gerbeju, siulei net jai perleist.. O dabar jau pasirodo, kad nuejai i pasimatyma ir pamatei, kad neidomus😂.
Nebent jau pati pamirsai ka kurei biggrin.gif - eik skaitykis sita tema biggrin.gif .
Cia kaip ir rasei, kad mamos daiktus ismetei, kai kitos parase, jog neleistu vaikams metyti, pradejai vartytis.

Papildyta:
QUOTE(kin @ 2020 01 11, 11:13)
O kas cia tokio pasakyti, kad nuejus i pasimatyma paaiskejo, kad jis man neidomus? Nidoj pasimatyme nebuvau, kazka painioji. Tiesiog Nidoj buvau. Ziureti filma nereiskia ziureti tv. Tv iki siol neturiu, filmus per kompa ziuriu.
Kitas portalas, del ko neturiu daug laiko sm, yra darbas  mirksiukas.gif

Eik eik, trintuliuk. Tu gi brekcijos temoj rasei, kad ruosies i pasimatyma su neidomiu gerbeju, siulei net jai perleist.. O dabar jau pasirodo, kad nuejai i pasimatyma ir pamatei, kad neidomus😂.
Nebent jau pati pamirsai ka kurei biggrin.gif - eik skaitykis sita tema biggrin.gif .
Cia kaip ir rasei, kad mamos daiktus ismetei, kai kitos parase, jog neleistu vaikams metyti, pradejai vartytis.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 11, 12:11)
Nekreik demesio i cambala ji tiesiog visus scanuoja, siusdama tam tikrus prrovokuojancius paketus ir laukia, gal kas pasimaus, uzsikabins ir tada gales daugiau puvo ant galvos uzpilti.

Dar ji uzmirso paklausti ar turi rukyti, cia kaip tie chuliganai sustabde gatveje zmogu iesko priekabiu

O tu pabandyk susitikt su ja. Siaip, be jokiu uzpakaliniu minciu.
Suprasi kodel ji su niei vienu ja kabinusiu cia nesusitiko. Realybe biski kitokia mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 11, 13:31)
Kai dabartine susiradau, tai vazinejau su 20 metu senu Golfu, neturejau darbo, turejau minimaliai santaupu ir turejau is bomzu nupirkta buta, kuris siaip neblogas, bet ten absoliuciai viska reikejo pakeisti. Net sienas kai kurias reikejo versti. Landyne. Nzn., ar cia turtu dvelkia?

I pirmas keliones vazinejom su MB automobiliu

Tavo zmona baisiai norejo isteket
Jau nesvarbu uz ko
Jei ji atsisake suns del neva taves - tai daug ka pasako.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 11, 13:31)
Kai dabartine susiradau, tai vazinejau su 20 metu senu Golfu, neturejau darbo, turejau minimaliai santaupu ir turejau is bomzu nupirkta buta, kuris siaip neblogas, bet ten absoliuciai viska reikejo pakeisti. Net sienas kai kurias reikejo versti. Landyne. Nzn., ar cia turtu dvelkia?

I pirmas keliones vazinejom su MB automobiliu

Tavo zmona baisiai norejo isteket
Jau nesvarbu uz ko
Jei ji atsisake suns del neva taves - tai daug ka pasako.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 11, 19:51)
SUKLYDUS?

Kai kazkas isprievartauja, maza megaite ir ja uzmusa - tai irgi galima pavadinti klaida.
Gal Stalinas irgi suklydo, be reikalo iszude milijonus, ismoktu pamoka daugiau tokios nedarytu... Gal ranka net paduotum?

Arba Hitleris? Tas tai tikrai suklydo, nezinojo ka praras, kad reikes nusizudyt o Vokietija bus sutriuskinta... Ir tam ranka paduotum.

Neskiri klaidos nuo zmogaus menkumo... Kartais sunku atskirti, bet cia buvo pavyzdziai su ta kur*a kur jau ir aklam matosi, kad siuksle o ne padarius klaida

Sociopato kliedesiai., nes negali atskirti fizines prievartos pries silpna asmeni, negalinti pasipriesinti, nuo klaidos, ar samoningo veiksmo. Neistikybe, tai daugialypis reiskinys.

TAigi, bek Lutukei i supratinga glebi ir toliau su ja diskutuok, savo mentaliniam lygmenyje. Jus vienas kito verti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 11, 20:14)
nes negali atskirti fizines prievartos pries silpna asmeni, negalinti pasipriesinti, nuo

va tokios isdavystes, tai yra tikra prievarta, kuriai negali pasipriesinti, nes padaroma uz akiu ir pamatai tik paskemes...

Cia kaip peili is nugars ibesti..

Na taip taip, tai juk klaida, nes uzmirso bedantis, kad i kaliuze sodina...
Tai reikia atsisukti ir atleisti, dar ranka paspausti o peili issitraukti paciam
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 11, 20:27)
va tokios isdavystes, tai yra tikra prievarta, kuriai negali pasipriesinti, nes padaroma uz akiu ir pamatai tik paskemes...

Cia kaip peili is nugars ibesti..

Na taip taip, tai juk klaida, nes uzmirso bedantis, kad i kaliuze sodina...
Tai reikia atsisukti ir atleisti, dar ranka paspausti o peili issitraukti paciam

Taip, taip... Kas prabilo, imites diedas, vengiantis atsakomybes. O tavo veiksmai ne smugis i nugara vaikam? Ar jie prase, kad tu krustumeisi? Ar jie norejo gimti is tavo nekokybiskos seklos? JIe turejo apsirinkima?

Tuomet buvai silpnas, palieges, kokie buvo tavo mazameciai vaikai, kuriuos tu traumavai, noredamas atkersyti buvusiai zmonai, nes nesugebi valdyti savo pykcio, kraujo poreikio. Kaip tu megsti sakyti, puolei ir puoli juos kai bulius, raudona skudura isvydes.

Susireiksminusi caca lialia, susitelkusi ties savimi, visatos bamba.

Pirma apsirankiok savo skeletus spintoje, o tik veliau moralizuok ir pirstais baksnok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 sausio 2020 - 20:58
QUOTE(Moonte @ 2020 01 11, 20:56)
Taip, taip... Kas prabilo, imites diedas, vengiantis atsakomybes. O tavo veiksmai ne smugis i nugara vaikam? Ar jie prase, kad tu krustumeisi? Ar jie norejo gimti is tavo nekokybiskos seklos? JIe turejo apsirinkima?

Esi silpnas, palieges, kaip buvo tavo mazameciai vaikai, kuriuos tu traumavai, noredamas atkersyti buvusiai zmonai, nes nesugebi valdyti savo pykcio, kraujo poreikio. Kaip tu megsti sakyti, puolei ir puoli juos kai bulius, raudona skudura.

Susireiksminusi caca lialia, susitelkusi ties savimi, visatos bamba.

Jau matau vel netekai nei proto, nei jauti ribas, uzejo priepuolis... (Cia del tavo atleidimu, ko neina atleisti ir bandymu irodyti sau ir kitiems neirodoma)

1. Is kur zinai kokia ta mano sekla. Turek proto islaikyt ribas ir nenusipaistyti
2. jei kaltini tai kaltink kad lipau ant shiuksles (turejau daviniu zinot, kokia ji...)
3. Skirybu metu vaikai buvo 16-17, nezinau ar tai mazameciu kategorija
4. As dabar neturiu vaiku, exe planav surasti jiems kita GERESNI teva. As sake, labai geras, bet buna geresniu. Va taip
Atsakyti
Siandiena diduma dienos galvjau apie tariamas materialistes.

Atisakiau sunui skirtu alimentu. Jei gerai pagalvoti, tai nera protinga. Visu pirma pinigai skirti ne man, o vaikui. Is esmes, jei jie man nebuvo butini, pakako mano uzdirbamu lesu vaiko poreikius patenkinti, galejo kauptis vaiko saskaitoje, kai butu uzauges, reikalui esant butu jais pasinaudojes.

Dabar tas Idomucios, aiskinimas - Jus vusos materialistes...
O tai ka, reik uzsiimti labdara, buti durackom snegurackom? Va tokie tranukai-parazitai, pasinaudoja, pagyvena moteriskes saskaita, suversdami jai visus buities darbus, numete centus, isivaizduojantys, kad malone padare, dar pridirba vaiku, kuriuos taip pat, numeta moteriskei rupintis... Geriausia, kai jie pasiraite uodega sprunka, tada moteriskei visiskas kapecas, vos gala su galu suduria...

Taigi. Mano galva, isgirdai is galimo pretendeto i vyrus, bent uzuomina, apie materialistes moteris, iskarto dedi riebu kryziu. TAi parazitas, ne seimos zmogus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 11, 21:02)
Jau matau vel netekai nei proto, nei jauti ribas, uzejo priepuolis... (Cia del tavo atleidimu, ko neina atleisti ir bandymu irodyti sau ir kitiems neirodoma)

1. Is kur zinai kokia ta mano sekla. Turek proto islaikyt ribas ir nenusipaistyti
2.  jei kaltini tai kaltink kad lipau ant shiuksles (turejau daviniu zinot, kokia ji...)
3. Skirybu metu vaikai buvo 16-17, nezinau ar tai mazameciu kategorija
4. As dabar neturiu vaiku, exe planav surasti jiems kita GERESNI teva. As sake, labai geras, bet buna geresniu. Va taip

Aaaa... Tau nepatinka kai kalbama tavo kalba?

Kas pirmas pradejo, apie kruvinas rankas rasyti, kas pradejo narius kurvinti, kas pradejo nebutus dalykus prirasineti, ko neteige oponentas? O kaip tau kapsymas po mano seimos sankloda, meluoju sau, gyvenu mele, roziniai akiniai ir visa kita is lempos.... Kaip pirmas tai pradejai rasyti, kur tavo protas anuomet buvo? Ar tik ribos turi buti kai kalba eina apie tave?
SAvo iskreipto snukio nematai, tik kai gauni tuo paciu per marmuze, jautrus pasidarai?

1. Bet kokiu atveju, likai tik reproduktoriumi, dar abejotinos kokybes, nes vyram budingom savybem nepasizymi. Tikras vyras nespardo silpnu, kaip tu SAMONINGAI KERSYDAMAS ZMONAI traumavai savo vaikus. Durei jiem, nekaltiem vaikam, peiliu i nugara. Ar ju skausmas nera skausmu, tik tavo turi buti kotiruojamas...

2. Siuksle esi tu, kad kankinai SAVO vaikus, nesuteikei jiems tevisko saugumo, rupescio. Tu buvai ir esi aklas, uzpiltom kerstingo kraujo akimis, bulius.

3. Vienas is pazeidziamiasiu zmogaus formavimo laikotarpiu, tu ir to net nezinai. TAvo pasitiesinimas - as nenorejau vaiku, vaiku norejo buvusioji. Ar tai tikro vyro, nevengiancio atsakomybes uz savo veiksmus, kalbos? Kai tu, tai gali kelti pretenzijas, vadinti buvusiaja siuksle, kai pats ne ka geresnis, toks pats siuksle, tik savo vaiku atzvilgiu. Tu dar turejai pasirinkima pries vesdama, o jie neturejo, kur ir nuo ko gimti.

4. Sek pasakas kam nori. Suauge vaikai, jei tu butum isties geras, pilnaja ta zodzio prasme tikras tevas, butu pas tave grize...

Nenori, kad as su tavim tokiu tonu bendrauciu, keis savo tona. Jei zmones vadini siukslem, nepyk, bet mano klasifikacijoje vyrai kenkiantys savo vaikam yra degradai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 sausio 2020 - 21:36
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 11, 10:04)
Tai gal tiesiog priimkite ta nemonogamiskumo fakta, aptarkite poroje garsiai ir elkites saziningai?
Slepimasis jau savaime signalizuoja apie tai, kad elgiamasi "neteisetai" pagal poros susitarima.

Pritariu simtu procentu 4u.gif

QUOTE(Moonte @ 2020 01 11, 15:32)
Santikius formuoja du zmones.

Butent. Santykius. Bet neistikimybe pasirenka vienas asmuo, ne abu (nekalbam apie atvejus kai abu partneriai eina i sona).
Atsakyti

Atisakiau sunui skirtu alimentu. Jei gerai pagalvoti, tai nera protinga. Visu pirma pinigai skirti ne man.

Tai yra labai protinga,nes po daugelio metų, toks ale tetušis neateis pas tavo atžalą ir nepasakys-brangus vaikeli, aš tau mokėjau pinigus, dabar būk toks malonus, gražink skolą.

Aš taipogi nesiteisiau alimentų, ir dėl šitos pat priežasties.Na, dabar kažkas galės pasakyti,kad aš materealistė ir dar blogiau.Ir aš visai su tuo sutiksiu.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 11, 20:24)
As nesu tikras ar gyvas sulauksiu rytojaus, o tu esi tikra?

Tai visiskai kitokio tipo tikrumas, jie nesulyginami.
Atsakyti