Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 01 11, 21:25)
Aaaa... Tau nepatinka kai kalbama tavo kalba?

1. Bet kokiu atveju, likai tik reproduktoriumi, dar abejotinos kokybes, nes vyram budingom savybem nepasizymi. Tikras vyras nespardo silpnu, kaip tu SAMONINGAI KERSYDAMAS ZMONAI traumavai savo vaikus. Durei jiem, nekaltiem vaikam, peiliu i nugara. Ar ju skausmas nera skausmu, tik tavo turi buti kotiruojamas...

2. Siuksle esi tu, kad kankinai SAVO vaikus, nesuteikei jiems tevisko saugumo, rupescio. Tu buvai ir esi aklas, uzpiltom kerstingo kraujo akimis, bulius.

4. Sek pasakas kam nori. Suauge vaikai, jei tu butum isties geras, pilnaja ta zodzio prasme tikras tevas, butu pas tave grize...

Nenori, kad as su tavim tokiu tonu bendrauciu, keis savo tona. Jei zmones vadini siukslem, nepyk, bet mano klasifikacijoje vyrai kenkiantys savo vaikam yra degradai.

Monte, tu pyksti, nes as nuplesiu kauke, kuria esi uzsidejus pries kitus ir pries save pacia.
Tada visi ir pati mato baisu gyvenimo sutryptos moteriskes vaizda. Baig tuos cia vaidinimus. tai jau visi mato, o tavo isvedziojimai jau pasigailetini.

Atsakymai:
1. Vel reprodukturiai. Vienas tas kurio alimentu atsisakiai... As nezinau kiek vyru turejai kiek turi, tai nesvarbu, bet teen nieko gero aisku. Kitaip cia nesiardytum kaip suzeistas zveris.

2. Nieko as negalejau jiems suteikti. Tai buvo neimanoma. As ne supermenas. Taip kartais buna...

4. Man nereikia kad jie griztu. Jie svetimi, nemalnus ir atgrasios bobos isperos. man del to labai gaila aisku, jie nekalti bet as nieko negaliu pakeisti. Viena tokia inciatyvi viska suorganizavo...

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 11, 21:08)

Dabar tas Idomucios, aiskinimas - Jus vusos materialistes...
O tai ka, reik uzsiimti labdara, buti durackom snegurackom?

Tiesiog smegenyse pas jus nera tam tikru moduliu. Tikrai jus nedrabat del dolerio. Kas kita. As turejau galvoje sugebejima mylet ne uz nauda...
Jus to neturit. Nei viena ko gero. panasu tai retas zmoniu bruozas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 11, 23:00)
Monte, tu pyksti, nes as nuplesiu kauke, kuria esi uzsidejus pries kitus ir pries save pacia.
Tada visi ir pati mato baisu gyvenimo sutryptos moteriskes vaizda. Baig tuos cia vaidinimus. tai jau visi mato, o tavo isvedziojimai jau pasigailetini.

Atsakymai:
1. Vel reprodukturiai. Vienas tas kurio alimentu atsisakiai... As nezinau kiek vyru turejai kiek turi, tai nesvarbu, bet teen nieko gero aisku. Kitaip cia nesiardytum kaip suzeistas zveris.

2. Nieko as negalejau jiems suteikti. Tai buvo neimanoma. As ne supermenas. Taip kartais buna...

4. Man nereikia kad jie griztu. Jie svetimi, nemalnus ir atgrasios bobos isperos. man del to labai gaila aisku, jie nekalti bet as nieko negaliu pakeisti. Viena tokia inciatyvi viska suorganizavo...

Papildyta:
Tiesiog smegenyse pas jus nera tam tikru moduliu. Tikrai jus nedrabat del dolerio. Kas kita. As turejau galvoje sugebejima mylet ne uz nauda...
Jus to neturit. Nei viena ko gero. panasu tai retas zmoniu bruozas

Sorrry, nesusireksmink zmogau.
Kai durniui, chamui, sakai kad jis toks yra, tai nebutinai itakoja piktis.
Neprimetinek savo jausenu man. Nes i atlapus pradejai kibti butent tu, kad as pradedama gvildenti nesitikimu tema, papriestaravau tavo nuostatom. Tu visada uzsivedi kai pradedam kalbeti neistikimuju tema, vadinti zmones siukslemis, kibti prie oponuojanciu, leisdamas i asmeniskumus. O kai gauni tuo paciu ATGALIOS, pradedi inksti subinej slieku ieskoti.

As cia vaidenuosi daugiau kaip desimt metu, pakankamai esu atvira savo raslaivoje. Jei meluociau, mane senai jau butu prigave. Teisingai burbanti pasake, kad mes cia vienas kita zinome kaip nuluptus. Todel neidomu. O sviezio kraujo nera, kuris isjudintu SM pelke. Taigi.

Dar karta kartoju, ne as, o tu jauti savo buvusiai pagieza, pykti. Tai matosi is to, kaip putodamas puoli mane, vien uz tai, kad bandau pazvelgti i reiskini per kita prizme, bandydamas primesti man amoraluma, kruvinas rankas, mistini mela sau, taip ir nesurpatau kodel as sau privalau meluoti... Vadindamas kitas, tau oponuojancias kur-vom ir t.t. Tai tu, o ne as, iki siol, degi neapykant moterims. Tu nekenti visu, kurios tau priestarauja, turi savo nuomone, yra nepriklausomos, savimi pasitikincios, pilnavertes asmenybes.

1. Mano vyras alkoholikas, kaip matau as nelinkusi meluoti ir grazinti situacijos. Bet koks jis ten bebutu, jis yra PATIKIMAS, ne toks kaip tu. Mano sunus, jo zmona, vaikaitis ji dievina, kaip ir as. As nekalbu kad jis yra autoritetas mano giminei, seimos nariams ir ne tik. Tu to niekada nepatirsi ir nesuzinosi.

Tu teisus, tam visai neitakoja mano galimu partnieriu kiekis. Tai tavo pzikas fazeje.

2. Taip taip... Tokiu atveju sakoma "Nori padarai, nenori randi pasiteisinima, nedaryti".

4. Lape ir vinuoge, tavo interpretacijoje.

Dabar pasidare idomu, uz ka gi mano seimoje mylimas tevas, vyras, senelis uosvis.

O tu va visas toks zynovas, esi atstumtas savo kuno ir kraujo. Bet zinoma, cia kalti visi kiti, tik ne tu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 sausio 2020 - 23:32
Pas tave kazkas jau visai nesueina logikoje...
patikimas vyras sunaus tevas moka alimentus, kuriu verciau atsisakyti...

Na ne mano reikalai, bet patikimumas tai labai subjektyvi savoka... skestanciam sako ir britva patikima.

Mane myli uz patikimuma, ir niekas man nepriekaistavo, kad as nemylejau savo vaiku ar exes. Kol turejau.
Dabar as vaiku neturiu...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 12, 00:13)
Pas tave kazkas jau visai nesueina logikoje...
patikimas vyras sunaus tevas moka alimentus, kuriu verciau atsisakyti...

Na ne mano reikalai, bet patikimumas tai labai subjektyvi savoka... skestanciam sako ir britva patikima.

Mane myli uz patikimuma, ir niekas man nepriekaistavo, kad as nemylejau savo vaiku ar exes. Kol turejau.
Dabar as vaiku neturiu...

Ir vel nesamones rasai. Tu pastoviai nusisneki, logiskasis tu musu. Va ka daro tavo bzikas fazeje, neapykanta buvusiai, kuria tu nevalingai permeti visiem, kas tau priestarauja.

Jei ka, tai rase Lisiteja2. As gi rasiau, kad atsisakiau, kad nenorejau jo dar labiau gniuzdyti. Ismok galu gale skaityti, rasytojas tu musu, o tai kaip chiukcia tame anekdote, chiukcia ne chitatel, chiukcia pisatel.

Zinoma, kad netavo reikalas, kaip ir ne mano reikalas abejoti tavo zmonos lojalumu tau. Tau gerai ir valio. Cia tik tau knieti apsikti, kas priestarauja tavo nuostatom, is esmes kurias didumoje itakoja tavasis bizkas fazeje. Bet kaip ten bebutu, cia tavo tarakonai tu su jais ir gyvenk, bet savo vaiku, vaikaiciu, marciu/zentu ir t.t. meiles tu nepatiri ir nepatirsi. Ir del to kaltas tik tu, nes jiems dabar tu tapai siuksle.

O taip, cia tas kuris patikimas kaip britva, supratau. Neziurint i tavo deklaracijas, tu su savo vaikais dabar visai nebendrauji, net cia SM juos apdalinti neva mielais teviskais epitetais. Kai salyginai normalus tevas-vyras, savo gyvasti reikalui esant atiduotu uz savo vaikus. Pasakok pasakas kam nori. Patikimi tevai vaikais nesimeto, siuksles vaikais nevadina.

Paskutinis teiginys yra TIESA, jie tave issizadejo, kaip savo laiku tu padarei su jais. TAi faktas su kuriuo tu PRIVALAI TAIKSTYTIS, nes tai tavo patikimumo pasekme. Meiles nenusipirksi, o jei ir pameginsi, tai pardavinejama meile nera tvari, baigsis pinigai ir meile kartu su jais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 sausio 2020 - 00:51
QUOTE(Moonte @ 2020 01 12, 00:29)
Kai salyginai normalus tevas-vyras, savo gyvasti reikalui esant atiduotu uz savo vaikus.

Bobos kuri issiskyre ir isdraske seima vaikai yra nieko neverti. Taigi dingsta ir meile tokiai moteriai. O kai vyrai neemyli moters - tai visai neidomus ir jos vaikai.

Siaip vaikai yra tik emikai, jei ju motina egoiste. Jie viduje neturi NIEKO... Idomus fenomenas, net ir "geros dusios" vaikai tokiu atveju neturi to bagazo, kazka kurti spresti, nes ju motina ismoke, kaip tuos krokodilus tik gaudyti grobi ir ryti ka nukandai...

APie tavo situacija, tai patylesiu, nes susikurus tokias painias saviapgaules strukturas, kad tikrai jas nagrrineti neturiu ne resursu nei noro...

Ka tu cia mano adresu rasai, kaip rasai, ka akcentuoji, ka tarp eiluciu pramazinus praleidi - puiki informacija kitiems zmonems apie tave. Na matai jie visai pasaliniai tada.

bandai laikytis bendrazmogisku nuostatu. manai tada ta pritars. na taip bendrazmogisku nuostatu laikosi net visiskai pilkos asmenybes, nes taip tikrai lengvaiu linkset pagal minia. Bett net cia tau nepavyksta pasieekti rezultatu...

Man labai gaila, kad nepavyko manes suprasti... net jei norejai suprasti kas yra bloga ir ant ko butu galima atsigrajinti. Nepavyko, saudai pro sali.

Pasakysiu apie alkoholizma. Manau jeii tureciau tokia zmona tai as pradeciau gerti... ir ne tik as manau.

Buvo teorijos kad moterys issirenka pagal kazka panasius... Tai tik puse teorrijos... Manau jei neiisirenka tiksliai tai padaro vyrus tokiais kuriu jos vertos.

Tai liecia smurta, neistikimybe, zaligus iprocius, inciatyvos nebuvima...
Atsakyti
Idomucia, neskaiciau as tos tavo paskutines paklodes, o tai buciau vel zodziais, kaip is "kulkosvaidzio" tave susaudziusi, eilini karta tavo paites veiksmai butu paverte tave siuksliu siuksle. Siandien, pagal mano plana, diskusija nukreipsime kita linkme mirksiukas.gif

Taigi. Vakar buvo puikiausias pvz. kaip galima tikslingai, sistematiskai, is klystancio zmogaus padaryti monstra, siuskle, svolociu paskutini. Idomucia pavaiksciojo zmonos kailyje. O gale padaryti is jo apgailetina menkysta, kuris nera vertas meiles. Is esmes, pagal toki scenariju dazniausiai vyksta pokalbis, tarp kaltojo ir nusidejusio. Kalba iskaudintasis, o jau nusidejes... Iskaudintas taip isijaucia i savo dramatiska vaidmeni, kad jau tas vaidmuo, tampa jojo tikruoju as, jau negeba protu suvaldyti pati save, ta pagieza, pykti, smurtauja pries suklydusi.

VAkar samoningai, pameginau pastatyi Idomucia i jo zmonos vieta, kai nesistengiama klausyti ir isklausyti, o tik rekti ir piktintis. Nenorima suvokti krizes sukelejo, kodel taip ivyko. O jei zmogus brangus, pasistengti suprasti ji, o tada gal ir atleisti ir t.t. ir t.t. Kitaip tariant bandyti ieskoti krizes iveikimo budu. Idomucios gi pasirinktas budas, iksaudintos "nekaltybes" is esmes sukele eiline kriziu virtine, kuri itakojo ne vieno, ne dvieju zmoniu likimus. Jis iki siol negeba atsikratyti to vaidmens.

IDOMUCIA, JEI TAU UZTEKS PROTO SUVOKTI TAI KA AS BANDAU RASYTI, GALIMAI TU GALU GALE ISSILAISVINSI IS TO SAVO BZIKO FAZEJE, KURIS TAVE GNIUZDO IS VIDAUS, ARDO KAIP ZMOGU. TO KALTININKE YRA NE TAVO ZMONA, O TU PATS, KURIS PATS SAVE PAVERTEI SIUKSLIU KIBIRU, NES NEGEBI PALEISTI DAR PIMPYZO METAIS IVYKUSIOS KRIZES. TU ISIREZES TEMPI TAI PER VISA SAVO GYVENIMA, NUODYDAMAS JI.

Jei kam bus idomu, pagvildenti Idomucios situacija t.y. klaidas, kurios ji neva daro siuksle. Lygiai taip pat, kaip advokatauju neistikimiems, galiu pameginti paaiskinti kodel Idomucia pasielge butent taip, kaip pasielge. Kas isprovokavo tokia jo elgsena.

Atsakyti
kaip ten bebūtų, bet realybėje Idomucia su savo vidiniais demonais visgi tvarkosi daug geriau nei kai kurie čia pasisakantys nariai ir iš vidaus savęs taip neėda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 12, 12:11)
kaip ten bebūtų, bet realybėje Idomucia su savo vidiniais demonais visgi tvarkosi daug geriau nei kai kurie čia pasisakantys nariai ir iš vidaus savęs taip neėda smile.gif

Taip, taip, uzkandziauja savo vaikais, eda buvusia ir kitus, kurie jam priestarauja...
KOks didis nuopelnas, kelti pretenzijas kitiem, bet ne sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 sausio 2020 - 12:36
Na ir paklodes jusu. Ar ne geriau susitikus gyvai padiskutuot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 12, 12:36)
Taip, taip, uzkandziauja savo vaikais, eda buvusia ir kitus, kurie jam priestarauja...
KOks didis nuopelnas, kelti pretenzijas kitiem, bet ne sau.

nesvarbu kaip žmogus tą daro, svarbu, kad taip jam efektyvu ir jis nesusiėda savęs mirksiukas.gif ligotas jis tuo labiau mažai kam reikalingas būtų
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 12, 13:14)
nesvarbu kaip žmogus tą daro, svarbu, kad taip jam efektyvu ir jis nesusiėda savęs mirksiukas.gif ligotas jis tuo labiau mažai kam reikalingas būtų

Efektyvu?
Kiek metu praejo po skyrybu, o zmogus iki siol savyje nesioja toki nepazaboti pykti.

Na gal kazkam pyktis yra gera terpe gyventi, o man tai destrukcine busena, griaunanti zmogu, nes itakoja jo psichika, kelia agresija.

Klausimelis, o kaip su vaikais, kuri ta puiki busena zalojo? Jie nekotiruojasi, balastas? AR verti metu metus tie puoseliejami skauduliai tokiu auku?

Mano galva egocentrizmas, susitelkimas vien i save branguti, turi labai zalinga poveiki, tam paciam egocentrikui.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 12, 12:41)
Na ir paklodes jusu. Ar ne geriau susitikus gyvai padiskutuot? biggrin.gif

Nemanau. Bent jau as viska rasau, tarp bulviu skutimo, pakrovus indu plovimo masina, ar grizusi is pasivaiksciojimo su sunimis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 sausio 2020 - 13:32
QUOTE(Moonte @ 2020 01 12, 13:27)
Efektyvu?
Kiek metu praejo po skyrbu, o zmogus iki siol savyje nesioja toki nepazaboti pykti.

Na gal kazkam pyktis yra gera terpe gyventi, o man tai destrukcine busena, griaunati zmogu, nes itakoja jo psichika, kelia agresija.

Klausimelis, o kaip su vaikais, kuri ta puiki busena zalojo? Jie nekotiruojasi, balastas?

Mano galva egocentrizmas, susitelkimas vien i save branguti, turi labai zalinga poveiki, tam paciam egocentrikui.

nebūtinai. Žinau moterytę, kuri visą gyvenimą buvo labai pikta ir visiems su priekaištais, daug ėdėsi, nugyveno beveik 95 metus, per kuriuos praktiškai nesirgo. Tik į patį gyvenimo galą pasirgo.
Kiekvienam savas receptas. Visatai dzin tas filantropizmas iš tiesų. Čia tik mums gal to norisi
Atsakyti