Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 12, 13:31)
nebūtinai. Žinau moterytę, kuri visą gyvenimą buvo labai pikta ir visiems su priekaištais, daug ėdėsi, nugyveno beveik 95 metus, per kuriuos praktiškai nesirgo. Tik į patį gyvenimo galą pasirgo.
Kiekvienam savas receptas. Visatai dzin tas filantropizmas iš tiesų. Čia tik mums gal to norisi

Ne kiekybeje esme, o kokybeje.

Jau geriau as gyvensiu 60 metu, bet meileje ir laimeje.
Atsakyti

Moonte, žaviuosi tavo iškalba ir kantrybe.Aš taip nemoku.Greičiau jau puodą ant galvos užvožčiau, nei tiek laiko bandyčiau ką nors įrodyti.

Idomucija iš tų senų krienų- stagnatų kategorijos, greičiau nusprogs, bet su moters(bobos) nuomone nesutiks.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 12, 13:33)
Ne kiekybeje esme, o kokybeje.

Jau geriau as gyvensiu 60 metu, bet meileje ir laimeje.

tai kam kas yra kokybė. Jam vat nėra kokybė atleidime.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 12, 14:45)
<p>Moonte, žaviuosi tavo iškalba ir kantrybe.Aš taip nemoku.Greičiau jau puodą ant galvos užvožčiau, nei tiek laiko bandyčiau ką nors įrodyti.
</p><p>Idomucija iš tų senų krienų- stagnatų kategorijos, greičiau nusprogs, bet su moters(bobos) nuomone nesutiks.
</p>

Baikit jus but tos amzinai viskuo nepatenkintos bobos. Dievaži.
Kas kiek turi iskalbos, tas tiek raso. Jei ji ar kazkas kitas tiek raso, reiskiasi jai to paciai ir reikia,, ne kazkam kitam. Nieks nestovi su sautuvu prie smilkinio ir neliepia rasyti.
Atsakyti

Baikit jus but tos amzinai viskuo nepatenkintos bobos. Dievaži.
Kas kiek turi iskalbos, tas tiek raso. Jei ji ar kazkas kitas tiek raso, reiskiasi jai to paciai ir reikia,, ne kazkam kitam. Nieks nestovi su sautuvu prie smilkinio ir neliepia rasyti.

Va, įdomu, kurioje vietoje įžvelgi mano nepasitenkinimą?Ji rašo, aš skaitau, ir džiaugiuosi,kad yra ką skaityti, nei kad Lutukės plepalus.O jei čia diskutuojama, o nesikapojama, žiūriu tau jau diskomfortas?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 12, 15:45)
Va, įdomu, kurioje vietoje įžvelgi mano nepasitenkinimą?Ji rašo, aš skaitau, ir džiaugiuosi,kad yra ką skaityti, nei kad Lutukės plepalus.O jei čia diskutuojama, o nesikapojama, žiūriu tau jau diskomfortas?

Ner kas krauja greiciau pravarinetu, internetines intrigos tam irgi tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 12, 15:16)
Ner kas krauja greiciau pravarinetu, internetines intrigos tam irgi tinka biggrin.gif

Niu va, o sitiek cua gyresi savo jaunesniu vyru biggrin.gif . Matomai bendraamzem varineja.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 11, 23:19)
Teisingai burbanti pasake, kad mes cia vienas kita zinome kaip nuluptus. Todel neidomu. O sviezio kraujo nera, kuris isjudintu SM pelke. Taigi.

Yra. Pvz mylimuke, is Sviesos idomias, logiskas mintis desto. Bet nupirdusi burba iskart is pavydo suvaro. Sena kerepla kudroj.
Nuolat ar kokia ten idomi buvo.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 12, 13:45)
<p>Moonte, žaviuosi tavo iškalba ir kantrybe.Aš taip nemoku.Greičiau jau puodą ant galvos užvožčiau, nei tiek laiko bandyčiau ką nors įrodyti.
</p><p>Idomucija iš tų senų krienų- stagnatų kategorijos, greičiau nusprogs, bet su moters(bobos) nuomone nesutiks.
</p>

Aciu, Lisitėja2.
Na toks jau tas gyvenimas, pries valia zmogu laimingu nepadarysi. Bet jis gali tapti puikiu pvz. kietiems.

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 12, 14:11)
tai kam kas yra kokybė. Jam vat nėra kokybė atleidime.

Todel ir gyvena pragare. Kiekvienas turim pasirinkima. Juk mes patys formuojame aplinka aplink save, sukuriam sau palankia gyvenimo terpe. Mes patys atsakingi uz tai kaip gyvename. Jei seji smurta, pagimdai smurta. Jei kuri salimais esantiems komforta, suteiki jiems laime, salimais laimingu zmoniu ir pats tampi laimingu. Suveikia domino principas. Geris gimdo geri, blogis blogi.

QUOTE(cambala @ 2020 01 12, 16:22)
Yra. Pvz mylimuke, is Sviesos idomias, logiskas mintis desto. Bet nupirdusi burba iskart is pavydo suvaro. Sena kerepla kudroj.
Nuolat ar kokia ten idomi buvo.

Esi visiskai teisi, siu jaunu moteru mintis ir as visada su malonumu skaitau.

Bet, visai neblogai butu, kad i diskusijas isilietu nauji zmones, su nauju poziuriu, patirtimi, su savo istorijomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 sausio 2020 - 17:16
Griztant prie Given444, nuo ko prasidejo ta diskusija.

Berods, mylimuke rase, kad del nesitkimybes, galima susitarti seimoje...

Susitarimas yra susitarimu, viskas OK. Bet problema yra tame, kad nevisada zinai, kas kokiu metu tave istiks. Kiek teko stebeti is sono, retai kada neistikimybe yra samoningai, tikslingai palanuojama. Dazniausiai tam bandoma atsispirti... Buna ir taip, dazniausiai taip budinga moterims, jos siuncia signalus savo vyrams, kad daugiau skirtu joms demesi, laukia is ju gelbejimosi rato. Labai dzanzai buna neisgirstos. Tad kartais nepavyksta susidoroti su aistra. O tada priklauso kokie tarpusavio santikiai seimoje, ar antroji puse SUGEBA ISGIRSTI TIESA, ar yra salygos pasakyti TIESA.

Pamenu dar buvo viena izvalga. Kazkas panasaus, kad santikius formuoja abu, krize istinka abu, o i kaire eina vienas...

Man atrodo, gal as ir klystu, kad nevisada tas kuris yra neistikimas, yra pagrindinis kaltininkas, seima istikusios krizes. Kai rasiau pries tai, moteris puosiasi, staipstosi pries vyra, reakcijos jokios. GAlu gale sugalvoja ji tasyti i teatrus, i filmus, pakisa erotine knyga, ar straipsni apie savo lukescius lovoje. Jokios reakcijos, totalnas abejingumas. Cia gi laiko klausimas, kada grudas nukris i dekinga dirva. O jei nera salygu atsirasti grudui ir ta moteriske taip ir lieka fiziskai istikima, patikekite manim, mintyse ji buvo neistikima 100 kartu. Tai ar ji jau tokia dorovinga, pranasesne, nei ta kuri sulauke realaus vyro demesi... Tas pats ir su vyrasi., gal siek tiek kitokia forma, bet principas tas pats.

P.s.

Visos tos mano rasliavos esme yra tame, kad kiekvienas musu, per savo gyvenimeli, valingai, nevalingai buvome "siukslemis". Mes juk galime pavesti, pasinaudoti kito zmogaus pasitikejimu, meluoti ir t.t. nebutinai kai kalba eina apie seksa-neistikybe, zmogaus gyvenimas turi aibes aspektu, kuriuose gali pasireiksti teigiamai ir negiamai.

Todel, kai atsiranda poreikis ka nors kita baksnoti pirstu, vadinti siuksle, kalbeti apie pagarbos netekima ir t.t. ir t.t. Pagalvokite, kaip jus noretumete kad kitas su jumis elgtusi jei prasikalsite, nuvilsite, isduosite zmogaus pasitikejima...

Idomucios pvz. buvo mano galva tinkamas. Zmona siuksle, kad pasinaudojo jo pasitikejimu, ji isdave. Jis irgi siuksle, kad JEI BUTU NOREJES, GALEJO rupintis vaikais, bet ne, jis pasirinko kita kelia, nesuteike saugumo savo vaikams. Paverte juos irankiais kenkti buvusiai zmonai. Klausimas, ar vienas ir kitas turi teise buti suprasti, elementariai gerbiami... Jokiu budu as nekalbu apie atleidima.

Mano galva tai butina padaryti, vien todel kad mes patys ne sventi. TAip siandiena pasinaudojo manimi, sikaudino, bet niekas neduos garantiju, kad sekantis prasizengelis busite Jus. Ar esam verti buti iskalusyti, suprasti, gerbiami... Kaip jaustumete Jus, kai Jusu mylimas zmogus nubrauktu visa jusu gyvenima del vieno JUSU nusizengimo...
Atsakyti
Visai gerai butu nauji zmones, tik gaila, kad jie daznai isgasdinami senbuviu rietyniu ir prievartinio itraukimo i ilgameti santykiu aiskinimasi.

Moonte,
Nuplaukei i lankas. Kalba eina ne apie pati neistikimybes fakta, o apie tai, ar slepti ji, ar ne.
Svarstymai, ar gi mes patys nesam nusideje, ar reikia visa gyvenima nubraukti del vieno ivykio, ar zmogus vertas ar nevertas, na cia ne apie tai...
Galu gale, kodel atimti galimybe siuos dalykus apsvarstyti isduotajam? Kodel neistikimasis vienas pats gali nuspresti savo nuodemes dydi, reiksme? Ar neistikimybe yra isskirtinai asmeninis sutuoktinio reikalas, nelieciantis antros pusės?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 12, 12:41)
Na ir paklodes jusu. Ar ne geriau susitikus gyvai padiskutuot? biggrin.gif

Aha, pagriebus uz gerkles, oponentas ur kas geriau supranta sakoma mintis...
Atsakyti