Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 15:33)
Dar apie isdavystes.
MB sako, kad jei TEORISKAI ji nueitu i sona, tai isduotu pirmiausia save, savo vertybes ir principus. Kazi ar galetu po to gyventi. Mane sokiruoja, kad as tame kontekste neegzistuoju. SUnku net suvokti teisingai situacija.
Abejoju jos meile... Kazkas panasaus i mano meile vaikams. Nera bobos - tai vaikai neturi jokios vertes nei prasmes. Taip ir cia. Jei save sutryps tai as nustoju egzistuot...

Sunku suvokti

tai ir nevok, jei sunku smile.gif jinai tave labiau myli nei tu ją vistiek
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 14, 14:38)
moterys kalės, kuriančios intrigas  - šių laikų reiskinys žmogiškų ryšių susvetimėjimo fone, savanaudiskumo fone apskritai. tai ne ryšys apskritai. tai išsigimimas ir santykio paviršutiniškumas.
mums reikia grįžti prie pirmykštes bendrystės, seserystės.
moteriška energija labai svarbi mums pačioms. palaikymas, dalinimasis gerais dalykais, ne intrigu kūrimas.

Man atrodo siek tiek idealizuoji ta senove, kada cia toks rojus zemeje buvo? biggrin.gif paskaityk Zemaites ar kitu lietuviu autoriu kurinius apie senove, ir tu intrigu pilna buvo ir depresiju, ir savizudybiu... Dar seniau vel istorija apie kuningaiscius Mindauga, Vytauta isdavystes, melas, intrigos, zudymai...
Zmogus koks yra jis buvo visada toks, mes viska turim savyje ir gera ir bloga, kaip kokias savybes ugdom, tokie ir esam,...dabar gal zmoens labiau nesislepia darydami kazka bloga, dabar vyrauja tolerancija blogiui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 15:33)
Dar apie isdavystes.
MB sako, kad jei TEORISKAI ji nueitu i sona, tai isduotu pirmiausia save, savo vertybes ir principus. Kazi ar galetu po to gyventi. Mane sokiruoja, kad as tame kontekste neegzistuoju. SUnku net suvokti teisingai situacija.
Abejoju jos meile... Kazkas panasaus i mano meile vaikams. Nera bobos - tai vaikai neturi jokios vertes nei prasmes. Taip ir cia. Jei save sutryps tai as nustoju egzistuot...

Sunku suvokti

esu grynai ta pati passakiusi vyrui biggrin.gif nes jei esi istikiams del kito, nu kazkada per daug metu tikria susiubuos ta motyvacija, busi susipykus, ir t.t. o va kai del saves tai darai, tai daug rimciau ir tiketinai tirki anenukrypsi, nes per vsia gyvenima tikrai vsiem tu pagundu atsiranda. Nezinau ar tai kazkaip susije su meile?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 sausio 2020 - 15:54
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 14, 15:32)
ne, esu tik pasibaisėjusi kaip geras žmogus pavirsta blogu ir todėl pati nutraukiau santykius

Vadinasi, prasta iš tavęs draugė, jeigu nelaimėj žmogui nepadėjai. Blogais iš gero gyvenimo netampama. Vyrą irgi taip mestum?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 14, 15:31)

Ar tai nepakeitė tavo požiūrio į moteriškas draugystes? smile.gif
Ar vis tik išdavystei nepriskiri lyties?
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 14, 15:35)

Ir tikrai ne vaikai. Dar to betrūktų, kad vaikams perkelti atsakomybę ir jausmus už save. Net jiems ir esant suaugusiais.

O tai ar kitiems (vyrui, draugams) mes perkeliam? Manau, kai vaikai suauga, galima su jais ir pasišnekėti kaip su normaliais suaugusiais, išgirsti kitą nuomonę. Nekalbant apie atvejus "kokia aš nelaiminga motina, guoskite mane, popinkite". Nebent neišeina vieniems į kitus žiūrėti kaip į paskirus asmenis, net jeigu jie jau suaugę.
Išimtis, aišku, nediskutuoti ir neversti vaikų rinktis tarp tėvo ir motinos palaikymo komandos ,ar kitų ten giminių.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 16:30)
Tokiu atveju mazu maziausiai reikia sneketis su draugem, geriausiai is kart kreiptis i krizei praejus, gal nenoresi ,kad kiti zinotu dalykus, ka issipasakosi tuo metu.

kai draugyste nuosirdi ir tikra, tai nei po metu, nei po desimties negeda ir nebaisu, ka issipasakojai draugui juodziausia akimirka.
tik reikia vengti pletkininku ir pamokslautoju (kaip tu ).
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 16:50)
Man atrodo siek tiek idealizuoji ta senove, kada cia toks rojus zemeje buvo?  biggrin.gif paskaityk Zemaites ar kitu lietuviu autoriu kurinius apie senove,  ir tu intrigu pilna buvo ir depresiju, ir savizudybiu... Dar seniau vel istorija apie kuningaiscius Mindauga, Vytauta isdavystes, melas, intrigos, zudymai...
Zmogus koks yra jis buvo visada toks, mes viska turim savyje ir gera ir bloga, kaip kokias savybes ugdom, tokie ir esam,...dabar gal zmoens labiau nesislepia darydami kazka bloga, dabar vyrauja tolerancija blogiui biggrin.gif

kas gali patvirtinti ar paneigti, kad anais laikais buvo viso to mažiau?
tu labai i artima istorija ziuri, manau given turi omeny dar senesnius laikus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 14, 17:47)
kas gali patvirtinti ar paneigti, kad anais laikais buvo viso to mažiau?
tu labai i artima istorija ziuri, manau given turi omeny dar senesnius laikus.

kada tada seniau pries 2 milijonus metu ar pries isvarymo is Rojaus? biggrin.gif
Taigi, aprepiau zinoma mums istorija. Ko buvo maziau? zmogus buvo kitoks ar visgi toks pat? karai buvo, zudynes buvo, mitas apie Trojos karas del pavydo del pagrobtos zmonos , dar is gariku mitologijos, veduose irgi pilna pavydo scenu tarip dievu(seniausias rasytinis saltinis) ir taip pat kalbama apie suvaldyma tos savo zemos prigimties dalies, ka dar turim? ir t.t. nu viskas buvo, tik mes linke idealizuoti daznai viska.
Jei zmone susgebetu suvaldyti save, sugebetu tobulinti geriausias savybes, tai butu kitaip, bet tokiu nepazystu, gal tokie sventaisiais paskelbiami?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 14, 17:47)
Vadinasi, prasta iš tavęs draugė, jeigu nelaimėj žmogui nepadėjai. Blogais iš gero gyvenimo netampama. Vyrą irgi taip mestum?

ji net neprašė pagalbos. Iz griazi v kniazi išėjo ir susisuko protelis. Reikalas lietė visų pirma gyvūnus. Anksčiau jinai sielą dėl jų parduotų, kad išgelbėti, net dėl svetimų, o po to galima sakyti netgi nužudė savąjį rolleyes.gif na bet gyvenimėlis už tai gerai ją pakratė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 14:57)
Buvo. Man vaikai buvo svarbus, kol exe viska sugriove.
Griuvesiu liekanos man nera svarbios

Tu jiems nesvrbus, todel pyksti, todel juos vadini gyvenimo liekanomis.
Eiline "Lapes ir vynuogiu" versija.
Papildyta:
Jei kam reikia patvirtinimo, kad nudienos zmogus niekuo nesiskiria nuo zmoniu gyvenusiu, tarkip pries 2000 metu ir seniau, paskaitytkite "Kabala", "Biblija". Atkreipkite demesi, as nesiulau senesniu veikalu is Indijos mirksiukas.gif

Tik, prasau nepainiokite visokiu siuolaikiniu pribumbasu, skarmalu, automobiliu ir viskio ten siuolaikiniu atradimu. As kalbu apie zmogaus ESME.
Atsakyti
nuo seniausių rašytinių šaltinių, mitų įvairiausių, sakmių brolis žudė net brolį dėl gerbūvio ar valdžios ir taip buvo, taip yra, taip bus bei kitaip čia jau nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 18:06)
Tu jiems nesvrbus, todel pyksti, todel juos vadini gyvenimo liekanomis.
Eiline "Lapes ir vynuogiu" versija.

Kodel manai, kad man idomu ISTISAI spresti kituu zmoniu problema ir kuoti ju mesla? Tas uzsiemimas zinok ne kokios vynuoges, o greiciau sudu kruva... neisemiama...

As ant vaiku visai nepykstu ir tikrai butu faina, jei jiems exe butu gera gyvenima suteikus. Tada gal ir butu apie ka pamastyti.
Dabar pati ikrito i mesla ir dar vaikus itempe.

As to meslo kuopti neturejau noro ir neturiu tai aisku nesvarbus, nes jiems kitkas neaktualu...

Tokios bobos kai susidirba, tai visai nesupranta savo atsakomybes, o vaikai ismoksta is kitu tik laukti kazko.

Dukrai metu, kaip jums, tai gal nereferuokit i ja kaip ii vaika, nes juokinga
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 18:54)
kada tada seniau pries 2 milijonus metu ar pries isvarymo is Rojaus?  biggrin.gif
Taigi, aprepiau zinoma mums istorija. Ko buvo maziau? zmogus buvo kitoks ar visgi toks pat? karai buvo, zudynes buvo, mitas apie Trojos karas del pavydo del pagrobtos zmonos , dar is gariku mitologijos, veduose irgi pilna pavydo scenu tarip dievu(seniausias rasytinis saltinis) ir taip pat kalbama apie suvaldyma tos savo zemos prigimties dalies, ka dar turim? ir t.t. nu viskas buvo, tik mes linke idealizuoti daznai viska.
Jei zmone susgebetu suvaldyti save, sugebetu tobulinti geriausias savybes, tai butu kitaip, bet tokiu nepazystu, gal tokie sventaisiais paskelbiami?

Mitais tiki kaio uz gryna piniga, o mokslinius tyrimus laikai fantazija. Tikras debeselis tu.
Atsakyti

moterys kalės, kuriančios intrigas - šių laikų reiskinys žmogiškų ryšių susvetimėjimo fone, savanaudiskumo fone apskritai. tai ne ryšys apskritai. tai išsigimimas ir santykio paviršutiniškumas.

Moterys -kalės tikrai ne šių dienų reiškinys.Jis yra dabar, buvo prieš 100 metų, bus ir toliau,kol egzistuos dvi lytys.Aš pilnai tikiu,kad ir akmens amžiuje virė intrigos kuri nukabins stipresnį patiną.Manau, tai užkoduota moters genuose, kaip  būtinybė išlikti pačiai ir išlaikyti gyvus savo vaikus.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 14, 19:09)
Aš pilnai tikiu,kad ir akmens amžiuje virė intrigos kuri nukabins stipresnį patiną.Manau, tai užkoduota moters genuose, kaip  būtinybė išlikti pačiai ir išlaikyti gyvus savo vaikus.

Taip. Moteriskumas tai suteikti malonumus partneriui, kad jis pasirinktu.
Dabartines moterys iskrype, pacios iesko malonumu, tas jas suzlugdys. Nors malonumai ir nieko, bet prioritetas turi buti pamalonintas ir del to prisirises patinas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 18:27)
Kodel manai, kad man idomu ISTISAI spresti kituu zmoniu problema ir kuoti ju mesla? Tas uzsiemimas zinok ne kokios vynuoges, o greiciau sudu kruva... neisemiama...

As ant vaiku visai nepykstu ir tikrai butu faina, jei jiems exe butu gera gyvenima suteikus. Tada gal ir butu apie ka pamastyti.
Dabar pati ikrito i mesla ir dar vaikus itempe.

As to meslo kuopti neturejau noro ir neturiu tai aisku nesvarbus, nes jiems kitkas neaktualu...

Tokios bobos kai susidirba, tai visai nesupranta savo atsakomybes, o vaikai ismoksta is kitu tik laukti kazko.

Dukrai metu, kaip jums, tai gal nereferuokit i ja kaip ii vaika, nes juokinga

Bet kaip pagalvoji, kokie jie visi laimingi atsikrate taves. Saunuole ta tavo zmona ir vaikai, kad tave laiko per nuotoli. Juk jei butu tavo galioje nuodytum tu jiems gyvenima, kaip teve musu.

Juokingas tu, kursai neturintis tevisko jausmo, nesuvokiantis, kad tevam vaikas bus visada vaiku, nepriklausomai nuo to, kiek jam metu.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 14, 19:09)
Moterys -kalės tikrai ne šių dienų reiškinys.Jis yra dabar, buvo prieš 100 metų, bus ir toliau,kol egzistuos dvi lytys.Aš pilnai tikiu,kad ir akmens amžiuje virė intrigos kuri nukabins stipresnį patiną.Manau, tai užkoduota moters genuose, kaip  būtinybė išlikti pačiai ir išlaikyti gyvus savo vaikus.

Butent, pirmoji moteris kale buvo Lilit. Diduma to net nezino, galvoja, kad pirmoji Adomo zmona-moteris yra Ieva, bet deja.

Beje, Lilit pirmoji atsisake santikiauti su vyru mirksiukas.gif

Idomucia, fas...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 19:14)
Taip. Moteriskumas tai suteikti malonumus partneriui, kad jis pasirinktu.
Dabartines moterys iskrype, pacios iesko malonumu, tas jas suzlugdys. Nors malonumai ir nieko, bet prioritetas turi buti pamalonintas ir del to prisirises patinas

TAu sunku suvokti, kad ne visi PARTENRIAI yra tokie kaip tu. TAd moteriskumo savoka, jie turi savo, kas jiems moteriska, kas ne. O net gi, bukim biedni bet tesiningi, ne vyras, o kazkas tarpinio.

Mano vyras pastoviai raukosi, kai skaitau tavo mintis, bernai (25-40 metu) balsu dergiasi is tavo perlu. TAi va, kiek vyru ir visi turi savo nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 sausio 2020 - 19:56