QUOTE(Monteverte @ 2020 01 14, 15:32)
ne, esu tik pasibaisėjusi kaip geras žmogus pavirsta blogu ir todėl pati nutraukiau santykius
Vadinasi, prasta iš tavęs draugė, jeigu nelaimėj žmogui nepadėjai. Blogais iš gero gyvenimo netampama. Vyrą irgi taip mestum?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 14, 15:31)
taip.
Ar tai nepakeitė tavo požiūrio į moteriškas draugystes?

Ar vis tik išdavystei nepriskiri lyties?
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 14, 15:35)
Ir tikrai ne vaikai. Dar to betrūktų, kad vaikams perkelti atsakomybę ir jausmus už save. Net jiems ir esant suaugusiais.
O tai ar kitiems (vyrui, draugams) mes perkeliam? Manau, kai vaikai suauga, galima su jais ir pasišnekėti kaip su normaliais suaugusiais, išgirsti kitą nuomonę. Nekalbant apie atvejus "kokia aš nelaiminga motina, guoskite mane, popinkite". Nebent neišeina vieniems į kitus žiūrėti kaip į paskirus asmenis, net jeigu jie jau suaugę.
Išimtis, aišku, nediskutuoti ir neversti vaikų rinktis tarp tėvo ir motinos palaikymo komandos ,ar kitų ten giminių.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 16:30)
Tokiu atveju mazu maziausiai reikia sneketis su draugem, geriausiai is kart kreiptis i krizei praejus, gal nenoresi ,kad kiti zinotu dalykus, ka issipasakosi tuo metu.
kai draugyste nuosirdi ir tikra, tai nei po metu, nei po desimties negeda ir nebaisu, ka issipasakojai draugui juodziausia akimirka.
tik reikia vengti pletkininku ir pamokslautoju (kaip tu ).
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 16:50)
Man atrodo siek tiek idealizuoji ta senove, kada cia toks rojus zemeje buvo?

paskaityk Zemaites ar kitu lietuviu autoriu kurinius apie senove, ir tu intrigu pilna buvo ir depresiju, ir savizudybiu... Dar seniau vel istorija apie kuningaiscius Mindauga, Vytauta isdavystes, melas, intrigos, zudymai...
Zmogus koks yra jis buvo visada toks, mes viska turim savyje ir gera ir bloga, kaip kokias savybes ugdom, tokie ir esam,...dabar gal zmoens labiau nesislepia darydami kazka bloga, dabar vyrauja tolerancija blogiui
kas gali patvirtinti ar paneigti, kad anais laikais buvo viso to mažiau?
tu labai i artima istorija ziuri, manau given turi omeny dar senesnius laikus.