Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 20:22)
Del vyriskumo, tai as tureciau kitoki testa. Sugirdyti tiek chemines kastracijos vaistu, kaip man ir po to paziureti, kaip vyriskumas funkcionuoja...

O del akoholio, tai manau jus baiget mokykla prie sovietu. Ten buvo rusu kalbos pamokos ir negrinejo viena apsakyma, kaip tarybini kareivi paimta i vokieciu nelaisve kankino.
Isbadavusiam jam dave isgerti degtines stiklinaite ir ziurejo kas bus.
Nieko.
Vokieciai sako gal uzvalgyti?
Anas: -posle pervoj - nezakusyvaju
Po to antra be zakuskes.
Tik po trecios paeme kasneli maisto,
Va kur sake mokytoja tikras vyras. Parode vokieciams

Nezinau kur jus moketes

Tu neturi istvermes, o jei neturi fizines istvermes, tai esi nulis ir lovoje, nes ir lovoje reikalinga istverme, kai vyras moka kontroliuoti savo vyriskuma, tam kad suteikti malonuma savo moteriai, o ne vienas kistelejes myztelejes baigti, palikes ja viena onanizuotis.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 20:23)
PASKAITYK VIKIPEDIJOJE

The marathon can be completed by running or with a run/walk strategy

Na, na... Skaitytojas tu musu.

Pabegtum tu nelaimeli su savo papais, iskarto nuo distancijos nuimtu. TAi ne begimas, o ejimo technika. EJIMO.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 20:28)
Tu neturi istvermes, o jei neturi fizines istvermes, tai esi nulis ir lovoje, nes ir lovoje reikalinga istverme, kai vyras moka kontroliuoti savo vyriskuma, tam kad suteikti malonuma savo moteriai, o ne vienas kistelejes myztelejes baigti, palikes ja viena onanizuotis.

Duociau as ir tau androkuro... tada nereiktu ir malonumu, jei jeu jiems pasiekti tiek daug laiko reikia
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 20:34)
Duociau as ir tau androkuro... tada nereiktu ir malonumu, jei jeu jiems pasiekti tiek daug laiko reikia

O kam man tas tavo meslas reikalingas?

Tu nori, esk saujomis. Kiba gaila.

Ne visiem seksas yra darbas, prievole, dominavimo israiska, paklusnumo irodymas. Mums patinka megautis vienas kitu, o kai megaujiesi, tai ir norisi malonuma pratesti ilgiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 sausio 2020 - 20:37
QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 21:05)
Pasakiau. Anas atsake, kad jis yra alhasas, nevartojantis jau trecias desimtmetis ir tuo didziuojasi, nes turi didesniu pasiekimu nei tu. Siulo susitikti, ir pralekti maratono distancija, istvermei. TAda ir paziuresit, kas tikras vyras.

Beje tau duodama fora. Kiek pamenu teigi, kad tau dar nera 60 metu. Jam galima sakyti jau bus. Tad esi neva jaunas ir spitras, bet jis sutinka tau leisti nubegti 10 km pirmam. Vyras teigia, kad pavys tave ir pralenks.

Na kaip? Tikras vyre, ar pasirasai?

Tavo vyras maratonus begioja? bigsmile.gif perduok susizavejimo suksni 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 14, 20:37)
Tavo vyras maratonus begioja?  bigsmile.gif  perduok susizavejimo suksni  4u.gif  biggrin.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 20:30)
TAi ne begimas, o ejimo technika. EJIMO.

Nusisneki totaliai. Net begimo ejimo mikse ejimas uzima trecdali ar ketvirtadali
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 21:11)
: gal ir su draugais susitike, ten skaitot visi aptariat? blink.gif

Burba sake ir su vyru, ir su draugem aptarineja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 21:22)
Del vyriskumo, tai as tureciau kitoki testa. Sugirdyti tiek chemines kastracijos vaistu, kaip man ir po to paziureti, kaip vyriskumas funkcionuoja...

Dar pasiulyk kojas nusipjauti ir tada distancijoj pasivarzyt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 14, 20:42)
Papildyta:

Dar pasiulyk kojas nusipjauti ir tada distancijoj pasivarzyt. doh.gif

Pas mane veikia neblogai.

Buvo karta plesikai uzpuole viena kovotoja. Tas rankose laike lagamnus, tai su kojomis sudauze plesikus. Po to pasake, jiems pasiseke, kad rankos buvo uzimtos tai dar liko gyvi

Atsakyti
Jeigu sekso esme butu kuo greiciau pasiekti orgazma, tai zmones uzsiimtu masturbacija ir tiek bedu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 20:39)
Nusisneki totaliai. Net begimo ejimo mikse ejimas uzima trecdali ar ketvirtadali

TAip, taip....
Ponas teoretikas, ne praktikas, aiskins dar...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 20:46)
Pas mane veikia neblogai.

Buvo karta plesikai uzpuole viena kovotoja. Tas rankose laike lagamnus, tai su kojomis sudauze plesikus. Po to pasake, jiems pasiseke, kad rankos buvo uzimtos tai dar liko gyvi

Tu nori ant tatamio susitikti.

Rinkis kokiam nori klube.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 14, 20:51)
Jeigu sekso esme butu kuo greiciau pasiekti orgazma, tai zmones uzsiimtu masturbacija ir tiek bedu.

Butent wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 14, 20:42)

Mane linksmina, reakcija zmoniu, kurie aiskina kad vyras yra draugas.

OK. Na kai randi koki idomu dalykeli, grazu eilerasti, straipsni, isgirsti koki kurini, nauja daina, siuo atveju akivaizdu nusisnekejima ir t.t. Nezinau kaip kitiems, man butinai knieti pasidalinti su vyru, pakalusti jo nuomone.

Dabar, na skaitau posta, kuris kalba VISU VYRU VARDU, KAS YRA MOTERISKUMAS. Virtuveje prie stalo sedi desetkas vyru. Na idomu gi aptikrinti, ka jie galvoja sia tema. Perskaitai jiems, kas parasyta. Vyras, kaip ir susipazines su Idomucios rasliava, tai tik varto akimis, bernai pilnaja ta zodzio prasme zvengia, traukia per danti.

Ti dabar, pagal musu pagerintas, kurios staigiai sureagavo, jog cinainos yra didis nusikaltimas, padarytos isvados, kad mano vyrelis PASTOVIAI sedi SM.

Va man pasidare indomu, ir itartina, negi ju vyrams nusispjauti, kur jos ilga laika internete mirksta. Is esmes jos gy cia gyvena, marias laiko praleidzia SM.

Nejaugi, joms nesinori paklausti savo vyro-draugo nuomones, tarkim, istikimybes tema, ar ka jis galvoja apie moteriskuma? AR tokios temos ju santikiuose visai negvildenamos, apalami neidomu...
Atsakyti
įdomu visos temos, bet prie ko čia SM? tai eini laisvu laiku ir bendrauji su vyru tomis temomis ir tikrai tada nejungi SM ir necituoji jam kažkokių narių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 14, 21:10)
įdomu visos temos, bet prie ko čia SM? tai eini laisvu laiku ir bendrauji su vyru tomis temomis ir tikrai tada nejungi SM ir necituoji jam kažkokių narių biggrin.gif

O pire to, kad kartais SM diskutuojama tema paskatina pasiteirauti draugo-vyro, ka jis galvoja siuo klausimu, nes jo nuomone yra svarbi. Man patinka kitoks nei mano poziurio kampas. Poziurio, bet nediktato-aksiomos.
O kas blogo cituoti kitus narius? Jei jimes negeda viesai rasyti savo mintis. Kuo pazeidziama etika ar dar kas?
Kas blogo, perskaicius diskutuojama tema, pakalusti ka mano apie ja vyras-draugas?
Atsakyti