Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 21:28)
Moonte, tu kaip tie iranieciai ar rusai... nesuvoki, kad zmones ivardina dalykus, ne pagal viena fakta. Sakysim kazkas ten sedi... Na aisku, kad ne sedi, bet dalyvauja per tave ir tai jau ne pirma karta. Gal koki trecia bent jau pamenu...

Pati nelabai sugebi mastyti, tai bandai kazkokia ten nuomone istraukti is zmoniu, kurie NUO TAVES PRIKLAUSOMI. Pirklausomi ta prasme, kad gali susinervuot ar ju nuomone sunervuot. Na aisku jie viska patvirtins, ko tu nori...
Ir ad sekse jiems svarbiausia patenkinti tave (ar kitas), na tokie  Samarieciai...

Tau visai nerupi realybe, net del maratono tau duoda nuorodas, kas tai yra o tu cia vartaisi, kaip atrodo nesveika. Zinok antros tokios adekvacios cia nera, net Ubuntiene pripazista klaidas... nenoriai. O tu destai kliedesius ir visai neimi i galva...

Labiausia tai veza kai patti budama moteris klausineji vyru ir tiki ka jie sako...

O gal pat fantazuoji, kas cia zino

1. OK. ETikete jau prilebudijai.

2. TAip, taip, sedi kaip keskai, prirakinau visus desetka vyrioku, prie virtuvinio stalo. OK.

3. Isties, mastyti sugebi tik tu ir tau pritariantys, as tai jau su savo vistos galva tai senai supratau.

4. Cia tie desetkas vyrioku nuo manaes priklausomu? O kaip as cia vistos smegenim isigudrinau jais visais manipuliuoti? Kiba kavos aniems neduosiu, ar dar bala ka su jais visais padarysiu. Aaaaa. taigi man durnikei daejo, as cinainos privalejau ant anu visu baisiai uzriaumoti, anuos visus istiko aparpuolis ir jie pradejo man sakyti tai ka as noriu girdeti...

5. Supratau, tasai mano vyrelis nuo mokyklos laiku lakiojantis maratonona nezino ka daras... Vot svolocius apsimeta, kad maratoninkkas besasas, o pasirodo begikas, sprinteris, net ne stajeris, o gal besarmatis vietoj treniruociu kokia grazuole lanko, o jo majo, o gal galu gale koks sadomitas... Pasakei ir gipsas.

Mes visi linksmai perskaitem tavo tekstuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 20:30)
Tu neturi istvermes, o jei neturi fizines istvermes, tai esi nulis ir lovoje, nes ir lovoje reikalinga istverme, kai vyras moka kontroliuoti savo vyriskuma, tam kad suteikti malonuma savo moteriai, o ne vienas kistelejes myztelejes baigti, palikes ja viena onanizuotis.

nieko bendro pajegumas lovoje ir maratonams neturi bendro, ir neigalus mylisi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 14, 20:37)
Tavo vyras maratonus begioja?  bigsmile.gif  perduok susizavejimo suksni  4u.gif  biggrin.gif

nebegioja, gi aiskiai raso - vaiksto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 14, 20:42)
Burba sake ir su vyru, ir su draugem aptarineja biggrin.gif

Kad su drauge viena tai sake, kad su vyru, neskaiciau,kad taip sakytu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 21:32)
nu tai nieko kito nesitikejau  biggrin.gif tik kai suzinotu, kiek as gaunu tuo metu, kai cia sedziu, kazin ka sneketu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man juokinga, kad kas apie pinigus prakalbo, o svarbiausia, kam...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 14, 20:51)
Jeigu sekso esme butu kuo greiciau pasiekti orgazma, tai zmones uzsiimtu masturbacija ir tiek bedu.

oi nesakyk, visai kitokie gi orgazmai, nera nei ka lyginti...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 21:33)
O jum tikrai reikia, kad tai vyras patvirtintu ir taip neaisku?  blink.gif

Ne nepatvirtintu, o kad pasakytu savo nuomone. Man ji idomi, pagaliau juk jis vyras, o as galiu ir klysti. O kai desimt vyru prie stalo, didele tikimybe, kad ju nuomones issiskirs.
Skirtuma, medam, jauciat?
Atsakyti
Kas panasu taro cambalos ir Moontes. Jos va gincijasi, nusisneka, nesuvokia apie ka bet nesustos... atrodo, kad cia sprendziasi kazkoks ju gyvybinis klausimas. ... Tas yra pazidziama, nes per tokius mazai prasmingus gincus zmones atskleidzia dalykus, kuriu siaip nenoretu. Tiesiog nuvargsta ir nekontroliuoja
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 21:39)
As irgi nustebau, nes Airijoje maratonai dazniausiai begimai buna ir Lietuvoje kiek esu maciusi. Jei eini tik apsivaikscioti, koks ten maratonas, buna gal kokio greitojo ejimo nezinau, be vis tike maratonai dazniausiai su begimu surista...

Ta jau pries pora metu pastebejau...tai sakiau, del to likau tokioje neapykantoz zonoje  biggrin.gif Ka darysi, bele tik padedam zmogui, nors taip isgyventi...

Medam, o kur buvo aprasyta, kad pasivaikcioti?
Jei duodama fora ir patikinama, kad bus pavytas ir aplenktas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 21:44)
O kai desimt vyru prie stalo, didele tikimybe, kad ju nuomones issiskirs.

Ju nuomones bus skirtingos kai jie bus prisijunge ANONIMISKAI.
Va Arbuzo nuomone as tikiu labiau...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 21:45)
Kas panasu taro cambalos ir Moontes. Jos va gincijasi, nusisneka, nesuvokia apie ka bet nesustos... atrodo, kad cia sprendziasi kazkoks ju gyvybinis klausimas. ... Tas yra pazidziama, nes per tokius mazai prasmingus gincus zmones atskleidzia dalykus, kuriu siaip nenoretu. Tiesiog nuvargsta ir nekontroliuoja

KIek daug komlimetu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 21:47)
Ju nuomones bus skirtingos kai jie bus prisijunge ANONIMISKAI.
Va Arbuzo nuomone as tikiu labiau...

Idomucia, kodel tave palaiko tik tavo etatines?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 21:07)
Ti dabar, pagal musu pagerintas, kurios staigiai sureagavo, jog cinainos yra didis nusikaltimas, padarytos isvados, kad mano vyrelis PASTOVIAI sedi SM.
Va man pasidare indomu, ir itartina, negi ju vyrams nusispjauti, kur jos ilga laika internete mirksta. Is esmes jos gy cia gyvena, marias laiko praleidzia SM.
Nejaugi, joms nesinori paklausti savo vyro-draugo nuomones, tarkim, istikimybes tema, ar ka jis galvoja apie moteriskuma? AR tokios temos ju santikiuose visai negvildenamos, apalami neidomu...

pirma ne pirma ir ne antra karta minit vyra , sunu komentuojantism plektus .
Mano vyras zino, kad as dirbu, uz tai gaunu pinigus, o ka i tarpus darau jam tikrai visai neidomu, zino , kad rasau cia, zino kad turiu fb, twiteri, bet bobiski pliurpalai jo tikria nedomina, mes jei bunam kartu tirkai randam ka idomiau aptarti, nuveikti.
Tos temos musu jau senu senoveje aptartos ir jei kazka noriu aptarti tai ir snekeciau su vyru, nekisdama sm ar kazkokio postu skaitymo.
bet visi gi mes skirtingi, visokiu yra visokiu reikia, man paparsciausiia toks vyras labai moteriskai atrodytu, kuris leistusi i tokius plektus visokius, as apalmai nemegstu daug pliurpenciu vyru, bet ir tokie kazkam patinka...
Atsakyti
Siaip idomi vyru nuomone apie moteru patenkinimus. Tai jie isivaizduoja kad moteri padaro priklausoma... Va cia arciau tiesos. O jei to nereikia tai maziausia tuo rupinasi. Rupinasi savo malonumais, tame tarpe SVIEZIENA, JAUNIKLES...

Moonte dar paklausk ar vyrui patinka jaunos merginos sakysim dvidesimtmetes (pilnametes aisku). Pasakys, kad jaunikles nedomina...
Tai priestarauja FIZIOLOGIJAI, bet vyras jaucia ka moteris norii girdet
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 21:39)
Siaip man liudna aplink matyt tiek suzeistu zmoniu... Kurie griebiasi siaudo  kad islaikyti gyvenimo prasme. Na tegu varo ant manes ar dar ant ko... 
Na vyras geras nes va vaikai i ji geriau ziuri ar dar ka... tai desperacija...
Butu kokia lupama cia tai va sakytu,, tas vyras dar daugiau musasi... tai desperacija...
niekoo gero
Gal ir as ne kitoks.... ziuriu kokios jus ir dziaugiuosi savaja... Gal tikrai as nieko nesiskiriu?

tikrai taip labai daug suzeistu zmoniu, deja, todel visi tie draugai, sutuoktiniai, gimines..... visgi ne tu, gimei vienas ir mirsi vienas, ir geriau maziau pretenzinu lukesciu kitiem ir tada laimingiau gyvenasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 21:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man juokinga, kad kas apie pinigus prakalbo, o svarbiausia, kam...

o kas cia juokinga jums? nugal jus ir kokia milijoniere nezinau, bet visgi as irgi ne grasiu gaunu uz darba, o kadangi puse laiko cia prasedziu, tai manau visai neblogai ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 21:44)
Ne nepatvirtintu, o kad pasakytu savo nuomone. Man ji idomi, pagaliau juk jis vyras, o as galiu ir klysti. O kai desimt vyru prie stalo, didele tikimybe, kad ju nuomones issiskirs.

tiek isgyvene kartu ir tokiu dalyku nezinot, ka jis galvoja? blink.gif

tai man ir neklausus aisku, kad duagumos zmoniu nuomone skirsis. O jus temu diskusijai be sm nerandat? blink.gif

Bet viskas geri, toks jusu gyvenimas, tokios jusu pramogos visos seimos viskas gerai, man tik keista, bet mes visi gi skirtingi..
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 21:47)
Medam, o kur buvo aprasyta, kad pasivaikcioti?
Jei duodama fora ir patikinama, kad bus pavytas ir aplenktas.

passivaiksciti greitai biggrin.gif kiek esu maciusi maratonu cia tai visi bega... unsure.gif
nu ir Lietuvoje bega, gal as jau visai kalbos nebezinau, bet ka matau man yra begimas unsure.gif

Bėgti 2014-ų Vilniaus maratone užsiregistravo 14 tūkst. žmonių. Tai - 30 procentų daugiau, nei praėjusiais metais.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...d?id=65948498#/

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 21:49)
KIek daug komlimetu.
Papildyta:
Idomucia, kodel tave palaiko tik tavo etatines?

jums ziuriu labai svarbu kas ka palaiko doh.gif o jus pati savaime, be palikymo, be vyru nuomones negalit?
Atsakyti