Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 14, 20:19)
Kaliu egzistavimas nepaneigia fakto, kad ne tarp kaliu nebuvo tos bendrystes, seserystes kaip kalba given. Manau, dabar tai retenybe, o kales tai isliko. Bet daugiausia tai tiesiog abejingumo,. Neapykanta dar nera blogiausias dalykas.
Papildyta:

Tu noretum, kad tavo vyras jusu uzaugusius vaikus vadintu isgamom, siukslem ir tt?

Koks bendrumas, kokio dabar nera? dauguma gi cia rase labai artimai bendrauja su draugem, zaidzia, vazuoja atostogu, namuose svencia sventes ir t.t. Ko jums truksta? Seniau aplamai bendruomene buvo glaudesne, nes taip reikejo del isgyvenimo, dabar net seimos nereikia gali zmogus ir moteris viena gyveti ir vargo nematyti, viskas samdoma. O kad daugiau fiziskai buvo kartu, arciau vienas kito, nereiskia, kad santykiai artimesni buvo, kaip tik pamenu is senoliu pasakojimo, kad nei su vaikais taip niekas artimai nebendravo , nei vyrai su moterim, reikejo daug fiziskai dirbti, buvo sunku, niekas ten nesicaskino jau nuo 3m vaikai dauguma dirbo. Va bendrumas ir buvo kartu skalbti, kartu javus nupjauti, danuodavo kartu, i sokius kartu ir t.t. bet ar tikrai to dabar nera?

o prie ko cia ko as noreciau? tau visai jau ziuriu slabsta teksto supratimas dienu greiciu biggrin.gif As daug ko noreciau taikos zemeje, laimes visiem ir t.t. tik ar taip bus. bet visos zinom cia ka Idomucia raso,bet jo sunus zuves, man tai pakankama riba, kad tos temos nekelti o tau? o jei jau neina nesneketi snekekit apie dukra bent, o ne vaikus dgs.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 20:22)
O del akoholio, tai manau jus baiget mokykla prie sovietu.

Nezinau kur jus moketes

ne nesimokem to, bet taip buvo tokia pamenu kultura, kad isgerti daug yra vyriskumas kazkoks biggrin.gif Dabar nelabai kitaip pas dauguma.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 21:19)

o prie ko cia ko as noreciau? tau visai jau ziuriu slabsta teksto supratimas dienu greiciu  biggrin.gif As daug ko noreciau taikos zemeje, laimes visiem ir t.t. tik ar taip bus. bet visos zinom cia ka Idomucia raso,bet jo sunus zuves, man tai pakankama riba, kad tos temos nekelti o tau? o jei jau neina nesneketi snekekit apie dukra bent, o ne vaikus dgs.

Vau, tai dar zuvusi vaika tokiu epitetu apdalina...

Na taip, vel as kalta, kad drabstomasi niekingais zodziais vaiku atzvilgiu. RAsyti visokius zodzius ant savo vaiku galima, piktintis kad juos ant vaiku raso, tabu, ribu perzengimas. Demagogija.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 21:15)
O pire to, kad kartais SM diskutuojama tema paskatina pasiteirauti draugo-vyro, ka jis galvoja siuo klausimu, nes jo nuomone yra svarbi. Man patinka kitoks nei mano poziurio kampas. Poziurio, bet nediktato-aksiomos.
O kas blogo cituoti kitus narius? Jei jimes negeda viesai rasyti savo mintis. Kuo pazeidziama etika ar dar kas?
Kas blogo, perskaicius diskutuojama tema, pakalusti ka mano apie ja vyras-draugas?

na jei vyras neturi ką veikti, tai gal ir nieko smile.gif pas maniškį taip retai būna smile.gif
o dėl diskusijų, tai nežinau, mes daug metų kartu, tai jei diskutuojame ką, tai dėl kažkokių naujų dalykų, ateities ar pan. Nu arba įvykis koks nutinka kaip Alytuje koks gaisras ar Australijoje. Bet apie santykius, politiką ar pan. dalykus viskas jau seniai išdiskutuota. O jei kas neišdiskutuota, tai išplaukia kada kur už namų ribų vaikštant pokalbiuose, nu tai tikrai nejungčiau SM ir necituočiau tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 14, 20:27)
be abejo smile.gif
Papildyta:

taigi ir cambalinė taip biggrin.gif

nors ne taip demonstratyviai darytu , seniau mokejo kazkaip labiau retusuotis biggrin.gif

bet ziauriai, cambala dingo , slove cambalai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 21:22)
Vau, tai dar zuvusi vaika tokiu epitetu apdalina...

Na taip, vel as kalta, kad drabstomasi niekingais zodziais vaiku atzvilgiu. RAsyti visokius zodzius ant savo vaiku galima, piktintis kad juos ant vaiku raso, tabu, ribu perzengimas. Demagogija.

tik parsiau pastebejima, kad man zuve , mire zmones yra riba, o jums matau ne, jusu aisku reikalas.
Ir kuo jus tada uz ji geresne? jis bent apie savo seima raso, o jus apie svetimus jums nei nematytus zmones....skleidziat pletkus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 sausio 2020 - 21:27
Moonte, tu kaip tie iranieciai ar rusai... nesuvoki, kad zmones ivardina dalykus, ne pagal viena fakta. Sakysim kazkas ten sedi... Na aisku, kad ne sedi, bet dalyvauja per tave ir tai jau ne pirma karta. Gal koki trecia bent jau pamenu...

Pati nelabai sugebi mastyti, tai bandai kazkokia ten nuomone istraukti is zmoniu, kurie NUO TAVES PRIKLAUSOMI. Pirklausomi ta prasme, kad gali susinervuot ar ju nuomone sunervuot. Na aisku jie viska patvirtins, ko tu nori...
Ir ad sekse jiems svarbiausia patenkinti tave (ar kitas), na tokie Samarieciai...

Tau visai nerupi realybe, net del maratono tau duoda nuorodas, kas tai yra o tu cia vartaisi, kaip atrodo nesveika. Zinok antros tokios adekvacios cia nera, net Ubuntiene pripazista klaidas... nenoriai. O tu destai kliedesius ir visai neimi i galva...

Labiausia tai veza kai patti budama moteris klausineji vyru ir tiki ka jie sako...

O gal pat fantazuoji, kas cia zino
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 14, 21:23)
na jei vyras neturi ką veikti, tai gal ir nieko smile.gif pas maniškį taip retai būna smile.gif
o dėl diskusijų, tai nežinau, mes daug metų kartu, tai jei diskutuojame ką, tai dėl kažkokių naujų dalykų, ateities ar pan. Nu arba įvykis koks nutinka kaip Alytuje koks gaisras ar Australijoje. Bet apie santykius, politiką ar pan. dalykus viskas jau seniai išdiskutuota. O jei kas neišdiskutuota, tai išplaukia kada kur už namų ribų vaikštant pokalbiuose, nu tai tikrai nejungčiau SM ir necituočiau tada smile.gif

Mano vyras bais uzsiemes, bet man laiko visda randa. Kad ir apstaraji karta, virtuveje patiese ukinio brezinius studijavo.

O mes irgi nemazai, bet visada turime ka padiskutuoti, juolab nelavonai esam, laikui begant musu izvalgos tam tikra tema PASIPILDO, ir baisiai idomu suzinoti.

Mes kalbame visomis temomis, bet kur, kai yra poreikis, limitu tam nera, kaip ir konkreciu nustatytu vietu. Diskusijom saltinius semiames visur, svarbu kad diskutuojama tema mums abiem butu idomi. Siuo atveju is SM cituojamos mintys buvo absurdiskos, o absurdiskos, kad buvo kalbama VISU VYRU VARDU, KAS YRA MOTERISKUMAS. Ka ir aptvirtino uz satalo sedeje vyrai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 20:15)
Perskaiciau vyrui mintis.
Ansai pasake, kad jis skersai ziuretu i mane, jei as tiek laiko praleisciau SM kaip tamsta.

nu tai nieko kito nesitikejau biggrin.gif tik kai suzinotu, kiek as gaunu tuo metu, kai cia sedziu, kazin ka sneketu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 21:25)
kad man zuve , mire zmones yra riba, o jums matau ne, jusu aisku reikalas.
Ir kuo jus tada uz ji geresne? jis bent apie savo seima raso, o jus apie svetimus jums nei nematytus zmones....skleidziat pletkus...

Moontei su galva negerai. As tycia nekreipiu demesio ir ziuriu kur jos ribos. Ju nera, ji ju nesuvokia.

JI gali ant kitu varytis, save i pajuoka pastatyti nesustos. Na va pakliedejo, kad maratonas tai ejimas, tai nesamone, bet jai nedaeis,, kad stato save pajuokai, nusisnekejo... gincysis iki uzkimimo ir tai visada.
Aisku maratoni distancija galima nueiti (zmones taip daro) ar nuvaziuot invalido vezimeliu(irgi daro) bet tai atskiri atvejai tam tikriems asmenims...

Toks vaizdas, kad Moonte tiesiog kaip suzeistas zveris ieko ant ko issiliet. Cambala palyginus tikrai santuresne...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 21:29)
SM cituojamos mintys buvo absurdiskos, o absurdiskos, kad buvo kalbama VISU VYRU VARDU, KAS YRA MOTERISKUMAS. Ka ir aptvirtino uz satalo sedeje vyrai.

O jum tikrai reikia, kad tai vyras patvirtintu ir taip neaisku? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 21:33)
O jum tikrai reikia, kad tai vyras patvirtintu ir taip neaisku?  blink.gif

Taip jai to reikia. Tai visi aplink jai tik ir tvirtina, nes kitaip manau ji gali pradetii siauteti. jei cia nesivaldo, tai namuose patys primeskit
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 21:33)
Moontei su galva negerai. As tycia nekreipiu demesio ir ziuriu kur jos ribos. Ju nera, ji ju nesuvokia.

JI gali ant kitu varytis, save i pajuoka pastatyti nesustos. Na va pakliedejo, kad maratonas tai ejimas, tai nesamone, bet jai nedaeis,, kad stato save pajuokai, nusisnekejo... gincysis iki uzkimimo ir tai visada.
Aisku maratoni distancija galima nueiti (zmones taip daro) ar nuvaziuot invalido vezimeliu(irgi daro) bet tai atskiri atvejai tam tikriems asmenims...

Toks vaizdas, kad Moonte tiesiog kaip suzeistas zveris ieko ant ko issiliet. Cambala palyginus tikrai santuresne...

As irgi nustebau, nes Airijoje maratonai dazniausiai begimai buna ir Lietuvoje kiek esu maciusi. Jei eini tik apsivaikscioti, koks ten maratonas, buna gal kokio greitojo ejimo nezinau, be vis tike maratonai dazniausiai su begimu surista...

Ta jau pries pora metu pastebejau...tai sakiau, del to likau tokioje neapykantoz zonoje biggrin.gif Ka darysi, bele tik padedam zmogui, nors taip isgyventi...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 20:22)
Kai kam tai yra norma. Matyt uzauge ne karta is savo tevu yra girdeje.

Man tokius teviskus zodzius skirtus savo vaikam... Skaitant akis rezia.

nesu girdejusi nei jokioj seimoj nieko panasaus, o jus girdejot, kad tokia minti iskelet?

gerai, kad jums savi zodziai akiu nerezia...
Atsakyti
Siaip man liudna aplink matyt tiek suzeistu zmoniu... Kurie griebiasi siaudo kad islaikyti gyvenimo prasme. Na tegu varo ant manes ar dar ant ko...

Na vyras geras nes va vaikai i ji geriau ziuri ar dar ka... tai desperacija...

Butu kokia lupama cia tai va sakytu,, tas vyras dar daugiau musasi... tai desperacija...
niekoo gero

Gal ir as ne kitoks.... ziuriu kokios jus ir dziaugiuosi savaja... Gal tikrai as nieko nesiskiriu?
Atsakyti