Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 21:33)
Toks vaizdas, kad Moonte tiesiog kaip suzeistas zveris ieko ant ko issiliet. Cambala palyginus tikrai santuresne...

nu jau, ten iš viso antžmogis
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 21:39)
As irgi nustebau, nes Airijoje maratonai dazniausiai begimai buna ir Lietuvoje kiek esu maciusi. Jei eini tik apsivaikscioti, koks ten maratonas, buna gal kokio greitojo ejimo nezinau, be vis tike maratonai dazniausiai su begimu surista...

tai net Dakaras maratonu kaip ir skaitosi, juk taip ir rašo: Dakaro ralio maratonas, o ten tai iš viso technika, mašinos, ne pėsti žmonės
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 14, 22:16)
Papildyta:

tai net Dakaras maratonu kaip ir skaitosi, juk taip ir rašo: Dakaro ralio maratonas, o ten tai iš viso technika, mašinos, ne pėsti žmonės

Maratonas siaip yra ilgos varzybos, kur laiko faktorius yra issekinanti savoka. Net buna zaidimu maratonai, kur zadejai prie kompu zaidzia para be miego.

Bet paprastas maratonas yra tam tikros distancijos begimas
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 22:21)
Koks bendrumas, kokio dabar nera? dauguma gi cia rase labai artimai bendrauja su draugem, zaidzia, vazuoja atostogu, namuose svencia sventes ir t.t. Ko jums truksta? Seniau aplamai bendruomene buvo glaudesne, nes taip reikejo del isgyvenimo, dabar net seimos nereikia gali zmogus ir moteris viena gyveti ir vargo nematyti, viskas samdoma. O kad daugiau fiziskai buvo kartu, arciau vienas kito, nereiskia, kad santykiai artimesni buvo, kaip tik pamenu is senoliu pasakojimo, kad nei su vaikais taip niekas artimai nebendravo , nei vyrai su moterim, reikejo daug fiziskai dirbti, buvo sunku, niekas ten nesicaskino jau nuo 3m vaikai dauguma dirbo. Va bendrumas ir buvo kartu skalbti, kartu javus nupjauti, danuodavo kartu, i sokius kartu ir t.t. bet ar tikrai to dabar nera?

o prie ko cia ko as noreciau? tau visai jau ziuriu slabsta teksto supratimas dienu greiciu  biggrin.gif As daug ko noreciau taikos zemeje, laimes visiem ir t.t. tik ar taip bus. bet visos zinom cia ka Idomucia raso,bet jo sunus zuves, man tai pakankama riba, kad tos temos nekelti o tau? o jei jau neina nesneketi snekekit apie dukra bent, o ne vaikus dgs.
:

Cia jis sneka apie savo vaikus vadindamas juos siukslem, degradais, isgamom, atliekom. Tai jam ir sakyk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 22:43)
oi nesakyk, visai kitokie gi orgazmai, nera nei ka lyginti...

Is kur tau zinot jeigu neuzsiimi masturbacija?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 22:49)
pirma ne pirma ir ne antra karta minit vyra , sunu komentuojantism plektus .
Mano vyras zino, kad as dirbu, uz tai gaunu pinigus, o ka i tarpus darau jam tikrai visai neidomu, zino , kad rasau cia, zino kad turiu fb, twiteri, bet bobiski pliurpalai jo tikria nedomina, mes jei bunam kartu tirkai randam ka idomiau aptarti, nuveikti.
Tos temos musu jau senu senoveje aptartos ir jei kazka noriu aptarti tai ir snekeciau su vyru, nekisdama sm ar kazkokio postu skaitymo.
bet visi gi mes skirtingi, visokiu yra visokiu reikia, man paparsciausiia toks vyras labai moteriskai atrodytu, kuris leistusi i tokius plektus visokius, as apalmai nemegstu daug pliurpenciu vyru, bet ir tokie kazkam patinka...

Kai tavo vyras pasako per diena 3 zodzius, tau diskusijos ir nesuvokiamos. Pati rasei, kad vyras sneketi nemegsta. O zmones nesikeicia. Uztat tu cia ir tauski be sustojimo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 14, 23:16)
Papildyta:

Nesiskaito ir niekada nesiskaitys, nes maratonas yra 42 km 195 m. Ir tikrai jau ne transportu nuvaziuojamas.
Maza ka zurnaliugos raso.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 14, 22:52)
Cia jis sneka apie savo vaikus vadindamas juos siukslem, degradais, isgamom, atliekom. Tai jam ir sakyk  mirksiukas.gif
Nesiskaito ir niekada nesiskaitys, nes maratonas yra 42 km 195 m. Ir tikrai jau ne transportu nuvaziuojamas.
Maza ka zurnaliugos raso.

Va tame ir esme. Kalti mes kad piktinames, bet ne jis, kad raso apie mirusi vaika slyksciai.

Na jei maratonas dar lyginamas su autmobilio "prabegimu" cia jau is serijos, kuo toliau i miska, tuo daugiau malku.

Kodel maratonas nera begimas, nors "taip vadinamas". Begant, judesio trajektorijoje, begikas atsispiria, abi kojos yra ore. Begimas paremtas atsispirimais ir suoliais i prieki. Maratonas tuo ir skiriasi, nes butina salyga, kad atsispyrus vienai kojai, kita koja turi buti ant zemes, kitokiu atveju laukia diskvalifikacija. Buna kad diskvalifikuoja net paryrusius maratoninkus.

Viska kita mylimuke parase 4u.gif
Pagaliau, pasidomekite del ko maratonas yra vadinamas maratonu, ir kodel jie bega butent tokia distancija, na kiek galima pezet bil tik pezet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 sausio 2020 - 00:47
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 21:50)
Siaip idomi vyru nuomone apie moteru patenkinimus. Tai jie isivaizduoja kad moteri padaro priklausoma... Va cia arciau tiesos. O jei to nereikia tai maziausia tuo rupinasi. Rupinasi savo malonumais, tame tarpe SVIEZIENA, JAUNIKLES...

Moonte dar paklausk ar vyrui patinka jaunos merginos sakysim dvidesimtmetes (pilnametes aisku). Pasakys, kad jaunikles nedomina...
Tai priestarauja FIZIOLOGIJAI, bet vyras jaucia ka moteris norii girdet

Paklausiau, zinok vienu tarpu net siuliau, kad susirastu moteri, as gi nevisai "kokybiska", didziaja musu gyvenimo dali buvau nepilnos komplektacijos. Rupuze, na nenori anas tu mergu, nors kuola ant galvos tasyk. VA priskretes prie manes, kaip seselis. Gerai, kad kontroliuoja ta savo saviniskuma, duoda laisve, o tai isrpoteciau nuo pastovaus rupescio, ka valgiau, ka geriau, ka apsirengiau. Jei duotu sau valia, tai kaip vista pereksle zingsnio neleistu zengti. O kokia scena iskele, verciau uzsirauke, puse valandos tylejo, suprask pykti demonstravo, akimis zaibavo. Kad as nesamones kalbu. Apie koki seksa, kita moteryte eina kalba, kai visos mintys tik apie tai, kad gali netekti artimo zmogaus. Su skausmu ziuredamas i akis klause: -Kodel as tokios blogos nuomones apie ji? Negi as, kai sirgtu jis, ar kitas seimos narys, galvociau apie seksa? AR as galiu suprasti, kad jis pergyvena, kad jam lygiai taip pat negerai, kai man negerai...
Na vienu zodziu, gavau velniu kapitaliai. Po to, praejo upas sau pakaitala ieskoti. O tai buvau suradusi labai simpatiska, jauna, gera moteryte. Bet vyro pasipiktinimas, ir mintis "kad taip as isnaudoju moteri, savo reikem, negrazu", jei vyras nores issirinks pats nors abejoju, jis uzsivers darbais, kad nejaustu ir negalvotu. Bet jei ka, as visvien rezgu plana chuligana, nerasysiu koki, bet tikiuosi, kad net budama anam pasaulyje, as pasirupinsiu vyru, jis bus laimingu. O dabar bus kaip bus.

RAsiau ir pagalvojau apie neistikimybe, ar noreciau zinoti... Noreciau, jei mano vyras myletu ta moteri, nes nenoriu, kad jis su manimi liktu is pareigos, gailescio. Siaip mes apie tai kalbejomes. Kam apgaudineti vienas kita, bet kokiu atveju, mes vistiek liksime labai gerais draugais. Vyras ziurejo i mane, po pauzes sutiko, pasakes: - Kad butent uz tai jis mane ir myli, kad tokiu kvanktelejusiu, jis niekur su ziburiu nerastu.

Gyvenimas parodis. As juo tikiu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 15, 01:42)
Kodel maratonas nera begimas, nors "taip vadinamas". Begant, judesio trajektorijoje, begikas atsispiria, abi kojos yra ore. Begimas paremtas atsispirimais ir suoliais i prieki. Maratonas tuo ir skiriasi, nes butina salyga, kad atsispyrus vienai kojai, kita koja turi buti ant zemes, kitokiu atveju laukia diskvalifikacija. Buna kad diskvalifikuoja net paryrusius maratoninkus.

Einant sportiniu budu, butinas salytis su zeme. Tai cia butu sportinis EJIMAS.
Kenijietis olimpinis cempionas ir pasaulio maratono BEGIMO (ABI KOJOS ORE) rekordininkas E. Kipchoge, anot jusu, seniai turejo buti diskvalifikuotas.
Paziurekit:
https://youtu.be/MoxFkJlVZlA
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 15, 01:42)
.

Nors anksciau begiojau nemazai, bet sito nesu girdejus,kad butu kontroliuojama begimo technika. Ar kur nors raso apie tai?

Labas rytas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 15, 02:39)
. O tai buvau suradusi labai simpatiska, jauna, gera moteryte.

Kokios moters jam ieskojai? Panasios i save? smile.gif ji apie tai zinojo?
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Mylimuke, ne, prožiūrio į moteriškas draugystes nepakeitė. daugelio su moterų ryšiai ir išliko gilūs per visą gyvenimą. aišku, būdavo visokių atsitraukimų. visi santykiai - išvis - bangomis.

dar dėl visko kalbėjimo vyrui. vyrų juk būna visokių. mėmių, intravertų, totalių tylenių, atmenu, moterys cia verkdavo formuose, kad net myliu nepasako, "sakiau juk vestuvių dieną, dar reikia?smile.gif "

gerai, jei abu itnravertai, ABU mik mik, jiems nieko nereikia, tik tyliai b8ti 6alia ant sofkės ar gamtoje po medžiu.
bet jei moteris tiesiog trykšta per kraštus?
juk moteriai sakoma (sako žurnalai, sopecai): ko kvaršini jam galvą? vyras meilę parodo per darbus, o tu eik ir kalbėk draugėms. juk ar ne tam forumai, kad plepėtis be galo? dalis jūsų, net ir su mylimais vyrais, net eilinių diskusijų neišvystytumėt tiek.
reta kuri nuolat moteris taukštų su vyru kaip su drauge. tam reikia, kad vyras būtų gal net kažkiek moteriškas, irgi baisiai mėgėjas kalbėtis, ir tt. bet tikrai ne visi vyrai tokie. todėl ir sakau, kad meilė glai būti begalinė, bet vyras negali aprėpti tiek moters emocijų, niuansų ir niuansėlių negali ir basta. jam blogai tik jei vėžiu sergi, o visur kitur problemos nemato - tai juk niekaip nepasišnekėsi su tokiu.
užtat turėti įvairių ryšių už šeimos ribų yra gerai.
ir vyrui mažiau lesamos smegenys, kai žiūrėk, moteris grįžta, rami, patenkinta iš moteriškos draugijos.
vat turiu vieną pažįstamą, tokia jautri. vyras myli be proto, bet ir nešnekus be proto. moteris, jauna, 30m, draugių neturi. o gaila - būtų žymiai laimingesnė. sako, nereikia, bet matosi - kad reikia. ir vyrui taip "nelestų smegenų. nes juk yra vyrų, kurie nesupranta, kad moteris nori be perstojo šnekėtis.

Klausykit, tai ar yra ėjimo maratonas? man tai būtų kaifų kaifas. aš - kroso ir ėjimo mėgėja nuo paauglystės. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 01 15, 03:49)
Einant sportiniu budu, butinas salytis su zeme. Tai cia butu sportinis EJIMAS.
Kenijietis olimpinis cempionas ir pasaulio maratono BEGIMO (ABI KOJOS ORE) rekordininkas E. Kipchoge, anot jusu, seniai  turejo buti diskvalifikuotas.
Paziurekit:
https://youtu.be/MoxFkJlVZlA

Anot mano vyro, o jis yra man autoritetas. Butent jis man aiskino, kuo skiraisi maratonas nuo begimo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 15, 07:47)
Nors anksciau begiojau nemazai, bet sito nesu girdejus,kad butu kontroliuojama begimo technika. Ar kur nors raso apie tai?

Labas rytas ax.gif
Papildyta:

Kokios moters jam ieskojai? Panasios i save? smile.gif ji apie tai zinojo?

Paklausiu jo, jau islekes i darba.

Ne, specialiai neieskojau. Mano vyras yra labai uzdaras zmogus. Tik "namuose prazysta", moku as ji "isvesti is kelio", subalamutinti, itraukti i savo minciu sukuri. Tiesiog ja pamaciau ligonineje, nemazai kalbejomes, patiko kaip ji elgiasi su pacientais. DAugiau kaip pusmeti prasivolioti ligonineje, kai tave supa ekstrymas, manau, jau daug maz pradedi pazinti zmones. Zinojo ir ne. Kai naktimis ji budedavo, ateidavo pas mane, gerdavom svieziu metu arbata, kalbedavomes apie gyvenima, as zinojau jos lukescius, svajones, nes moku klausytis zmones, neperdaugiausai kalbedama apie save.
Tada ir kilo mintis. Nepanasi ji i mane, ji kitokia, as viesulas, ji rami, pasakyciau kantri.
O as esu tarska patarska, visada dalinuosi su vyru, kas i galva sauna. Na ir gavau, kaip ir rasiau, velniu. Po to ir pati pradejau galvoti, kad esu savanaude, moteriskes atzvilgiu, ja paversdama irankiu, kai ji yra gerbtinas zmogus. Taip anuomet mano planas chuliganas ir ligko neivertintas ir neigyvendintas. Tai buvo dar kai as pirma karta sirgau, jau cia SM apie tai buvau rasiusi.

Perskaiciau given444, kad neva vyrai gebantis kalbetis su savo moterimis turi moterisku bruozu. Siaip visi vyrai turi, nera grynu vyru, kaip ir grymu moteru, pagaliau ir moterys-motinos augina vyrus-sunus, pirmas berniuko pasaulio pazinimas vyksta butent moters pagalba. Vyrams moteru kalba suvokiama gerai, tiesiog dirbtnai suformuoti stereotipai.

Pagal Maslau teorija mano vyro socialinis IQ, nera aukstas. As esu laidininkas per kuri jis susivokia jausmu pasaulyje. Galimai del to as tapau jam tokia svarbi, nes butent mano deka jis jauciasi komfortabiliai, musu sociumo-seimos dalimi. Tai jis patyre ir patiria tik musu seimoje. Jei man tai gaunasi automatiskai kurti, suburti i viena visuma aplink save zmones-seima, tai jis samoningai to siekia, suvokies tam tikrus desningumus, kuriuos jis izvelge mano veiksmuose. Man juokinga stebeti, kai zmones, stebedami is sono kaip jis bendrauja su seimos nariais, klaidingai susidaro ispudi, kad jis toks gerietis, minstas ir pukuotas. pradeda su juo elgtis familiariai, iskarto uzsiraudami ant "plieninio" zvilgsnio.

Given444, ne turimame moteriskume esme, kodel vyras kalba. O tame, kad jam idomus, jam rupi zmogus, jis myli, todel jis "aukoja" savo brangu laika "bobiskiem tauskalam". Tai nebutinai susije vien su manimi, jis visada atsiliepia i seimos nariu poreikius, kad ir paplepeti apie nieka, nors jam is esmes to gal ir nereikia.
Na ne paslaptis esu boba su kiausiais, bet va salia vyro, as galiu buti kokia tik noriu, nors ir maza mergyte, kuriai norisi susirangyti jam ant keliu. O rytoj ateis kita diena ir salia jo bus "kate kuri vaiksto kur nori".

Man atrodo, kad tokiu skirtingo individu simbioze galima tik todel, kad mes vienas kita papildom suteikdami pilnatve, kompensudoami tai ko neturime.
Atsakyti
Moonte, tu net nepajegu suvokti klausimu. Nepajegi suvokti atsakymu. Stengiesi rasyti apie kazka panasaus, bet lyg nesugebetum suvokti kitu parasytu sakiniu.

As klausiu ar tavo vyra traukia jaunikles - tu rasineji kazka apie jausmus istikimybe tinkamuma.

APie maratona jau isdiskutuota, vel rasineji kazka nelogisko, nesugebedama suprasti loginiu rysiu.

Taip elgiasi zmones su tam tikrai mastymo defektais, ar mazi dar nesubrende vaikai
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 15, 10:54)
Given444, ne turimame moteriskume esme, kodel vyras kalba. O tame, kad jam idomus, jam rupi zmogus, jis myli, todel jis "aukoja" savo brangu laika "bobiskiem tauskalam". Tai nebutinai susije vien su manimi, jis visada atsiliepia i seimos nariu poreikius, kad ir paplepeti apie nieka, nors jam is esmes to gal ir nereikia.
Na ne paslaptis esu boba su kiausiais, bet va salia vyro, as galiu buti kokia tik noriu, nors ir maza mergyte, kuriai norisi susirangyti jam ant keliu. O rytoj ateis kita diena ir salia jo bus "kate kuri vaiksto kur nori".

Man atrodo, kad tokiu skirtingo individu simbioze galima tik todel, kad mes vienas kita papildom suteikdami pilnatve, kompensudoami tai ko neturime.

va čia sutinku, gerai parašėt smile.gif

o dėl tų maratonų, Moonte, nu c'mon, nu kam taip smulkintis ir įrodinėti iki kaulų smegenų? Ypač jums? Verčiau save pasaugotumėt, o ne smulkmenoms dalintumėte tie energijos. Juk svarbiausia, kad žmonės suvokia apie ką kitas kalba, kam ten nueiti iki formulių ir pradinių apibrėžimų?

Atsakyti