QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 15, 07:47)
Nors anksciau begiojau nemazai, bet sito nesu girdejus,kad butu kontroliuojama begimo technika. Ar kur nors raso apie tai?
Labas rytas
Papildyta:
Kokios moters jam ieskojai? Panasios i save?

ji apie tai zinojo?
Paklausiu jo, jau islekes i darba.
Ne, specialiai neieskojau. Mano vyras yra labai uzdaras zmogus. Tik "namuose prazysta", moku as ji "isvesti is kelio", subalamutinti, itraukti i savo minciu sukuri. Tiesiog ja pamaciau ligonineje, nemazai kalbejomes, patiko kaip ji elgiasi su pacientais. DAugiau kaip pusmeti prasivolioti ligonineje, kai tave supa ekstrymas, manau, jau daug maz pradedi pazinti zmones. Zinojo ir ne. Kai naktimis ji budedavo, ateidavo pas mane, gerdavom svieziu metu arbata, kalbedavomes apie gyvenima, as zinojau jos lukescius, svajones, nes moku klausytis zmones, neperdaugiausai kalbedama apie save.
Tada ir kilo mintis. Nepanasi ji i mane, ji kitokia, as viesulas, ji rami, pasakyciau kantri.
O as esu tarska patarska, visada dalinuosi su vyru, kas i galva sauna. Na ir gavau, kaip ir rasiau, velniu. Po to ir pati pradejau galvoti, kad esu savanaude, moteriskes atzvilgiu, ja paversdama irankiu, kai ji yra gerbtinas zmogus. Taip anuomet mano planas chuliganas ir ligko neivertintas ir neigyvendintas. Tai buvo dar kai as pirma karta sirgau, jau cia SM apie tai buvau rasiusi.
Perskaiciau given444, kad neva vyrai gebantis kalbetis su savo moterimis turi moterisku bruozu. Siaip visi vyrai turi, nera grynu vyru, kaip ir grymu moteru, pagaliau ir moterys-motinos augina vyrus-sunus, pirmas berniuko pasaulio pazinimas vyksta butent moters pagalba. Vyrams moteru kalba suvokiama gerai, tiesiog dirbtnai suformuoti stereotipai.
Pagal Maslau teorija mano vyro socialinis IQ, nera aukstas. As esu laidininkas per kuri jis susivokia jausmu pasaulyje. Galimai del to as tapau jam tokia svarbi, nes butent mano deka jis jauciasi komfortabiliai, musu sociumo-seimos dalimi. Tai jis patyre ir patiria tik musu seimoje. Jei man tai gaunasi automatiskai kurti, suburti i viena visuma aplink save zmones-seima, tai jis samoningai to siekia, suvokies tam tikrus desningumus, kuriuos jis izvelge mano veiksmuose. Man juokinga stebeti, kai zmones, stebedami is sono kaip jis bendrauja su seimos nariais, klaidingai susidaro ispudi, kad jis toks gerietis, minstas ir pukuotas. pradeda su juo elgtis familiariai, iskarto uzsiraudami ant "plieninio" zvilgsnio.
Given444, ne turimame moteriskume esme, kodel vyras kalba. O tame, kad jam idomus, jam rupi zmogus, jis myli, todel jis "aukoja" savo brangu laika "bobiskiem tauskalam". Tai nebutinai susije vien su manimi, jis visada atsiliepia i seimos nariu poreikius, kad ir paplepeti apie nieka, nors jam is esmes to gal ir nereikia.
Na ne paslaptis esu boba su kiausiais, bet va salia vyro, as galiu buti kokia tik noriu, nors ir maza mergyte, kuriai norisi susirangyti jam ant keliu. O rytoj ateis kita diena ir salia jo bus "kate kuri vaiksto kur nori".
Man atrodo, kad tokiu skirtingo individu simbioze galima tik todel, kad mes vienas kita papildom suteikdami pilnatve, kompensudoami tai ko neturime.