QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 21:01)
man negeda tokiu atveju kartotis. ir tu kartokis. gyvūnai balso neturi.

o tu visgi šaunuole. Idomucia tave labai negražiai, vis Ubuntiene vadina, o tu jo sužeistą širdi taip gini. turbūt aš irgi ginciau - man dzin.
būna, kad jis tavo moralę kaip visumą priima iki tam tikro lygio, bet žiūrek - nestos tavęs ginti niekad. jam iš esmes rūpi tik jis pats ir jo MB.
ir gyvent nenorejo ir apie savizudybę galvojo. net su Mb būdamas. visą emocini mešlą sau užsikrove. sunku taip tampytis.
Nei ginu nei ka,nera ka cia ginti, paparsciausiai akis labai reze negrazu kai kuriu nariu elgesi ir tiek. Nes visgi net tokioj pliurpalynei, manau, turetu buti kazkokie stabdziai....As palamai neprisirisu cia prie niku, as skaitau zinutes, jei patinka sutinku, nepatinka rasau, neturiu nei pries nieka nusistatymo, nei pries mano drauge cambala , kurie tiek nesamoniu paie mane nuolat raso, bet tai gi ji raso, ne as rasau, as niekaip su jos veikla nesusijusi, jei zmogui to reikia, lai raso, juokinga isek tiek kartais ir tiek. arba Moonte akivaizdziai nepakencia manes, kokiais tik eptetais neapdeliojo, net pati jauciu neizno uz ka nes pirsigalvoja mano nebutu nuodemiu, bet as is tikro nuosirdziai rupinausi jos sveikata, ir jei reiktu kada paglabos tikrai padeciau. Man is tikro ne vis vien zmones, gaila, kad kitos priima viska isverstai, as cia dauguma zinuciu nepriimu nei rimtai arba tiksliau niekaip su savim nesieju, daznai gi su savim diskutuojam, issakom kazkokias mintis, kad viduje isisvaizduojamiem pasnekovam.
Idomucia kaip surpantu tik diskutuoja ir as tik diskutuoju, todel nematau jokiu reikiamybiu ginti kazka ar pulti ar gintis, as kitaip matau matyt si foruma.Man tik labiausiai patinka kai zmones raso tiesiai, nepirsigalvoja, ir jaucia siokias tokais ribas, butu idealu tada bendrauti cia , jei taip butu

O del noro nenoro gyventi, nu kam taip gyvenime nera buve, kad pagalvotu? Visi gi mes to meslo turim pakankamai....ir kur ji deti? yra ivairios praktikos, kurios daugiau iliuzijos, nei kazka is tikro padaro...deja...