Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 19:45)
Tai tau normalu, kad idomucia savo mirusi vaika siuksle vadina? Kodel jam nepamokslauji, kokiam jis dugne?
Ar tau butu normalu, jeogu tavo vyras jusu vaikus vadintu siukslem, degradais, atmatom?  mirksiukas.gif jau klausiau, neatsakei  mirksiukas.gif
Papildyta:
O ko tu aoie Idomucia rasai ir rasai? Tu ka gal jo mama ar aukle, jis pats negali apsiginti?ar forumo teisuole, sanitare jautiesi?  rolleyes.gif  biggrin.gif

Jau atsakiau ir net 2 k apie tai, kam vel klausi?
apie Idomucia rasau ir rasau???? blink.gif buvo vienintelis postas, apie tai, kad jis gana idomus pasnekovas cia, nors ir nesutampa poziuriai i daug ka, bet ji idomu skaityti ir paskui pasakiau , kad man yra dugnas kai zmones sneka prikurdami nesamones api emirusius zmones. Moonte Given apie mane raso jau kiek menesiu ta pati ir kiekveinam poste dar mane keikia? taigi nelygink nesulyginamu dalyku. Beja, kad ji taip jauciasi ji pati taip rase, as cia nieko neprikuriu. O tu saves kaip suprantu nematai, kaip koks sakalas paskutiniu metu cia visiem dabar pamokslauji ir kimbi i atlapus del kiekvenos zinutes.

Ir viskas apie Idomucia ir jo gyenima baigiu, kas dar neaisku skaitot is naujo zinutes, nes viska issakiau o jei tu nesupranti, tai nieko padeti negaliu, kam testi t apati per ta pati. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 16:06)
As tau paaiskinau, kad savo noru issiskyrusios moter vaikai yra nemalonios siuskles.

2.Gamtoje tokius aplamai sudrasko sekantis patinas, jei anie nespeja dingti is horizonto

2. abejoju, cia visose bandose, per discovery žiūrejai?

Idomucia, jei tavo motina būtu išsiskyrusi, ar esi irgi laikytum šiukšle savo tevui?
paal tavo modeli: darai save atsakingu už kito žmogaus "nuodemę". cia taip?
ar teiseje irgi taip turi pasireikšti? Mb, bet kas iš gimines padarytu nusikaltimą,
tu srebi tą brudą?
nežinau tavo life cv, bet itariu pats nešiojiesi atstūmimo žaizdą, esi atstumtas vaikas, todel permeti savo elsenos modeli kitiems.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 21:01)
visą emocini mešlą sau užsikrove.

Koki mesla sau?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 21:10)
Koki mesla sau?

Idomucia, tu man toks pirmykstis gyvunas, su senu seniausiai suzeista siela giliai viduje. Ir niekas nebeisgydys jos. Nes esme ne skyrybos, o daug giliau.
Mane nupurto nuo kai kuriu tavo minciu ir vertinimu. Ne todel, kad negaleciau priimti tokio kitoniskumo, bet kad nenoreciau buti salia tokio zmogaus-kaip su astriu peiliu nurezianciu viska, kas ne pagal ji...bet gerai, kad turi savo moteri! Kad esate dviese smile.gif Kitaip galetum pasukti visokiais keliais sunkeliais...

Ir Moonte, ir Given yra tikrai ismintingos moterys. Bet tu matai jas kitaip nei kad as, nes matai per savo mastymo/jausenos filtrus. Kaip ir jos tave, aisku. Bet tavo filtrai truputi is kitos galaktikos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 21:10)
2. abejoju, cia visose bandose, per discovery žiūrejai?

Idomucia, jei tavo motina būtu išsiskyrusi, ar esi irgi laikytum šiukšle savo tevui?
paal tavo modeli: darai save atsakingu už kito žmogaus "nuodemę". cia taip?
ar teiseje irgi taip turi pasireikšti? Mb, bet kas iš gimines padarytu nusikaltimą,
tu srebi tą brudą?
nežinau tavo life cv, bet itariu pats nešiojiesi atstūmimo žaizdą, esi atstumtas vaikas, todel permeti savo elsenos modeli kitiems.

Kodel atskiri vaika nuo suaugusio? Yra zmones. SKirybos mane paveike - taip.

Atsakingu uz kito nuodeme? Man pofig kitoo nuodeme, mano gyvenimas sugriautas ir BUVUSIU artimu zmoniu.

Teiseje, normalioje deja yra taip. Uz rimtus nusikaltimus atkersija visai giminei, nes kitaip gaunasi nebaudziamumas. Dazmai ta visa gimie naudojasi nusikaltimo nauda ir butu linke kalte suversti zuvusiam nusikalteliui. Tai kad to nebutu ir buvo ivesta kolektyvine atsakomybe.

Tai dabar cia viskas degradavo, vienas prisivagia isdalina viska giminem ir zvengia. Seniau ta visa gimine liktu be nieko, prarastu net ka turejo iki.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 16, 16:32)
taip taip mirksiukas.gif

as tai suprantu Montekrista.
svingerivimas ir (klasikine) neištikimybe skiriasi. svingeriavimas ar kitokio tipo OR (open relationships) skiriasi tuo, kad su šiomis iš anksto žinoma, sutariama, kada abi puses Ūeis i šoną) , yra tam tikri limitai. Pvz, apie svingerius, skaiciau, kad ten egzistuoja griežtos taisykles. ten išvis jokiu isimylejimu, jokiu meiliu seiliu - suvis, kopuliacija bemaz ir tiek.
klasikine neištikimyne tai kai tyli, nesakai, gal netgi labai isimyli kitą, tai tesiasi metai iš metu arba nebūtinai keli menesiai, eme, pradingo, nutrūko, na tai wtf? - vat apie toki dalyka ne visos nori žinoti. kol vyras juk su žmona, jam visgi ŽMONA de facto geresne išlieka.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 21:07)
As neisprotejes ir neteigiu, kad vaikai nerealus. Bet jie irgi klaida ir niekam nereikalingi. Tokiu amziaus tarpsiu skirtis tai vaiku zlugdymas.
Sunus tada pasake, kad moterys visos kales, jas galima nebent dulkint o gyvenima kurti tai beprotyste. Dukra ka galvojo - niekas nezino.
Kadangi neatsimeni, tai priminsiu, kad tai kalei vaiku nereikejo, ji ju prie liudininku (giminiu)issizadejo ir paliko man.
Visi buvo pakraupe.
Bet po maziau nei metai prisimine motiniskus jausmus, (ar kazkoki tu jausmu surogata) ir paeme.
Siaubas. Bet tie vaikai niekam nereikalingi patapo - faktas.
As aisku buciau rupinesis sukandes dantis is nemalonios pareigos, bet kai paeme tai buvo puikus variantas

Nabagai vaikai, nepasiseke jiems su tevais. Bet tai nereiskia, kad jie nereikalingi. Jie Jums, tevam, nereikalingi.

O ka sunus is esmes pasake ne taip, tiesiog atkartojo, tai ka tu cia rasai. Tau gi moteris pisama mesa.

Na taip, na taip... O tave visa toki apreiginga, motinai grizus atgal akimirksniu pamirso. Paradoksas.

Given444, esi teisi, ji augino mama, kuri bande susitvarkyti SAVO gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 16, 21:11)
bet kad nenoreciau buti salia tokio zmogaus-kaip su astriu peiliu nurezianciu viska, kas ne pagal ji...bet gerai, kad turi savo moteri! Kad esate dviese  smile.gif Kitaip galetum pasukti visokiais keliais sunkeliais...

taip mane slegia, kad turiu zmogu, uz kuri esu atsakingas, todel turiu galvoti ka darau. Jei ne ji gal apie mane perskaitytumet laikrasciuose... ir visai ne mazumu skyrelyje o zymiai rimtesniame
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 21:01)
man negeda tokiu atveju kartotis. ir tu kartokis. gyvūnai balso neturi.  mirksiukas.gif
o tu visgi šaunuole. Idomucia tave labai negražiai, vis Ubuntiene vadina, o tu jo sužeistą širdi taip gini. turbūt aš irgi ginciau - man dzin.
būna, kad jis tavo moralę kaip visumą priima iki tam tikro lygio, bet žiūrek - nestos tavęs ginti niekad. jam iš esmes rūpi tik jis pats ir jo MB.
ir gyvent nenorejo ir apie savizudybę galvojo. net su Mb būdamas. visą emocini mešlą sau užsikrove. sunku taip tampytis.

Nei ginu nei ka,nera ka cia ginti, paparsciausiai akis labai reze negrazu kai kuriu nariu elgesi ir tiek. Nes visgi net tokioj pliurpalynei, manau, turetu buti kazkokie stabdziai....As palamai neprisirisu cia prie niku, as skaitau zinutes, jei patinka sutinku, nepatinka rasau, neturiu nei pries nieka nusistatymo, nei pries mano drauge cambala , kurie tiek nesamoniu paie mane nuolat raso, bet tai gi ji raso, ne as rasau, as niekaip su jos veikla nesusijusi, jei zmogui to reikia, lai raso, juokinga isek tiek kartais ir tiek. arba Moonte akivaizdziai nepakencia manes, kokiais tik eptetais neapdeliojo, net pati jauciu neizno uz ka nes pirsigalvoja mano nebutu nuodemiu, bet as is tikro nuosirdziai rupinausi jos sveikata, ir jei reiktu kada paglabos tikrai padeciau. Man is tikro ne vis vien zmones, gaila, kad kitos priima viska isverstai, as cia dauguma zinuciu nepriimu nei rimtai arba tiksliau niekaip su savim nesieju, daznai gi su savim diskutuojam, issakom kazkokias mintis, kad viduje isisvaizduojamiem pasnekovam.

Idomucia kaip surpantu tik diskutuoja ir as tik diskutuoju, todel nematau jokiu reikiamybiu ginti kazka ar pulti ar gintis, as kitaip matau matyt si foruma.Man tik labiausiai patinka kai zmones raso tiesiai, nepirsigalvoja, ir jaucia siokias tokais ribas, butu idealu tada bendrauti cia , jei taip butu smile.gif
O del noro nenoro gyventi, nu kam taip gyvenime nera buve, kad pagalvotu? Visi gi mes to meslo turim pakankamai....ir kur ji deti? yra ivairios praktikos, kurios daugiau iliuzijos, nei kazka is tikro padaro...deja...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 21:15)
Kodel atskiri vaika nuo suaugusio? Yra zmones. SKirybos mane paveike - taip.

Todel, kad vaikai neturi pasirinkimo, jie itakojami suaugusiu, neturi kritinio mastymo, psichologiskai pazeidziami.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 22:16)
.

O ka sunus is esmes pasake ne taip, tiesiog atkartojo, tai ka tu cia rasai. Tau gi moteris pisama mesa.
.

Ta pati pagalvojau perskaicius.
Vienok, negali sakyt, kad Idomucia ne(is)auklejo turbut. Isauklejo tokiu paciu degradu kaip jis pats. Ar reiktu dziaugtis del to, klausimas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 21:17)
taip mane slegia, kad turiu zmogu, uz kuri esu atsakingas, todel turiu galvoti ka darau. Jei ne ji gal apie mane perskaitytumet laikrasciuose... ir visai ne mazumu skyrelyje o zymiai rimtesniame

Kaip patogu, sukrauti atsakomybe uz save kitam...
Atsakyti