Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Idomucia pats raso apie VAIKUS daugiskaita, o ubunte net apsiputojus pamokslauja.
Neapsisprendzia, kam tapkes nesioti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 19:25)
Idomucia pats raso apie VAIKUS daugiskaita, o ubunte net apsiputojus pamokslauja.

Vaikai buvo du, tai faktas. Snekama apie skirybu laikus, o tada buvo du. O kas veliau te nutiko atkiras atvejis.
Po 100 metu nei vieno is musu nebus gyvo, bet tai nereiskia,, kad dabar musu nera

Dar galvoju, o jei exe atiduotu galus, tai jau negaleciau jos keikti ar ka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 16 sausio 2020 - 19:31
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 16, 20:20)
man tai nesvarbu, ne aš gi katalikė. Jinai yra katalikė, o elgiasi kaip jų deklaruojamas, kad toks yra šėtonas. Man kaip nekatalikei Visatoje yra viskas leidžiama ir mes nesame baudžiami Dievų ir negaunam jokių ten patepimų, kad geri būtume. Ir tai aš nedrįsčiau šitaip varyti ant kito Dievo. Suprantu, kad galima lengvai pašiepti, nu bet ne taip.
Vat tame ir pointas, kad ji antžmogis yra, tokia neverta nė kruopelytės supratimo, užuojautos ar pagarbos
Papildyta:

Ji mane mėgo, girdavo mano postus ne kartą ir ne du. Ji pradėjo mane pulti būtent todėl, kad aš pasakiau, kad pagonis ir nepasakojau nieko tiksliai apie Dievus, paie religiją, o kokį juoką numesdavau apie gamtinius Dievus/reiškinius. Nuo to laiko viskas prasidėjo. O tada jau ėmė persekioti ir viskas ėmė netikti ką rašau. Aš, žinodama, kad ji krikščionis jos nekeikiau ar jos Dievo, gražiai su ja bendravau, nors žinom ką išdarinėjo krikščionys su pagoniais iš istorijos. Taigi, išvadas darykitės patys.

Tu meluoji. Rasei, kad jei kas nors karta uzkabina tau svarbius dalykus, tai kersysi ir gera nebusi. rolleyes.gif
Judvi kaip actas su soda, atskirai geros, o kartu snypsciat kaip gyvates. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 20:30)
Vaikai buvo du, tai faktas. Snekama apie skirybu laikus, o tada buvo du. O kas veliau te nutiko  atkiras atvejis.
Po 100 metu nei vieno is musu nebus gyvo, bet tai nereiskia,, kad dabar musu nera

Dar galvoju, o jei exe atiduotu galus, tai jau negaleciau jos keikti ar ka?

Pagal ubunte negaletum.
Ir apie vaikus gali keiktis tik vienaskaita. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 18:10)
Kaip jum nedasyla, kad jis raso apie savo gyvenima, savo vaikus, ka nori ta ir raso, jus jau rasot paie jo vaikus ir jo seima, nubet jei iki sios dienos nesupratot, tai ir nesuprasit, manau...

Man iki jusu dugno dar labai toli, nei apie vieno nario mirusius artimuosius ar ypac vaikus nerasiau, taigi ....ir aplamai vos kelis kartu gal esu paminejusi ne pacius narius ir ne kazkokias aptariamas temas, o lindusi i asmeniskumus, neaiskinu jum kazka apie tevus, mamas, vaikus ir t.t. tai galit sekti mano pvz  mirksiukas.gif  bet jums neis nes jus megaujietes tokiom temom, kas man is tikro yra tabu, jum nelabai sventu dalyku yra kaip suprantu...

Tai tau normalu, kad idomucia savo mirusi vaika siuksle vadina? Kodel jam nepamokslauji, kokiam jis dugne?
Ar tau butu normalu, jeogu tavo vyras jusu vaikus vadintu siukslem, degradais, atmatom? mirksiukas.gif jau klausiau, neatsakei mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 18:52)
? ir vel ko Given apie mane rasot, ji ka mano aukle, mama, atsakinga kazkaip uz mane?
Jus jauciates cia forumo teisuole, sanitare,

O ko tu aoie Idomucia rasai ir rasai? Tu ka gal jo mama ar aukle, jis pats negali apsiginti?ar forumo teisuole, sanitare jautiesi? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 19:45)

Tai tau normalu, kad idomucia savo mirusi vaika siuksle vadina? Kodel jam nepamokslauji, kokiam jis dugne?
Ar tau butu normalu, jeogu tavo vyras jusu vaikus vadintu siukslem, degradais, atmatom?

Nesupranti, kad logikos nera?
Jus mano vaiku nezinot, o as zinau. kazkodel MB irgi zino ir nieko man nesako.

Exe isaugino vaikus emociskai bukais, tai teguu dabar ir turisi juos...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 19:50)

SM zinome, koks esi tu, neva ne emociskai bukas, nes savo vaikus vadini...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 20:26)
SM zinome, koks esi tu, neva ne emociskai bukas, nes savo vaikus vadini...

Susirask zodyna ir issiaiskink kas yra skirybos. SKirybos tai kai kazka ATSKIRIA. Jei su tuo sutinki, tai jau ne tavo.

Exe sake, kad musu santuoka buvo klaida. Na tada buvo klaida ir vaikai. Pasisiuliau juos susikisti atgal... Cia buvo jumoras, nes aisku vos ne dvimetriniai tai tikrai netilps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 20:50)

O ko tu neisauginai ne bukais? Juk ne kudikiai buvo, kai skyretes.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 17:30)
Monteverte, jis raše, jog yra žuvęs, praeities neperrašysi, ir savo MB jis daro nemalonę, kad nera "tabulsa rasa", ir nuolat pries ją pasamoneje jaucia kaltę...kad jai nesuskilo, tiksliau nuskilo tik TOKS vyras.

Given, apie filmus. Kazkuriame poste rasei, kad LT HBO ner. Melas. Turim Telia ir jau kelis metus vis pasijungiam HBO. Na, ten atskirai uz ja reik moketi. Bet man Telia tikrai patinka-praktiskai nieko neziuriu realiu laiku, o tik tada kai patogu-2 savaiciu repertuara gali atsisukti kada nori. HBO tas negalioja, aisku. Esu HBO perziurejusi "6 pedos po zeme" (paziurek bent kelias serijas, jei nematei), "Terapija" (terapeuto pokalbiai su pacientais, man patiko), bandziau ziureti "True detective" (siek tiek I Twin Peaks atmosfera panasi, o sis man labaai). Dabar is kitu saltiniu visai patiko pirmos serijos "Jaunasis popiezius", reiks ziureti toliau.
"Begedis" ner visiskai mano serialas, bet jis turi toki waiba, kuris arba uzkabins, arba ne.
"Black mirror", bet tas jau seniai, be konkurencijos.
"Little things" girdejau geru atsiliepimu.
"West world"-daug kraujo ir mustyniu, man per daug, bet vietomis labaaai uzkabina ir privercia pamastyti.
Dar daktara Housa esu suziurejusi 1 sezona kazkada sirgdama, crazy visai smagiai.

Tokios pirmos mintys.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 20:30)
Susirask zodyna ir issiaiskink kas yra skirybos. SKirybos tai kai kazka ATSKIRIA. Jei su tuo sutinki, tai jau ne tavo.

Exe sake, kad musu santuoka buvo klaida. Na tada buvo klaida ir vaikai. Pasisiuliau juos susikisti atgal... Cia buvo jumoras, nes aisku vos ne dvimetriniai tai tikrai netilps smile.gif

Tu issiskiri su zmona, vaikai jusu abieju. NOri tu nenori, bet butent tai neatskirama tavo dalis, tavo genu niekas nepanaikino.

Jusu santuoka klaida. VAikai realija, kuri atsirado deka klaidos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 16, 15:20)
visi mes čia kartojamės kažkiek.
Jis apie exę, Burbė savo vyrų juokelius, mes apie veganizmą ar/ir gyvūnus, Lutukė apie santykius, Moonte su savo paklodėm vis smile.gif

man negeda tokiu atveju kartotis. ir tu kartokis. gyvūnai balso neturi. mirksiukas.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 15:28)
Kaip ir jus manau Idomucios neistaisysit ar ne?
Juo labiau, kad as jo postus visai ne taip suprantu...

o tu visgi šaunuole. Idomucia tave labai negražiai, vis Ubuntiene vadina, o tu jo sužeistą širdi taip gini. turbūt aš irgi ginciau - man dzin.
būna, kad jis tavo moralę kaip visumą priima iki tam tikro lygio, bet žiūrek - nestos tavęs ginti niekad. jam iš esmes rūpi tik jis pats ir jo MB.

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 15:35)
Nera rases,kad zuves.

ir gyvent nenorejo ir apie savizudybę galvojo. net su Mb būdamas. visą emocini mešlą sau užsikrove. sunku taip tampytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 sausio 2020 - 21:01
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 19:25)

tu rimtai nejauti skirtumo tarp zinuciu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 20:51)
Tu issiskiri su zmona, vaikai jusu abieju. NOri tu nenori, bet butent tai neatskirama tavo dalis, tavo genu niekas nepanaikino.

Jusu santuoka klaida. VAikai realija, kuri atsirado deka klaidos.

As neisprotejes ir neteigiu, kad vaikai nerealus. Bet jie irgi klaida ir niekam nereikalingi. Tokiu amziaus tarpsiu skirtis tai vaiku zlugdymas.
Sunus tada pasake, kad moterys visos kales, jas galima nebent dulkint o gyvenima kurti tai beprotyste. Dukra ka galvojo - niekas nezino.
Kadangi neatsimeni, tai priminsiu, kad tai kalei vaiku nereikejo, ji ju prie liudininku (giminiu)issizadejo ir paliko man.
Visi buvo pakraupe.
Bet po maziau nei metai prisimine motiniskus jausmus, (ar kazkoki tu jausmu surogata) ir paeme.
Siaubas. Bet tie vaikai niekam nereikalingi patapo - faktas.
As aisku buciau rupinesis sukandes dantis is nemalonios pareigos, bet kai paeme tai buvo puikus variantas
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 21:01)
man negeda tokiu atveju kartotis. ir tu kartokis. gyvūnai balso neturi.  mirksiukas.gif
o tu visgi šaunuole. Idomucia tave labai negražiai, vis Ubuntiene vadina, o tu jo sužeistą širdi taip gini. turbūt aš irgi ginciau - man dzin.
būna, kad jis tavo moralę kaip visumą priima iki tam tikro lygio, bet žiūrek - nestos tavęs ginti niekad. jam iš esmes rūpi tik jis pats ir jo MB.

Na su Ubuntiene, tai pykomes del dvieju dalyku : "nedavimo" - lyg issiaiskinom, ji kai kokias mano vertybes pripazino, o as sutikau, kad tai nera universali strategija su visais vyrais.
Na ir dar rusisku forumu ir informacijos kisimas.

Ginti zmogu galima ivairiai... Tiesioginis palaikymas - mazai efektyvus, nes jau cia bukiausios rusiuoja i grupes ir siulo vos ne poruotis. Galima neutraliai isdestyti argumentus, kurie sudirba kitus oponentus,, be tiesiogines paramos.
Atsakyti