QUOTE(Monteverte @ 2020 01 16, 20:20)
man tai nesvarbu, ne aš gi katalikė. Jinai yra katalikė, o elgiasi kaip jų deklaruojamas, kad toks yra šėtonas. Man kaip nekatalikei Visatoje yra viskas leidžiama ir mes nesame baudžiami Dievų ir negaunam jokių ten patepimų, kad geri būtume. Ir tai aš nedrįsčiau šitaip varyti ant kito Dievo. Suprantu, kad galima lengvai pašiepti, nu bet ne taip.
Vat tame ir pointas, kad ji antžmogis yra, tokia neverta nė kruopelytės supratimo, užuojautos ar pagarbos
Papildyta:
Ji mane mėgo, girdavo mano postus ne kartą ir ne du. Ji pradėjo mane pulti būtent todėl, kad aš pasakiau, kad pagonis ir nepasakojau nieko tiksliai apie Dievus, paie religiją, o kokį juoką numesdavau apie gamtinius Dievus/reiškinius. Nuo to laiko viskas prasidėjo. O tada jau ėmė persekioti ir viskas ėmė netikti ką rašau. Aš, žinodama, kad ji krikščionis jos nekeikiau ar jos Dievo, gražiai su ja bendravau, nors žinom ką išdarinėjo krikščionys su pagoniais iš istorijos. Taigi, išvadas darykitės patys.
Tu meluoji. Rasei, kad jei kas nors karta uzkabina tau svarbius dalykus, tai kersysi ir gera nebusi.
Judvi kaip actas su soda, atskirai geros, o kartu snypsciat kaip gyvates.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 20:30)
Vaikai buvo du, tai faktas. Snekama apie skirybu laikus, o tada buvo du. O kas veliau te nutiko atkiras atvejis.
Po 100 metu nei vieno is musu nebus gyvo, bet tai nereiskia,, kad dabar musu nera
Dar galvoju, o jei exe atiduotu galus, tai jau negaleciau jos keikti ar ka?
Pagal ubunte negaletum.
Ir apie vaikus gali keiktis tik vienaskaita.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 18:10)
Kaip jum nedasyla, kad jis raso apie savo gyvenima, savo vaikus, ka nori ta ir raso, jus jau rasot paie jo vaikus ir jo seima, nubet jei iki sios dienos nesupratot, tai ir nesuprasit, manau...
Man iki jusu dugno dar labai toli, nei apie vieno nario mirusius artimuosius ar ypac vaikus nerasiau, taigi ....ir aplamai vos kelis kartu gal esu paminejusi ne pacius narius ir ne kazkokias aptariamas temas, o lindusi i asmeniskumus, neaiskinu jum kazka apie tevus, mamas, vaikus ir t.t. tai galit sekti mano pvz

bet jums neis nes jus megaujietes tokiom temom, kas man is tikro yra tabu, jum nelabai sventu dalyku yra kaip suprantu...
Tai tau normalu, kad idomucia savo mirusi vaika siuksle vadina? Kodel jam nepamokslauji, kokiam jis dugne?
Ar tau butu normalu, jeogu tavo vyras jusu vaikus vadintu siukslem, degradais, atmatom?

jau klausiau, neatsakei
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 18:52)
? ir vel ko Given apie mane rasot, ji ka mano aukle, mama, atsakinga kazkaip uz mane?
Jus jauciates cia forumo teisuole, sanitare,
O ko tu aoie Idomucia rasai ir rasai? Tu ka gal jo mama ar aukle, jis pats negali apsiginti?ar forumo teisuole, sanitare jautiesi?