Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 18:06)
Tu joks ne aidas nes nusisneki kaip ligonis. Dar neaisku kas blogiau buti mirusiam ar tokioj busenoj kaip tamsta...

Prikisi tuos vaikus. As tau paaiskinau, kad savo noru issiskyrusios moter vaikai yra nemalonios siuskles. Gamtoje tokius aplamai sudrasko sekantis patinas, jei anie nespeja dingti is horizonto

Tai sakot, negerbiamasis, as ligonis?
Sutverimas labai jautrus mirusio vaiko netekciai...

Mjooooooo
Niu, niu...
Ups ir vel as kalta.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 17:43)
jus jau neistikimi veina skitam ir apie tai zinot biggrin.gif  ar ji kazka ne taip apie tave parase?

taip taip mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 17:45)
Pameni given444, savo klausima: -Kodel, as nebandau isiskaityti i pegerintos mintis, ar jau tikrai ji virus raso blogai, kad negaliu jai pritarti...

TAi va tau puikus pvz.

Ta pati motera, kai burbanti nelabai korektiskai man atrase. Patyrusi cia esanciu nariu pasipiktinima pradejo dangstytis, neva rupinimusi mano sveikata ir SM forumo neva bloga itaka jai... Va si asaba irgi baisiai sielojosi, del mano sveikatos, pritarinejo burbancios susirupinimui ja. Kaip manai kodel, jaia tokiai jautriai, netrukde burbos netaktiskumas?
Dabar analogiskai, baisiai rupunasi Idomucia, jo dvasine pusiausvyra.

Kai pati...

Todel, sorry, misija neimanoma. Ji pastoviai, hroniskai meluoja.

o tai jums naujiena, kad skirtingai visi žmonės mums patinka? bigsmile.gif o kaip jums? jūs net tą antžmogę cambalą užtariat, kuri tiek prisišikus aukštielnyka čia ant visų iš eilės, kai Lutukė tikrai ne tiek (jei jaubandysite rašyti, kad prisišikusi). Tai kodėl taip darote, a? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 18:25)
Tai sakot, negerbiamasis, as ligonis?
Sutverimas labai jautrus mirusio vaiko netekciai...

Mjooooooo
Niu, niu...
Ups ir vel as kalta.

Esi labai geras pavyzdys, kas atsitinka su zmogumi, kuris atleidzia neatleidziama...
Visai su protavimu nekaip... Dar tuos zodelycius vis metai...
Kur as skundziausi del tavo rasliavos mano vaiku atzvilgiu?

Tiesiog kiti skaito tavo sapaliones ir jiems darosi nejauku del pacios elgesio.
Suprantu kad ala provokuoju tai as bet gal prisimink, kad ir kiti skaito? Nebutina sokti pagal mano dudele... ir save diskredituoti

Mane kur kas labiau uzgauna kai suauge zmones nusisneka pastoviai lyg sirgtu kokia senatvine proto liga

Tiesiog su tokiomis protavimo galimybemis siulau maziau listi i gincus, nes tiesiog provokuos kad kuo daugiau nusipaistytum ir be reikalo linksminsi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 16, 18:32)
o tai jums naujiena, kad skirtingai visi žmonės mums patinka? bigsmile.gif o kaip jums? jūs net tą antžmogę cambalą užtariat, kuri tiek prisišikus aukštielnyka čia ant visų iš eilės, kai Lutukė tikrai ne tiek (jei jaubandysite rašyti, kad prisišikusi). Tai kodėl taip darote, a? ax.gif

Man nenaujiena, bet kaip ten bebutu, as neveidmainiauju rasydama, kad rupinuosi lutukes, ar tamstos sveikata, vien tam kad isukti cambala del nekorektisko rasymo mirksiukas.gif

Cambala tikrai nera angelelis, tikra stacioke, bet ir neveidmaine. Nera sventeiva, manau suvokia, kad tai atrodo absurdiskai. Ko neduota suvokti lutukei.

Jei mano nuomone su jos nesutampa, as jai VISADA OPONUOJU. Na paskutini karta, cambala nenorejo mane "vesti" angel_sadangel.gif , nes as parasiau, kad jai niekada nesakyciau jei buciau neistikima ir ka dabar... Paciai butu geriau, jei mudvi viena kitai i atlapus kibtume?

Uztarimas tai kame? Ir pries ka? Kad ji atsako paciai tuo paciu? Jus abi vertos tokio bendravimo, kitokiu atveju nebendrautumet taip. Nei vienas, sveika prota turintis nesikis i judvieju razborkes. O kas kisasi, diduma zinom mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 18:35)
Esi labai geras pavyzdys, kas atsitinka su zmogumi, kuris atleidzia neatleidziama...
Visai su protavimu nekaip... Dar tuos zodelycius vis metai...
Kur as skundziausi del tavo rasliavos mano vaiku atzvilgiu?

Tiesiog kiti skaito tavo sapaliones ir jiems darosi nejauku del pacios elgesio.
Suprantu kad ala provokuoju tai as bet gal prisimink, kad ir kiti skaito? Nebutina sokti pagal mano dudele... ir save diskredituoti

Mane kur kas labiau uzgauna kai suauge zmones nusisneka pastoviai lyg sirgtu kokia senatvine proto liga

Tiesiog su tokiomis protavimo galimybemis siulau maziau listi i gincus, nes tiesiog provokuos kad kuo daugiau nusipaistytum ir be reikalo linksminsi

TAvo sunadvokate, pagerinta, baisiai pargyvena, pirstuku grumoja.

O ku tu paaaargyventi del kitu SM nariu? Analogiskai kaip pagerinta, del taves...
Siaip, apie savo sapaliones as girdziu nusiskundimus tik is trieju pagerintu SM forumo nariu. Sutik, logiskasis tu musu, na del trieju nesusipratimu, ka keisti, nera prasmes mirksiukas.gif

Siaip, patinka, vis kaip bulius putojiesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 sausio 2020 - 18:56
QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 18:47)
Cambala tikrai nera angelelis, tikra stacioke, bet ir neveidmaine. Nera sventeiva, manau suvokia, kad tai atrodo absurdiskai. Ko neduota suvokti lutukei.

kaip tai ne veidmainė? ji juk akis išvertus nepripažįsta, kad su vyru būdavo jai blogai, nors jos senesni postai jai po akimis pakišami. Ji išverstomis kiaulės akimis apsimeta, kad ten ne ji rašė biggrin.gif tuo tarpu nenustoja Lutukei baksnoti, kad jos vyras neva bėga iš namų vis dar, Burbančiai jos jaunesnį vyrą baksnoja, kad tas jai neištikimas irgi laksto iš namų. Net mano vieną sakinį iš viso ilgiausio posto iškapstė, kad tipo daug su vyru pykstamės. Tik mes pykstamės dėl smulkių dalykų, abu karšto kraujo esam, bet tikrai ne dėl tokių, kad man vienai reikia kampus visus laikyti, jis nepadeda, Ožys ir pan. Jau maniškis per tiek metų tiek pasiteisinęs, kad kas kas, bet jis bėdoje tikrai padės. Nu bet bobelė turinti Ožį vis bando kažką kitiems įrodyti, kad ne Ožį pasirinko biggrin.gif
arba apsimeta, kad su giminėm sugyvena, nors pilna postų prirašius, kad ne rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 16 sausio 2020 - 18:57
QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 18:47)

O ku tu pargyventi del kitu?
Siaip, apie savo sapaliones as girdziu nusiskundimus tik is trieju apgerintu SM forumo nariu. Sutik,

Kitiems tiesiog darai nemokama cirka. Cia nera de ko pergyventi. Nukvakusi cirkininke linksmina publika.

Kazkiek zmogiskesni dar bando padet, o kitiems - kas tu? niekas... nu tai linksmink i sveikata, gal sekanti karta dar labiau nusipaistysi..

Tai as niekkaip nesupratau kiek tu tu vyru turi, su vienu ten tariesi ir gyveni, po to is jo alimentu atsisakai... Kazkoks siurrealistinis kosmosas. Ar ten kitas vyras is kurio atsisakai... AR jau viskas keiciasi kaip kaleidoskope.

Mane domina ivairus dalykai... Psichloginiai
Kaii exe skyresi,, tai ji taip pat pradejo eiti is proto ir nesamonemis teisinti aiskinti savo elgesi ir sprendimus. Jai taip pat buvo poreikis dalintis tomis beprotes isvadomis su visais aplinkiniais... Na zmones man reiske gailesti... Daejo iki to, kad kai kas pradejo priekaistauti,, kad as vargsa psichini ligoni palikau susirgusi...
Na tai domina, kaip zmones pakliuve i slykscia situacija bando save gelbeti kurdami nesamoningas schemas ir teorijas...

Karta as su exe turejau galimybe pasneket ir nuosirdziai man pavyko jai pasakyti, kad kodel cia viska fantazuoji, negi nesupranti kas ivyko ir ka padarei?

Ji nuosirdziai atsake:
"Jei as sau pripazinsiu ka padariau - man reikes nushokti nuo tilto, as tiesiog taip bandau isgyventi..."

Man panasu, kad pati irrgi bandai tik isgyventi mums cia skleisdama savo fantazijas

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 16, 18:55)
kaip tai ne veidmainė? ji juk akis išvertus nepripažįsta, kad su vyru būdavo jai blogai, nors jos senesni postai jai po akimis pakišami. Ji išverstomis kiaulės akimis apsimeta, kad ten ne ji rašė biggrin.gif tuo tarpu nenustoja Lutukei baksnoti, kad jos vyras neva bėga iš namų vis dar, Burbančiai jos jaunesnį vyrą baksnoja, kad tas jai neištikimas irgi laksto iš namų. Net mano vieną sakinį iš viso ilgiausio posto iškapstė, kad tipo daug su vyru pykstamės. Tik mes pykstamės dėl smulkių dalykų, abu karšto kraujo esam, bet tikrai ne dėl tokių, kad man vienai reikia kampus visus laikyti, jis nepadeda, Ožys ir pan. Jau maniškis per tiek metų tiek pasiteisinęs, kad kas kas, bet jis bėdoje tikrai padės. Nu bet bobelė turinti Ožį vis bando kažką kitiems įrodyti, kad ne Ožį pasirinko biggrin.gif

Ji nemeluoja, kad tu jai rupi, ar kas kitas.

Melagysciu yra aibes atmainu, viena is ju veidmainiai. KOkia ji bebutu, Cambalos nepavadinsi veidmaine, sventeiva.

PAGALVOJAU, PUIKI TEMA DISKUSIJAI.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 19:00)
Kitiems tiesiog darai nemokama cirka. Cia nera de ko pergyventi. Nukvakusi cirkininke linksmina publika.

Kazkiek zmogiskesni dar bando padet, o kitiems - kas tu? niekas... nu tai linksmink i sveikata, gal sekanti karta dar labiau nusipaistysi..

Tai as niekkaip nesupratau kiek tu tu vyru turi, su vienu ten tariesi ir gyveni, po to is jo alimentu atsisakai... Kazkoks siurrealistinis kosmosas. Ar ten kitas vyras is kurio atsisakai... AR jau viskas keiciasi kaip kaleidoskope.

Mane domina ivairus dalykai... Psichloginiai
Kaii exe skyresi,, tai ji taip pat pradejo eiti is proto ir nesamonemis teisinti aiskinti savo elgesi ir sprendimus. Jai taip pat buvo poreikis dalintis tomis beprotes isvadomis su visais aplinkiniais... Na zmones man reiske gailesti... Daejo iki to, kad kai kas pradejo priekaistauti,, kad as vargsa psichini ligoni palikau susirgusi...
Na tai domina, kaip zmones pakliuve i slykscia situacija bando save gelbeti kurdami nesamoningas schemas ir teorijas...

Karta as su exe turejau galimybe pasneket ir nuosirdziai man pavyko jai pasakyti, kad kodel cia viska fantazuoji, negi nesupranti kas ivyko ir ka padarei?

Ji nuosirdziai atsake:
"Jei as sau pripazinsiu ka padariau - man reikes nushokti nuo tilto, as tiesiog taip bandau isgyventi..."

Man panasu, kad pati irrgi bandai tik isgyventi mums cia skleisdama savo fantazijas

O kokios tavo problemos?
Ko bandai mane uztildyti?

Lai zmones pasijuokia, ar gaila?

Ar priezastis vsai kitame?

Jei ka, man tavo rasliava visai netrukdo. Mat tu sukeli tik gailesti, nes esi piktas, vienisas, niekam nereikalingas zmogus. SVarbiausia si pragaras sukurtas tavo rankomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 sausio 2020 - 19:07
QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 19:03)
Ji nemeluoja, kad tu jai rupi, ar kas kitas.

Melagysciu yra aibes atmainu, viena is ju veidmainiai. KOkia ji bebutu, Cambalos nepavadinsi veidmaine, sventeiva.

o faktas, kad tokia bjaurastis drįsta pas popiežių eiti? kuri baisiausiais keiksmais iškeikė mane ir mano Dievus, kai sužinojo, kad aš pagonis? ir grįžusi iš popiežiaus toliau čia dergia ne tik mane, bet net kin, kuri drįso papasakoti, kad įsivaikino?
tfu, tai antžmogis, aš nemačiau niekšingesnio žmogaus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 19:03)

O kokios tavo problemos?
Ko bandai mane uztildyti?

Idomus klausimas...

Uztildyti nenoriu, bet kartoti dalykus po daugybe kartu, tai jau nezinau... Ypac asmeninius apie mano vaikus ar apie mane ar apie kitus. Tiesiog cia platesnes diskusijos, visi jau daug kartu girdejo tavo nuomone, taip pat girdejo tavo nuomone apie nares kurios tau neitinka. Tai tik nuomone.

Tavo nuomone nera joks argumentas, todel kai cia kisi savo nusistatymus asmenybiu atzvilgiu, kaip kazkokius argumentus gincuose- rodai kad esi is krastu, kur zmones mastyti nesugeba, tik ziuri kas tai pasake. Atsilikusiu krastu
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 16, 19:05)
o faktas, kad tokia bjaurastis drįsta pas popiežių eiti? kuri baisiausiais keiksmais iškeikė mane ir mano Dievus, kai sužinojo, kad aš pagonis?

Tu katalike, kad tau svarbu popiezius?
Na galejo nueiti pas buvusi TSKP rajono sekretoriu...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 16, 19:05)
o faktas, kad tokia bjaurastis drįsta pas popiežių eiti? kuri baisiausiais keiksmais iškeikė mane ir mano Dievus, kai sužinojo, kad aš pagonis? ir grįžusi iš popiežiaus toliau čia dergia ne tik mane, bet net kin, kuri drįso papasakoti, kad įsivaikino?
tfu, tai antžmogis, aš nemačiau niekšingesnio žmogaus.

Ji visur gali eiti kur tik nori, jei Popiezius jai suteikia tokia galimybe.
Mane cambala nekeike, kad esu agnostike. Todel manau, kad cia ne apgaonybeje esme, o antipatijoje, kuria jus abi viena kitai spinduliuojate. Analogiskai ji mano ir apie pacia. ESmes tai juk nekeicia, ka jus galvojate apie viena kita.

Del kin as jai nepritariu visiskai, Ji apie tai zino. AS viliuosi, kad su laiku, jei tures daugiau galimybiu susipazinti su kin, ji pakeis nuomone. Nuomones nekecia kvailiai ir lavonai, o cambalos kvaila tikrai nepavadinsi, tiesiog jai reikia laiko, nes ji zmogus kurio pasitikejima reikia pelnyti.
Atsakyti
Veganiskas, labai skaniai gavosi 👌
https://www.skanauks...erijaki-padaze/
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 19:11)
Tu katalike, kad tau svarbu popiezius?
Na galejo nueiti pas buvusi TSKP rajono sekretoriu...

man tai nesvarbu, ne aš gi katalikė. Jinai yra katalikė, o elgiasi kaip jų deklaruojamas, kad toks yra šėtonas. Man kaip nekatalikei Visatoje yra viskas leidžiama ir mes nesame baudžiami Dievų ir negaunam jokių ten patepimų, kad geri būtume. Ir tai aš nedrįsčiau šitaip varyti ant kito Dievo. Suprantu, kad galima lengvai pašiepti, nu bet ne taip.
Vat tame ir pointas, kad ji antžmogis yra, tokia neverta nė kruopelytės supratimo, užuojautos ar pagarbos
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 19:12)
Todel manau, kad cia ne apgaonybeje esme, o antipatijoje, kuria jus abi viena kitai spinduliuojate.

Ji mane mėgo, girdavo mano postus ne kartą ir ne du. Ji pradėjo mane pulti būtent todėl, kad aš pasakiau, kad pagonis ir nepasakojau nieko tiksliai apie Dievus, paie religiją, o kokį juoką numesdavau apie gamtinius Dievus/reiškinius. Nuo to laiko viskas prasidėjo. O tada jau ėmė persekioti ir viskas ėmė netikti ką rašau. Aš, žinodama, kad ji krikščionis jos nekeikiau ar jos Dievo, gražiai su ja bendravau, nors žinom ką išdarinėjo krikščionys su pagoniais iš istorijos. Taigi, išvadas darykitės patys.
Atsakyti