QUOTE(Monteverte @ 2020 01 16, 18:32)
o tai jums naujiena, kad skirtingai visi žmonės mums patinka?

o kaip jums? jūs net tą antžmogę cambalą užtariat, kuri tiek prisišikus aukštielnyka čia ant visų iš eilės, kai Lutukė tikrai ne tiek (jei jaubandysite rašyti, kad prisišikusi). Tai kodėl taip darote, a?
Man nenaujiena, bet kaip ten bebutu, as neveidmainiauju rasydama, kad rupinuosi lutukes, ar tamstos sveikata, vien tam kad isukti cambala del nekorektisko rasymo
Cambala tikrai nera angelelis, tikra stacioke, bet ir neveidmaine. Nera sventeiva, manau suvokia, kad tai atrodo absurdiskai. Ko neduota suvokti lutukei.
Jei mano nuomone su jos nesutampa, as jai VISADA OPONUOJU. Na paskutini karta, cambala nenorejo mane "vesti"

, nes as parasiau, kad jai niekada nesakyciau jei buciau neistikima ir ka dabar... Paciai butu geriau, jei mudvi viena kitai i atlapus kibtume?
Uztarimas tai kame? Ir pries ka? Kad ji atsako paciai tuo paciu? Jus abi vertos tokio bendravimo, kitokiu atveju nebendrautumet taip. Nei vienas, sveika prota turintis nesikis i judvieju razborkes. O kas kisasi, diduma zinom
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 18:35)
Esi labai geras pavyzdys, kas atsitinka su zmogumi, kuris atleidzia neatleidziama...
Visai su protavimu nekaip... Dar tuos zodelycius vis metai...
Kur as skundziausi del tavo rasliavos mano vaiku atzvilgiu?
Tiesiog kiti skaito tavo sapaliones ir jiems darosi nejauku del pacios elgesio.
Suprantu kad ala provokuoju tai as bet gal prisimink, kad ir kiti skaito? Nebutina sokti pagal mano dudele... ir save diskredituoti
Mane kur kas labiau uzgauna kai suauge zmones nusisneka pastoviai lyg sirgtu kokia senatvine proto liga
Tiesiog su tokiomis protavimo galimybemis siulau maziau listi i gincus, nes tiesiog provokuos kad kuo daugiau nusipaistytum ir be reikalo linksminsi
TAvo sunadvokate, pagerinta, baisiai pargyvena, pirstuku grumoja.
O ku tu paaaargyventi del kitu SM nariu? Analogiskai kaip pagerinta, del taves...
Siaip, apie savo sapaliones as girdziu nusiskundimus tik is trieju pagerintu SM forumo nariu. Sutik, logiskasis tu musu, na del trieju nesusipratimu, ka keisti, nera prasmes
Siaip, patinka, vis kaip bulius putojiesi.