QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 21:15)
as tai suprantu Montekrista.
svingerivimas ir (klasikine) neištikimybe skiriasi. svingeriavimas ar kitokio tipo OR (open relationships) skiriasi tuo, kad su šiomis iš anksto žinoma, sutariama, kada abi puses Ūeis i šoną) , yra tam tikri limitai. Pvz, apie svingerius, skaiciau, kad ten egzistuoja griežtos taisykles. ten išvis jokiu isimylejimu, jokiu meiliu seiliu - suvis, kopuliacija bemaz ir tiek.
klasikine neištikimyne tai kai tyli, nesakai, gal netgi labai isimyli kitą, tai tesiasi metai iš metu arba nebūtinai keli menesiai, eme, pradingo, nutrūko, na tai wtf? - vat apie toki dalyka ne visos nori žinoti. kol vyras juk su žmona, jam visgi ŽMONA de facto geresne išlieka.
Pastebejai gyvenime blogiem darbam sugalvojami kazkokie idomus zodziai kiti neistikimybe, abortas, kad tik nereiktu susidurti su realybe.
Neistikimybe man, lytinis aktas su kitu zmogum, koks skirtumas koks ir kokia technika ir tikrai visaip
buna ir vienkartiniu gi nuklydimu ir isimylejimu, ir del verslo, ir del vaiku ir t.t.
Nuo isimylejimo niekas neapsaugotas, ir nieko tame bloga, isimylejai praejo ir tiek, o va pasantykiauti su kitu tai jau kas kita. Kas tas isimylejimas stiprisesnis lytinsi potrauksi ir tiek, ji suvaldai ir praeina, nebutina igyvendinti.
Man labai absurdiska, kai uzsiimi seksu su kitais zmonem, kaip ir santykiai laisvi seimoje, bet va sako nenoreciau zinoti apie neistikimybe, taigi, jau zino, jau ta praktikuoja

tai vadinasi zino, kad abu turi ne veina partneri seksui.tai apie ka is vsi kalba? susitraumuos suszinojusi?
Pora skaiciau Uk atviruose santykiuose tai visko ten ir isimylejimu ir vyras guodzia po issiskyrimo su meiluziu, man tai tragiskai atrodo, bet tiem zmonem va taip atrodo teisingiausia ir jiem gerai, nes anot ju neimanoma buti istikimam visa gyvenima
O zmona neistikimybu atveju ne geresne islieka, o saisto daznai uzgyventi turtai ir patogumas, lakstau paskui namo girstu ,nes tos "meiles" - tai tik nauji kunai, kaip gretutineje temoje , moteris jau galu gale pasiryzo skirtis as aplamai abejoju tokiu mzoniu gebejimu myleti, nu kaip gyvuliukai nusilangvna ir tiek...
Man tai nenorejimas zinoti apie savo realu gyvenima, atrodo nenoras gyventi realybeje, nuo to dazniai kazkokios ligos kyla, kad sugrazinti zmogu i realybe.