Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 21:54)
tas ir idomu Idomucia, kad tau skyrybos prilygsta bomboms...
o tai kokiu virstum, jei realiai tavo akyse artimuosius nukapotu, tave pati tremtyje visaip niekintu? kankintu? tavo MB pagrobtu, liktum be nieko?
ir žinai, kad negali niekuo numalšinti skausmo. net nužudžius kaltininką, ar MB gražinsi iš kapo? ar ateis ji per duris?
tikrai tuomet tau lengviau mirti(nusigalabyti), nei gyventi su savo mešlu viduje, savo vidiniais demonais.

Tai va, kai kazkas jaucia skyrybas kaip bombos sprogima ir sudegintus namus, taiga protu nieko neirodysi, kad ir kokiu terminu bei loginiu paaiskinimu pateiktum. Yra toks isgyvenimas/jausmas/is to ar pries tai kylanti vertybe, kuria zmogus taip mato/vertina/jaucia. Ir mes visi, kurie jauciam kitaip bei vertinam-turim to stoka anot matanciojo, negebam matyti taip, kaip jis. Kam tuomet diskusijos? Va cia ir yra tas siurpusis momentas, kad visi mes esame istatyti I tam tikras vezes. Gal kiti I seklesnes, nezinau...Perskaiciau neseniai D. Tartt "Dagilis". Tokia atmosferine knyga...nereali rasytoja.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 21:29)
Kristi_na kazkaip supranta ka rasau, o tamstai sunkiai sekasi ikirsti teksta ir jo reiksme. Cia atsakomybes krovimu net nekvepia, nes cia visai apie ka kita..

O tu, Idomucia, isitikines kad SUPRATAI, ka as parasiau...
Atsakyti
Idomucia, elkis tuomet kaip Š.Korejos veikejas. jis nužude berods 69 savo giminaicius. šio diktatoriaus tevas, vardo nepamenu. kelkis ten gyvent, tik interneto tokio gero nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 sausio 2020 - 22:20
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 22:16)
Idomucia, elkis tuomet kaip Š.Korejos veikejas. jis nužude berods 69 savo giminaicius. sio diktatoriaus tevas, vardo nepamenu. kelkis ten gyvent, tik interneto tokio gero nebus.

Given444, pakaks kad as cia ji lesu mirksiukas.gif

Tu buk nuosaiki 4u.gif

Geras, blogas policininkas
Atsakyti
Kristina, aš tikrai galiu suprasti Idomucia. aš pati baisiai blogu momentu esu patyrus. aš tikrai esu tokia karinga kaip Monteverte, rodos, i gabalus kažką galiu suplešyt, kai impulsas užkyla.
bet aš nesimurdau tame.
nenešioju kaip kupros.
taigi, aš pati RINKAUSI reaguoti kitaip. man PACIAI nenaudinga jausti neapykantą. nuteka perdaug energijos.

esu egoiste, (kaip sako Moonte ir apie save), noriu gyventi ramiai, džiaugdamasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 sausio 2020 - 22:21
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 22:17)
Idomucia, elkis tuomet kaip Š.Korejos veikejas. jis nužude berods 69 savo giminaicius. sio diktatoriaus tevas, vardo nepamenu. kelkis ten gyvent, tik interneto tokio gero nebus.

Tai kad as neturiu motyvo! Exes mama mane labai palaike, o exei i visus buvo nususipjaut... Jai nieko nebuvo brangaus kai prarado prota tik stenges, kaip Moonte issireiske "sutvarkyti savo gyvenima"

O S. Korejos veikejo nepazistu ir nezinau, del ko jis taip elgesi. Gal anas irgi norejo "sutvarkyti savo gyvenima" juk visos priemones tinka "sutvarkyti savo gyvenima" ar ne?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 19:45)
Tu meluoji. Rasei, kad jei kas nors karta uzkabina tau svarbius dalykus, tai kersysi ir gera nebusi. rolleyes.gif
Judvi kaip actas su soda, atskirai geros, o kartu snypsciat kaip gyvates. biggrin.gif

tai kame čia meluoju tada? biggrin.gif gi ne aš pirma ją užkabinau, kad turėčiau atsiprašyti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 16, 22:08)
Tai va, kai kazkas jaucia skyrybas kaip bombos sprogima ir sudegintus namus, taiga protu nieko neirodysi, kad ir kokiu terminu bei loginiu paaiskinimu pateiktum. Yra toks isgyvenimas/jausmas/is to ar pries tai kylanti vertybe, kuria zmogus taip mato/vertina/jaucia. Ir mes visi, kurie jauciam kitaip bei vertinam-turim to stoka anot matanciojo, negebam matyti taip, kaip jis. Kam tuomet diskusijos? Va cia ir yra tas siurpusis momentas, kad visi mes esame istatyti I tam tikras vezes. Gal kiti I seklesnes, nezinau...Perskaiciau neseniai D. Tartt "Dagilis". Tokia atmosferine knyga...nereali rasytoja.

Sutinku, su pacios izvalga. Esme tame, kad as senai jau suprantu, kad su juo diskusija neimanoma, jokia tema, cia jau totalus amen. Ramiai priimi kaip duotybe.

Bet, kai paskaitai apie jo siuskles vaikus, pavartotas moteriskes ir t.t. Na nupurto. Saziningai, anksciau galvojau, kad jis trolina, bet...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 22:19)

esu egoiste, (kaip sako Moonte ir apie save), noriu gyventi ramiai, džiaugdamasi.

Tai turbut matei filma apie ta berniuka is Kauno Hannibal Lecter? Kaip jis po to ramiai dziaugdamasis mesinejo savo aukas
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 21:31)
Ka skaniems savaitgalio pusryciams darot? Vaikuciams ir ne tik?  ax.gif

skaniausia man yra smudziai pusryciam, ivairus, kas diena ne tik savaitgali. Siandien pvz buvo bananas, kriause, spanguoles ir vanduo, kartais dar idedu kanapiu milteliu, arba kokoso pieno.
Papildyta:

skaniausia man yra smudziai pusryciam, ivairus, kas diena ne tik savaitgali. Siandien pvz buvo bananas, kriause, spanguoles ir vanduo, kartais dar idedu kanapiu milteliu, arba kokoso pieno.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 21:25)
Oi tu melage biggrin.gif pastoviai kartoji, cia tik forumas, cia tik nikai, prie nieko neprisirisu, nieko nepykstu ir tt.. Bet metodiskai tapkytes nesioji tik tiem patiem zmonem, lankstaisi tik ju nuomonei, o nepatinkancius nepraleidi progos pasiepti, "parodyti koks jis durnas"  rolleyes.gif
Visi mes cia ta darom, daugiau maziau, ir ant taves tas ypac matosi mirksiukas.gif

ką tik parašė, kad padėtų Moontei, jei kas. Tu tikrai tokia akla? Ar labai bjauri ir nori vis įgelti kažkam? Eik geriau savo gyvenimą tvarkykis, nes apgriuvęs mirksiukas.gif baigsis galiausiai kaip mano didžiausiai draugutei cambalai, kad net Goa sėdėdama bliaus mirksiukas.gif
Atsakyti

Atsakyti