Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 22:42)
Paaiskinsiu, kodel as taip rasua ir mastau.

Isivaizduokit, cia kazkas rasytu apie bombu sprogdinima, kaip po to kulturingai surankiojami suzaloti zmones, vezami i ligonine, ten civiluota amputuojama, sugipsuojama, po to psichologai paaiskina kaip viskas nera labai blogai ir visi laimingai gyvena.

O as rasyciau, kad zmones ba galuniu skauda jie negali gyventi pilnavercio gyvenimo ir aplamai nemato prasmes gyventi. Noretu bent atkersyti tiems bombininkams.

Na o jus - nenormalu pykti po 10-20 metu reikia dziaugtis protezais

Taip, reikia dziaugtis tuo KAS LIKO, ir atrasti nauju dziaugsmo saltiniu, kad maximaliai pilnavertiskai gyventi pagal galimybes.
Ir tai nieko blogo. Geriau nei 20m taskytis nuoskaudom, jau geriau tada iskart i kapus tokiam.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 21:25)
Oi tu melage biggrin.gif pastoviai kartoji, cia tik forumas, cia tik nikai, prie nieko neprisirisu, nieko nepykstu ir tt.. Bet metodiskai tapkytes nesioji tik tiem patiem zmonem, lankstaisi tik ju nuomonei, o nepatinkancius nepraleidi progos pasiepti, "parodyti koks jis durnas"  rolleyes.gif
Visi mes cia ta darom, daugiau maziau, ir ant taves tas ypac matosi mirksiukas.gif

nu jo ant saves nesimato gi lotuliukas.gif nei vienam nesilankstau, nei vienu nepuolu ar nesiepiu specialiai, nebent jau buna visai i lankas kalbos nuvaziave, kaip pvz tu vyrui neduodi, esi figidiska, pasalpine, ir t.t. nu i tokio lygio komentarus, ka daugiau atsakysi.
O siaip zinoma, kad tie patys zmones raso daug maz panasia kryptim, tai zinoma su vienasi labiau sutinki, su kitais maziau naturalu ar ne? ar tu pvz mano kokiam postui pritari ar su viskuo nesutinki?
Idomiausia, kai zmones nei priima asmeniskai, nei raso asmeniskai, kaip tu daznai megsti, su savo o ka tu padarei, o tu ar taip gyveni, neimanoma tada jokia diskusija, tai tada jau gaunasi patiries pasidalinimu, visai kitokia pokalbiu rusis. Bet tu matyt per tai priimi pasauli, taip mastai ir net nesuvoki kitokio pokalio galimybes apart savu patirciu rasymo....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 22:19)
Kristina, aš tikrai galiu suprasti Idomucia. aš pati baisiai blogu momentu esu patyrus. aš tikrai esu tokia karinga kaip Monteverte, rodos, i gabalus kažką galiu suplešyt, kai impulsas užkyla.
bet aš nesimurdau tame.
nenešioju kaip kupros.
taigi, aš pati RINKAUSI reaguoti kitaip. man PACIAI nenaudinga jausti neapykantą. nuteka perdaug energijos.

esu egoiste, (kaip sako Moonte ir apie save), noriu gyventi ramiai, džiaugdamasi.

taip, tu teisingai darai. Jei Idomucia taip padarytų, tai galimas daiktas, kad jo ta exė gana greitai autokatastrofoje žūtų ar nuo laiptų nugriūtų, bet jis pats nepaleidžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 16, 23:33)
ką tik parašė, kad padėtų Moontei, jei kas. Tu tikrai tokia akla? Ar labai bjauri ir nori vis įgelti kažkam? Eik geriau savo gyvenimą tvarkykis, nes apgriuvęs mirksiukas.gif baigsis galiausiai kaip mano didžiausiai draugutei cambalai, kad net Goa sėdėdama bliaus mirksiukas.gif

Net atostogaut ramiai neleidi zmogui, lendi vis i akis? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 23:38)
nu jo ant saves nesimato gi lotuliukas.gif nei vienam nesilankstau, nei vienu nepuolu ar nesiepiu specialiai, nebent jau buna visai i lankas kalbos nuvaziave, kaip pvz tu vyrui neduodi, esi figidiska, pasalpine, ir t.t. nu i tokio lygio komentarus, ka daugiau atsakysi.
O siaip zinoma, kad tie patys zmones raso daug maz panasia kryptim, tai zinoma su vienasi labiau sutinki, su kitais maziau naturalu ar ne? ar tu pvz mano kokiam postui pritari ar su viskuo nesutinki?
Idomiausia, kai zmones nei priima asmeniskai, nei raso asmeniskai, kaip tu daznai megsti, su savo o ka tu padarei, o tu ar taip gyveni, neimanoma tada jokia diskusija, tai tada jau gaunasi patiries pasidalinimu, visai kitokia pokalbiu rusis. Bet tu matyt per tai priimi pasauli, taip mastai ir net nesuvoki kitokio pokalio galimybes apart savu patirciu rasymo....

As tai suprantu gyvenima pagal savo vertybes, o ne kaip tu - viena rasai, o darai ka kita. Uz tai paskui ir nervuojiesi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 21:20)
Todel, kad vaikai neturi pasirinkimo, jie itakojami suaugusiu, neturi kritinio mastymo, psichologiskai pazeidziami.

gal visokiu vaiku yra, as kiek atsimenu save tikrai turejau gana nebloga kritini mastyma,, mes visi itakojami vienas kito, bet mes esam mes, pasirinkimus darom mes...vaikai dar tik neturi tiek daug patirties su blogais dalykais, daugma bent, kaip suauge, maziau patirties iv darbuose ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 22:37)
Taip, reikia dziaugtis tuo KAS LIKO, ir atrasti nauju dziaugsmo saltiniu, kad maximaliai pilnavertiskai gyventi pagal galimybes.

Monteverte pavare... exe autoavarijoje... lengva mirtis... Ji to nenusipelne...

As ja seku ir matau, kaip jai blogai. Ji buvo uz mane pusmeciu vyresne tai ji vyresne us MB daugiau nei 8 metai. ZInau, kaip svarbu jai buvo atrodyti jaunai, graziai... dabar jai tur but blogai... FB idejus fotke 10+ metu senumo tai jau dugnas taip elgtis... maciau jos naujas fotkes... tiksliau 4 metu is susitikimo... atrodo, kaip paleista is konclagerio... Turi kazkoki drauga, tiktu man i tevus.

Na matai, RANDAME MES TO DZIAUGSMO po trupiniuka, nereikia nei kriminalo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 16 sausio 2020 - 22:49
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 22:46)
Net atostogaut ramiai neleidi zmogui, lendi vis i akis?  biggrin.gif

nieko negaliu padaryti, man savaime eina info, kai priešams/priešiškiems man žmonėms blogai smile.gif reikia būt geru žmogum, tada nieko ir nesužinosiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 22:49)
Monteverte pavare... exe autoavarijoje... lengva mirtis... Ji to nenusipelne...

As ja seku ir matau, kaip jai blogai. Ji buvo uz mane pusmeciu vyresne tai ji vyresne us MB daugiau nei 8 metai. ZInau, kaip svarbu jai buvo atrodyti jaunai, graziai...  dabar jai tur but blogai... FB idejus fotke 10+ metu senumo tai jau dugnas taip elgtis... maciau jos naujas fotkes... tiksliau 4 metu is susitikimo... atrodo, kaip paleista is konclagerio... Turi kazkoki drauga, tiktu man i tevus.

Na matai, RANDAME MES TO DZIAUGSMO po trupiniuka, nereikia nei kriminalo

tai dėl to nepaleidi? šiaip irgi variantas, aišku biggrin.gif
na bet jau jinai pats rašai, kad daug atkentėjo. Bet suprantu tave, kad didžiausiam priešui noris dar daugiau biggrin.gif Na bet jei pati ji manytų, kad labai blogai atrodo, tai fotkių nedėtų. Žodžiu, per mažai dar stengies biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 22:53)
Visai nenoreciau tokio galvos kvarsinimo.
Cia kaip farus ziuret priverstinai.
Supanasesi su cambala galutinai,jei tiek daug jai demesio skirsi  mirksiukas.gif

Bet kokia tu isijautus.... Priesai 👻 biggrin.gif

koks čia kvaršinimas, naktį taip ar taip dauguma sapnuojam. O man įsijungia filmukas ir matau kaip prešas sėdi galvą nukabinęs ar pasipasakoja, kad pas jį kas nors mirė ir t.t. ax.gif
tai ne žinok, draugas biggrin.gif priešas - trumpas žodis, kuo nenaudotinas ir visi pagauna mintį apie ką žmogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 16, 23:50)
nieko negaliu padaryti, man savaime eina info, kai priešams/priešiškiems man žmonėms blogai smile.gif reikia būt geru žmogum, tada nieko ir nesužinosiu  biggrin.gif

Visai nenoreciau tokio galvos kvarsinimo.
Cia kaip farus ziuret priverstinai.
Supanasesi su cambala galutinai,jei tiek daug jai demesio skirsi mirksiukas.gif

Bet kokia tu isijautus.... Priesai 👻 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 16 sausio 2020 - 22:53
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 16, 22:53)

na bet jau jinai pats rašai, kad daug atkentėjo. Bet suprantu tave, kad didžiausiam priešui noris dar daugiau biggrin.gif Na bet jei pati ji manytų, kad labai blogai atrodo, tai fotkių nedėtų.

Rasiau juk. Buvo susitikimas, ji ten pasivaideno, tai kiti pafotkino ir idejo...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 21:34)
o cia tai super duper atsakingas teviškas elgesys ir vyriškumo požymis. bet kadangi Idomucia yra nevyras, mes vis pamirštame, taigi....  

šiaip, jei tavo MB nesugadinta, keista, kad ji toki vyrą eme, kaip tu, kuris savo vaikus pamirsta. nebent ji ten irgi nešta, pamesta, vaikas iš girios ir džiugliu, kaip sakoma.

ar tikrai tai vyriskumo pozymis rupintis artimaisiais? gal greicau moteriskumo? biggrin.gif o is tikro manau tai zmoniskumo pozymis.
idomucia vyras.
ar tikrai mazai tokiu vyru, ar ir moteru, nors ju siek tiek maziau, kurie nebesirupina savo vaikais, ypac, kai jie suage jau?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 21:41)
oi, isimylejimo dar ir koks rimtas dalykas gali buti ir trukti metai is metu, vystytis, pvz, darbe (nuolat pagalba, visokiariopa, ir tt. renginiai, projektai, keliones), kad ir be sexo. moterys ir del emocines ištikimybes nutraukia santykius.
o sexas gali buti toks, kad vardo neatsimeni, nors nesakau, kad tai "baike".
nepervertink isimylejimo galios.  mirksiukas.gif

Sakiau man tai nera visai svarbu, nei sekso ilgis, nei technika, nei jausmai sekso objektui man tai seksas, ir tai man svarbu, pats akto faktas, jis sukuria ir davsinius saitus, kurie islieka visa gyvenima, ju pradzia, iskirta energija skirta pradeti vaikam, jei kazkuris seimoje santykiauja su kitu, tau jau negerai visai seimai ir visa seima tai jaucia... bet dargi butu baisiau, jei mano vyras pasirystu tokiam kyst myst be jausmu seksui, tai butu slykstoka, dar isimylejima, romantiniu santykiu pratesima lovoje galeciau suprasti, ta parsme zmogiskai suprasciau, nereiskia, kad gyvenciau toliau kartu, butu tik bjauru, jei nepasakytu ir gyvenciau tokioje iskraipytoje realybeje, o jei dar su dviem is kart, tai suzinojus butu ziauriai slykstu...vien pagalvojus vimdo...

O isimylejimas zinoma gali peraugti i meile, gali ir neperaugti.

As butent ir nepervertinu isimylejimo galios, nes man tai tik aistra, kuri gali ateiti ir praeiti...jei nieko netesi su tuo zmogum, ne visa aistors buvima galime sustabdyti, visgi ir hormonai paselst amumyse, bet vieksmus savo suvaldyti galim...Jei visai tiksliai "isimylim" tuos asmenis su kuriais geriausia kombinacija kurti vaikus ir tiek, todel to pervertinti tikrai nereikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 sausio 2020 - 23:26
Uztai ubunte tau vyras nieko ir nesake, saugoojo jautru tavo skrandi, verciau jau "dirbt" isvaziavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 16:58)
O tau?
Visa tirada given skirta su ispustom akim, kad nu"  jau aaaas, jau aaas tai tokia svelni pukuota, cia tuuuuu neteisingai mane supratai, nes aaaas tai jau niekada neklystanti" biggrin.gif

As svelni ir pukuota???? blink.gif nu jomajo ar jus cia trolinat ar realiai sitaip nesugebeti teksto skaityti?
As apie savo gyvenim rasiau,savas patirtis, kaip as galiu klysti sakydama kaip gyvenu, i rko noriu, apie ka tu cia is vis? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti