Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 23:26)

Sakiau man tai nera visai svarbu, nei sekso ilgis, nei technika, nei jausmai sekso objektui man tai seksas, ir tai man svarbu, pats akto faktas, jis sukuria ir davsinius saitus, kurie islieka visa gyvenima, ju  pradzia, iskirta energija skirta pradeti vaikam, jei kazkuris seimoje santykiauja su kitu, tau jau negerai visai seimai ir visa seima tai jaucia... bet dargi butu baisiau, jei mano vyras pasirystu tokiam kyst myst be jausmu seksui, tai butu slykstoka, dar isimylejima, romantiniu santykiu pratesima lovoje galeciau suprasti, ta parsme zmogiskai suprasciau, nereiskia, kad gyvenciau toliau kartu, butu tik bjauru, jei nepasakytu ir gyvenciau tokioje iskraipytoje realybeje, o jei dar su dviem is kart, tai suzinojus butu  ziauriai slykstu...vien pagalvojus vimdo...

O isimylejimas zinoma gali peraugti i meile, gali ir neperaugti.

As butent ir nepervertinu isimylejimo galios, nes man tai tik aistra, kuri gali ateiti ir praeiti...jei nieko netesi su tuo zmogum, ne visa aistors buvima galime sustabdyti, visgi ir hormonai paselst amumyse, bet vieksmus savo suvaldyti galim...Jei visai tiksliai "isimylim" tuos asmenis su kuriais geriausia kombinacija kurti vaikus ir tiek, todel to pervertinti tikrai nereikia...

Mes daug kur panasiai galvojam... aapie pamatinius dalykus, bet cia pavojinga ta rasyti, nes sharkos tuoj supuls poruoti.

O visokie "davimai" tai ilgai vargau su MB kol jai daejo, ka tai reiskia. Pradzioji ji man sake, kad man reikejo apie tokias pareigas paaiskinti iki tampant pora,, tada butu viskas ten ir pasibaige...
Kaip sakoma reikia zinot, kokia teisybe kada ir kaip pateikti
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 21:50)
bet kodel?  smile.gif
cia truputi paprovokuosiu. draugiškai.
sakei, nesisavini vyro. NEGALIMA IŠVIS NIEKO SAVINTIS.
diskutavom, atmeni. ir db rasai: sukrausiu lagaminą, tegu eina.
cia ir yra esme: jei krauni lagamina, vis del to, skauda, savinies, izeide tavo teritorija, tavo zmogus apžymetas kito - ir tau jis tapo svetimas. ax.gif
tu tarsi lengva ranka paleidi: lai eina pas tą, ką myli.
bet tame ir esme: vyrai dažnai eiti niekur nenori. mirksiukas.gif jie gal net nemyli tos meiluzes. jis myli tave, jam ana tik patogi.
tai vat: jei tu vis tiek spiri ji per duris, dar ir kaip SAVINIESI.  smile.gif
ir tau pikta, kad jis pasielge ne kaip tavo daiktas.

Taip zinoma negalima nieko savintis, labai keistas tavo suvokimas, jei tikiesi istikimybes is zmogaus, tai jau ziuri i ji kaip i daikta? blink.gif Santuokoje gi yra 2 suauge zmones, kurie laisva valia pasirnko kartu kurti seima. Taigi, tai vienas kitam ir pazada, isipareigoja, susitaria, ir net pries visuomene tai paskelbia, kuria bendra buiti, bendrus namus, gimdyti ir augina vaikus kartu.
Cia gi nera SAVINIMASIS, cia yra KURYBA. Todel as vyro ir nelaikau pririsus, neisisavinu, jei jis persiglavotu, kad nebenori su manim kurti seimos, nori kitu moteru, tai kelias atviras, nei laikyciau, nei kazka daryciau. Butu skaudu, o ne pikta, labai skaudu, kaip gyvai sirdi isplesti, del sugriovimo seimos, pati neistikimybe is kart sugriauna seima, o ne fiznisi s issikraustymas is namu, galima ir tame paciame name gyventi, bet seimo jau sugriayta vsikas, jos nebera... 2 tampa vienu kunu ir per nuklydimus tas kunas sudarkomas, suzeidziamas, del to ir skaudu, jau rasiau nuejimas i kaire sudarko visus energetinius tos poros kurinius, pakenkia abiem, sudauzo viska, iskraipo, net vaikai tai jaucia. Vaikai net susirgti gali, nors net ir nezinotu tevu nukrypimu. Pvz viena mergaite pradejo piesti mama teti ir dar viena teta, kai tetis susirdo meiluze, nors net nezinojo to, viskas gi energetiniuose planuose tikra, pajauciama, ypac vaiku...

Cia kaip sakai apie smurta, tai nejau nesiskirti, cia baisiau uz smurta fizini, fizinis kunas sugyja, o kaip tvakrytis su energijom dar dauguma nemoka...o ka daryti,kai energetiniai kunai suraizomi kaip peiliais?

Tokie vyrai, manau, nieko nemyli, arba bent as ne taip meile suprantu, ju meile tokia sekso lygyje, atsistojo ir "myliu" vadinasi, o su zmona patogu, ne, man tokie vyrai nepriimtini, o kam tinka tai tegul, negi man gaila biggrin.gif Todel ir rinkausi vyra toki, kuriam reiktu vienos moters , o ne haremo.

Papildyta:
KODĖL SKIRIASI POROS? KAIP TO IŠVENGTI?

https://www.youtube....h?v=8vj5WBQSEKs

i tema ka diskutuojam...ir apie susilaikyma nuo sekso ir kodel neglima statyti santuokos ant sekso pamato biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 21:54)
tas ir idomu Idomucia, kad tau skyrybos prilygsta bomboms...
o tai kokiu virstum, jei realiai tavo akyse artimuosius nukapotu, tave pati tremtyje visaip niekintu? kankintu? tavo MB pagrobtu, liktum be nieko?
ir žinai, kad negali niekuo numalšinti skausmo. net nužudžius kaltininką, ar MB gražinsi iš kapo? ar ateis ji per duris?
tikrai tuomet tau lengviau mirti(nusigalabyti), nei gyventi su savo mešlu viduje, savo vidiniais demonais.

va ta pati beveik parasiau, bet tai ir yra skyrybos, tik dvaisniam plane, jis matyt ta sfera gerai juacia, nors ir neigia biggrin.gif
tu iskeli fizini smurta auksciau uz dvasini, o yra atvirksciai, kunas siaip ar taip mirtingas, mums pirmiausi riekia rupintis siela, dvasia...
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 16, 22:06)
Tai va, kai kazkas jaucia skyrybas kaip bombos sprogima ir sudegintus namus, taiga protu nieko neirodysi, kad ir kokiu terminu bei loginiu paaiskinimu pateiktum. Yra toks isgyvenimas/jausmas/is to ar pries tai kylanti vertybe, kuria zmogus taip mato/vertina/jaucia. Ir mes visi, kurie jauciam kitaip bei vertinam-turim to stoka anot matanciojo, negebam matyti taip, kaip jis. Kam tuomet diskusijos? Va cia ir yra tas siurpusis momentas, kad visi mes esame istatyti I tam tikras vezes. Gal kiti I seklesnes, nezinau...Perskaiciau neseniai D. Tartt "Dagilis". Tokia atmosferine knyga...nereali rasytoja.

diskusija tik tam, kad isgristi tuos skirtingus poziurius i tas pacias situacijas, man tai ir idomiausia, isgirsti ir bandyti suprasti, kito poziuri, ypac jei jis logiskas ir pagristas...
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 22:19)
taigi, aš pati RINKAUSI reaguoti kitaip. man PACIAI nenaudinga jausti neapykantą. nuteka perdaug energijos.

esu egoiste, (kaip sako Moonte ir apie save), noriu gyventi ramiai, džiaugdamasi.

Taip visi renkames pagal tai , kokia turim pasauleziura...

Matai gal tame ir didziausias mus skitumas, pastebejau yra grupe zmoniu , kuriu tikslas butu laimingu, mano tikslas yra tobuleti, o ne dziaugtis, gyventi ramiai norisi aisku, bet esme yra tobulejimas, kad ir neramybeje ar ne dziaugsme, an tai antirniai dalykai, ne esminiai...nors egoistai esam visi siaip ar taip...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 22:46)
As tai suprantu gyvenima pagal savo vertybes, o ne kaip tu - viena rasai, o darai ka kita. Uz tai paskui ir nervuojiesi  rolleyes.gif

ir net nesupratai, ka parasiau. jau sakiau tau patinka dalintis patirtim papletiknti moteriskai, man ne, man patinka diskutuoti, pabuti velnio advokatu, proto manksta, ivairiu ideju apziurejimas is ivairiu pusiu, kai dalinuosiu patirtim tai visai kas kita.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 16, 23:35)
Mes daug kur panasiai galvojam... aapie pamatinius dalykus, bet cia pavojinga ta rasyti, nes sharkos tuoj supuls poruoti.

O visokie "davimai" tai ilgai vargau su MB kol jai daejo, ka tai reiskia. Pradzioji ji man sake, kad man reikejo apie tokias pareigas paaiskinti iki tampant pora,, tada butu viskas ten ir pasibaige...
Kaip sakoma reikia zinot, kokia teisybe kada ir kaip pateikti

ai nelabai man tai svarbu, kas prie kur mane prisikiria, nes jau tiek prikurta... biggrin.gif

apgavai ar ne, itraukei i savo voratinkli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 sausio 2020 - 00:37

Blyn, tai pievas rašote :oh:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 17, 08:05)
<p>Blyn, tai pievas rašote doh.gif
</p>

nu tai tu mums lankas parodyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 22:19)
Kristina, aš tikrai galiu suprasti Idomucia. aš pati baisiai blogu momentu esu patyrus. aš tikrai esu tokia karinga kaip Monteverte, rodos, i gabalus kažką galiu suplešyt, kai impulsas užkyla.
bet aš nesimurdau tame.
nenešioju kaip kupros.
taigi, aš pati RINKAUSI reaguoti kitaip. man PACIAI nenaudinga jausti neapykantą. nuteka perdaug energijos.

esu egoiste, (kaip sako Moonte ir apie save), noriu gyventi ramiai, džiaugdamasi.

Given444, is esmes ji teisi. Pameni, rodos kai su tavimi diskutavome rasiau, mes cia visi galime pateikti aibes patarimu, diduma esanciu sutikti, kad problema egzistuoja, net pasiulyti, kaip ja iveikti, nes turi realia, svarbiausia sekminga, gyvenimo krizes iveikimo patirti (nebutinai ji turi buti identiskai sutapti su kito zmogaus). Bet zmogus, kaip tas kibiras, i kuri telpa tik tiek kiek jis geba i save italptinti, o siuo atveju -asmuo suvokti, kas jam kalbama-rasoma. Apie ka ir raso Kristina.

Kita vertus, kiekvienas musu krizes iveikimo sekminguma traktuoja skirtingai.
Man, ziuriu ir tau, itariu nemenkai daliai zmoniu yra poreikis atsikratyti pykcio, pagiezos, agresijos, nes tai ardo ju vidine harmonija, nes norisi sieloje ramybes, taikos. O kitam, galimai, cia jau is Montevertes pateiktu pvz. reikia kraujo, kersto ir t.t. va tokiam pykcio persunktam pasaulyje jam komfortiska gyventi, juos istinka pasitenkinimas isgirdus apie neva "prieso mirti". Galimai todel ir nesusikalbam, i agresija linkes ir puoselejantis ja savyje zmogus, is esmes nera empatiskas, dazniausiai tokie zmones yra egocentrikai.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 17, 08:05)
<p>Blyn, tai pievas rašote doh.gif
</p>

Suprask, cia tokia diskusija, pagerintu lygyje.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 09:51)

Man, ziuriu ir tau, itariu nemenkai daliai zmoniu yra poreikis atsikratyti pykcio, pagiezos, agresijos, nes tai ardo ju vidine harmonija, nes norisi sieloje ramybes, taikos.

Ar neatrodo, kad jus viska suprimityvinat, iki paprasto gyvuliuko lygio. Su vienos dimensijos pasauleliu "piktas nepiktas", na kaip darzelinokams aiskina pasauli...

Jei taip butu tai as netureciau antros puses, o laika leisciau kurdamas rafinuotus kersto planus?

Toliau sieloje taika ramybe... Ir tai sutapatinama su skirybomis. Lyg pasaulyje nebutu daugiau problemu. Firma kurioje dirbu turi dideliu problemu net nezinau del darbo. Lietuva kurioje gyvenu siuo metu degraduoja akyse. Padetis Europoje, pasaulyje komplikuojasi ir darosi vis pavojingesne.

Mes irgi neinam jaunyn problemu daugeja.

Sieloje taika ramybe - neimanoma... Galite koki zveri uvyti i aklaviete ir tiketis kad jis ten ramus bus... Ne, jis jausis kaip uvytas ir igintas i kampa zveris... Ir cia kaip matote daug priezasciu
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 09:58)
va tokiam pykcio persunktam pasaulyje jam komfortiska gyventi, juos istinka pasitenkinimas isgirdus apie neva "prieso mirti".

Pataisau
"prieso mirti po ilgos ir skausmingos agonijos. Detales idomios."
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 09:58)
Given444, is esmes ji teisi. Pameni, rodos kai su tavimi diskutavome rasiau, mes cia visi galime pateikti aibes patarimu, diduma esanciu sutikti, kad problema egzistuoja, net pasiulyti, kaip ja iveikti, nes turi realia, svarbiausia sekminga, gyvenimo krizes iveikimo patirti (nebutinai ji turi buti identiskai sutapti su kito zmogaus). Bet zmogus, kaip tas kibiras, i kuri telpa tik tiek kiek jis geba i save italptinti, o siuo atveju -asmuo suvokti, kas jam kalbama-rasoma. Apie ka ir raso Kristina.

Kita vertus, kiekvienas musu krizes iveikimo sekminguma traktuoja skirtingai.
Man, ziuriu ir tau, itariu nemenkai daliai zmoniu yra poreikis atsikratyti pykcio, pagiezos, agresijos, nes tai ardo ju vidine harmonija, nes norisi sieloje ramybes, taikos. O kitam, galimai, cia jau is Montevertes pateiktu pvz. reikia kraujo, kersto ir t.t. va tokiam pykcio persunktam pasaulyje jam komfortiska gyventi, juos istinka pasitenkinimas isgirdus apie neva "prieso mirti". Galimai todel ir nesusikalbam, i agresija linkes ir puoselejantis ja savyje zmogus, is esmes nera empatiskas, dazniausiai tokie zmones yra egocentrikai.
Papildyta:
Suprask, cia tokia diskusija, pagerintu lygyje.

žinote kas yra kvailiausia? ogi kai žmonės internete pradeda vienas kitą charakterizuoti. Žinau žinau, ir aš jau taip ėmiau daryti, nors kai čia atėjau, net minties tokios neturėjau. Na bet lengva žmogų iš kelio išvesti.
Pavyzdys: žinau realiai nužudytą moterį. Ją nužudė jos vyras. Taigi kas tą moterį žinojo tik paviršutiniškai, iš soc. tinklų, tai labai gailėjo: oi kokia faina, linksma buvo... Aha... biggrin.gif O kas ją žinojom realiai, vienbalsiai pasakėm susitikę: nu davedė žmogų, geras tas jos žmogus buvo, ne jam tokia gyvatė, nedaturėjo žmogus, ne tą moterį įsimylėjo...
Tai va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 10:04)
žinote kas yra kvailiausia? ogi kai žmonės internete pradeda vienas kitą charakterizuoti. Žinau žinau, ir aš jau taip ėmiau daryti, nors kai čia atėjau, net minties tokios neturėjau. Na bet lengva žmogų iš kelio išvesti.
Pavyzdys: žinau realiai nužudytą moterį. Ją nužudė jos vyras. Taigi kas tą moterį žinojo tik paviršutiniškai, iš soc. tinklų, tai labai gailėjo: oi kokia faina, linksma buvo... Aha... biggrin.gif O kas ją žinojom realiai, vienbalsiai pasakėm susitikę: nu davedė žmogų, geras tas jos žmogus buvo, ne jam tokia gyvatė, nedaturėjo žmogus, ne tą moterį įsimylėjo...
Tai va smile.gif

Kur, pacios pacituotoje litanijoje yra charakterizuojamas zmogus?
Nos viena pavarde, vardas, nikas yra pateikti? Tisiog aptariama situacija, ir saltiniai kuriais as remiuosi, darydama vienokias ar kitokias isvadas apie reiskini - zmones, kuriem yra norma negatyvas-agresija.

Kad pati parasei izvalga, kuria as pacitavau kaip pvz. kad yra tokie zmones, taip manatys ir jauciantys... AR tai galima tiesiogiai susieti su tavimi, kad pati tai praktikuoji?

Gvildnenti reiskinius, juos itakojancia zmogaus prigimti ir t.t. ir t.t. tai ne charakterizavimas.
Atsakyti

Man, ziuriu ir tau, itariu nemenkai daliai zmoniu yra poreikis atsikratyti pykcio, pagiezos, agresijos, nes tai ardo ju vidine harmonija, nes norisi sieloje ramybes, taikos. O kitam, galimai, cia jau is Montevertes pateiktu pvz. reikia kraujo, kersto ir t.t. va tokiam pykcio persunktam pasaulyje jam komfortiska gyventi, juos istinka pasitenkinimas isgirdus apie neva "prieso mirti". Galimai todel ir nesusikalbam, i agresija linkes ir puoselejantis ja savyje zmogus, is esmes nera empatiskas, dazniausiai tokie zmones yra egocentrik

As manau yra zmones, kurie daugiau maziau taikoje su savimi ir agresija, pyktis, pagieza kyla reaguojant i tam tikras situacijas gyvenime. Reaguoti aisku renkames patys, bet ta agresija tarsi inicijuojama is isores.

Ziurint i Idomucia man atrodo, kad jis neturi ramybes viduje. Istatyk i tobula gyvenima - bus tas pats. Tarsi visi tie sunkus jausmai ateina ne is isoriniu situaciju, o is jo vidaus.

As dabar rasau tai kaip man “jauciasi” skaitant jo komentarus apie savo gyvenima, ex, vaikus, net skirtingas salis...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 10:02)
Ar neatrodo, kad jus viska suprimityvinat, iki paprasto gyvuliuko lygio. Su vienos dimensijos pasauleliu "piktas nepiktas", na kaip darzelinokams aiskina pasauli...

Jei taip butu tai as netureciau antros puses, o laika leisciau kurdamas rafinuotus kersto planus?

Toliau sieloje taika ramybe... Ir tai sutapatinama su skirybomis. Lyg pasaulyje nebutu daugiau problemu. Firma kurioje dirbu turi dideliu problemu net nezinau del darbo. Lietuva kurioje gyvenu siuo metu degraduoja akyse. Padetis Europoje, pasaulyje komplikuojasi ir darosi vis pavojingesne.

Mes irgi neinam jaunyn problemu daugeja.

Sieloje taika ramybe - neimanoma... Galite koki zveri uvyti i aklaviete ir tiketis kad jis ten ramus bus... Ne, jis jausis kaip uvytas ir igintas i kampa zveris... Ir cia kaip matote daug priezasciu
Papildyta:
Pataisau
"prieso mirti po ilgos ir skausmingos agonijos. Detales idomios."

Isties, atgaila, sazine, poreikis siekti harmonijos, vidines ramybes, tai tipikiski gyvuliski poreikiai.

Apie tolesne litanijos dali, as nieko negaliu pasakyti, nes neskaiciau, pakako pirmo teiginio, kad suprasciau, jog neverta.

O taip, Idomucia, pasaulis sukasi tik apie tave.
Rasydama Given444, apie tave net neprisiminiau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 10:18)
Kur, pacios pacituotoje litanijoje yra charakterizuojamas zmogus?
Nos viena pavarde, vardas, nikas yra pateikti? Tisiog aptariama situacija, ir saltiniai kuriais as remiuosi, darydama vienokias ar kitokias isvadas apie reiskini - zmones, kuriem yra norma negatyvas-agresija.

Kad pati parasei izvalga, kuria as pacitavau kaip pvz. kad yra tokie zmones, taip manatys ir jauciantys... AR tai galima tiesiogiai susieti su tavimi, kad pati tai praktikuoji?

Gvildnenti reiskinius, juos itakojancia zmogaus prigimti ir t.t. ir t.t. tai ne charakterizavimas.

aš nebūtinai apie tą citatą tik, o apie visą nikų charakterizavimą forume mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 17, 10:19)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72586997" data-time="1579247902">Man, ziuriu ir tau, itariu nemenkai daliai zmoniu yra poreikis atsikratyti pykcio, pagiezos, agresijos, nes tai ardo ju vidine harmonija, nes norisi sieloje ramybes, taikos. O kitam, galimai, cia jau is Montevertes pateiktu pvz. reikia kraujo, kersto ir t.t. va tokiam pykcio persunktam pasaulyje jam komfortiska gyventi, juos istinka pasitenkinimas isgirdus apie neva "prieso mirti". Galimai todel ir nesusikalbam, i agresija linkes ir puoselejantis ja savyje zmogus, is esmes nera empatiskas, dazniausiai tokie zmones yra egocentrik</blockquote>
<p>As manau yra zmones, kurie daugiau maziau taikoje su savimi ir agresija, pyktis, pagieza kyla reaguojant i tam tikras situacijas gyvenime. Reaguoti aisku renkames patys, bet ta agresija tarsi inicijuojama is isores.</p>
<p>Ziurint i Idomucia man atrodo, kad jis neturi ramybes viduje. Istatyk i tobula gyvenima - bus tas pats. Tarsi visi tie sunkus jausmai ateina ne is isoriniu situaciju, o is jo vidaus.</p>
<p>As dabar rasau tai kaip man “jauciasi” skaitant jo komentarus apie savo gyvenima, ex, vaikus, net skirtingas salis...</p>

Pritariu.
Bet mes jam to nepaaiskinsim, nei geruoju, nei piktuoju.
Nes jis isikabines i "tas vadinamas savo vertybes", kaip skestantis ir gelezine stanga.
Is esmes, tai jo reikalas ka jis daro su savimi, savo gyvenimu... BEt problema yra tame, kad visa tai juo neapsiriboja mirksiukas.gif
Atsakyti