QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 09:58)
Given444, is esmes ji teisi. Pameni, rodos kai su tavimi diskutavome rasiau, mes cia visi galime pateikti aibes patarimu, diduma esanciu sutikti, kad problema egzistuoja, net pasiulyti, kaip ja iveikti, nes turi realia, svarbiausia sekminga, gyvenimo krizes iveikimo patirti (nebutinai ji turi buti identiskai sutapti su kito zmogaus). Bet zmogus, kaip tas kibiras, i kuri telpa tik tiek kiek jis geba i save italptinti, o siuo atveju -asmuo suvokti, kas jam kalbama-rasoma. Apie ka ir raso Kristina.
Kita vertus, kiekvienas musu krizes iveikimo sekminguma traktuoja skirtingai.
Man, ziuriu ir tau, itariu nemenkai daliai zmoniu yra poreikis atsikratyti pykcio, pagiezos, agresijos, nes tai ardo ju vidine harmonija, nes norisi sieloje ramybes, taikos. O kitam, galimai, cia jau is Montevertes pateiktu pvz. reikia kraujo, kersto ir t.t. va tokiam pykcio persunktam pasaulyje jam komfortiska gyventi, juos istinka pasitenkinimas isgirdus apie neva "prieso mirti". Galimai todel ir nesusikalbam, i agresija linkes ir puoselejantis ja savyje zmogus, is esmes nera empatiskas, dazniausiai tokie zmones yra egocentrikai.
Papildyta:
Suprask, cia tokia diskusija, pagerintu lygyje.
Klausimas o ar cia kazkas iesko oatarimu sioje temoje?
man idomu kokias praktikas jus naudojat atsikraymui siu dalyku ir kus juos padedat? nes tai ka skaitau matosi, jog tai labia sunkiai jums sekasi. Pvz is vakar, man prikisot mano zinute, rasyta gal jau pries 2 metus ir dar su neteisinga interpretacija, nors jau per tuos 2 m n kartu jum aiskinau jos prasme, jei jau nejo is karto suprasti, bet jus uzsispyrusi vis tiek tai neigiat ir toliau putojat pykciu ir pagieza, beveik kiekvienoje zinuteje keikiat arba mane, arba Monteverte arba Idomucia. gal keiksit tas praktikas tada, nes jos nelabai jum padeda pasiekti tu tikslu?
o siaip Idomucia man tikrai daug ramesnis ir stabilesnis zmogsu atorodo, bent is zinuciu cia, nepaisant jo visu sutrikimu viduje, kuriu jis neneigia, bet panasu jis labiau taikoje su savim ir su tuo kas jo gyvenime ivyko, nei jus. Kiek as jam prirasiau nemaloniu dalyku, nei jis iena metu metus tai kartodamas, nei ka. O va jusu vyra uzkabinau,nes labai nusistebejau jo auklejimo metodais ir vertybemis, kurias jus skiepyjot savo sunui, tai taip ir nenustojat putotis del to.
Dabar mastau, gal del to taip ir uzkliuvo Idmucios ivardijimas vaiku siukslem, po skyrybu, nes poziuris i sunu, kai sakoma eik dulkinkis kur nori, su kuom nori svarbu ne namie, nelabai is esmes skiriasi, beja, mano vertybiu skaleje. Galima tiesiai pasakyti vaikui, tu esi siuksle, galima pasakyti kitais zodizias.
Vietoj to, kad tevas sakytu mylekis tik su ta mergina, kuria pamilsi, kuriai noresi isipareigoti, su kuria noresi kurti seima, nesvarbu jau kur, nes tu esi garbingas vyras, neisnaudosi merginu del savo kuno poreikiu patenkinimo, nedauzysi sirdziu. O dabar namai ne bordelis, eik dulkink ka nori, svarbu ne namie, i namus parvesk tik marcia, o ka darysi uz namu manes nejaudina... tai poziuris i ta zmogu koks, kuriam taip pasakoma? Mas, jei taip tevai butu pasake, as galvociau pirma, kad as jiem visai dizn, antra, kad as ju akyse kazkokia nusivalkiojusi k*** .
Taigi, nuosirdziai linkiu atsikratyti pykcio man ir paparsciausiai permastyti realiai vyro poelgi, jei jus jis tenkina, tai ir ant manes nera ko pykti, nes jusu paparsciausiai vertybes priesingos manosiosiom ir tiek. Jum matyt tureti daug sekso partneriu visai normalu, man ne.net zodis kurvininkas jus neturetu zeisti, nes jusu verybiu skaleje tokio tada neturetu is vis buti, jum gal tai dozuanas, kazanova ar dar kas i rtai jum normali gyvenimo dalis, o jei vyra svedes, nu svarbu, kad zmona nesuzinotu tik, nes kas paslepta tai vadinasi ir nieko tokio nu ir svarbu ne savo namu lovoje tai daryti ri tiek ar ne?
Tiesa, pykcio atiskratyti visai nebutina, jei nenorit, ir sekancius 2 m galit ir toliau lieti nesibaigiancia pagieza, tik ji jum paciai ir kenkia, ne man.
Taigi jusu apsiprendimai, jusu poelgiai, lai tik sutampa jusu zodziai ir veikmasi.