Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 17, 10:19)
Ziurint i Idomucia man atrodo, kad jis neturi ramybes viduje. Istatyk i tobula gyvenima - bus tas pats. Tarsi visi tie sunkus jausmai ateina ne is isoriniu situaciju, o is jo vidaus.</p>
<p>As dabar rasau tai kaip man “jauciasi” skaitant jo komentarus apie savo gyvenima, ex, vaikus, net skirtingas salis...

Psichologai, tai aiskina, kaip normalia transeksualumo situacija. Tai spaudoje pripasakoja nesamoniu apie svajones buti moterimis sukneles ar net seksa su vyrais. Tai tiesiog publikai, kad butu idomiau.

Realiai tokie zmones, ypac pradzioje gyvenimo ar kai nebuna informacijos saltiniu, nieko konkretaus nezino, tiesiog jaucia viduje kazkokius neaiskius priestaravimus su kuriais turi kovoti ir juos spresti. Tai jiems norma. Tuo paciu jie nesupranta kas darosi ir niekas neranda logisko paaiskinimo.

bet va jeei gyvenimo kalyje atsiranda kazkoks blogietis, tai buna puiki proga suversti anam visas problemas.

Exe buvo siaip mastanti moteris ir ji mate kazka tokio manyje, bet ji galvojo, kad gal cia taip del Lietuvos ir isvaziavus i uzsieni mano problemos isnyks.

Bet aplamai zmones, ypac atsilikusios salyse, sakysim Lietuvoje, visada siulo susiimti ir prroblemas iskenteti viduje. Tai analogas, kai sakysim kokia backa su verdanciu vandeniu laikoma uzspausta ir ten verda.
Viena diena ji sprogs pati ir aisku bus kazkokia priezastis... gal kas ija atsitrenks uzkliuves, o gal uzteeks kad zvirblis nutuptu.

Skirybos kaip avarija. Avarrijos irrgi buna ivairios, idomiausia, kai susiduria traukiniai o viename veze sprogstamasias medziagas... Tada nuslauojami istisi rajonai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 10:31)
Bet aplamai zmones, ypac atsilikusios salyse, sakysim Lietuvoje, visada siulo susiimti ir prroblemas iskenteti viduje. Tai analogas, kai sakysim kokia backa su verdanciu vandeniu laikoma uzspausta ir ten verda.

šiaip tai čia ar ne krikščionybės įtaka ir mokymas? juk ten kančia, kančia...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 10:23)
aš nebūtinai apie tą citatą tik, o apie visą nikų charakterizavimą forume mirksiukas.gif

Nesenai, jusu diduma, su humoru, bandete vienas kita charakterisuoti parinkdami suniuku veisles ir man, asmeniskai tai buvo labai simpatiska.

Ne charakterizavime esme, o intencijose. Jei kalbesime, konkreciai apie Idomucia, aptarimo objektas yra jo veiskmai, zodziai-epitetai kuriais jis apdalina savo vaikus, buvuia zmona. Bandymas suvokti sios agresijos priezasti, jo ta negebejima "paleisti" situacijos. Zinoma, is dalies tai charekterziuoja ji kaip zmogu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 10:29)
Bet mes jam to nepaaiskinsim, nei geruoju, nei piktuoju.
Nes jis isikabines i "tas vadinamas savo vertybes", kaip skestantis ir gelezine stanga.

Esi is tu nariu, kurie maziausia sugeba kitus suprasti ir aplamai kazka suprasti.
Nepastebejai, kad as apie save labai kritiskai rasau. man nera tikslo save kazkur ten kelti.

Bet pas tave paruosta strategija tik diskutuoti su tokiais kurie save kelia. Tai cia istisai tik vertini visus irr isivaizduoji, kad taip isprendi diskuotuojamas problemas.
paruosk daugiau strategiju
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 10:34)
šiaip tai čia ar ne krikščionybės įtaka ir mokymas? juk ten kančia, kančia...

Taip ir backos su smala verda pragare, velniai laukia nusidejeliu. Tikras modelis ka daryti su blogiukais cia zemeje...

Kai jau uzvirintos backos su smala ar verdanciu vandeniu, ta gaunasi kazkoks lesus svaistymas, butinai reikia surasti, kad ten imesti, nes reikes uzdaryti smalos ceecha
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 17 sausio 2020 - 10:40
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 10:58)
Suprask, cia tokia diskusija, pagerintu lygyje.

Nebėra čia normalių diskusijų.
Nebėra noro ir kažkokias mintis iškelti, pasvarstyti, suabejoti savo įsitikinimais. Argumentuotai, be emocijų.

Dabar: “tu - durnas!” “ne, čia tu durnas!” “mano tiesa yra tiesesnė, bei tavo tiesa!” O jei dingsta argumentai, tada prasideda ad hominem komentarai ir su didžiausiu orgazmu ir pasičepsėdamas nusišika ant kito galvos.

Ir viskas, belieka tik paskaityti, siekiant nužudyti laiką (kad ir tam pačiame WC, kol stengiamasi).
Atsakyti
Kažkur esu skaičiusi tyrimą, nuo ko priklauso kiek žmogus jaučiasi laimingas. Tai tik 20proc. yra išorinės aplinkybės. Dar 20proc pastangos keisti/keistis. O likę diduma procentukų yra mūsų vidinė nuostata ar tai gebėjimas būti laimingu. Klausimas nuo ko tai priklauso...kažkiek turbūt ir nuo vaikystės/ankstyvųjų patyrimų. Man šie procentai visai teisingai atrodo. Todėl kažkam atrodo elementaru, jog harmonija ir pasitenkinimo jausmas (nu ok, ne 100 proc) vyrauja viduje. O kažkam tai visiškai nesuvokiama-juk tiek bėdų aplink mane, manyje ir plačiame pasaulyje, kaipgi įmanoma harmonija???

Koks gražus šiandien ir šiomis dienomis oras!! Kaifuoju. Ir saulės išlenda, ir kvapas ar tai nuojauta artėjančio pavasario (hm, sausis, ok ok)...Paburbėčiau aš, jei būtų -15, bet turbūt susirasčiau ką veikti ir tokiu oru bei išlaikyčiau kiek mažesnį, bet optimizmo lygį. Nes aš viduje tokia esu.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 17, 10:50)
Nebėra čia normalių diskusijų.
Nebėra noro ir kažkokias mintis iškelti, pasvarstyti, suabejoti savo įsitikinimais. Argumentuotai, be emocijų.

Dabar: “tu - durnas!” “ne, čia tu durnas!” “mano tiesa yra tiesesnė, bei tavo tiesa!” O jei dingsta argumentai, tada prasideda ad hominem komentarai ir su didžiausiu orgazmu ir pasičepsėdamas nusišika ant kito galvos.

Ir viskas, belieka tik paskaityti, siekiant nužudyti laiką (kad ir tam pačiame WC, kol stengiamasi).

o kada buvo kitaip? prieš n metų mane puolė dalis narių kaip kokios alkanos kalės, kad pasakiau, kad durnai padarė ta, kuri nusiskuto galvą plikai dėl vėžininkų. O po n metų Veryga nusiskuto, jį kitas politikas irgi padurnino. Ir ką? Niekada čia nebuvo galima išsakyti savo nuomonės. Niekada. Nors realiai ta nuomonė yra netgi labai menka, gi ne karą kažkam paskelbt parašiau. Mano nuomone, plaukai yra grožis ir reikia juos puoselėti kol turi, tiek moterims, tiek vyrams. Kai jau liga atima tai taip, bet darkytis pačiam? Solidarizuotis su kenčiančiais galima rasti kitų būdų. Tai tiesiog nuomonė.
Minimumas ją priėmė be emocijų ir argumentuotai.
Tai ar kažkada čia buvo tų normalių diskusijų? Kažin
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 01:33)
diskusija tik tam, kad isgristi tuos skirtingus poziurius i tas pacias situacijas, man tai ir idomiausia, isgirsti ir bandyti suprasti, kito poziuri, ypac jei jis logiskas ir pagristas...
Papildyta:

ir net nesupratai, ka parasiau. jau sakiau tau patinka dalintis patirtim papletiknti moteriskai, man ne, man patinka diskutuoti, pabuti velnio advokatu, proto manksta, ivairiu ideju apziurejimas is ivairiu pusiu, kai dalinuosiu patirtim tai visai kas kita.

Dar nemaciau, kad tu bandytum nuosirdziai isgirsti ir suprasti kito poziuri.
Imi draskytis ir durninti kitaip gyvenancius.
Todel su tavim imanoma tik bobisku pletku diskusija.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 11:31)
.

Skirybos kaip avarija. Avarrijos irrgi buna ivairios, idomiausia, kai susiduria traukiniai o viename veze sprogstamasias medziagas... Tada nuslauojami istisi rajonai

Bet net ir tokiais atvejais per n metu rajonai atsigauna. Uzauga zole ir medziai, zmones atstato namus, begius, gyvena ir vazineja toliau.
O tu? Pas tave viduj kaip koks Cernobylis.
Atsakyti

nu tai tu mums lankas parodyk biggrin.gif

Nerūkau, o kad tokios mintys kiltų, irgi tiek neprisigeriu.

Beje, kas turite dulkių siurblį robotą.Kaip jis susitvarko su kilimine daga ir gyvūnų plaukais?

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 09:58)
Given444, is esmes ji teisi. Pameni, rodos kai su tavimi diskutavome rasiau, mes cia visi galime pateikti aibes patarimu, diduma esanciu sutikti, kad problema egzistuoja, net pasiulyti, kaip ja iveikti, nes turi realia, svarbiausia sekminga, gyvenimo krizes iveikimo patirti (nebutinai ji turi buti identiskai sutapti su kito zmogaus). Bet zmogus, kaip tas kibiras, i kuri telpa tik tiek kiek jis geba i save italptinti, o siuo atveju -asmuo suvokti, kas jam kalbama-rasoma. Apie ka ir raso Kristina.

Kita vertus, kiekvienas musu krizes iveikimo sekminguma traktuoja skirtingai.
Man, ziuriu ir tau, itariu nemenkai daliai zmoniu yra poreikis atsikratyti pykcio, pagiezos, agresijos, nes tai ardo ju vidine harmonija, nes norisi sieloje ramybes, taikos. O kitam, galimai, cia jau is Montevertes pateiktu pvz. reikia kraujo, kersto ir t.t. va tokiam pykcio persunktam pasaulyje jam komfortiska gyventi, juos istinka pasitenkinimas isgirdus apie neva "prieso mirti". Galimai todel ir nesusikalbam, i agresija linkes ir puoselejantis ja savyje zmogus, is esmes nera empatiskas, dazniausiai tokie zmones yra egocentrikai.
Papildyta:
Suprask, cia tokia diskusija, pagerintu lygyje.

Klausimas o ar cia kazkas iesko oatarimu sioje temoje?

man idomu kokias praktikas jus naudojat atsikraymui siu dalyku ir kus juos padedat? nes tai ka skaitau matosi, jog tai labia sunkiai jums sekasi. Pvz is vakar, man prikisot mano zinute, rasyta gal jau pries 2 metus ir dar su neteisinga interpretacija, nors jau per tuos 2 m n kartu jum aiskinau jos prasme, jei jau nejo is karto suprasti, bet jus uzsispyrusi vis tiek tai neigiat ir toliau putojat pykciu ir pagieza, beveik kiekvienoje zinuteje keikiat arba mane, arba Monteverte arba Idomucia. gal keiksit tas praktikas tada, nes jos nelabai jum padeda pasiekti tu tikslu?

o siaip Idomucia man tikrai daug ramesnis ir stabilesnis zmogsu atorodo, bent is zinuciu cia, nepaisant jo visu sutrikimu viduje, kuriu jis neneigia, bet panasu jis labiau taikoje su savim ir su tuo kas jo gyvenime ivyko, nei jus. Kiek as jam prirasiau nemaloniu dalyku, nei jis iena metu metus tai kartodamas, nei ka. O va jusu vyra uzkabinau,nes labai nusistebejau jo auklejimo metodais ir vertybemis, kurias jus skiepyjot savo sunui, tai taip ir nenustojat putotis del to.
Dabar mastau, gal del to taip ir uzkliuvo Idmucios ivardijimas vaiku siukslem, po skyrybu, nes poziuris i sunu, kai sakoma eik dulkinkis kur nori, su kuom nori svarbu ne namie, nelabai is esmes skiriasi, beja, mano vertybiu skaleje. Galima tiesiai pasakyti vaikui, tu esi siuksle, galima pasakyti kitais zodizias.
Vietoj to, kad tevas sakytu mylekis tik su ta mergina, kuria pamilsi, kuriai noresi isipareigoti, su kuria noresi kurti seima, nesvarbu jau kur, nes tu esi garbingas vyras, neisnaudosi merginu del savo kuno poreikiu patenkinimo, nedauzysi sirdziu. O dabar namai ne bordelis, eik dulkink ka nori, svarbu ne namie, i namus parvesk tik marcia, o ka darysi uz namu manes nejaudina... tai poziuris i ta zmogu koks, kuriam taip pasakoma? Mas, jei taip tevai butu pasake, as galvociau pirma, kad as jiem visai dizn, antra, kad as ju akyse kazkokia nusivalkiojusi k*** .

Taigi, nuosirdziai linkiu atsikratyti pykcio man ir paparsciausiai permastyti realiai vyro poelgi, jei jus jis tenkina, tai ir ant manes nera ko pykti, nes jusu paparsciausiai vertybes priesingos manosiosiom ir tiek. Jum matyt tureti daug sekso partneriu visai normalu, man ne.net zodis kurvininkas jus neturetu zeisti, nes jusu verybiu skaleje tokio tada neturetu is vis buti, jum gal tai dozuanas, kazanova ar dar kas i rtai jum normali gyvenimo dalis, o jei vyra svedes, nu svarbu, kad zmona nesuzinotu tik, nes kas paslepta tai vadinasi ir nieko tokio nu ir svarbu ne savo namu lovoje tai daryti ri tiek ar ne?
Tiesa, pykcio atiskratyti visai nebutina, jei nenorit, ir sekancius 2 m galit ir toliau lieti nesibaigiancia pagieza, tik ji jum paciai ir kenkia, ne man.
Taigi jusu apsiprendimai, jusu poelgiai, lai tik sutampa jusu zodziai ir veikmasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 17, 11:52)
Kažkur esu skaičiusi tyrimą, nuo ko priklauso kiek žmogus jaučiasi laimingas. Tai tik 20proc. yra išorinės aplinkybės. Dar 20proc pastangos keisti/keistis. O likę diduma procentukų yra mūsų vidinė nuostata ar tai gebėjimas būti laimingu. Klausimas nuo ko tai priklauso...kažkiek turbūt ir nuo vaikystės/ankstyvųjų patyrimų. Man šie procentai visai teisingai atrodo. Todėl kažkam atrodo elementaru, jog harmonija ir pasitenkinimo jausmas (nu ok, ne 100 proc) vyrauja viduje. O kažkam tai visiškai nesuvokiama-juk tiek bėdų aplink mane, manyje ir plačiame pasaulyje, kaipgi įmanoma harmonija???

Koks gražus šiandien ir šiomis dienomis oras!! Kaifuoju. Ir saulės išlenda, ir kvapas ar tai nuojauta artėjančio pavasario (hm, sausis, ok ok)...Paburbėčiau aš, jei būtų -15, bet turbūt susirasčiau ką veikti ir tokiu oru bei išlaikyčiau kiek mažesnį, bet optimizmo lygį. Nes aš viduje tokia esu.

Skaiciau, kad nemazai paveldimumo yra, tik procentais nepasakysiu. O pastangos keistis ateina is vaikystes ir jas gana sunku pakeisti (ta nusistatyma).

Jau seniai jauciu pavasario kvapa wub.gif
Jau norisi darze kapstytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 11:26)
Dar nemaciau, kad tu bandytum nuosirdziai isgirsti ir suprasti kito poziuri.
Imi draskytis ir durninti kitaip gyvenancius.
Todel su tavim imanoma tik bobisku pletku diskusija.

ko meluoji? Durninu isimtinai tik tokius melagingus postus.
Atsakyti