Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 23:01)
Su jumoriuku sitas, tinka cia ne vienam biggrin.gif

geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 01 17, 23:00)
Manęs niekas niekada nėra privertęs jaustis antrarūše. Nes aš tiesiog tokia nesu. Su visais savo trūkumais ir su visomis patirtimis. Bet Jūs toks esat. Nes Jūs toks jaučiatės.

Kokie dar cia vertimai?
Moterys nori jaustis princesemis ir mylimomis besalygiskai. BET TAM REIKIA PRIEZASTIES. Vien tik noras dar ne priezastis. Gali buti tyra, arba sugebet issiskirti gerais darbai sugebejimais. Bet jei viskas grista ant nepagristo saves ivertinimo tai nzn ko galima tiketis.

Tas antrarusiskumas, vel labai subtili savoka... cia kaip zmonos pareigos. Kaip pastebejot is mano postingu, nepavadinsit, mano lukesciu ir reikalavimu sugniuzdyto antrarusio. Greiciau kokio saves nevaldancio laukinio is Azijos aulo. Bet tai tik reiskia kad jus nesuprantate ka as rasau..

Jei as buciau jautesis kaip jus cia rekomenduojate, tai buciau arba vienas arba su kokia neadekvacia pasiputele.

Diskutavom ir mano poziuris i praeiti MB tiko, del to ji ir sutiko su manimi prasideti. o pasikelusiu savimi patenkintu diedu - pilnas internetas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 23:13)

Moterys nori jaustis princesemis ir mylimomis besalygiskai.

BET TAM REIKIA PRIEZASTIES.

Tas antrarusiskumas, vel labai subtili savoka... cia kaip zmonos pareigos.

Bet tai tik reiskia kad jus nesuprantate ka as rasau..

Jei as buciau jautesis kaip jus cia rekomenduojate, tai buciau arba vienas arba su kokia neadekvacia pasiputele.

Diskutavom ir mano poziuris i praeiti MB tiko, del to ji ir sutiko su manimi prasideti. o pasikelusiu savimi patenkintu diedu - pilnas internetas

Ne, nenori.

Ne, nereikia.

Antrarūšiu Jūs pats save pavadinot. Ir nieko subtilaus tame nėra. Ir nieko tame nėra bendro su žmonos pareigoms.

Arba Jūs nesuprantate, ką aš. Arba nežinote, ką atsakyti ir užsiimate bullshitizm'u tik tam, kad nukreipti nuo to dėmesį smile.gif

Aš nieko nerekomendavau. Jūs radote tai, ko ieškojote. Nieko daugiau.

Būtent. Tiko. Tai sėkmės jums abiems smile.gif Mėgaukitės.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 01 17, 23:18)
Ne, nenori.

o iš kur jūs už visas žinote? jis tai kaip suprantu kalba apie tas, su kuriomis bendravo
Atsakyti
Būtent. Tiko. Tai sėkmės jums abiems smile.gif Mėgaukitės.

Jus nelabai pajegi suprasti rasytini teksta. Tik labai primityvius dalykus.
Taip tikoo ir taip megaujuosi dauguma dalyku. Bet yra ir kita gyvenimo puse, kuria megautis neiseina.
Kadangi pas balta ir juoda tai teguu buna balta ir tikrai problemos nera (tokiems kaip jums)
Papildyta:
Ne, nenori.

Praleidau... Labai puikus pavyzdys moterisko neigimo. Moterys nieko neorri pradzioje, as kalbu apie ju noru augimo projekcija.

Boba prie suskilusios geldos irgi nenorejo tapti is pradziu visatos valdove
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 23:19)
o iš kur jūs už visas žinote? jis tai kaip suprantu kalba apie tas, su kuriomis bendravo

O ar aš sakiau, kad už visas? Čia jis sakė "moterims reikia". Aš pasakiau, kad "ne". Nebent kažkas abejoja mano moteriška lytimi. Galim kavos susitikt, bent išoriškai įsitikintumėt biggrin.gif Aš moteris ir man reikia visai ne to. Arba visai nereikia to, apie ką jis kalba. Aš nekalbu už visas moteris. Tik atsakau į absoliutinamus teiginius.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 23:23)
Jus nelabai pajegi suprasti rasytini teksta. Tik labai primityvius dalykus.

Žinoma, Idomucia. Žinoma. 4u.gif Nenustebinot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 17 sausio 2020 - 23:27
QUOTE(Hmmm... @ 2020 01 17, 23:23)
O ar aš sakiau, kad už visas? Čia jis sakė "moterims reikia". Aš pasakiau, kad "ne". Nebent kažkas abejoja mano moteriška lytimi. Galim kavos susitikt, bent išoriškai įsitikintumėt  biggrin.gif Aš moteris ir man reikia visai ne to. Arba visai nereikia to, apie ką jis kalba. Aš nekalbu už visas moteris. Tik atsakau į absoliutinamus teiginius.

Jau parasiau. Kad ta boba is pasakecios apiee Auksine zuvele TIKRAI NENENOREJO IR NET SEKUNDE nepagalvojo, koo ji nores uz kurio laiko.

taigi jus teisi formaliai. Be to jus realiste su kitomis blogomis to pasekmemis
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 23:23)
Moterys nieko neorri pradzioje, as kalbu apie ju noru augimo projekcija.

Šiaip Jūs kalbat nesąmones. Bet nieko tokio. Jums, kaip antrarūšiam, aš (kaip su pirmu gyvenanti be skyrybų ir jų grėsmės bent kol kas) atleisiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 23:27)
Jau parasiau. Kad ta boba is pasakecios apiee Auksine zuvele  TIKRAI NENENOREJO IR NET SEKUNDE nepagalvojo, koo ji nores uz kurio laiko.

taigi jus teisi formaliai. Be to jus  realiste su kitomis blogomis to pasekmemis

Aš nei boba, nei iš pasakėčios. Ir aš žinau ko noriu.

Jūs nusišnekat. Ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 01 17, 23:29)
Šiaip Jūs kalbat nesąmones. Bet nieko tokio. Jums, kaip antrarūšiam, aš (kaip su pirmu gyvenanti be skyrybų ir jų grėsmės bent kol kas) atleisiu 4u.gif

Reikejo is karto taip, ka cia dar vaidinti smile.gif

Aš nei boba, nei iš pasakėčios. Ir aš žinau ko noriu.

Na gal jus YPATINGA. Gyvenat be skirybu tai tikrai ypatinga. Na as apie kitokias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 17 sausio 2020 - 23:32
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 23:30)

Atitikau Jūsų lūkesčius pagaliau? smile.gif Džiugu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 23:30)
Na gal jus YPATINGA. Gyvenat be skirybu tai tikrai ypatinga. Na as apie kitokias

Ne, aš ne ypatinga. Aš tiesiog gyvenu taip, kaip gyvenu.

Kiekvieną kartą kai kas nors bent pabando Jus patraukt per dantį ar pakritikuot, Jūs vis tą pačią dainelę dainuojat - aš ne apie tai, aš apie kitokias, tau nesuprast, tavo intelektas šioks ar anoks. Ar per tiek laiko nesusimastėt, kad gal problema ne kituose, o Jumyse? Čia šiaip klausimas. Nebūtina atsakyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 17 sausio 2020 - 23:40
QUOTE(Hmmm... @ 2020 01 17, 23:36)
Atitikau Jūsų lūkesčius pagaliau? smile.gif Džiugu.
Papildyta:
Ne, aš ne ypatinga. Aš tiesiog gyvenu taip, kaip gyvenu.

Ypatinga, na gerai pirmos rusies. O gal net auksciausios?
Jus manes nesuprasit...
Atsakyti