Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 20:18)
Praleisiu lutukes litanija.

Niekas nieko neisiduoda. Tiesiog domiuosi religijomis. DEkalogu remiasi BK, CK ir t.t.
Man, asmeniskai niekas nekliuna, vaizduojamoji (ikonos, freskos) ir taikomoji daile (tame tarpe ir doroziniai) yra kulturos paveldas.

Netiesa. Pagonys irgi turejo ir turi savo tabu, vertybes. Pagoniu religija irgi turi aibes atmainu, prikalusomai kur ir kas ja praktikuoja.

tada vargšai ir tie pagonys smile.gif normaliu atveju žmonės ir gyvūnai yra laisvi rinktis. Dievai (tie kurie kažkada galėjo turėti panašų į žmogaus kūną ir gyventi tarp žmonių) gali tik patarimus duoti iš savo patirties, o ne įsakymus. O Visata, Gamta, Stichijos, Planetos tikrai jokių žmogiškų įstatymų nesurašo, sutiks turbūt visi biggrin.gif Žinoma ir savaime aišku, kad tiek gyvūnas (jei gyvena civilizuotame pasaulyje prie žmonių), tiek ir žmogus turi paklūsti visuomeniškiems įstatymams, bet tik tiek. O jokių ten sekmadienį nedaryk to, drožinio nedaryk, nesižvalgyk į kaimyno žmoną laisvam pagoniui negali būti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 20:28)
Ubuntiene teologija studijavus turetu zinoti, o pasirodo nosi krapste.
Net sukramtytu universiteto ziniu nesugebejo isisavinti, o peza apie "viska galima surast internete".  rolleyes.gif

Teologija tai nera religiju studijos. Tai tendencingas vienos religijos dogmu priemimas ir psudomoksliniai bandymai kritikuot blogas religijas. Va buvo religija komunizmas, dabar nauja religija tolerastija.
Viskas atsikartoja, tai liepia atsukti kita skruosta skriaudikui, tai atverti sienas migrantu invazijai.
Bet teologija tai specifines religijos nekritiskos studijos
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 16:20)

Dabar kalbat kaip programuota masina...

Idomucia, papasakosiu apie Moonte.
(Moonte atleisk, kad aprasysiu tave, kiek žinau.)
šiaip pagal tavo paties prioritetus, Moonte tave peršoka, o tu šliauži paskui.
Ji turi vieną vyrą, kuri pažista bibline prasme. o tu kiek ten - draugiu? iki antros MB? iki pirmos MB? esi nusivalkiojęs vienžo. cia gi - tavo paties žodynas.
Moonte gražiai nuo vyro ATSISKYRE, norejo išsaugoti vaikui gerą vaikystę, ne alko persunktą.
Jos vyras nežinia, ar turejo moteru, bet kai grižo pas ją, Moonte, ji, pasikeitusi, prieeme. Jie iki šiol kartu.
Moonte nenusigrybavo i šoną.
Tai kas ji tavo akyse?
ji yra tokia, kokios tu nevertas, nes subegejo atgal grižti i šeimą, be 4 vyru, kaip aš. ar kaip tu.
sugebejo netureti pagiežos. neprisidaryti vaiku.
sugebejo nevaryti ant vyro per tuos nesimatymo metus.

p.s. o dabar kitoms. nemanykit tik, kad db pataikauju Moontei. parašiau apie ši aspektą. žinau savo susikirimus su Moonte apie gyvūnus, mitybą ir neva ginant Lutukes kiekvieną žodi. neišsižiadu nieko apie gyvūnus, ir jei kas mane bandys užciaupti... rolleyes.gif
(aš irgi - ugnis, kaip Monteverte ir Moonte)
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 21:32)
Teologija tai nera religiju studijos. Tai tendencingas vienos religijos dogmu priemimas ir psudomoksliniai bandymai kritikuot blogas religijas. Va buvo religija komunizmas, dabar nauja religija  tolerastija.
Viskas atsikartoja, tai liepia atsukti kita skruosta skriaudikui, tai atverti sienas migrantu invazijai.
Bet teologija tai specifines religijos nekritiskos studijos

Ieina, bent pagrindai tai tikrai.
Atsakyti
Lutuke, aš suprantu tavo požiūri i santuoką. kad ją kuria ir lytiniai santykiai (tą teigia ir RKB - Romos Kataliku Bažnycia), bet tikrai ne tik.
jei tik lytiniai santykiai kurtu santuoką, tuomet labai lengva manipuliuoti kūnu, ir per ji trypti žmogaus psichiką.
tarkim, mergaites indijoje apženija 11m su 60meciais...ir ką....juk visam gyvenimui,ar ne?
juk tarsi prievartos nera.
daugybe afrikos/rytu moteru, kurios internalizavo savo kultūros normas, sutinka 15-16 teketi, o paskui jau ką? velu? jau nebegalima pradeti kito gyvenimo?
išprievartavimai....
toji energija nera tokia baisi ir galinga - jei nori - jei labai labai reikia - imi ir atsiriši.
yra būdai, technikos. sudetingos ir ne tik.
galu gale yra elementari, pagal Murphy, jo knygose išpletota pasąmones galia. ir tu valdai viską. ir tu keiti viską (tiksliau, daug ką) - o dejuoji pamautas ant kabliuko.
jei neatsirištum - tuomet visokie chamai ir valdytu tave. kas bent 2kg už tave daugiau sveria, ir kas 10cm už tave aukštesnis. biggrin.gif
jei nori, galim padiskutuoti asmeniškiau.
aišku, cia niekas gi nesiūlo myletis su tūkstanciais.

p.s. kaip savo gyvenimą valde Mandella? nesugniužo. ir kiti, kuriu pavardes niekad nebus minimos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 sausio 2020 - 21:00
QUOTE(given444 @ 2020 01 17, 20:44)
Idomucia, papasakosiu apie Moonte.
(Moonte atleisk, kad aprasysiu tave, kiek žinau.)
šiaip pagal tavo paties prioritetus, Moonte tave peršoka, o tu šliauži paskui.
Ji turi vieną vyrą, kuri pažista bibline prasme. o tu kiek ten - draugiu? iki antros MB? iki pirmos MB? esi nusivalkiojęs vienžo. cia  gi - tavo paties žodynas.

Na viska uzskaitau ir del mano ivertinimo sutinku.
As tik apie vviena aspekta, kaip Moonte cia bendrauja.

Kaip robotas. Tai visai nereiskia, kad ji blogas zmogus ir aplamai ne man vertinti butu.
Bet matyt kazka savyje jai reikejo sutrypti ir tos skirybos tai matyt didelis blogis.

As bendravau su podruzkemis, kurioms ivekti problemas padejo psichologai. Na taip jos po tu psichologu nenorejo zudytis, mate gyvenime prasme ir adekvaciai ji planavo. Bet kazkas pas jas buvo kitaip... Dirbtinos tiesos kurias kitiems jos labai norejo skleisti, kazkoks dirbtinis dziaugsmas kuriuo jos norejo dalintis... Siaubas...
Cia Vokietijoje... kur pas psichologus jas varo ir ten jie organizuoja finansavimus ir dokumentu tvarkyma. O va ruses, kur ala blogai - tokiu nesamoniu neturejo savyje, ar olandes. Jos bendraudavo kaip gyvi zmones. Ir cia ne tautybeje esme, nes buvo kelios angles kurios vokietijoje, tai tos irgi isplautais smegenimis... mastymas kaip robotu...
Tiesos, jus skelbimas aplinkiniams... JOKIU PROBLEMU... pozityvizmas musu ateitis
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 22:00)
Na viska uzskaitau ir del mano ivertinimo sutinku.
As tik apie vviena aspekta, kaip Moonte cia bendrauja.

Kaip robotas. Tai visai nereiskia, kad ji blogas zmogus ir aplamai ne man vertinti butu.
Bet matyt kazka savyje jai reikejo sutrypti ir tos skirybos tai matyt didelis blogis.

As bendravau su podruzkemis, kurioms ivekti problemas padejo psichologai. Na taip jos po tu psichologu nenorejo zudytis, mate gyvenime prasme ir adekvaciai ji planavo. Bet kazkas pas jas buvo kitaip... Dirbtinos tiesos kurias kitiems jos labai norejo skleisti, kazkoks dirbtinis dziaugsmas kuriuo jos norejo dalintis... Siaubas...
Cia Vokietijoje... kur pas psichologus jas varo ir ten jie organizuoja finansavimus ir dokumentu tvarkyma. O va ruses, kur ala blogai - tokiu nesamoniu neturejo savyje, ar olandes. Jos bendraudavo kaip gyvi zmones. Ir cia ne tautybeje esme, nes buvo kelios angles kurios vokietijoje, tai tos irgi isplautais smegenimis... mastymas kaip robotu...
Tiesos, jus skelbimas aplinkiniams... JOKIU PROBLEMU... pozityvizmas musu ateitis

Viskas taip todel, kad tu nesugebi pajausti nuosirdaus dziaugsmo, todel tau tik nuosirdus pyktis atrodo tikras (jam pajausti tau net nereikia jokiu pastangu) o visa kita - robotizmas. mirksiukas.gif

Tikras gyvenimas tai su visomis jo spalvomis, o ne tik juoda arba balta (tik balta irgi nelabai normalu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 17 sausio 2020 - 21:05
QUOTE(given444 @ 2020 01 17, 20:59)

jei tik lytiniai santykiai kurtu santuoką, tuomet labai lengva manipuliuoti kūnu, ir per ji trypti žmogaus psichiką.

Kokia nesamone...Lytiniai santykiai tiesiog vienas is dalyku kurie gali zmogui buti vertybe,, brangus ir asmeniski. To trypimas, yra budas sutrypti zmogu.
Vyrams gal kiti dalykai svarbus tai trypia juos...

Problema - viso to vertinime. Taip zmones stengiasi rasti iseiti, geriausia is blogiausiu. Bet jei iseitis yra neigti problema, tada rezultatai buna tikrai sulauzyta psichika.
Jau geriau buti nelaimingam del to kad paliko desimtmecius, tai pasikeisti ir pradeti galvot, kad tame jokios tragedijos. Va cia pirmas rimtas sutrypimas to kas pas tave buvo!

As nesakau zmones turi kartais viduj nesveiku kompleksu ir juos sulauzyti buna sveika, bet kai lauzomi svarbus dalykai, tai jau lieka ne buvusi ivairialype asmenybe, o kazkoks sulauzytas surogatas.

Va kai podruzkem iteigia, kad jos tokios pa moterys kaip genettines, tai to kaina buna, kad jos turi atsisveikinti su sveiku kritisku mastymu...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 17, 15:41)

juk pasidžiaugt negalesi, pasidalinti patirtim negalesi. [...]
Nu taip - gi aš giriuos per 20psl. non stop. atsikeliu ir vardiju gerus darbus.
taigi, negalima cia girtis.

Galima, kodėl gi ne? Vien tai, kad kažkam užkliūva yra mažmožis. Daug kam gi neužkliūva. Aš pvz. neturiu kuo girtis. Rimtai. Apart visiškų mažmožių, kurie man kainuoja minimalias pastangas (paaukokim kelis eurus, duokim kraujo), aš neturiu kuo pasigirti. Tai aš kartais skaitau Jūsų ar kitų trumpus pasisakymus, kiek jūs darot kitiems realiai ir galvoju - wow, geras. Bet aš taip nedarysiu. Nes tingiu. Nu yra kaip yra. Bet man skaityti smagu. Kad kiti geresni. Žodžiu, girkitės drasiai smile.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 16:09)
nes santuoka ir yra seksas su partneriu,

Ne, santuoka nėra seksas.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 18:20)
Buvo laikas kai pergyveenot del to kas jums nutiko, bet paskui atejo SPRENDIMAS... Va tas momentas....
Dabar kalbat kaip programuota masina...

Yra žmonės, kurie gyvena, išgyvena ir paleidžia. Nes gyvenimas nestovi vietoje ir atneša naujas patirtis, kurias gyveni ir išgyveni. Kai kurias apsisprendi pasilikti, kai kurias - paleisti. Ir yra žmonės, kurie "apsiženija" su savo skauduliais ir visur juos tamposi. Jei pasakysi kad idiotiška tai, jie įsižeis ir pavadins tave bejausme. Jei apsimesi, kad supranti, jie tą skaudulį bet kurioj vietoj iškels kaip vėliavą ir ja mojuos. Gal Moonte tiesiog pirmoj grupėj, o Jūs antroj? Mano asmeninė nuomone.

Jei atvirai, man Jūsų pasirinktas personažas čia SM yra tas antras. Tas asmuo, kuris apsikabinęs savo idiotišką skaudulį (mano akimis žiūrint) ir dar plius prie jo prikabinęs kelis ir velkat iš paskos per gyvenimą... saugot... globojat... paremontuojat... nu kad tik nepraeitų. Ir nereikia man pasakų, kad negalima tokių dalykų paleist. Galima. Jūs tiesiog nenorit.

Aš gal ne visai tinkama kaip pavyzdys, bet vis tiek - aš neturiu jokių nuoskaudų gyvenimui ir kitiems žmonėms. Manęs niekas nėra įžeidęs tiek, kad iki dabar atsiminčiau. Manęs niekas nėra išdavęs taip, kad man tai iki šiol skaudėtų. Aš neturiu nė vieno priešo net jei ir būtų žmonių, kurie mane tokia laikytų (nežinau, negali atmesti tikimybės niekada). Aš neturiu aplink žmonių, kurie regztų intrigas. Arba manęs jos nedomina. Ar tai reiškia, kad mano gyvenimas yra kažkoks kitoks ir ypatingai geresnis nei kitų? Aš smarkiai dėl to suabejočiau. Tiesiog man neįdomu įsižeisti, nešiotis nuoskaudas, dėl kažko gėdintis ypatingai. Aš esu tokia, kokia esu. Ir nesiruošiu niekam dėl to teisintis. Ir kiti lygiai tokie pat. Ir jie turi teisę tokiais būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 17 sausio 2020 - 22:07
QUOTE(Hmmm... @ 2020 01 17, 21:54)
Tas asmuo, kuris apsikabinęs savo idiotišką skaudulį (mano akimis žiūrint) ir dar plius prie jo prikabinęs kelis ir velkat iš paskos per gyvenimą... saugot... globojat... paremontuojat... nu kad tik nepraeitų. Ir nereikia man pasakų, kad negalima tokių dalykų paleist. Galima. Jūs tiesiog nenorit.

Tiesa sakant man visai neidomu kazka ten nagrinet, pusti burbula ar saugot kazkokius skaudulius. Praeities tai tuo labiau.
As tokius atvejus isivaizduoju butent, kai zmogus pergyvena, ka jis tada ten patyre, kaip tai iblogai, ir t.t.
Man tai nerupi. Man rupi dabartines ir busimos problemos. Exe mane padare antrarusiu,, naudotu.

Jus manau to nesuprasit, taii gal net nesivarginsiu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 22:26)
Tiesa sakant man visai neidomu kazka ten nagrinet, pusti burbula ar saugot kazkokius skaudulius. Praeities tai tuo labiau.
As tokius atvejus isivaizduoju butent, kai zmogus pergyvena, ka jis tada ten patyre, kaip tai iblogai, ir t.t.
Man tai nerupi. Man rupi dabartines ir busimos problemos. Exe mane padare antrarusiu,, naudotu.

o kodėl nebandei savęs pateikti kaip vyro su karčia patirtim, bet tuo labiau vertinančio šeimą, buvusio už jos išsaugojimą, bet labai vertinančio ir naują žmoną, kad sutiko pamilti ir tapti naująja? Nu argi ne gerai skamba? Gi ne nauja žmona pasakė, kad esi antrarūšis, taip? Žie, koks žudikas išeina į laisvę ir turbūt antrarūšiu nesijaučia, puola naudotis įstatymais, kad atsėdėjo ir niekas neturi teisės kabintis prie jo, neįdarbint ar pan.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 22:26)
Exe mane padare antrarusiu,, naudotu.

O ne, Idomucia. Jūs save tokiu padarėt. Ir niekas kitas.

Bet žinoma, Jūs teisus, kur jau čia man vargintis. Neverta. Aš ta idiotė, kuriai tiesiog nepakanka intelektualinių gebėjimų Jūsų dramą gyvenimo didžiąją suprasti biggrin.gif Kur jau man tas tikrojo kankinio gyvenimo suvokimas biggrin.gif Kankinkitės, Idomucia - į sveikatą. Mėgaukitės savo antrarūšiškumu kiek tik Jūsų širdis (ar bet kuri kita Jūsų dalis) to geidža 4u.gif O aš būsiu tobula savo netobulume. Tiesiog.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 22:37)
o kodėl nebandei savęs pateikti kaip vyro su karčia patirtim, bet tuo labiau vertinančio šeimą, buvusio už jos išsaugojimą, bet labai vertinančio ir naują žmoną, kad sutiko pamilti ir tapti naująja? Nu argi ne gerai skamba? Gi ne nauja žmona pasakė, kad esi antrarūšis, taip? Žie, koks žudikas išeina į laisvę ir turbūt antrarūšiu nesijaučia, puola naudotis įstatymais, kad atsėdėjo ir niekas neturi teisės kabintis prie jo, neįdarbint ar pan.

O kam susidėti su kažkuo, kas tave laiko antrarūšiu? Kad ir koks pateikimas. Kam save pateikinėti kažkaip kitaip? Nėra jokios prasmės. Jei tavo nauja antra pusė tiek priklausoma nuo "pateikimo", tai gal ji ne antra pusė? Nebent pats save tokiu "antrarūšiu" laikai. Tada nėra ko kaltinti kitų, kad jie tave antrarūšiu padarė, ar ne? Pats tokiu jauteisi. O tada jau tiesiog susirandi tokią, kuri tavo įsivaizdavimą patvirtina. Kas ieško, tas randa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 17 sausio 2020 - 22:50