Sakysima mane persekioja tam tikra lemtis. Gyvenimas turii buti chaose, tai sudetinga tarpais beprotiska, bet kazkaip viskas issisprendzia ir susitvarko.
Jei bandau baigti su chaosu ir tvarkinga daryti darbus ar planuoti keliones, tada pradeda atsitikti kazkokie mazai tiketini ir negeri ivykiai, kurie sujaukia ta protinga atsargu planavima.
Jauciuosi kaip patekes i kazkokius spastus ir tau nuo vaikystes...
cia juk analogiškai - jeigu tarkim, sutiktume, kad ligos turi dvasines šaknis.
ir tikrai netikiu, kad reik spec maldu, burtažodžiu, plakimo savęs. tyla, vienuma, susikaupimas, kažkoks self-work, apsupimas savęs teigiamais žmonemis, meditacija, gamta gamta, clean water, clean food....ir žinoma, ne vien meditavimas del savo ego, kažkur ant kupsto sedint 10metu, (kad ir vienerius, nebent lb didelis poreikis), o dalijimasis/tarnavimas žmonems iv formom.
taip pavyksta tik žmonėms, kurie dar neapėsti/neapsėsti parazitų. Toks žmogus tiap, gali spirti sau šyknon ir sakykt, viskas nuo rytojaus aš tampu toks ir toks. O jei žmogus jau valdomas ne tik jo paties, o ir tam tikrų struktūrų, pats jis nebepadarys nieko.
Papildyta:
ir jau antra arta gimsta visai nebe tokia. žmones seka kitokiu pavyzdžiu.
Žmones tingi tik dirbti su savimi, laukia kažkokiu magiju arba dejuoja pakliuvę i blogą proteviu liniją.
taip, galėjo, jei tai nebuvo paveikta kitų, svetimų jai struktūrų. Pvz., jei tėvas ją mušė, ji gali nusiteikti ir nemušti visiškai savo vaikų jokiais atvejais, jei nėra suformuoto joje "mušimo dvasėno". O jei jis būtų, fig jinai ką padarytų. Ji net nepajaustų kaip jau užtvotų tau.
Papildyta:
Žmogus neturi jaustis, kad yra kažkieno auka, kad ir savo proteviu.
Jis neturi prarasti motyvacijos keistis.
nemanau, kad galima pasirinkti protėvius. Kaip tai įmanoma? Tada būtent, turėtume būti ta tabula rasa, bet ar esame? Ar visi vaikai vienodi gimsta? Jau vien ramumas/kaprizingumas kitoks, vieni sveikesni, kiti ne tokie. Gimsti savo giminės linijoje. Ir net jei būsi vyras, turėsi vistiek panašią sielą manau, būsi toks geras, padedantis vyrukas
As negimdau, nes nenoriu.
Rasei kazkada ubuntes vardu, kad uzdegimai kankindavo ir negyvenai taip sveikai, kaip dabar.
o tai tik tiek varijantu zinai?
Nu jo tavo fantazijose gal rasiau? Taip esu sirgusi uzdegimu, bet tai nekankindavo nuolat, manau daugumai yra kazkas buve, o gyvenimo budas tikrai visada buvo gana geras, nelabai suprantu i ka apeliuoji, tiek, kad alkoholi vartodavau, bet tai ten kiekiai kokie tebuvo koks butelis per metus, o jau kai pastojau, tai labai daug vaisiu pradejau valgyti, nebuvo man jokiu toksikoziu, pykinimo, matomai pakankamai sveika buvau
Nu nebutinai imanoma atrasti tas priezastis, del ko zmones nepastoja, cia jei nori ziureti is medicinies puses, juk pilna poru, kurios nepastoja ar susilaukia tik 1- 2 vaiku. Mano drauges seima pvz turi 1 vaika, tyrimai abieju geri ir vyras ejo issitirti ir nebepastoja daugiau ir mylisi, ir nesisaugo , nu ir papasakok kodel? O dar buna pvz genetinis nesuderinamumas kartasi, labai labai daug ivairiu situaciju, o tu suvedi i 3.
sakyti, kad žmogus nužude, tai kitąsyk bus nužudytas tai tolygu teigti, kad jei valgai mesą, kitasyk atgimsi karve, nes tada pasaulis karvemis patvintu.
grižtant prie žmogžudžio - gal jis nužude, ne buvo irankis(jis irgi buvo kito nužudytas), ir taip ratas rieda be galo.
lygiai taip pat - jei Jezu nužude, negi jis to užsitarnavo iš anksciau?
Taigi, su karma nera viskas taip paprasta.
Realiai karmą (savo likimą) mes keiciam /turim galiu keisti AKTYVIAI, karma kinta kas menesi. tu gali( lengvai) išeiti ir iš savo šeimos karmos/pasaulietiškai šnekant, atsikratyti ydu, pvz, mano mamyte sugebejo nutraukti vieną ydingą elgseną, kuris tęsiasi mūsu kartoje. bac- vienas žmogus.
ir jau antra arta gimsta visai nebe tokia. žmones seka kitokiu pavyzdžiu.
Žmones tingi tik dirbti su savimi, laukia kažkokiu magiju arba dejuoja pakliuvę i blogą proteviu liniją.
Analogiškai - pavojinga blefuoti. tarkim, man nesiseka, taip leme likimas, sedesiu, nieko nedarysiu. jei tiketi vedomis, ne veltui mes neatsimenam praeities gyvenimu, psichikai būtu per didele našta. neatsimenam nei GERO, nei blogo todel, kad vistik ŠIS GYVENIMAS, ŠIS LIFE - yra vienas ir svarbiausias.
renkiesi, kaip ji nugyveni. kas akimirką.
Analogiškai, Monteverte - kaip galvoji: kuom žmogus "kaltas", kad gime tam tikroj proteviu linijoj? tarkim, ar jis sąmoningai renkasi kur gimti, kur vel tureti kūną? kaip manai?
Žmogus neturi jaustis, kad yra kažkieno auka, kad ir savo proteviu.
Jis neturi prarasti motyvacijos keistis.
Pirma cia ka parasiau ne is kazkokiu zurnalu ar knygu, cia is bendravimo su vienu zmogum, ir is savu tam tikru patirciu. Nezinau kaip su mesos valgymu ir kas ten nutinka paskui, as ne apie tai snekejau, bet kiekvienas veiksmas turi atoveiksmi, kaip bebutu....
Snekejau apie konkreciai zmogaus nuzudyma.
Juk nesakau, kad butinai visi nuzudytieji to nusipelno.
Taip sutinku, kad karma kuriama nuolat, o kaip kitaip, niekad ir nesakiau, kad ne? Kol gyvenam kazka ir kuriam ir taip pat savo kurybos vaisius valgom. Butu beprasmiska, jei nieko negaletume keisti....
Visos zinios, mintys, poelgiai gi niekur nedingsta ore neistirpsta, pasilieka su mumis musu dvasiniuose kunuose ir taip eina is gyvenimo i gyvenima, kol zmogus arba tobuleja arba degraduoja. Butent tobuleja ar degraduoja, vietoje stoveti neimanoma. bet neigti itakos praeities irgi negalima, net neziurint i kitus gyvenimus, vien i si, itakos kur gimsi, kokioj seimoje, kur augsi, kokiom ligom persirgsi ir t.t. viena bus kazka pasiekti kokiam vaikus is Afrikos kaimo, kur zmones badauja, ir visai kas kita kokioj Jav Trampo seimoje gimus
Kai kurie zmones atsimena savo gyvenimus, pagal samoninguma ir sugebejimai gal?
Nu jo tavo fantazijose gal rasiau? Taip esu sirgusi uzdegimu, bet tai nekankindavo nuolat, manau daugumai yra kazkas buve, o gyvenimo budas tikrai visada buvo gana geras, nelabai suprantu i ka apeliuoji, tiek, kad alkoholi vartodavau, bet tai ten kiekiai kokie tebuvo koks butelis per metus, o jau kai pastojau, tai labai daug vaisiu pradejau valgyti, nebuvo man jokiu toksikoziu, pykinimo, matomai pakankamai sveika buvau
Nu nebutinai imanoma atrasti tas priezastis, del ko zmones nepastoja, cia jei nori ziureti is medicinies puses, juk pilna poru, kurios nepastoja ar susilaukia tik 1- 2 vaiku. Mano drauges seima pvz turi 1 vaika, tyrimai abieju geri ir vyras ejo issitirti ir nebepastoja daugiau ir mylisi, ir nesisaugo , nu ir papasakok kodel? O dar buna pvz genetinis nesuderinamumas kartasi, labai labai daug ivairiu situaciju, o tu suvedi i 3.
Tai kokia pas jus situacija? Gal tikrai kazkas utopisko? Tai vyro sveikata taip smarkiai pagedo, kad tau per 10 metu nekart spermatozoidai kiausinelio nerado ar ka tu nori pasakyt?
Nes tu sakei, kad vaikai atejo tiksliai tada, kada planavai, vadinasi tai nebuvo mylejimasis ir tikejimasis "kada gausis, tada bus gerai",tai buvo kryptingas planavimas. O be samoningo isikisimo kaip tu suplanavai?
Be to jeigu sveika esi, dar tik apie 40 tau, tai tikrai vaisingumas ne zemiau plintuso turetu buti.
Nes kol kas panasu, kad tu skiedi ir nedasakai kazko, nuo ko viskas butu aisku.
Rasei stai ka:
Nezinau, kas ten buna daugumai, bet as problemu su "anuo galu" neturejus.
Taip esu sirgusi uzdegimu, bet tai nekankindavo nuolat, manau daugumai yra kazkas buve, o gyvenimo budas tikrai visada buvo gana geras, nelabai suprantu i ka apeliuoji, tiek, kad alkoholi vartodavau, bet tai ten kiekiai kokie tebuvo koks butelis per metus, o jau kai pastojau, tai labai daug vaisiu pradejau valgyti, nebuvo man jokiu toksikoziu, pykinimo, matomai pakankamai sveika buvau
Visas sitas tekstas yra vienas sakinys. Nera tasko. Nu jau as baisiai rasau, bet Lutuke, tavo komentarai pramusa ne tik turiniu, bet ir forma.
Nuo univero laiku rasau tik techninius tekstus, labai paprastus ir sausus, todel bet kokie literaturiniai sugebejmai atrofavosi. Tu gi teilogija baigusi, turetum moketi sklandziai delioti sudetingus sakinius, aiskiai reiksti mintis.
Tu pabandyk garsiai paskaityt. Samones srautas gaunasi.
šito aš nežinau kaip jos formuojasi. Yra tik info, kad jie tiesiog yra. Ir šiaip, jie tam ir vadinami dvasiokais, o ne šiaip kažkokiais daiktais, nes jie kaip gyvi, turi savo tam tikrą kaip razumą. Todėl gali ir mintis painioti ir versti žmogų pvz. save žaloti, kad jis sirgtų, o tasai juo mistų. Matomai užpuola silpnesnius. Ir tikrai taip, pas vienus tokių yra, pas kitus nėra.
Yra netgi a la gerieji. Su tokiais žmonės tipo geri, bet žiūrint kaip ir kam jie geri, Na kaip iš to seno multiko kaip kiškutis briedžiui tai pagalvėlę (berods?) dėjo, tai dainelę norėjo padainuoti, tai vikšrą apipylė vandeniu, neva jam karšta. Ko tik nėra Visatoje, ji gi visa gyva
Nes tu sakei, kad vaikai atejo tiksliai tada, kada planavai, vadinasi tai nebuvo mylejimasis ir tikejimasis "kada gausis, tada bus gerai",tai buvo kryptingas planavimas. O be samoningo isikisimo kaip tu suplanavai?
Be to jeigu sveika esi, dar tik apie 40 tau, tai tikrai vaisingumas ne zemiau plintuso turetu buti.
Nes kol kas panasu, kad tu skiedi ir nedasakai kazko, nuo ko viskas butu aisku.
Rasei stai ka:
Nezinau, kas ten buna daugumai, bet as problemu su "anuo galu" neturejus.
Kodel tau taip rupi mano seimos vaisingumas ir vaiku skaicius, neturi kuom rupintis labiau gyvenime?
As nezinau kodel yra kaip yra, ypac is jusu medicinines puses, kiek galima sakyti, mylimes, ovuliacijos yra pagal pajautimus, nors bazalines t nesimatuoju, kad tai patvirtinciau, nusipirksiu ovuliacijos testu pasidarysiu ir jum atraportuosiu gerai?
Ne, sakiau, kai pasijutau pasiruosusi, o ne planavau
Ka skiedziu? kokia prasme?
Nu taip ankstyvoje jaunysteje buvo skausmingos menesines, kartais net labai, ne karta tai sakiau , del to ir itariau endometrioze sau, bet nepasitvirtino ir tai rasiau. O maksties uzdegimu irgi esu turejusi, bent man taip ginekologes sakydavo, o kaip is tikruju as nezinai, zvakuciu israsydavo ir tiek, o siaip esu sveika. Tai smagu tau, as tai neturiu draugiu, kurios nebutu turejusios uzdegimu.
Va dar inkstu uzdegima esu turejusi, ka da , vaikysteje daznai persalimo ligom sirgau
Papildyta:
Ka reiskia samones srautas?
labai viska aiskiai sklandziai parasiau, kas nepatinka?
o siaip kaip tau siejasi teologija su literaturaturiniais gabumais ? dar gal siek tiek skaiciuoti dar moki, zinai pries kiek metu as baigusi Lt universiteta?
Nu taip ankstyvoje jaunysteje buvo skausmingos menesines, kartais net labai, ne karta tai sakiau , del to ir itariau endometrioze sau, bet nepasitvirtino ir tai rasiau. O maksties uzdegimu irgi esu turejusi, bent man taip ginekologes sakydavo, o kaip is tikruju as nezinai, zvakuciu israsydavo ir tiek, o siaip esu sveika.
Ziuriu vel tavo vaisimgumas kazkam idomus😂.
Nors realiai neidomus, bet tu meluoji, vartaisi, pati jau nebeprisimeni ka rasei.
Kaip ir apie savo jaunyste, neva itarima SAU endometriozes. Juk rasei, kad tave du kartus net operavo ir net nesupratai del ko. Tai jei dabar tau sunkiai viskas daeina, tai gal jaunystej tuo labiau nesupratai kodel tau dare tas operacijas?
..
Jai ir storet nereikia..