Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 14:09)
Kaip tau noretusi, kad tai butu teisybe ar ne? Kaip noretsi, kad tas tavo susikurtas ivaizdis apie mane butu tiesa, ens tikria paukus nusirautim, pamaciusi tiesa  biggrin.gif

Tu tikrai manai, kad cia kazkam idomus tavo nenusisekes gyvenimas? Tavo kurtos temos, pastovus sedejimas sm ir pezejimas apie nieka tame paciame savo poste sau pritariant ir priestaraujant tik parodo, kad esi glusiu gluse, gyvenanti svaju pasaulyje. Edat su vyru atskirai, miegat atskirai, skalbiates atskirai...
Kodel nesupazindinai su savo vyru savo drauges Given, kai anoji pas tave sveciavosi? Ats paprastas - nes ji butu pamacius kokie jusu santykiai ir koks jis grubus, graziai tariant.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 14:14)
o tai ,ka reiskia tavo zinutes, kad tik issikyre vyrai leidzia diena su vaikais ir ,kad jus viska darot kartu ir kartu viska galima padaryti.
Tai atskayk tiesiai be uzuolanku ir bus aisku: visgi reikia tecio ir vaiku atskiro laiko ar ne? mirksiukas.gif taip ar ne?
Papildyta:

Na taip ir tarybu laikais jokio deficito is vis nebuvo, o tai ko skundeisi sunkia vaiksyte?  biggrin.gif
ir sakiau gi pakviepuok, ikvepiam , sikvepiam ramiai  taip.. 4u.gif  o tai nuo nervu spaudimas sukils jau...  unsure.gif paskui vel as kalta busiu,kad ne tik diskusijas, bet ir sveikata sugadinau  biggrin.gif

? Su teksto suvokimu ne kažką tau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 14:16)
Tu tikrai manai, kad cia kazkam idomus tavo nenusisekes gyvenimas? Tavo kurtos temos, pastovus sedejimas sm ir pezejimas apie nieka tame paciame savo poste sau pritariant ir priestaraujant tik parodo, kad esi glusiu gluse, gyvenanti svaju pasaulyje. Edat su vyru atskirai, miegat atskirai, skalbiates atskirai...
Kodel nesupazindinai su savo vyru savo drauges Given, kai anoji pas tave sveciavosi? Ats paprastas - nes ji butu pamacius kokie jusu santykiai ir koks jis grubus, graziai tariant.

TAU ĮDOMUS, tu juo gyveni
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 14:15)
Mes neturėjom, bet aš niekaip nerandu ryšio tarp nuotraukų gausos ir tėvo ryšio su vaikais.

Zinoma, jei nera nuotrauku nereiskia,kadtetis blogas, gal zmogus paparsciausiai nemokejo fotkinti biggrin.gif
Bet jei tetis vedasi vaika visur, uzsiima,zaidzia ir dar prifotkina is tu uzsiemimu tai gal ir reiskia, kad zmogus bendravo su vaikais ar ne?

O su tavim tetis uzsiimdavo?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 14:16)
? Su teksto suvokimu ne kažką tau.

tai visgi neatsakysi?
visgi reikia tecio ir vaiku atskiro laiko ar ne? taip ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 27, 07:41)
Jei tai būtų diskretiškos narės, tai taip. Bet tai yra narės, kurios pačios provokuoja, ypač Lutukę, rašinėja apie analinius, oralinius ir t.t. Ir tai daro šioje temoje. Tiesiog vėliau gauna bumerango principą ir tiek to reikalo smile.gif
Jūs gal prieš pritardamos ar kažką smerkdamos įsitikinkite kuri pusė pradėjo?

Miela Monteverte, bet juk pati Lutuke prašo jos neginti, ji nieko nepriima asmeniškai, ateina tik del diskusiju. Kai užsistodavau ją prieš Idomucia, tai vis nevykusiai, sulygindavau abieju vertybes, nei Lutuek, nei Idomucia nebūdavo patenkinti. tongue.gif Beje, o ką pati ten veiki vis miegamojo temose, jei turi sau geriausią vyrą. 4u.gif
Šiaip tikrai nesmagu, kai Lutuke vis susilaukia antipatiju, nors puse jos postu (destomu minciu) tikrai nesiskiria nuo bendrojo etikos lavinimo vadoveliu. adhominem kubu reiškinys, ne kitaip.
Mylimuke - pastebejau - jos tiek nepuldavau anksciau, na, Montekrista visada akies neturejo.
bet tai niekis. keista, kad Montekrista (tokia cool ir "laisva" būdama) man meiluziu stebejosi, tuo pinigu davimu dovanos forma eilinej picerijoj. man, sakau, dar paciai toli iki kai kuriu dalyku. viena vertus, kaip ir sakiau, savo gyvenimu niekuo nenustebinciau. kita vertus - dar visai neseniai teko patirti kai ko, ko cia chebra patyrusios nera. tongue.gif ir net neplanavau to. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 27, 14:09)
kad tave labiau vertėtų mumifikuoti, labai jau retas egzempliorius. Manau būtų ką tave patyrinėti net ir po mirties, nes ne dažno žmogaus smegenėlės taip veikia, kad kitus badyt dėl to, ką pats daro biggrin.gif

Kaip malonu, kad man jau antra karta lenkiesi - tai Trumpas i Lietuva del manes NATO siuncia, tai dabar mumifikuot kaip koki Tutanchamona siulai biggrin.gif . Lenkis, lenkis biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 14:16)

Man irgi keista, kada jums tas mano gyevnimas ant tiek idomus biggrin.gif

Given buvo viduryje savaites, vyras dirbo, nekavojaju jo po lova buk rami biggrin.gif O santykisu pamatyti per 3 dienas, nu gal tik tu taip sugebi biggrin.gif kaip ir cia sugebi tiek visko priskiesti apie kitus biggrin.gif pletkinikem tai jau asmenybes dalis.

Tai nekviepuoji, o gaila, tik nekaltink paskui manes gerai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 25, 17:22)

Neimanoma isgyventi butu, jei mes kitomis rusimis nesinaudotume, si zeme tokia visi vieni kitus valgo...tiek, kad zmones mato gyvunu kancias, jie kol kas nejaucia kitu butybiu kanciu, gal tik vaisiai nepatiria kanciu valgomi, nes augalai juos specialiai suformuoja, kad pasidauginti 

Visiška ahimsa neimanoma.
Vaisnavai net grūdu daržoviu atsiprašo prieš suvalgydami.
aš atsiprašau kandies prieš arba po, kai suploju ji. smile.gif
bet kam valgyti žuvi ir kiaušus, brangioji, aš nesuprantu...
jau ko imanoma išvengti, to imanoma. negyveni Aliaskoje.

p.s. juokinga, kai žmones teisinasi, ai, mes ir daržoves žudome, tai koks skirtumas - galime tuomet ir gyvuli...ir kapoja toliau viską iš eiles...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 14:19)
Zinoma, jei nera nuotrauku nereiskia,kadtetis blogas, gal zmogus paparsciausiai nemokejo fotkinti  biggrin.gif
Bet jei tetis vedasi vaika visur, uzsiima,zaidzia ir dar prifotkina is tu uzsiemimu tai gal ir reiskia, kad zmogus bendravo su vaikais ar ne?

O su tavim tetis uzsiimdavo?
Papildyta:

tai visgi neatsakysi?
visgi reikia tecio ir vaiku atskiro laiko ar ne?  taip ar ne?

Nei reikia, nei nereikia. Juk nekeli klausimo, ar mamai reikia atskiro laiko su vaikais ar nereikia. Taip ir su tėvu. Kai abu dalyvauja vaikų gyvenime vienodai, abu ir leidžia laiką kaip nori ir gali
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 27, 14:20)
  Beje, o ką pati ten veiki vis miegamojo temose, jei turi sau geriausią vyrą.  4u.gif

Ji skenuoja visas temas, renka informacija ir konspektuoja , kad paskui ant nario, kuris ja uzduchino, galetu pavaryt. Pvz aie Mylimuke, Montekrist biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 27, 14:20)
Miela Monteverte, bet juk pati Lutuke prašo jos neginti, ji nieko nepriima asmeniškai, ateina tik del diskusiju. Kai užsistodavau ją prieš Idomucia, tai vis nevykusiai, sulygindavau abieju vertybes, nei Lutuek, nei Idomucia nebūdavo patenkinti.  tongue.gif  Beje, o ką pati ten veiki vis miegamojo temose, jei turi sau geriausią vyrą.  4u.gif
Šiaip tikrai nesmagu, kai Lutuke vis susilaukia antipatiju, nors puse jos postu (destomu minciu) tikrai nesiskiria nuo bendrojo etikos lavinimo vadoveliu. adhominem kubu reiškinys, ne kitaip.
Mylimuke - pastebejau - jos tiek nepuldavau anksciau, na, Montekrista visada akies neturejo.
bet tai niekis. keista, kad Montekrista (tokia cool ir "laisva" būdama) man meiluziu stebejosi, tuo pinigu davimu dovanos forma eilinej picerijoj. man, sakau, dar paciai toli iki kai kuriu dalyku. viena vertus, kaip ir sakiau, savo gyvenimu niekuo nenustebinciau. kita vertus - dar visai neseniai teko patirti kai ko, ko cia chebra patyrusios nera.  tongue.gif ir net neplanavau to.  tongue.gif

tai visada labiausiai domina, tai kas užrakinta, ne? Nu užėjau ir paskaičiau ir ką? Bet nieko įdomaus neradau, nes visa tai kas ten yra suaugusiems žmonėms ir taip žinoma.
Tai Montekrista panaši kažkuo į cambalinę. Stebisi viskuo, o jei pačią panagrinėtum, tai mama mia biggrin.gif jau ji tai mažiausiai turėtų kažkuo stebėtis. Na bet matomai tai yra žmogus be nuomonės, o tik prie chebros. Jei pamato puolamą, tai prisideda. Nepuola tik to, kuris ją kažkada pagyrė ar pamalonino.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 26, 08:00)

As tai neisivaizduoju be sekso santykiu, kiek save prisimenu, tai ir kol brendime buvau, jau zinojau, kad jis man patiks.  ax.gif

mestum vyrą, jeigu jis imtu nebeduoti?
a. del ligos
b. nebūtinai del ligos. jei šiaip jam stipriai poreikis apmažetu.
keistum savo poreikius pagal draugą ar perkeltum juos kitur?
Atsakyti