Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 27, 14:01)
Mano dauguma fotkiu ir skaidriu nuskanuotos

joas irgi dali nusiskanavau, bet ryskumas gaunasi jau ne toks geras...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 27, 14:01)
Mano dauguma fotkiu ir skaidriu nuskanuotos

Reiktu kada uzsiimt.
Bet man vistik labiau patinka tas popierines vartyt nei telefone ar telike ziuret. Kaip ir knyga - pirmumas popierinei, elektronine nebent kelionej.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 13:40)
Net neabejoju. Kai tavo jorkas nugais - galesi iskamsa pasidaryt ir manyt kad jis transformavosi i viena is tavuju elfu.

kad tave labiau vertėtų mumifikuoti, labai jau retas egzempliorius. Manau būtų ką tave patyrinėti net ir po mirties, nes ne dažno žmogaus smegenėlės taip veikia, kad kitus badyt dėl to, ką pats daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 14:04)
Impotentui.
Dvasinis ir fizinis artumai normaliose porose irgi vyrauja. Kada ar tik vienas ar tik kitas - nekazka turbut. Nes ko truksta - ieskosi kitur.

Kaip tau noretusi, kad tai butu teisybe ar ne? Kaip noretsi, kad tas tavo susikurtas ivaizdis apie mane butu tiesa, ens tikria paukus nusirautim, pamaciusi tiesa biggrin.gif bet negasdinsiu manykis, kaip nori, bele tik tau nuo to ramiau .. biggrin.gif
Matai tuo ir skiriasi zmones, jus su vyru matomai ieskotes kitur ,kai truksta, nes ta atkakliai ir ne karta teigi. Mes su vyru sprendziam problemas ir kuriames namie , to ko truksta, o ne lakstom pakampiais. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 14:03)
Tikrai ne kiekvienuose, o kas ir turejo nebutinai naudojo, reikejo ir juosteliu ir t.t. .

Nedasutele tu nelaiminga, juk buvo tu juosteliu, popieriu, tirpalu parduotuvese.
Nors pas tave gi viskas kitaip, tavo ubuntijoj, galvoji kad vieni fotika turejot su juostelem bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 13:32)

Apie kokius irodinejimus sneki? As tai kalbau apie skirtingas seimu tradicijas, pasirodo visgi ne vien cambala taip mano, tu irgi manai, kad vyram su vaikais leisti laiko nereikia. Man idomu pats poziuris, o ne jusu konkretus vyrai, kaip suprantu Lietuvoje vis dar nelabai tai populiaru...ar ne?

Nesuprantu, kur tu sugebėjai išskaityti, kad vyrams su vaikais laiko leisti nereikia?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 27, 14:09)
kad tave labiau vertėtų mumifikuoti, labai jau retas egzempliorius. Manau būtų ką tave patyrinėti net ir po mirties, nes ne dažno žmogaus smegenėlės taip veikia, kad kitus badyt dėl to, ką pats daro biggrin.gif

yra ir kitu, tik kitos gudresnes, ne taip issiduoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 13:55)
Manau visoms noretusi padiskutuoti iv temomis.
Bet jei ir buna uzvesta idomesne tema - tu i visur kisi davo trigrasi, reki uz stalo kaip ta boba, kur Aimeja tave aprase ir plesaisi bluskele neva viska zinanti. Visur ur visada. Net apie transeksualus. Tada bet kokia tema paverti chaosu, galop is taves pradeda tyciotis, tu susinervuoji, pradedi delioti kruva smailiku, graudintis, verkslenti, rasyti kokios mes blogos ir tuom viskas pasibaigia iki kito karto.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif prabilo ta, kuri nėra sugadinusi nei vienos diskusijų temos
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 14:10)
Nesuprantu, kur tu sugebėjai išskaityti, kad vyrams su vaikais laiko leisti nereikia?

o tai ,ka reiskia tavo zinutes, kad tik issikyre vyrai leidzia diena su vaikais ir ,kad jus viska darot kartu ir kartu viska galima padaryti.
Tai atskayk tiesiai be uzuolanku ir bus aisku: visgi reikia tecio ir vaiku atskiro laiko ar ne? mirksiukas.gif taip ar ne?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 14:10)
Nedasutele tu nelaiminga, juk buvo tu juosteliu, popieriu, tirpalu parduotuvese.
Nors pas tave gi viskas kitaip, tavo ubuntijoj, galvoji kad vieni fotika turejot su juostelem bigsmile.gif .

Na taip ir tarybu laikais jokio deficito is vis nebuvo, o tai ko skundeisi sunkia vaiksyte? biggrin.gif
ir sakiau gi pakviepuok, ikvepiam , sikvepiam ramiai taip.. 4u.gif o tai nuo nervu spaudimas sukils jau... unsure.gif paskui vel as kalta busiu,kad ne tik diskusijas, bet ir sveikata sugadinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 sausio 2020 - 14:15
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 14:03)
Tikrai ne kiekvienuose, o kas ir turejo nebutinai naudojo, reikejo ir juosteliu ir t.t. . O nuotraukos dalis pas mane, dalis pas mama, o ka nori paziureti?  bigsmile.gif

Cia  special for you https://www.youtube....h?v=I7a6aYHdlk4
Tau ritmai reiktu pamedituoti, ramiai pabuti nors dabar gali, vaikas jau uzauges, nusiraminsi gal siek tiek, skirk laiko sau, saves palepininmui mirksiukas.gif  4u.gif ...As tikrai supranu, kaip sunku, kai vyras nepadeda daug, man tai tik trumpas peridoas toks buvo , o tau panasu visas gyvenimas su vyru toks... unsure.gif
Cambala kodel tu vsi su savo vyru gyveni?

o kas gi dar su ja gyventų? tą pačią dieną nudaigotų tokią besiputojančią isteriką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 13:59)
Kiekvienuose namuose visi turejo fotoparatus.

Na ir kur tos dezes dabar? Pakastos tavo gluskaimy kazkur?

Mes neturėjom, bet aš niekaip nerandu ryšio tarp nuotraukų gausos ir tėvo ryšio su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 14:10)

nu ir kas kad buvo? dar pasakyk, kad visi viską nusipirkdavo ir dabar nusiperka to, ko yra biggrin.gif
Atsakyti