Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 15:57)
Žmogus daro tiek, kiek gali. Jinai nuskrisdusi daro misionieriškas veilas, tai irgi į gėrį, ne?
Sakau, pasidžiaugtum, o ne stebėtumeis, jei protinga būtum.
Kokia dukra?

Lutukės
Blyn, tai skraido, bet skudurus naudoja biggrin.gif
Man ta mada dabartinė absurdiška.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 15:50)
man daug kas pasikeite pagimdzius vaiksu, is vsi atrodo nauja kuna gavau, kazkam niekas nepasikeicia, bet tai kas pasauygotas nuo pasikeitimu?
Kitos kankinasi, nemiega atskirai, skundziais, kad neisimiega, o as nesikankinu  biggrin.gif

Nes tu taip ipratai ir tau tai normalu.
Normaliose porose ir miegama kartu ir seksas normalus reiskinys ir nereikia partnerio bijot, jei ryte susivelusiais plaukais pamatys.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 15:48)
nereikai ju virinti, uzmerki i salt avandeni paskui iskalbi su skalbimo masina, ir dziaustyti nereikia viduryje kambario  mirksiukas.gif naudojau ,kai namie su vaikais buvau, labai smagu. Vaikam vystyklus, sau vystykliukus lotuliukas.gif  dabar gi ju ir prisiuta iv graziu buna daugkartiniu  mirksiukas.gif

Yra skurliu menesinem? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 15:52)
absurdas taip suteršti planetą ir dasivaryti turint geras higienines sąlygas iki otkių ligų kaip pvz. 15-etės mirtis lėktuve suvalgius riešutų pėdsako.

Eik tu, beprote. Na ar tu darei tai 15 ikmetei skrodima, kad teigi tokias nesamones?
Cia vadinasi VBS zinios.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 16:46)
kartais tas plastikas buna is augalu, ne is naftos, bet tai nei kalbos nera, kad skuduriukai geriau. bet kai eini i darba, tai tikrai ne patogi alternatyva, Aplama ejimas i darba prideda ziauriiai daug vartojimo bereikalingo  biggrin.gif

Ziurineju tas moon cups, bet man jos tokios placios atrodo  biggrin.gif bet reiks pasirysti pabandyti, o kaip zinoti dydi?

Augalai buna tik viena is sudetiniu daliu, o tokius kompostuojant suyra i mikroplastika ir dar blogiau tai negu tik siaip plastikas.
Mooncup turi dydzius ir netgi minkstuma skirtinga. Gal aprasymai yra, gimdziusiom didesnes turbut reikia. Ir pagal mmm gausuma.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 15:54)
tai lįsk į voljerą, kad tavasis nesikankintų, kartu galėsit sm rašyt biggrin.gif

Mano suo ne vunderciucius kaip tavasis, rasyt nemoka ir elfu nemato.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 16:05)
Mano suo ne vunderciucius kaip tavasis, rasyt nemoka ir elfu nemato.

kai šeimininkė durna, tai aišku, iš kur ten šuo kitoks bus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va turim tris skurliu skalbejas given, lutuke ir monteverte.
Kaust fanates ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 16:52)
absurdas taip suteršti planetą ir dasivaryti turint geras higienines sąlygas iki otkių ligų kaip pvz. 15-etės mirtis lėktuve suvalgius riešutų pėdsako. Čia yra tragedija, o ne skuduriukai. Viena narė turėjo užrašą: use your brains mirksiukas.gif Tik džiaukis ir dėkok, kad yra da rtokių žmonių šioje Žemėje, kurie teršia mažiau. Juk turi vaikų, turėsi anūkų, nesupranti kas jų laukia?

Monteverte,
Moralizuoji apie tersima, bet tu juk prezervatyvus naudoji. Bene daugiausiai atlieku sukuriantis apsisaugojimo budas.
O ka per mmm naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 16:07)
kai šeimininkė durna, tai aišku, iš kur ten šuo kitoks bus biggrin.gif  4u.gif

Na jo, savo jorkui suvarei psichika ant tiek, kad vienas nebuna ir inkscia bei elfus kalnuose mato biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 16:05)
Augalai buna tik viena is sudetiniu daliu, o tokius kompostuojant suyra i mikroplastika ir dar blogiau tai negu tik siaip plastikas.
Mooncup turi dydzius ir netgi minkstuma skirtinga. Gal aprasymai yra, gimdziusiom didesnes turbut reikia. Ir pagal mmm gausuma.

Tai kas kiek laiko istraukineji ir istustini ta taurele? Negi netyksta kraujai, niekur nesusitepi?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 15:48)
nereikai ju virinti, uzmerki i salt avandeni paskui iskalbi su skalbimo masina

Tu po savo skurliu skalbimo dezinfekuoji skalbykle?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 16:08)
Monteverte,
Moralizuoji apie tersima, bet tu juk prezervatyvus naudoji. Bene daugiausiai atlieku sukuriantis apsisaugojimo budas.
O ka per mmm naudoji?

Gal jau yra ekologiškų prezikų?
Papildyta:
O jungti skalbino mašiną dėl vieno dviejų skudurų - čia tausus vartojimas?...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 16:08)
Monteverte,
O ka per mmm naudoji?

nebenaudoju smile.gif
Atsakyti
Gal monteverte naudoja kokia gyvuno pusle sudziovinta - uztat ekologiskai.
Tutanchamono prezervatyva toki Kairo muziejuj maziau.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 16:25)
nebenaudoju smile.gif

Isejo sugyventinis?
Atsakyti

Mano močiutė gūdžiaus pokario laikais maudojo mm medžiagos skiauteles,ir plaudavo.Nes nieko tam reikalui nebuvo.Iš didelio rašto visai išeita iš krašto.

O kodėl,jūs tausojančios planetą vaikus gimdėte,žmonių kiekį pasaulyje didinote?Juk,kaip visos žinome,kad žmogus didžiuasias kenkėjas.

Atsakyti