Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 16:44)
O kaip jus saugojates? Ar tu po savo hormonu gerimo nevaisingas?

Nesisaugom. Nes paskaiciau, kad 6 men po tokiu vaistu vaisingumas dingsta. Tai MB sako, kam as cia save nuodysiu, jei viskuo pasirupinai.
Papildyta:
Biski is Sovietiniu laiku... moterys naudojo tada lignina
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 16:53)
Aciu. paimu mažiausius ranksluotelius, is maximos, kur skirti virtuvei ar šluostymams visokiems, ziuriu, kad medziaga kuo švelnesne būtu ir vualia. salotine, melyna, pilka spalva dabar pas mane vyrauja. nuplaunu vos po kranu (pati kraujo ryškumą), paskui kartu su bendrais rūbais i skalbiankę. jokio vandens papildomai.

Nu ir nafik...
Neveltui man jau anksciau nehigieniska atrodei, kai galva ir patalyne su soda plovei.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 28, 15:58)
Lutukės
Blyn, tai skraido, bet skudurus naudoja biggrin.gif
Man ta mada dabartinė absurdiška.

Tai, kad as nei skraidau , nei skudurais naudojuosi, jau kokie 6 m blink.gif nu jus kai suskaitot doh.gif
paskui akis draksysit neuzilgo, tu gi sakei,adk daznia skraidai ir naudoji skudurelius lotuliukas.gif
Bet kas naudoja tai tik valio.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 13:19)
kam toks palyginimas,

grynai biologinis.
ir jis ne mano.
iš paskaitos.
pažiūrek youtube 101 REASONS TO GO VEGAN.

ech, Lutuke. turetum vyrą veganą, tai jis lengvai tave permestu pas save. aš tau gi niekis. biggrin.gif

Teisingai Monteverte sako: jei niekas nediskutuos, kaip žinos, kas geriau. kaip "patobules?"
jei ne šiandien, tai poryt.
jei vis kaip avys iš mandagumo mekens: "Me ke ke. me ke ke, nenorime jūsu ižeisti. saugome jūsu trapu ego."

dar del tu kiaušu ir kūno. Sakai, nereikia skaityti, o klausytis kūno. tai žinok, daugelio naudojanciu herą ar rūkanciu, ar dorojanciu convenience foods, kūnas dar būna ilgai geras, ir jie puikiai jauciasi, ir klausosi to kūno. so what?
tu gi klausaisi Satjos, tai irgi analogiškai galiu pasakyt - neklausyk jo. biggrin.gif jei jis doroja kiaušus ir pramonini pieną, tik tiek galiu pasakyt: jis veidmainis. jei jau aš, nusidejele, sugebu nedoroti...tai juolab turi jis, mokytojas ir paskaitininkas. nulio lygio jo paskaitos, jei prie pramoniniu karviu kanciu prisideda. tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 sausio 2020 - 17:00
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 17:18)

Tai kas kiek laiko istraukineji ir istustini ta taurele? Negi netyksta kraujai, niekur nesusitepi?

Mano nera labai gausios, tai galiu ir visa diena. Nebent pirma diena reiktu anksciau.
Svarbiausia, kad kriaukle butu prasiplauti, bet namie tai ne problema. Jokiu Pjuklo scenariju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 16:04)
Nes tu taip ipratai ir tau tai normalu.
Normaliose porose ir miegama kartu ir seksas normalus reiskinys ir nereikia partnerio bijot, jei ryte susivelusiais plaukais pamatys.

Yra skurliu menesinem? blink.gif

Taip butent ipratau ir tai taip gera, ramiai isimiegoti wub.gif Man aplamai virs 30 m vis labiau ir labia aktualu MANO PATOGUMAS biggrin.gif O man tas artumas pries uzmiegant ar atsibudus, tikria netperka visos nakties ramaus miego. Uztenka kai nemiegi but apsikabinus.
O tu bijai savo partnerio ir seksa stau nenormalus reiskiys? blink.gif labai keistos mintys pas tave kyla. biggrin.gif

nezinojai? bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Oi negaliu😂, neklausyk satjos, klausyk manes😂
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 28, 17:34)
Jautrumas SAU, jautrumas kitiems pagal savo suvokima visai nesusijes su sugebejimais suvokti vyrus.

Gal tie krokodilai irgi labai jautrus sau ir kitiems krokodilams, bet nukasti jums koja - jokiu sazines problemu

Nusisnekejai visiskai
Krokodilas jautrus savo rusiai. Kaip zmogus jautrus savo rusiai.
Mes perkam rankinukus is krokodilu odos, o jie kanda mums kojas.
Dar nemaciau, kad sveiko proto zmogus luptu kitam zmogui oda.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 28, 13:55)
Tai neskraidyk, pirmiausia. Juokinga save pasmerkti skudurams, o kitoj sferoj teršti planetą kaip turi būt.

tai juk rašiau kad nesu tobula , darau ką galiu. db ir skraidyt apstojau, rašiau aš. šiaip nesu net zero-waste stiliuje. nesugebeciau taip gyvent. esu tingi, ir dažnai convenience foods naudoju, pas mus greit plastiko kibiras prisipildo.
iki fanates dar toli.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 16:04)
Eik tu, beprote. Na ar tu darei tai 15 ikmetei skrodima, kad teigi tokias nesamones?
Cia vadinasi VBS zinios.

cia placiai nuskambejusi istorija, mergaite buvo elergiska kazkokiam ingrediantui, uris buvo jos maiste, kuri isigijo lektuve, nors tai nebuvo tiesioginis ingridienats ir nebuvo apie ji rasoma.
Cia nieko naujo mirtys nuo alergiju. Airioje ne per seniausiai mire mergaite pavalgiusi kinu restorane, irgi buvo alergiska kazkam, o patiekalo aprasyme nebuvo pamineta tas ingredientas, ejo dar i vaistine avistu su tevais, bet jiem nepardave be recepto, o i ligonine nebespejo nuvaizuoti va taip va liudna...Ilgai dar paskui diskutavo zmone sar negeriau buvo aprduoti be recepto tuos vaistus... be cia kartais kaip su siena gali sneketis su zmone, jie labai laikosi taisykliu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 28, 14:28)
O kodėl,jūs tausojančios planetą vaikus gimdėte,žmonių kiekį pasaulyje didinote?Juk,kaip visos žinome,kad žmogus didžiuasias kenkėjas.</p>

jau nebegimdom. nebent ateis ego priepuolis. svetimais vaikais rūpinames. ax.gif

p.s. aš rasiau apie tą "one more child policy". maždaug 41-61proc co2 pedsako.
lentele buvo.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 17:48)
.
5 men apturejau. tai cia tik i AZ. ir tai ne visoms.  mirksiukas.gif

Jei nesakai visom, tai neuzsimink. Dabar numirsiu is smalsumo biggrin.gif

Monteverte,
O ka naudojat dabar?

Atsakyti