Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 10:15)
aš nežiūriu visai, tai ir galva neskauda tongue.gif

gerai cia pavarei gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 14:55)
Iš kelių moterų čia tokia statistika? jos gi jautresnės visapusiškai už daugumą vyrų

Jautrumas SAU, jautrumas kitiems pagal savo suvokima visai nesusijes su sugebejimais suvokti vyrus.

Gal tie krokodilai irgi labai jautrus sau ir kitiems krokodilams, bet nukasti jums koja - jokiu sazines problemu
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 10:23)
O tai nezinojai? Buvo gi cia ar tai given ar lutuke ikelusios apterstus vandenynus su plastiku, tai ir tamponai ton kruvon ejo.

Bet iš tos puses juk blogis, ar ne? argi plastikas vandenyne - geris? smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 16:25)
nebenaudoju smile.gif

Prezervatyvai, tai kaip laizyti medu per stikla.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 11:21)
. Susirask turtinga seni ir melzk ji.

nemoku. ir nžn ar sugebeciau. tarp hobiu sunku būtu iterpti.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 12:07)
Tikrai, kad bukietas. As viska veidui ir kunui is Kvapu namu naudoju, ten 100 proc naturalu,

Kvapu namai - irgi geris wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 16:39)
nemoku. ir nžn ar sugebeciau. tarp hobiu sunku būtu iterpti.

Tai ir vaikus palik ju zmonom ir ju vaikam, o neziurek kad tau masina ar nama nupirktu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 12:39)
  Nevalgytu kiausiniu, jos is vis negyventu, tai gal ne taip blogai.

o cia ir nepagauni esmes. kai kurioms rūšims ir nereikia gyventi! manai reikia gyventi šioms pramoninems karvems, kiaulems, kalakutams? oi ne. veganiškas pasakymas "i love animals" nera tikslus. veganai nemyli ta prasme gyvūnu, kuria myli žmones, jie nenori kad jie egzistuotu išvis, tie, kurie buvo kuriami tik del skrandžio.
todel taip. kai kurios rūšys, vedamos del žmogaus godumo, jau daug amžiu, turi išnykti. ir so what? o tas, kad bent jau nesikankins.
pasidomek labiau šia filosofija. ne paviršutiniškai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 28, 16:38)
Prezervatyvai, tai kaip laizyti medu per stikla.

O kaip jus saugojates? Ar tu po savo hormonu gerimo nevaisingas?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 12:39)

As tau galiu pasakyt ta pati nebuk atbukus skausmo, jei tai ne gyvunas, nebuk atbukus planetos skausmui  mirksiukas.gif

ir kurioj vietoj as atbukus, jei parasiau kad planeta lygu mes lygu gyvūnai lygu toji pati gamta...? kurioj vietoj aš tau bukena? vis tiek nesuprantu, ka nori man pripaišyti. gyvenu minimaliausiai, ir darau ką galiu. vat Cambala pastoviai fanatike mane vadina, tavęs bent nevadina. žiūrek, ka ir tu darai, pagal sąžinę.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 13:21)
Montekrista,

Given,

Dar nedaskaiciau visu psl vakar, tai ka ten tokio faino apturejai neseniai? ax.gif

5 men apturejau. tai cia tik i AZ. ir tai ne visoms. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 sausio 2020 - 16:48
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 27, 18:39)
šiaip aš čia nieko neginu, jei ką, nes pati su vyru miegu, bet žinai, aš nuo vaikystės esu būdama svečiuose mačiusi išskirtų lovų ar miegojimo atskiruose kambariuose. Bet... nesiskiria tie žmonės, gyvena. Ir jei kokia bėda, kartu lieka, sprendžia kaip geba, sugeba. O pažiūrėk į dabartinę kartą: tirai turbūt kartu miegojo, apsiviję, apsikabinę, bet vis girdime po metų kitų: skyrybos, skyrybos...
Tai klausimas dar kiek ten tame bendrame miegojime realiai vertės? Turi būti kažkas daugiau, daug daugiau.
:

Tie kartu nemiegantys ir gyvena kaip kambariokai, saltai taip, tai kas, kad po vienu stogu, is vieno puodo valgo, o kur artumas, siluma, prisilietimai, ir tt.
Zinau ir as tokiu poru, tikrai tarp vyresniu tokiu yra. Ir patikek, kazin ar labai noretusi tokiu santykiu. Ir tau nesinoretu,manau.
O skyrybu nera, nes apskritai tarp vyresniu tai maziau priimtina. Bet tai nereiskia, nei kad miegas kartu gadina santykius, nei kad santuoka pati savaime yra vertinga, jeigu gyvenama kartu del akiu, issiskirscius po skirtingus kambarius. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 16:43)
veganai nemyli ta prasme gyvūnu, kuria myli žmones, jie nenori kad jie egzistuotu išvis, tie, kurie buvo kuriami tik del skrandžio.

Aha, o liuta, kuris pasigavo zebra pietums, veganai myli ar ne? Jie nori kad liutai egzistuotu ar vistik eis pries Kurejo sukurta pasauli ir siulys liutui zole?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 13:28)
100k geriau given skuduriukai, jeigu paketu jau visai neiseina atsisakyt.

Aciu. paimu mažiausius ranksluotelius, is maximos, kur skirti virtuvei ar šluostymams visokiems, ziuriu, kad medziaga kuo švelnesne būtu ir vualia. salotine, melyna, pilka spalva dabar pas mane vyrauja. nuplaunu vos po kranu (pati kraujo ryškumą), paskui kartu su bendrais rūbais i skalbiankę. jokio vandens papildomai.
Atsakyti