QUOTE(Monteverte @ 2020 01 27, 18:39)
šiaip aš čia nieko neginu, jei ką, nes pati su vyru miegu, bet žinai, aš nuo vaikystės esu būdama svečiuose mačiusi išskirtų lovų ar miegojimo atskiruose kambariuose. Bet... nesiskiria tie žmonės, gyvena. Ir jei kokia bėda, kartu lieka, sprendžia kaip geba, sugeba. O pažiūrėk į dabartinę kartą: tirai turbūt kartu miegojo, apsiviję, apsikabinę, bet vis girdime po metų kitų: skyrybos, skyrybos...
Tai klausimas dar kiek ten tame bendrame miegojime realiai vertės? Turi būti kažkas daugiau, daug daugiau.
:
Tie kartu nemiegantys ir gyvena kaip kambariokai, saltai taip, tai kas, kad po vienu stogu, is vieno puodo valgo, o kur artumas, siluma, prisilietimai, ir tt.
Zinau ir as tokiu poru, tikrai tarp vyresniu tokiu yra. Ir patikek, kazin ar labai noretusi tokiu santykiu. Ir tau nesinoretu,manau.
O skyrybu nera, nes apskritai tarp vyresniu tai maziau priimtina. Bet tai nereiskia, nei kad miegas kartu gadina santykius, nei kad santuoka pati savaime yra vertinga, jeigu gyvenama kartu del akiu, issiskirscius po skirtingus kambarius.