Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 17:03)
Dar nemaciau, kad sveiko proto zmogus luptu kitam zmogui oda.

Tai vienentelis pacios geerumo argumentas?

Nelupi kitu odos? Na aisku tai jau neblogai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 28, 17:58)
Nesisaugom. Nes paskaiciau, kad 6 men po tokiu vaistu vaisingumas dingsta. Tai MB sako, kam as cia save nuodysiu, jei viskuo pasirupinai.
Papildyta:
Biski is Sovietiniu laiku... moterys naudojo tada lignina

Tai kad tavo zmonai gal jau menopauze? Gal neber nuo ko saugotis.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 28, 13:58)
Lutukės
Blyn, tai skraido, bet skudurus naudoja biggrin.gif
Man ta mada dabartinė absurdiška.

tavo open relationship cia kai kurioms irgi absurdiška. jau neapsimesk, kad tave kas gali nustebinti, nebuk Idomucia. žmones dar ne taip gyvena. visokie freeganai, hipiai, valkatos. o kiek money jie dažniausiai turi. ką, jūs pasaulio nemate? ar jums visi turi būti tik masiniai vartotojai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 sausio 2020 - 17:16
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 16:08)
Monteverte,
Moralizuoji apie tersima, bet tu juk prezervatyvus naudoji. Bene daugiausiai atlieku sukuriantis apsisaugojimo budas.
O ka per mmm naudoji?

Ka ir sakiau, tobulu nera, vienoje ar kitoje vietoje darom geriau/blogiau.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 17:03)
Taip butent ipratau ir tai taip gera, ramiai isimiegoti  wub.gif Man aplamai virs 30 m vis labiau ir labia aktualu MANO PATOGUMAS  biggrin.gif O man tas artumas pries uzmiegant ar atsibudus, tikria netperka visos nakties ramaus miego. Uztenka kai nemiegi but apsikabinus.
O tu bijai savo partnerio ir seksa stau nenormalus reiskiys? blink.gif  labai keistos mintys pas tave kyla.  biggrin.gif

nezinojai?  bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Tai kada jus bunat apsikabine, jei jis pas tave savaitem dirbdavo, grizdavo savaitgaliam, tada su vaikais isvarydavo kazkur?
Siaip tai zmones dirba, i mamus dauguma grizta pi darbo dienos, namu ruosa, valgio gaminimas, tai kaip ir mazai lieka laiko apsikabinus sedet ar stovet biggrin.gif . Aisku filma ziurint galima apsikabinus 2 val sedet.
Bet patys geriausi apsikabinimai yra tada, kai zmones ilsisi/ miega kartu.

Ne, sekso noriu su vyru. Ir netiesa, jog tu teigi, kad jei miega atskirai, tai neitakoja sekso daznumui
Jei pvz as miegociau kitam kambary ir man prisisapnuotu kas nors erotisko, kazi ar as netingeciau keltis ir tipent i kita kambari pas vyra. O dabar viskas vietoj, salia.

Omg blink.gif . Ir tai 2020 metai...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 17:08)
Tai kad tavo zmonai gal jau menopauze? Gal neber nuo ko saugotis.

Gali but, kad greitai bus ir tas malonumas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 28, 18:07)
Tai vienentelis pacios geerumo argumentas?

Nelupi kitu odos? Na aisku tai jau neblogai

O tu exe lupai. Tai net ir to neturi. Vargas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 28, 14:15)
Domejausi kaip reaguoja isdave vyrai ar moterys. Moterys nesigaili, jos aplamai neisduoda nieko, pas jas nera galvoje tokio modulio galvoje galvot apie vyra. Jos tik savimi rupinasi. Vienom ten niesti fiziologija, o kitos dalina, kad gauti jausmu demesio...

su kokiom tu cia atsipupelem bendravai ? blink.gif
Atsakyti
Savo antrą vaiką irgi su palom dieną auginau. iš pupkis.lt pirkau. Pupkis.lt siuva moterims iklotus, bet man ranksluosciai labiau patogus, pigesni ir labiau zero-waste. lb mieli. wub.gif
nesikeik, Cambala. juk tavo anūkam del manęs žeme dar tures kuo kvepuoti, Monteverte sake.
o prie ko cia liūtas? ar liūtą žmogus užveise?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 16:26)
Isejo sugyventinis?

aha, su elfais išskrido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 17:07)
Jei nesakai visom, tai neuzsimink. Dabar numirsiu is smalsumo  biggrin.gif

Nieko pas ja nebuvo. Parase tipo " va grauzkites, o as jum nieko nesakysiu".
Kas pas ja 5 menesius galejo but, jei pries pora menesiu rase kad turi sena meiluzi, kurios jis neims nes vaiku nenori augint ir dvesia dar del ano vedusio meiluzio, kuris ja vel bombarduoja, neva sekso vel is zmonos negauna.
Nebent vel tam vedusiam duoda. Bet lyg nustebins kazka biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 28, 16:34)
Jautrumas SAU, jautrumas kitiems pagal savo suvokima visai nesusijes su sugebejimais suvokti vyrus.

Gal tie krokodilai irgi labai jautrus sau ir kitiems krokodilams, bet nukasti jums koja - jokiu sazines problemu

nu kur jau. Dėl tų vyrų pagrinde moterys ir verkia, plaukus nuo galvos raunasi smile.gif
Atsakyti