QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 16:59)
grynai biologinis.
ir jis ne mano.
iš paskaitos.
pažiūrek youtube 101 REASONS TO GO VEGAN.
dar del tu kiaušu ir kūno. Sakai, nereikia skaityti, o klausytis kūno. tai žinok, daugelio naudojanciu herą ar rūkanciu, ar dorojanciu convenience foods, kūnas dar būna ilgai geras, ir jie puikiai jauciasi, ir klausosi to kūno. so what?
tu gi klausaisi Satjos, tai irgi analogiškai galiu pasakyt - neklausyk jo.

jei jis doroja kiaušus ir pramonini pieną, tik tiek galiu pasakyt: jis veidmainis. jei jau aš, nusidejele, sugebu nedoroti...tai juolab turi jis, mokytojas ir paskaitininkas. nulio lygio jo paskaitos, jei prie pramoniniu karviu kanciu prisideda.
as zinau,kad ne tavo nes jau girdejau ir ne karta, ir skamba jis man juokingai ir absurdiskai.
tada reiktu vadinti vistu kasdinines, jukne kas menesi po kiausini deda
mane sniekas niekur nepermestus, supranti as ne toks zmogus, kuri kazkas metytu, as einu savo keliu ir mazai klausau kitu, nuo vaikystes taip, deja

: O jei, kas kasdiena man ruostu veganiska maista su mielu noru valgyciau

Deja, tu neisiskaitai i tai, ka as tau rasau.
Ne, jie nesiklauso kuno, jei pradeda klausytis, visa ta s meta.
Kaip kiausiniai suristi su santykiais seimoje? Man iki lemputes, ka jis valgo jis ner akoks mano guru ar kuom as aklai seku

. As iskalusau ivairias nuomonrs, o gyvenime darau taip, kaip man atrodo geriausia, ka patikrinu, kas veikia man, kas yra mano suvokimo dalis. Vadovaujuosi svaim, o ne kitais zmonem.