Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Yra vegan preziku, pažiūrekit veggo.lt
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 16:43)
o cia ir nepagauni esmes. kai kurioms rūšims ir nereikia gyventi!
manai reikia gyventi šioms pramoninems karvems, kiaulems, kalakutams? oi ne. veganiškas pasakymas "i love animals" nera tikslus. veganai nemyli ta prasme gyvūnu, kuria myli žmones, jie nenori kad jie egzistuotu išvis, tie, kurie buvo kuriami tik del skrandžio.
todel taip. kai kurios rūšys, vedamos del žmogaus godumo, jau daug amžiu, turi išnykti. ir so what? o tas, kad bent jau nesikankins.
pasidomek labiau šia filosofija. ne paviršutiniškai.

Cia tu taip nusprendei?
As apie vistas , tu apie karves, kiaules lotuliukas.gif Ko vistos tau nenusiplene gyventi? as net mastau laikyti pati vistas, bus svieziu kiausiniu, vistos sules man sraiges. mirksiukas.gif
Tai ziaurus tie veganai tada lotuliukas.gif
Given, as jau tuom duomiuosi, beveik 30 metu , kad darau kitaip nei tu, kad renkuosi kitus dalykus, nereiskia, kad nezinau, ka tu man suiulai pasidometi, reiskia, kad as ziuriu i tuos dalykus kitaip mirksiukas.gif biggrin.gif ir man tas emocinis fonas senai praejo.
Atsakyti
nu tai ir domekis 4u.gif nepulk manęs. matai, kokia gi aš fanate.

ne jie žiaurūs, o tu. vištom - gal ir nieko, bet ką šneketi apie karves, kurias kasmet apvaisina su šlanga, paskui suvarytas, subadytas, ištampytas pjauna. o višciukus vyr lyties kur desi? i mesmale? ždž, gilinkis ne diletantiškai. domekis profu kalbomis.

Cambala, kaip visad savam stiliuj, bet kartais pataiko.
o db man išvis prastai. esu be sexo, bent jau laikinai. savo noru. nežinau, kiek tversiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 sausio 2020 - 17:21
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 16:48)
ir kurioj vietoj as atbukus, jei parasiau kad planeta lygu mes lygu gyvūnai lygu toji pati gamta...? kurioj vietoj aš tau bukena? vis tiek nesuprantu, ka nori man pripaišyti. gyvenu minimaliausiai, ir darau ką galiu. vat Cambala pastoviai fanatike mane vadina, tavęs bent nevadina. žiūrek, ka ir tu darai, pagal sąžinę.

Tik parasiau ta pati, ka tu man parasei, kaip manai kurioj vietoj as atbukus? mirksiukas.gif biggrin.gif
VISI, ne tik tu, DAROM, KA GALIM, ta suprask ir bus labai gerai 4u.gif
Tau labai svarbu, ka cia paisto cambala? blink.gif
Atsakyti
dar prirašiau, paskaityk. tavo meile gyvūnams netikra, ego apvilkta.
Atsakyti

Siaip ar taip pasisnekesim po kokiu 5-10 m, jei turesi vaiku, bus idomu kaip gyvenime pritaikei savo terorijas biggrin.gif

Prie ko cia tie vaikai? Tu su vyru vis dar del vaiku kartu nemiegi, ar kaip? :)

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 17:13)
Savo antrą vaiką irgi su palom dieną auginau. iš pupkis.lt pirkau. Pupkis.lt siuva moterims iklotus, bet man ranksluosciai labiau patogus, pigesni ir labiau zero-waste. lb mieli.  wub.gif
nesikeik, Cambala.  juk tavo anūkam del manęs žeme dar tures kuo kvepuoti, Monteverte sake.
o prie ko cia liūtas? ar liūtą žmogus užveise?

Tu nenueik nuo klausimo - kaip su zebru? Kodel nenori isnaikint liutu, kad neestu zebru? Arba nueiti ir pasiulyti liutui zoles. Kad zebras butu gyvas.
Tu i sita neatsakysi, nes tu tik vegan fanate. Kurejas sukure sita gyvybes rata ir ne tau nusikalbeti apie vistu menesines. Kurejas pasirupino, kad zmogis nenustiptu is salcio, kai buvo medziojami mamutai ar meskos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 17:16)
nu kur jau. Dėl tų vyrų pagrinde moterys ir verkia, plaukus nuo galvos raunasi smile.gif

As maciau kaip krokodilas pergyveno, kai paspruko auka... tiesa plauku nesirove.

Siaip moteru meile daznai yra meile savo jausmui. Vyras ten tik aktorius... Vaidmuo. Aisku jei aktorius pasprunka - tragedija rezisieriui.

Tai ir pas krokodilus juk, kokia antilope tik aktorius, jo maitinimosi zaidime. Kadangi vaidmuo yra - maistas tai jis gali buti skanus ar ne.

Taip ir vyrai... jus cia aptainejat kaip kokius vartojamus daiktus
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 16:48)
Tie kartu nemiegantys ir gyvena kaip kambariokai, saltai taip, tai kas, kad po vienu stogu, is vieno puodo valgo, o kur artumas, siluma, prisilietimai, ir tt.
Zinau ir as tokiu poru, tikrai tarp vyresniu tokiu yra. Ir patikek, kazin ar labai noretusi tokiu santykiu. Ir tau nesinoretu,manau.
O skyrybu nera, nes apskritai tarp vyresniu tai maziau priimtina. Bet tai nereiskia, nei kad miegas kartu gadina santykius, nei kad santuoka pati savaime yra vertinga, jeigu gyvenama kartu del akiu, issiskirscius po skirtingus kambarius.  mirksiukas.gif

Nu ne. Kaip jums sunku suprasti,kad ne visi kaip jusu keli pazystami biggrin.gif
As zinau tokiu, kur vienoje lovoje miega, bet gyvena, kaip kambariokai ar riejasi nuolat ar i kaire eina ir ka man dabar sakyti,kad visi taip gyvena, kurie vienoje lovoje miega?? bigsmile.gif
Atsakyti
paskaityk Cambala Allain de Botton.youtube žmogus yra gyvūnas biologine prasme, bet etine prasme jis aukšciau virš visos tos grandies. jis gali rinktis, jei nori. tu nenori - tai pofig. kitam gyvenime gal noresi. šiame gyvenime būk...kuom esi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 sausio 2020 - 17:29
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 17:16)
Yra vegan preziku, pažiūrekit veggo.lt

Jus naujos vegan mados reklamu aukos.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 17:16)
Nieko pas ja nebuvo. Parase tipo " va grauzkites, o as jum nieko nesakysiu".
Kas pas ja 5 menesius galejo but, jei pries pora menesiu rase kad turi sena meiluzi, kurios jis neims nes vaiku nenori augint ir dvesia dar del ano vedusio meiluzio, kuris ja vel bombarduoja, neva sekso vel is zmonos negauna.
Nebent vel tam vedusiam duoda. Bet lyg nustebins kazka biggrin.gif .

grynai kaip tu su Goa foro, tipo įdėt nemoki biggrin.gif kai nėr ką dėt, tai ir nemoki biggrin.gif
Atsakyti