QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 10:45)
didelis ižeidimas. rašau, kai turiu laiko, ne taip, kaip tu - nuolat. ir poteriu jau seniai nesu kalbejus. ar cia man užmeti, kad aš katalike, o mano tevai - misionieriai? negražu.
tai labai gaila, jei nemyli gyvūnu, pati sau prieštarauji, nes ką tik keliuose postuose prieš tai rašei apie žemę kaip Gyvą Būtybę, o viskas gi susiję. ech, L... nebeturi ką ir sakyti. šnekekis toliau.
ir tas pasiteisinimas: jei man skaniai veganiškai gamintu, taip maitinciausi. tai tik tingaus žmogaus pasiteisinimas. girdetas šimtus kartu. kai noresi, ta diena išaus, pamatysi, nubyres kaip sunkus maišas nuo tavęs tie: "negaliu, laiko nera". gi 7 vaiku neturi. o dabar tiesiog NENORI. TINGI. TAU SKANU TIE KIAUŠAI. (ir visai dzin vištos.

)
Mylimuke gi sąžiniga: jai SKANU. o tu apie sąmoningumą kalbi ir sukiesi. juk tobulejimas vyksta iš visu pusiu, ne vien vidumi. lekšteje taip pat.
o del viso kito, gi pati žinai: kai nori, laiko viskam turi.
kas konnkreciai izeidimas, pasakyti,kad tu visai neisgilini i mano postus?

nes is to ka tarasai man tai akivaizdu, tu neatrasineji man, tu rasai is anksto savo galvoje turimas teisas, man pripiesi kazkokius steriotipinius dalykus. Jei mane komentuoji, man rasai, bet nebuni paskaiciusi mano zinutes ir neisigilinusi , tai koks tikslas tada man rasyti?gal; geirua butu rasyti bendrai tada?
Taip dialogai nevyksta, taip vyksa monologai, zinoma, jei nori tik pasisakyti pati tai suprantu. O laiko turejimas, neturejimas , skaitymas visko is eiles, su tuo niekaip nesusijes.
Poteriai irgi buvo tik pavyzdys atmintinai ismokto teksto, kuris sakomas monologu, nesigilinant ir tiek, nepridek kitu reiksmiu ir prie ko cia is vis tavo tevai dabar?

Pakeiks i eilerasti, jei zodis poteriai taip kliuva.
Ne, nepriestarauju, jei as suprantu, kad musu planeta gyva butybe, tai visai nereiskia, kad as sugebu ja myleti, ar kad sugebu myleti visus gyvunus,ar juo labiau, kad myliu visus zmones, as i meile siek tiek daugiau prasmes sudedu matyt. As tikrai taip negyvenciau kaip gyvenu, jei ta meile tureciau.
Given, tai ne pasiteisinimas, tai faktas, taip as tingus labai zmogus ir ka?

Ne, man kiausiniai tikrai nera skanu, bet is bedos suvalgau, nu, bet jei tu sakai, kad man skanu, nu tebunie, nejau dabar gincysiuos