Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Tu plaki du dalykus i viena.
Igimtus polinkius i kazkokias ligas ir silpnybes, bei skirtinga veganizma. Juk veganas savaime nera sveikata. Veganiska mityba gali buti labai nesveika,nesubalansuota,su dideliu vitaminu trukumu. Kaip ir visavalge.

P. S. Tai kaip skaiciuoji vaisingas dienas? Vakar praleidai posta smile.gif

Mylimuke, yra labai geru, nemokamu programeliu dienoms skaiciuoti. Galima ivesti temperatura, isskyru pokycius ir dar n maziau svarbiu parametru. :) Pvz Clue

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 29, 12:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72596240" data-time="1580291027"><div><p>Tu plaki du dalykus i viena.
Igimtus polinkius i kazkokias ligas ir silpnybes, bei skirtinga veganizma. Juk veganas savaime nera sveikata. Veganiska mityba gali buti labai nesveika,nesubalansuota,su dideliu vitaminu trukumu. Kaip ir visavalge.

P. S. Tai kaip skaiciuoji vaisingas dienas? Vakar praleidai posta vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mylimuke, yra labai geru, nemokamu programeliu dienoms skaiciuoti. Galima ivesti temperatura, isskyru pokycius ir dar n maziau svarbiu parametru. smile.gif Pvz Clue
</p>

Taigi zinau as tas programeles.
Man tiesiog idomu, ka Monteverte daro. Ypac, kad sako, nepatikesiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 07:50)
Dar vakar, dūkdama lauke su vaikais pagalvojau: na va, net šešeto žmoniu veganu  būrelis nesusidaro. o galetume seniai - Monteverte ir jos MB, aš ir mano vegan Mb, ir Lutuke su savo vyru kur po kalnus išvykt pasitasyt, non cruelty stiliumi...papliurpt apie masinius mesedžius ir begalvius vartotojus (joke'as). bet Lutuke su savo vištu būreliu ir kiaušais - paskui mus - niekaip niekaip... unsure.gif  hmm.gif

nu ką, kaip L sakei, kiekvienas tobulejame savo eiga ir nepastumsi... bet juk svajoniu galime tureti  essen.gif

Mano vyras tikrainebus veganas, o ir po kalnus lakstyti ne musu stilius biggrin.gif

Svarbu tik bele tobuletu, o svajoti zinoma visi galim, kai norim, as tai del kitu zmoniu nesvajoju, man pilnai uztenka mano gyvenimo, o kitiem palieku ju gyvenimus, Dievas net dave laisva valia zmonem, o kas as tokia, kad jiem vadovauti. Zinama vaikam vadovaujam kazkiek, bet ir tai as stengiuosi,aksd jie save jaustu, pazintu, isiklausytu. man atrodo labai ne koks mzogaus gyvenimas tuetu buti, jei jis gyventu vis paklusdamas, klausydamas kitu, o ne save,s taip ir nugyveni , neaisku kieno gyvenima...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 29, 11:39)
Kad as dar nepakeiciau.
Gal keicia tie kuriems moterys neduoda pakankamai? Va tokias zmonas reikia bausti kalejimo bausmemis

nes bijai, kad atrūšiuos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 11:43)
Tu plaki du dalykus i viena.

P. S. Tai kaip skaiciuoji vaisingas dienas? Vakar praleidai posta smile.gif

aš niekur nepasirašiusi ant jokio dokumento, kad privalau į kiekvieną postą atsakinėti, ypač tavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 29, 12:09)

aš niekur nepasirašiusi ant jokio dokumento, kad privalau į kiekvieną postą atsakinėti, ypač tavo mirksiukas.gif

Monteverte baile hah.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 10:51)

cia buvo fantazija, kuri gal ir išsipildys, kai 60ties, 50ties būsime. kai Monteverte išdris susitikti... ax.gif  biggrin.gif

Neisdris ji niekada pasirodyt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 11:32)
Metykis kiek nori. Cia pries pira men prezikais gyreis, dabar jau kai isjuoke kad planeta guma tersi - tai k8tas variantas biggrin.gif .
Na nebent jau tavo sugyventinis tikrai pabego nuo taves isterikes, tai nesisaugai nei kaip.

tik visiškai durnos galvos žmogus kiekvieną postą paraidžiui supranta ir negeba susieti įvairių faktorių. Tokių kaip pvz., jei buvo paminėti prezikai, o kiti dalykai ne, tai reiškia, kad žmogus nenaudoja jokių tablečių, spiralių ar pan. dalykų, naudoja prezikus. Bet nereiškia, kad naudoja juos nuolat 3 kartus dienoje. Nes naudojimo dažnis nebuvo paminėtas
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 10:07)

tu geriau pasakyk, kokie pokyciai pas tave i gamtos gerinimo pusę.

neturiu noro zinok, manau, tai mano gyvenimas, nei kam idomu, nei kam tai svarbu, pvz siuo metu bent sukam galvas su vyru del namo renovacijos, sildymo sistemo i rt.t ka geriauia butu panaudoti,kad butu ir tvaru ir patogu ir t.t. . O tu pasirinkimu gi kiekviena diena pilna, ka pirkit, ka panaudoti,kaip panaudoti perki ir mastai ar verta ar yra geresnis pasirinkimas ir t.t. . O klausimai tau buvo tik retoriniai, kaip pvz, kad visiem visada yra dar ka keisti ir keiciam kas kaip sugebam geriausia.
Atsakyti
Tai kokie dar budai vaisingas dienas skaiciuoti, jeigu temperatura nematuojama ir gleiviu nestebet? Vien kalendorinis skaiciavimas pernelyg nepatikima.
Na dar ovuliacinius testus galima daryt.

Nors as tai manau, kad Monteverte taip tik pasakke, nes mano komentaras apie jos gumytes labai netiko prie jos pamokslavimo apie zala gamtai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 29 sausio 2020 - 12:19
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 29, 12:14)
tik visiškai durnos galvos žmogus kiekvieną postą paraidžiui supranta ir negeba susieti įvairių faktorių. Tokių kaip pvz., jei buvo paminėti prezikai, o kiti dalykai ne, tai reiškia, kad žmogus nenaudoja jokių tablečių, spiralių ar pan. dalykų, naudoja prezikus. Bet nereiškia, kad naudoja juos nuolat 3 kartus dienoje. Nes naudojimo dažnis nebuvo paminėtas

Oi, tik jau tu nei tablete prarysi, nei spirale isidesi.
Tiesiog is taves pasijuoke kad planeta savo gumom tersi, o dabar tupi kamputi susiguzus biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 12:18)

Nors as tai manau, kad Monteverte taip tik pasakke, nes mano komentaras apie jos gumytes labai netiko prie jos pamokslavimo apie zala gamtai biggrin.gif

Butent biggrin.gif
Atsakyti

Tai kokie dar budai vaisingas dienas skaiciuoti, jeigu temperatura nematuojama ir gleiviu nestebet? Vien kalendorinis skaiciavimas pernelyg nepatikima.

O as manau, kad Monteverte primeta kada gaunasi ciklo vidurys, o tikslia data isivaizduoja, kad zino savo raganysciu deka. :) Gi ji visada sneka, kad jor organizmas kaip laikrodis, kad galima jausti savo kuna ir bla bla bla.  :) 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 10:45)
didelis ižeidimas. rašau, kai turiu laiko, ne taip, kaip tu - nuolat. ir poteriu jau seniai nesu kalbejus. ar cia man užmeti, kad aš katalike, o mano tevai - misionieriai? negražu. smile.gif
tai labai gaila, jei nemyli gyvūnu, pati sau prieštarauji, nes  ką tik keliuose postuose prieš tai rašei apie žemę kaip Gyvą Būtybę, o viskas gi susiję. ech, L... nebeturi ką ir sakyti. šnekekis toliau.

ir tas pasiteisinimas: jei man skaniai veganiškai gamintu, taip maitinciausi. tai tik tingaus žmogaus pasiteisinimas. girdetas šimtus kartu. kai noresi, ta diena išaus, pamatysi, nubyres kaip sunkus maišas nuo tavęs tie: "negaliu, laiko nera". gi 7 vaiku neturi. o dabar tiesiog NENORI. TINGI. TAU SKANU TIE KIAUŠAI. (ir visai dzin vištos.  mirksiukas.gif )
Mylimuke gi sąžiniga: jai SKANU. o tu apie sąmoningumą kalbi ir sukiesi. juk tobulejimas vyksta iš visu pusiu, ne vien vidumi. lekšteje taip pat.
o del viso kito, gi pati žinai: kai nori, laiko viskam turi.

kas konnkreciai izeidimas, pasakyti,kad tu visai neisgilini i mano postus? blink.gif nes is to ka tarasai man tai akivaizdu, tu neatrasineji man, tu rasai is anksto savo galvoje turimas teisas, man pripiesi kazkokius steriotipinius dalykus. Jei mane komentuoji, man rasai, bet nebuni paskaiciusi mano zinutes ir neisigilinusi , tai koks tikslas tada man rasyti?gal; geirua butu rasyti bendrai tada? bigsmile.gif

Taip dialogai nevyksta, taip vyksa monologai, zinoma, jei nori tik pasisakyti pati tai suprantu. O laiko turejimas, neturejimas , skaitymas visko is eiles, su tuo niekaip nesusijes.
Poteriai irgi buvo tik pavyzdys atmintinai ismokto teksto, kuris sakomas monologu, nesigilinant ir tiek, nepridek kitu reiksmiu ir prie ko cia is vis tavo tevai dabar? blink.gif Pakeiks i eilerasti, jei zodis poteriai taip kliuva.

Ne, nepriestarauju, jei as suprantu, kad musu planeta gyva butybe, tai visai nereiskia, kad as sugebu ja myleti, ar kad sugebu myleti visus gyvunus,ar juo labiau, kad myliu visus zmones, as i meile siek tiek daugiau prasmes sudedu matyt. As tikrai taip negyvenciau kaip gyvenu, jei ta meile tureciau.

Given, tai ne pasiteisinimas, tai faktas, taip as tingus labai zmogus ir ka? biggrin.gif Ne, man kiausiniai tikrai nera skanu, bet is bedos suvalgau, nu, bet jei tu sakai, kad man skanu, nu tebunie, nejau dabar gincysiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 29, 13:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72596269" data-time="1580293086"><div><p>Tai kokie dar budai vaisingas dienas skaiciuoti, jeigu temperatura nematuojama ir gleiviu nestebet? Vien kalendorinis skaiciavimas pernelyg nepatikima.

Nors as tai manau, kad Monteverte taip tik pasakke, nes mano komentaras apie jos gumytes labai netiko prie jos pamokslavimo apie zala gamtai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O as manau, kad Monteverte primeta kada gaunasi ciklo vidurys, o tikslia data isivaizduoja, kad zino savo raganysciu deka. smile.gif Gi ji visada sneka, kad jor organizmas kaip laikrodis, kad galima jausti savo kuna ir bla bla bla.  smile.gif 
</p>

Dar pries kelis men rase, kad KT ar vazektomijos nenori, o visa kita jai nepatikima, todel renkasi gumytes.
Tai kazin, kas pasikeite, kad tapo patikima kiti budai. smile.gif
Papildyta:
Aciu d, lutuke su given uzsiemusi, turi bent kur paklodes islieti savo biggrin.gif
Bet tai kaip nepatinka, kai su ja jos stilium pradeda bendrauti - pamokslais, remiantis stereotipais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 29 sausio 2020 - 12:38