Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nakviša @ 2020 01 29, 15:25)
Mhm. Bet šiandiena tikrai bus viščiukas.
Vat tik neapsisprendžiu ar noriu su džiovintomis slyvomis, ar ant grilio.

Sveikos, merguzeles.

Siulau daryti su slyvomis. Pries tai jas sumaisyti su imbiero milteliais ir siek tiek medaus, o ir visciukeliui, prie visu naudojamu speciju prideti imbiero... Skanu, man patinka tas imbiero suteikiamas pikantiskumas. Manieji taip keptas slyvas, abrikosus sluoja, kaip teve musu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 sausio 2020 - 15:52
QUOTE(Moonte @ 2020 01 29, 16:47)
Sveikos, merguzeles.

Siulau daryti su slyvomis. Pries tai jas sumaisyti su imbiero milteliais ir siek tiek medaus, o ir visciukeliui, prie visu naudojamu speciju prideti imbiero... Skanu, man patinka tas imbiero suteikiamas pikantiskumas. Manieji taip keptas slyvas, abrikosus sluoja, kaip teve musu...

Imbiero miltelių neturiu. Bet idėja verta dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 29, 15:14)
nu tai tą ir neškis, bet ne tik avinžirnius, o kur lęšiai, pupelės, pupuolės, tofu, žirniai, kruopos visos? bulvės, batatai?

O kokias tu kruopas valgai ir kaip ruosi? Ar paprastai isverdi? Mums lesiai ir kynva nepatinka labai,
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 29, 15:20)

is kur gauti to riebumo is augalu, Riesutu daug nesuvalgysi.

Avokada, det i salotas gera alyvuogiu alieju, riesutus ne tik uzkandziam, bet i visokius troskinius, i visur praktiskai tinka.
Riesutu sviestas,alyvuoges.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 16:10)
O kokias tu kruopas valgai ir kaip ruosi? Ar paprastai isverdi? Mums lesiai ir kynva nepatinka labai,
Papildyta:

Avokada, det i salotas gera alyvuogiu alieju, riesutus ne tik uzkandziam, bet i visokius troskinius, i visur praktiskai tinka.

paprastai. Ryžius, grikius, avižines, kynvą, kartais sorų, kukurūzų
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 29, 15:47)
I augalines mitybos tema, pieno alternatyvos, pasirodo migdolai visai ne kas  unsure.gif  ir su kokosais ne viskas gerai.
Geriausia alternatyva lazdynu riesutai, kanapes ir avizos.

https://www.theguard...coqwXi0i4#img-8
Papildyta:
va kas nori  siek tiek vaiduokliu paziureti, rimtai toje pilyje vaidenasi, tame mieste kur ZKB gyvena  biggrin.gif

https://www.ticketta...T1Wc2qkabJ2RaD8

Augalinio pieno rusiu gal 20-30 rusiu yra, jau tikrai yra oasirinkimas. Net lietuviam didelis, avizsos, aguonos, linai, saulegrqzos.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 16:01)
.
Yra.
vaišnaves.
fanatikes.
siaip katalikes. bet kokiu dogmu traumuoti žmones. oi yra.
ir dar.
nieko ner baisiau už neduodanti vyrą.

Bet pastebejai, kad dauguma religiju, yoac didziosios, slopina moters seksualuma, nori uzdaryti, pazaboti.
Tai tik patvirtina, kad melagingas teiginys, jog motwrs libido zemas kaip menkute oavasarine zolyte. Kitaip nebutu tiek pastangu per amzius ji palauzti,padaryti nuolankia moteri prie vyro sono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 29, 14:25)
O ju sezonas nera lb trumpas? Mes turguje perkam, tai sakyciau dvi savaites ir basta. Bet skanu ir lb sveika. Kai yra pirkti, tai valgom pastoviai.
</p>

Nzn. Maxej ir lidle pastoviai yra. Gi atveztiniai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 29, 16:47)
Sveikos, merguzeles.

Mano top 1 prieskonis ddziovinti mangu milteliai su kariu. Pradedant bet kokia mesa baigiant bet kokia darzove 👌
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 29, 14:44)
Rimtai nežinojai?

Is kur man viska zinot, jei darzinyke trecius metus tik.
Siaip ir pavadinimas " smidrai" man nelabai jau skaniai skamba, bet kazkada kazka pagal Oliveri gaminau, ten ju reikejo. Bet kai paragavau tai niam niam kaip skanu.

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 15:01)
neveganu pilna, su visais bendrauju ir atostogauju. o vat vien su veganais - dar neteko. todel lb smagu būtu.
todel ironija kad net jūsu vadinama fanatiku daužta trijule -Monteverte, L ir aš - visgi labai skirtinga. todle ir sakau, kad mums nepavyktu. tongue.gif

Vyro normalaus nereikia, reikia vegano. smarves namuose neatlaikyciau. receptoriai pasikeitę.

Taigi todel, kad kitam veganui pultum fanatiskai savo tiesas irodynet. Tau kazkodel atrodo kad tik tavoji teorija apie kazka yra teisinga.

Man tai tas pats ka mano vyras valgytu. Yra ragaves slykstyniu kaip skorpiona, lervas kazkokias, vabzdzius. As tik neatlaikyciau pastovaus smegenu lesimo ka kitiems deti i burna, kaip gaila parsiuko ar jautuko.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 16:10)

jo avokadu daug suvalgau. O gero aliejaus jau daug nesuvalgysi jis neskanus , viena sauksteli max i salotu bliuda. Riesutu daug irgi negerai, per dag baltymu ir gana sunkus maistas, meginu juos mirkyti, bet sauja max suvalgau ir ne kasdien, skrandis sotjasi nuo ju, jei per daug. O siaip megstu graikiskus ant salotu, migdolus siaip, pinenuts brangoki, bet labai skanus. Perku pesto is ju gaminta ant makaronu skanu, o makaronai is rudu ryziu.
Dar geriu kava su kokoso grietinle, nu kava tai is cukoriju, bet va paskaiciau dabar kad ir kokoso visi gaminia negerai verysad.gif
koks vargas valgyti sveikai, ir dar kad nekenktum kitiem biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 16:20)
Mano top 1 prieskonis ddziovinti mangu milteliai su kariu. Pradedant bet kokia mesa baigiant bet kokia darzove 👌

O man elementarus ciobrelis, dar kmynai ir zalumynai , o ant sladziu - cinamonas biggrin.gif karis zinoma irgi skanu, bet ne visur.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 16:36)
Siaip ir pavadinimas " smidrai" man nelabai jau skaniai skamba

As tai sparagais vadinu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 16:18)
Augalinio pieno rusiu gal 20-30 rusiu yra, jau tikrai yra oasirinkimas. Net lietuviam didelis, avizsos, aguonos, linai, saulegrqzos.
Papildyta:

Bet pastebejai, kad dauguma religiju, yoac didziosios, slopina moters seksualuma, nori uzdaryti, pazaboti.
Tai tik patvirtina, kad melagingas teiginys, jog motwrs libido zemas kaip menkute oavasarine zolyte. Kitaip nebutu tiek pastangu per amzius ji palauzti,padaryti nuolankia moteri prie vyro sono  biggrin.gif

na taip , jei patas daraisi parduotuveje pagrinde migdolu, ryziu, avizu. As pirkdavau migdolu ir kokosu, kartais ryziu.

Gal neslopina, o apsaugo moteri labiau?Juk neikas nesako nesimylekit, sako mylekites santuokoj ir i svetimus neziurekit. Tai apsago nuo daug bedu ir skausmo. Juk moteriai vaika isnesioti auginti,o jei vyras pasiplauna, kas jai pades? Moke moteris neduoti iki santuokos, del ju paciu saugumo, ypac seniau, gi nei alimentu, nei kitos soc apsaugos nebuvo, tai moteris pastojusi be vyro, kaip ir pasmerkta...O bendrai paemus , manau visgi poreikis pas vyrus didesnis, ypac jaunus vyrus, pas jauna moteri reta kuria buna didelis poreikis, bent tarp mano draugiu tik viena buvo su tokiu labai jau stipriu poreikiu, visos kitos jaunysteje nei sienom ejo, nei ka ir be vyru gyventi laisvai galejo biggrin.gif

Induizmas visai neslopina, paskaitykit kamasura, net sventykos su pozu statulom. biggrin.gif jis moko visa tai pazinti ir suvaldyti.
Atsakyti

Nzn. Maxej ir lidle pastoviai yra. Gi atveztiniai.

Ok, as supratau, kad mes vietinius smidrus perkam. Ne is Peru. Ten tai tikiu, kad visus metus yra. 

Atsakyti
ne tik zmones nori visko greit ir daug biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 29, 16:47)
jo avokadu daug suvalgau. O gero aliejaus jau daug nesuvalgysi jis neskanus , viena sauksteli max i salotu bliuda. Riesutu daug irgi negerai, per dag baltymu ir gana sunkus maistas, meginu juos mirkyti, bet sauja max suvalgau ir ne kasdien, skrandis sotjasi nuo ju, jei per daug. O siaip megstu graikiskus ant salotu, migdolus siaip, pinenuts brangoki, bet labai skanus. Perku pesto is ju gaminta  ant makaronu skanu, o makaronai is rudu ryziu.

žiūrėk, tu pati rašai: "riesutu daug irgi negerai, per dag baltymu"
nu tai jei perdaug baltymų nuo daugiau riešutų, tai reiškia, kad gausi tų baltymų ir taip pakankamai dėl kurių taip daug kas nepragįstai dreba.
Atsakyti