QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 16:10)
Avokada, det i salotas gera alyvuogiu alieju, riesutus ne tik uzkandziam, bet i visokius troskinius, i visur praktiskai tinka.
Riesutu sviestas,alyvuoges.
jo avokadu daug suvalgau. O gero aliejaus jau daug nesuvalgysi jis neskanus , viena sauksteli max i salotu bliuda. Riesutu daug irgi negerai, per dag baltymu ir gana sunkus maistas, meginu juos mirkyti, bet sauja max suvalgau ir ne kasdien, skrandis sotjasi nuo ju, jei per daug. O siaip megstu graikiskus ant salotu, migdolus siaip, pinenuts brangoki, bet labai skanus. Perku pesto is ju gaminta ant makaronu skanu, o makaronai is rudu ryziu.
Dar geriu kava su kokoso grietinle, nu kava tai is cukoriju, bet va paskaiciau dabar kad ir kokoso visi gaminia negerai
koks vargas valgyti sveikai, ir dar kad nekenktum kitiem
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 16:20)
Mano top 1 prieskonis ddziovinti mangu milteliai su kariu. Pradedant bet kokia mesa baigiant bet kokia darzove 👌
O man elementarus ciobrelis, dar kmynai ir zalumynai , o ant sladziu - cinamonas

karis zinoma irgi skanu, bet ne visur.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 16:36)
Siaip ir pavadinimas " smidrai" man nelabai jau skaniai skamba
As tai sparagais vadinu
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 16:18)
Augalinio pieno rusiu gal 20-30 rusiu yra, jau tikrai yra oasirinkimas. Net lietuviam didelis, avizsos, aguonos, linai, saulegrqzos.
Papildyta:
Bet pastebejai, kad dauguma religiju, yoac didziosios, slopina moters seksualuma, nori uzdaryti, pazaboti.
Tai tik patvirtina, kad melagingas teiginys, jog motwrs libido zemas kaip menkute oavasarine zolyte. Kitaip nebutu tiek pastangu per amzius ji palauzti,padaryti nuolankia moteri prie vyro sono
na taip , jei patas daraisi parduotuveje pagrinde migdolu, ryziu, avizu. As pirkdavau migdolu ir kokosu, kartais ryziu.
Gal neslopina, o apsaugo moteri labiau?Juk neikas nesako nesimylekit, sako mylekites santuokoj ir i svetimus neziurekit. Tai apsago nuo daug bedu ir skausmo. Juk moteriai vaika isnesioti auginti,o jei vyras pasiplauna, kas jai pades? Moke moteris neduoti iki santuokos, del ju paciu saugumo, ypac seniau, gi nei alimentu, nei kitos soc apsaugos nebuvo, tai moteris pastojusi be vyro, kaip ir pasmerkta...O bendrai paemus , manau visgi poreikis pas vyrus didesnis, ypac jaunus vyrus, pas jauna moteri reta kuria buna didelis poreikis, bent tarp mano draugiu tik viena buvo su tokiu labai jau stipriu poreikiu, visos kitos jaunysteje nei sienom ejo, nei ka ir be vyru gyventi laisvai galejo
Induizmas visai neslopina, paskaitykit kamasura, net sventykos su pozu statulom.

jis moko visa tai pazinti ir suvaldyti.