Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 30, 10:28)
</p><p></p><p>Kazkada sedejau su keliais draugais ir vienas dejavo, kad moteris nuejusi i kelis pasimatymus pasake jam, kad daugiau nebenori susitikti. Draugai jam sake "Tos moterys nesuprantamos, nezino ko nori". Taip, zinoma. Nezino ko nori. Mane labai pralinksmino, nes ta moteris butent labai tiksliai zinojo ko ji nori, o ko ne. Vyrukas nesugebejo pripazinti, kad ji nenori butent jo, tai guodesi ir buvo kitu vyru paguostas ideja, kad moterys tokios mistines ir nesuprantamos butybes. smile.gif
</p>

bet moterys tą patį būna apie vyrus sako biggrin.gif tipo aš gi taip stengiausi, fyfinausi, ėjom į kelis pasimatymus, atrodė viskas gerai, o jis po to dingo, neberašo, neskambina. Kas iš viso negerai, net nepasakė kuo netikau ir t.t.
Atsakyti

aš irgi sutinku su Šviesa.
vyrus paerzinu: kur jūsu intelektas. vien instinkto vedami. dažnai adrenalino. tokie pat emocionalūs, bet kitaip.
ant tiek skauda, arba blokuojasi, kad geria,(jau geriau užgers) nei gebes kalbeti atvirai. bet šiaip mieli jie, tie vyrai. wub.gif

ir tikrai šiaip moterims lengviau. lengviau jos priima krizes, lankstesnes, po traumu greiciau atsistato, atsigauna. mažiau nusigeria, nusivalkatauja.

ne veltui, pagal vedas - moterys 9 kart emociškai stipresnes.

Butent. Mano viena kolege kartais sneka emocionaliai. Jos balse girdisi, kad darbine tema kelia emocija. Visgi ji balso nekelia, visos uzduotys padarytos laiku, su kolegomis puikiai komunikuoja. Jos pavaldinys man jau kokius 5is kartus minejo, kokia gi ji emocionali. Pridedamas, kad visos moterys tokios.

Tik va idomu, kad kitas kolega, labai patyres, per susirinkimus rekauja, trankosi durimis, islekia per vidury, tada parlekia atgal, ismestas is visu projektu del savo elgesio (pries menesi isspirtas is paskutinio). Ji laiko, nes labai geras ekspertas. Tik va kazkodel tas kolega No.1 nepostringauja kokie vyrai emocionalus ir lyg pamirsta, kad tas rekautojas kitam kabinete sedi.

Stereotipai valdo, ne logika ir ne faktai. :)

p.s. O moterims lengviau daznai, nes neturi is ko rinktis. Gali po skyrybu pamest vaikus ir draskytis? Ne, negali, nes vaikai neisgaruoja, o dar kokie tevai seni, kuriems irgi demesio reikia. Ir pasibaigia visi ego ties tuo. :)

Atsakyti
As nemanau, kad logika skirstoma pagal lytis. Apie moteru logikos nebuvima beigi emocionaluma snekama daznai ir placiai, bet as manau, kad tai stereotipas.

4u.gif cia todel, kad nuo neatmenamu laiku moteris vis turejo kazkokiu neva tik jai skirtu roliu, ribotas galimybes (lyginanat su vyrai). todel ir matematikai jos atseit negabios ir apskritai jei nenori sedet namie ir augint vaiku, tau kazkas negerai, nemoteriska. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72597184" data-time="1580334426"><div><p>Logikos yra ivairios. Moterys vadovaujasi labiau jutiminemiss tikimybiu logika, vyrai grieztu faktu logika.

Bet net grieztu faktu logika priklauso nuo tikslu. Nesuprantami tikslai - nesuprantama ir logika
</p></div></blockquote><p>As nemanau, kad logika skirstoma pagal lytis. Apie moteru logikos nebuvima beigi emocionaluma snekama daznai ir placiai, bet as manau, kad tai stereotipas.
</p><p></p><p>Kazkada sedejau su keliais draugais ir vienas dejavo, kad moteris nuejusi i kelis pasimatymus pasake jam, kad daugiau nebenori susitikti. Draugai jam sake "Tos moterys nesuprantamos, nezino ko nori". Taip, zinoma. Nezino ko nori. Mane labai pralinksmino, nes ta moteris butent labai tiksliai zinojo ko ji nori, o ko ne. Vyrukas nesugebejo pripazinti, kad ji nenori butent jo, tai guodesi ir buvo kitu vyru paguostas ideja, kad moterys tokios mistines ir nesuprantamos butybes. smile.gif
</p>

O, čia geras vyriškos savimeilės pasikėlimo pavyzdys biggrin.gif
Mes esame sulaukusios komentaro, kad gal kokios lesbietės esam, kad bendrauti su jais nenorim smile.gif Na, čia tokia kaime publika bandė prisidėti prie kompanijos. Bet esmė paprasta-ne mes netinkami, bet jūs va kažkokios ne tokios, kurios nenorit bendrauti.
Man atrodo, kad moterys po tokių pasimatymų, kai vyras neskambina, tikrai žymiai dažniau galvojau, kad ji jam nepatiko.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 30, 09:12)
Uzsaldyta mesa praranda kokybe, prabusk - dabar ne praeitas amzius.

Dar pasiulyk nesiot krempleninius rubus nes nesigalamzo

Nesakyk kad mesa perki tik turgui ar is ukininku, kuri buna tik po skerdimo?
Dauguma mesu parduotuves parduodamos atsildytos.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 30, 10:34)
O, čia geras vyriškos savimeilės pasikėlimo pavyzdys  biggrin.gif
Mes esame sulaukusios komentaro, kad gal kokios lesbietės esam, kad bendrauti su jais nenorim smile.gif Na, čia tokia kaime publika bandė prisidėti prie kompanijos. Bet esmė paprasta-ne mes netinkami, bet jūs va kažkokios ne tokios, kurios nenorit bendrauti.
Man atrodo, kad moterys po tokių pasimatymų, kai vyras neskambina, tikrai žymiai dažniau galvojau, kad ji jam nepatiko.

tai čia standartas. Ir paprastai kuo baisesnis pats vyras, kuo labiau apsileidęs ar šiaip labai nemielos išvaizdos genetiškai, tuo labiau būna nesupranta kas yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 30, 09:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72597184" data-time="1580334426"><div><p> Karta menesi neisejo is namu.
</p></div></blockquote><p>Įdomu kokia to neišėjimo priežastis?Tu neleidai?Skamba kaip iš košmaro.</p><p></p>

As dirbau menesi kitoj salyje, ir turejome tik viena auto tai jai reikejo autobusu nuvaziuot i parduotuve. Tingejo
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 30, 10:22)
Sutinku,galima namuose pabūti savaitę,bet mėnuo,tai kaip iš fantastikos pasaulio skamba.</p><p></p>

Gal ir buvo isejus, tik Idomuciui nesake.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 30, 10:35)
Nesakyk kad mesa perki tik turgui ar is ukininku, kuri buna tik po skerdimo?
Dauguma mesu parduotuves parduodamos atsildytos.

Stengiames nepirkti nieko lietuvisko, bent jau ne lietuviskose parduotuvese. LIDL mesa normali, zinau ju politika. Lenkiska taip pat nieko gero, bet bent jau kur LIDL tai nebus atsildyta.

Lietuva yra BLOGIS
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 30, 10:42)
Stengiames nepirkti nieko lietuvisko, bent jau ne lietuviskose parduotuvese. LIDL mesa normali, zinau ju politika. Lenkiska taip pat nieko gero, bet bent jau kur LIDL tai nebus atsildyta.

Lietuva yra BLOGIS

Lidl visos mesos celofane. Prapjovus pakuote smirda. Tai kokia gi Lidlo politika su mesa?
Atsakyti
As nemanau, kad logika skirstoma pagal lytis. Apie moteru logikos nebuvima beigi emocionaluma snekama daznai ir placiai, bet as manau, kad tai stereotipas.

Sakei kad dirbi truputi mokslini darba... gal koki trafaretini nes kazkaip stebina mintys.
Lyg parasiau normaliai, bet visai nesuprasta. Logika priklauso nuo sugebamu surinkti apdoroti duomenu ir nuo tikslu.

Issivysto tam tikros schemos.

Jei sakysim vyras priskiria moteriai savo sugalvotus tikslus ir isivaizduoja kokius duomenis moteris gali apie ji surinkti tai gaunasi visiskas neatitikimas.
Lyciu mastymo skirtumai dar ne viskas, tai labai giluminis dalykas... dar yra socialine role, patirtis...

Paimkite mane, matot skirtumus tarp saves ir manes...
Sakysim - kodel jus domina vyrai? Norit sekso, pinigu, ar TAIP REIKIA,, nes moterims priklauso dometis vyrais?
Uzduokit kita klausima, o kodel vyrus domina moterys? Pasidulkinti, tarnauti?
Kodel mane galetu dominti.

Na susigalvosit kodel o po to visai nesutampa ir neveikia...

Sakysim medziotojai, geri zino daug apie zveris, ko jie bijo, kas juos domina...tai ir medzioja efektyviai, taip pat zvejai.
Ir kai kurios moterys supranta vyru logika, yra barakudu kursai, kazanovos yra atrade moterru logika, eina per bobas

Cia daug lygiu ir niuansu

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 30, 10:47)
Tai kokia gi Lidlo politika su mesa?

Ten maziau uzsima machinacijom, yra tam tikros technologijos
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 30, 10:56)

Sakysim - kodel jus  domina vyrai? Norit sekso, pinigu, ar TAIP REIKIA,, nes moterims priklauso dometis vyrais?
Uzduokit kita klausima, o kodel vyrus domina moterys? Pasidulkinti, tarnauti?
Kodel mane galetu dominti.

Na susigalvosit kodel o po to visai nesutampa ir neveikia...

aš visada pirmiausia norėdavau sielos žmogų sutikti, kuriam savo sielą galėčiau atverti. Tikrai ne vien apie seksą galvodavau ax.gif Vien tik apie seksą galima galvoti, kai žinai, kad tarkime tas žmogus užsienietis ir labai žavus, o jis pas tau nesikraustys kaip ir tu pas jį
Atsakyti