Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 29, 17:47)
As manau, kad nemoku atsirinkti teisingos koses ir skaniai paruosti.

as kosiu neverdu. is vakaro kruopas nuplaunu, uzpilu vandeniu, ryte i verdanti vandeni suberiu ismirkusias kruopas ir palaukiu kol vel vanduo uzvirs.
i kose dedu pagal nuotaika biggrin.gif , kartais kokiu dziovintu vaisiu ir seklu kokiu isiberiu, ar saulej dziovintu pomidoru isipjaustau, ar alyvuogiu, kartais lasisos sudytos, ar kokiu grybu, jei nuo vakarienes liko, ar, jei norisi saldziau kokosu, riesutu, saldytu uogu.

anksciau kosiu nelabai megau, dabar kitu pusryciu nenoriu. perlines, grikiai, avizos, guinoa. bet ne dribsniai, kruopos turi but. nerandu LT kvietiniu, mieziniu neskaldytu (nelabai ieskojau, bet akis neuzkliuvo, gal galit kas nurodyt kur gaut, jei zinot?).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žu žu: 30 sausio 2020 - 08:54
QUOTE(Žu žu @ 2020 01 30, 09:52)
as kosiu neverdu. is vakaro kruopas nuplaunu, uzpilu vandeniu, ryte i verdanti vandeni suberiu ismirkusias kruopas ir palaukiu kol vel vanduo uzvirs.
<...>

Labai netikėtas atradimas buvo, kuomet vyras sumaišė grikius su žirniais. Keistai skani koše gavosi. Niekada nebūčiau sugalvojusi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 23:52)

Jus neturit saldytuvo su saldiklio kamera?
Taip reiskia ir myli zm9na, nepripildes saldytuvo su saldikliu.

Uzsaldyta mesa praranda kokybe, prabusk - dabar ne praeitas amzius.

Dar pasiulyk nesiot krempleninius rubus nes nesigalamzo
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 01 30, 09:52)
i kose dedu pagal nuotaika  biggrin.gif , kartais kokiu dziovintu vaisiu ir seklu kokiu isiberiu, ar saulej dziovintu pomidoru isipjaustau, ar alyvuogiu, kartais lasisos sudytos, ar kokiu grybu, jei nuo vakarienes liko, ar, jei norisi saldziau kokosu, riesutu, saldytu uogu.

anksciau kosiu nelabai megau, dabar kitu pusryciu nenoriu. perlines, grikiai, avizos, guinoa. bet ne dribsniai, kruopos turi but. nerandu LT kvietiniu, mieziniu neskaldytu (nelabai ieskojau, bet akis neuzkliuvo, gal galit kas nurodyt kur gaut, jei zinot?).

As visas
Aš visas košes verdu rice cookeryje biggrin.gif
Atsakyti

Karta menesi neisejo is namu.

Įdomu kokia to neišėjimo priežastis?Tu neleidai?Skamba kaip iš košmaro.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 30, 10:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72597184" data-time="1580334426"><div><p> Karta menesi neisejo is namu.
</p></div></blockquote><p>Įdomu kokia to neišėjimo priežastis?Tu neleidai?Skamba kaip iš košmaro.</p><p></p>

Ne visoms gi laksryti reikia isdegintom šiknom visur. Kitos megsta buti namie. Va atsises su mezginiu ar knyga rankose ir net nepastebes kaip tas menesis prabegs
Atsakyti
Voveruškos iš Labanoro girios, Idomucia.
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 01 30, 06:52)
i kose dedu pagal nuotaika  biggrin.gif

tai, toks būdas geriausias.
kelios pažstamos taip daro, jau rašiau. vienos oda išsilygino kaip šilkas. džiaugesi lb. būtent nuo vandeny brinkintu avižu, taip sake.
o jai paciai jos gydytoja patare.

bet grikiai nemanau, kad taip išvirtu. juos senoveje po pagalve brinkindavo 5val, taupydami malkas matyt.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 30, 10:01)
Voveruškos iš Labanoro girios, Idomucia.
Papildyta:

tai, toks būdas geriausias.
kelios pažstamos taip daro, jau rašiau. vienos oda išsilygino kaip šilkas. džiaugesi lb. būtent nuo vandeny brinkintu avižu, taip sake.
o jai paciai jos gydytoja patare.
bet grikiai nemanau, kad taip išvirtu. juos senoveje po pagalve brinkindavo 5val, taupydami malkas matyt.

kad atvirkščiai. Mano anyta jau seniai ėmė taip grikių nevirti. Užpila tik verdančiu vandeniu ir palaiko dar po to šiltai, kad brinktų. Iš jos ir išmokom
O su avižom ką irgi taip išeina? Rimtai jau gaunasi paruoštos be virimo? Dribsniai tai tikiu, bet tos tikros?
Atsakyti

Ne visoms gi laksryti reikia isdegintom šiknom visur. Kitos megsta buti namie. Va atsises su mezginiu ar knyga rankose ir net nepastebes kaip tas menesis prabegs

Sutinku,galima namuose pabūti savaitę,bet mėnuo,tai kaip iš fantastikos pasaulio skamba.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 29, 23:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72597144" data-time="1580332181"><div><p>Labai skani buvo L koše, kurią ji man padare i kelione atgal. vartotojo įkelta nuotraukaiki db atsimenu. su razinom. ir Cambalai tiktu.(ji gi raše, kad su razinom valgo) nustotu cia amset be galo. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nu ok, reiks spirti sau subinen su naujom kosem. Ana savaite tris kartus ziedus nuo pirstu pameciau. Man akivaizdziai truksta kaloriju. smile.gif </p>

Aš košes kažkaip pamečiau, bet kažkada sesuo labai skanias ant pečiaus virdavo (gal kad ant pečiaus dar pridėdavo skonio): ji maišydavo pvz kokias kvietines su ryžiais, šiek tiek pieno ar sviesto, šiek tiek cukraus ir trupučiuką druskos. Tada būdavo skanu smile.gif Bet po poros valandų aš nuo košės alkana. O saldumynus nelabai mėgstu, tai man saldžios košės tik labaaai retai užsinori: tada kokia avižinė su sviestu ir cinamonu. Grikiai skanu su sviestu pagardinti. Arba su spirgučiais ir svogūniukais keptais, bet čia jau sotus patiekalas, prie jo man ir rauginti kopūstai ar agurkas raugintas tinka biggrin.gif
Kai man nereikia į darbą 8 ryte, kiek vėliau, tai pusryčiai man geriausi kiaušinis+salotos+juoda duona. Galiu valgyti tai kasdien, daržoves pavarijuoju, bet šiaip neatsibosta. Na, dar avokado sumuštinis gali būti ar sumuštinis su mėsa. Tada pietūs nusikelia, na, bet čia kaip kieno organizmas mėgsta.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 30, 10:01)

pabandyk biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 30, 10:09)
kad atvirkščiai. Mano anyta jau seniai ėmė taip grikių nevirti. Užpila tik verdančiu vandeniu ir palaiko dar po to šiltai, kad brinktų. Iš jos ir išmokom
O su avižom ką irgi taip išeina? Rimtai jau gaunasi paruoštos be virimo? Dribsniai tai tikiu, bet tos tikros?

net perlines isbrinksta, avizines jauciu uzpylus verdanciu vandeniu ir atvesusias jau galima valgyt. na bet taip nebandzius, o grikius tai tikrai uztenka uzpilti verdanciu vandeniu, kad pasidarytu valgomos biggrin.gif

as tai is vakaro uzpilu drungnu vandeniu. visas kruopas. avinzirnius palaikau kokia para, pusantros vandeny, tuomet irgi nuverdu vos 10 min, nors ir zaliu kartais pakramtau smile.gif

Ai, dar i koses "pabarstukai" labai skanu pakepintos morkos, pakepta orkaitej paprika, visokie ivairus prieskoniai, zoleles, jogurtinis padaas, zodziu su kosem labai geras reikalas, kad skoniu ivairiu gali isgaut, kiekvienam skoniui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žu žu: 30 sausio 2020 - 10:30

Logikos yra ivairios. Moterys vadovaujasi labiau jutiminemiss tikimybiu logika, vyrai grieztu faktu logika.

Bet net grieztu faktu logika priklauso nuo tikslu. Nesuprantami tikslai - nesuprantama ir logika

As nemanau, kad logika skirstoma pagal lytis. Apie moteru logikos nebuvima beigi emocionaluma snekama daznai ir placiai, bet as manau, kad tai stereotipas.

Kazkada sedejau su keliais draugais ir vienas dejavo, kad moteris nuejusi i kelis pasimatymus pasake jam, kad daugiau nebenori susitikti. Draugai jam sake "Tos moterys nesuprantamos, nezino ko nori". Taip, zinoma. Nezino ko nori. Mane labai pralinksmino, nes ta moteris butent labai tiksliai zinojo ko ji nori, o ko ne. Vyrukas nesugebejo pripazinti, kad ji nenori butent jo, tai guodesi ir buvo kitu vyru paguostas ideja, kad moterys tokios mistines ir nesuprantamos butybes. :)

Atsakyti